amigdas.com

Pescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în Primorye

Pescuit în PrimoryeO mare șansă pentru începători și pescari cu experiență pentru a prinde o captură bogată este pescuitul în Primorye. Speciile frumoase de natură, o mare varietate de pești, de exemplu, numai în Marea Japoniei, sunt aproximativ 900 de indivizi. În plus, puteți vizita Primorsky Krai atât vara, cât și în alte sezoane. Și pe teritoriul multor lacuri există centre turistice confortabile.

Cele mai bune locuri

Primorsky Krai este renumită pentru diversitatea peisajelor naturale - este un deal și râuri de munte rapide, precum și coasta mării și taiga. Dar bogăția principală pentru pescar este abundența locurilor de pește. Mai întâi, râurile din Primorye sunt naturale montane, ceea ce este ceea ce fanii preferă să pescuiască cu pescuitul de spinning și de pescuit ultralight.

Dacă pescarul îi place să pescuiască într-un mediu mai calm, se poate face în canale și râuri care curg în Lacul Khanka. Acolo te poți îmbogăți cu crucian, chebachak, yazem sau sazan.

Marea Japoniei

Pescuit în Primorye în timpul veriiDesigur, Cel mai bun loc pentru a pescui în teritoriul Primorsky este Marea Japoniei. Se alătură strâmtorii cu Marea Okhotsk și Marea Chinei. Marea este locuită de o mare varietate de pești, datorită faptului că se află între mările subtropicale și cele arctice. Principalii locuitori ai mării sunt căpșuni, macrou, pelengas, hering, miel, gobi și somon.

Pescarii experimentați avertizează acest lucru pescuitul maritim este diferit de cel tradițional, trebuie să fie pregătit cu atenție. În particular, sunt selectate echipamente speciale și tije serioase.

Pescuitul maritim

Pescuitul în Primorye în timpul ierniiVara, când lacul este cel mai curat, sosesc aici bărci de pescuit și unelte de fund. În această perioadă există un mare aflux de turiști care se opresc la astfel de centre turistice populare precum "New Wave", "Lukomorye", "Naberezhnaya" etc.

În toamnă, o perioadă favorabilă pentru pescari vine în Primorsky Krai. Pe râurile montane se poate pescui bine pentru grayling și lenok, iar stiuca trăiește în partea inferioară a râurilor și înseși se prindă de cârlig.

În timpul iernii, vine un moment pentru fanii de pescuit de gheață și această perioadă a anului nu este deloc inferioară sezonului de vară. Vremea din Orientul Îndepărtat este rareori tulbure, aici predomină clima însorită. Gheața strânge complet suprafața apei în luna decembrie, dar se consolidează numai în ianuarie.

Golful Ussuri

Un alt loc în care, potrivit pescarilor locali, puteți aduna o bună captura. Apa din golf este foarte curată și diferă în varietatea faunei marine și a dimensiunilor mari. În mare parte trăiește aici:

 • Navaga.
 • Alaska pollock.
 • Un fluturaș gigantic.

În ceea ce privește cele mai bune locuri, acestea sunt golfurile mici și mari Dzhigit, există încă un loc bun pe Capul Turn și zona de apă a insulei Shota.

Din decembrie până în martie, coasta golfului este strânsă cu gheață, ceea ce atrage fanii de pescuit de iarnă. Dar ar trebui să fii atent, deoarece gheața este de grosime diferită.

Râul rusesc

Se referă la râurile mici din Primorye și este un iaz plătit. Deși aici și serviciile cu plată sunt mult mai ieftine decât alte locuri. Proprietarii rezervorului pot oferi servicii precum parcare, dormitoare, divertisment. Însă închirierea de echipamente și unelte de pescuit nu va funcționa. Cazare la costurile de bază costă 500-900 ruble pe zi.

Rezervația Kuchelinovskoe

Ce fel de pește în PrimoryeCa și râul rusesc, este un loc plătit pentru pescuit. Trebuie să plătească pentru intrare. După plată, sunt furnizate pungi de gunoi și sunt indicate zonele cele mai favorabile pentru pescuit. Trebuie menționat faptul că pe teritoriul rezervorului nu există practic drumuri normale. Astfel, este mai bine să vă deplasați pe o mașină off-road.

Judecând după recenzii, Aici, crapul, crapul, gudgeonul, somnul și minnul. Puteți să pescuiți în orice vreme, în ureche suficient în orice caz. Venind pe teritoriul rezervorului Kuchelinovsky, merită să cunoaștem câteva nuanțe, de exemplu, în râul Rich există o mare varietate de pești, dar este interzis pescuitul de pe țărm. Și nu există practic nici un pește în râurile Primul și al doilea, așa că nu are sens să vină aici.

Sedanka și Suhodol

Există Sedanka nu departe de Vladivostok, ca să poți veni chiar și cu trenul. Este perfect pentru cei care nu doresc să se împrăștie cu călătorii lungi. Pe teritoriu există un sanatoriu, care creează condiții confortabile pentru recreere. Prin urmare, există întotdeauna un număr mare de pasionați de pescuit.

Peștele locuiește în râu:

 • Trout.
 • Minnow.
 • Vițelul de taur.
 • Keta.

Salmonidele se găsesc aici, dar pentru a prinde aceste pești este necesar să cumpărați o licență, deoarece acestea sunt protejate de organismele relevante.

Suhodol

Acest râu traversează granițele sudice ale orașului Primorye și este considerat un loc excelent pentru începători. Aici trăiesc o populație uriașă de coajă roșie. Și în timpul iernii există un mare aflux de pescari care se bucură să se adune la gurile râurilor Gamayunov și Lovag care curg în Sukhodol. Acest lucru se datorează faptului că aproape întreaga cantitate de pește este colectată aici.

Cine locuiește

Principalul pește care se găsește în teritoriul Primorye:

 • Ce fel de pește să prindă în PrimoryeBiban. Se găsește practic în toate corpurile de apă ale continentului eurasiatic. Primorye nu face excepție. Aici este în toate locurile de pește.
 • Burbot. Este considerat un pește ruinat. Preferă vreme rece și apă curată. Îi place să rămână la fundul iazului și rareori plutește la suprafață. Deci, trebuie să-l prindeți cu uneltele de fund. Cele mai bune mușcături de burbot în iarna, înainte de reproducere.
 • Plătică. Locuiește în ape dulci, care pot fi confundate cu o răzuitoare. Se găsește în Primorye în turmele mici.
 • Plătică. Preferă să adere la locuri adânci cu păduri. Bream - singurul pește din familia sa, care locuiește în Primorye.
 • Ide. Peste absolut nepretentios, care se gaseste aici in orice iaz.
 • Pike este cel mai renumit prădător, pe care îl visează fiecare pescar. Pentru ao prinde, veți avea nevoie de echipament special.
 • Cleanul. Un alt locuitor al familiei de crap. Prefer râuri rapide și curate.
 • Roach. Se întâmplă în corpurile de apă în care lipsesc fluxurile rapide. Este neobișnuit atunci când aleg o momeală și este prins pe o bară de pescuit obișnuită.
 • Som. Cel mai mare reprezentant al peștilor care se găsesc în apă dulce. Să-l prindă este cel mai bine noaptea, în timpul zilei conduce un stil de viață scăzut.

Far Eastern Ugay

Când să mergeți la Primorye pentru pescuitCaptura excelenta, care va va multumi gustul dumneavoastra este ugai (rudd). Locuiește în locuri liniștite, fără curenți puternici. Ea preferă să rămână aproape de păduri și alge.

Pentru a obține o rudd, trebuie să știți preferințele ei. Deci, este considerat pește în timpul zilei, cel mai bun timp pentru pescuit este dimineața devreme și masa de prânz, seara puteți încerca, dar noaptea peștele este inactiv.

Se crede că cel mai bun sezon pentru prinderea durerii este luna aprilie. În timpul iernii, peștele se află în partea de jos, iar la sfârșitul primăverii - vara devreme începe să se reproducă. În acest moment este interzisă o prinde la lege.

Ca momeală folosiți viermi sau viermi. În primăvară, puteți folosi un vierme roșu pentru îngrășăminte, care este mai bine văzută în apă murdară.

Momeala poate servi ca momeală, insecte mici, cartofi, tărâțe, pâine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuitul în frecare în timpul iernii și al verii: secretele pescarilorPescuitul în frecare în timpul iernii și al verii: secretele pescarilor
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuriPescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuri
» » Pescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în Primorye
© 2021 amigdas.com