amigdas.com

Balamalele ușilor de bord fără a fi lovite

Modelul buclelor aerieneBalamalele ușilor cardului nu au apărut cu mult timp în urmă, dar au câștigat deja recunoaștere atât în ​​rândul cumpărătorilor de uși, cât și al celor care au instalat. Acest lucru se datorează faptului că buclele de fluture nu necesită atingerea locului de instalare, ceea ce face instalarea ușoară și simplă. Trebuie doar să-l atașați și să-l fixați cu șuruburile cu auto-filetare. Din articol veți afla despre avantajele și dezavantajele produsului, precum și despre modul de instalare.

Buclele de bord

Se crede că ușa buclele de acoperiș nesigure și sunt potrivite numai pentru țesături ușoare de interior. Cu toate acestea, astăzi materialele cele mai avansate și mai sigure sunt utilizate în fabricarea lor: aliaje de oțel, alamă, oțel inoxidabil, care extind domeniul de aplicare al aplicației lor. Pentru a obține o deschidere netedă a panoului, precum și pentru a crește durata de viață, produsul poate avea de la doi la patru rulmenți cu bile.

Buclă de buclă este procesată prin acoperire galvanică de înaltă calitate. Disponibil în următoarele culori: bronz, cupru, crom, mat. După instalare, arată ca bucle obișnuite. Însă unii profesioniști serioși trată aceste inovații cu prudență și preferă bucle tradiționale de bord cu un cadru de ușă.

Caracteristici de design, argumente pro și contra

Mai întâi trebuie ia în considerare construcția aceste modele. Prin aspect seamănă cu un fluture, motiv pentru care au un astfel de nume. Face parte din categoria modelelor de carduri, deoarece sunt alcătuite din două părți integrale.

Care sunt diferențele față de buclele de buclă convențională? Probele standard sunt plasate pe suprafețele tratate anterior. Mai intai trebuie sa indepartati cateva milimetri de material, sa faceti un canal pe usa si cutia, apoi sa incepeti instalarea. Specii de specie nu au nevoie de pregătire și sunt atașate direct la căptușeală.

Această instalație fără legare este furnizată de un număr de nuanțe.

La închiderea ușii, ambele jumătăți ale produsului trebuie să conducă la o fixare strânsă a capătului ușii la bagaje. Acest design al plăcilor vă permite să faceți acest lucru. Modelele convenționale au suprafețe drepte și solide, motiv pentru care trebuie să fie adâncite în material. Bucla de fluture reprezintă două părți ale unei plăci, când închideți ușa intrați în cealaltă, lăsând goluri, ca un puzzle.

Avantajele buclelor fără cravată:

 • Care sunt avantajele buclelor fără inserare?Principalul avantaj al unui produs de ușă fără cusătură este ușurința de instalare, trebuie doar să marcați locația și să folosiți un șurub pentru montare.
 • Nu divide în modelele din dreapta și din stânga, sunt universale.
 • Estetică fără urme de manipulare cu lemn.
 • Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel că practic nu se confruntă cu abraziune.
 • Ieftin și răspândit.
 • Fiabilitatea în funcționarea pe termen lung.

Merită să luați în considerare și dezavantaje, care sunt după cum urmează:

 • Stofa nu este scos din balamale. Dacă există o astfel de nevoie, balamalele vor trebui să fie complet deșurubate, adică să fie demontate.
 • Pe parcursul timpului, nu pot exista distorsiuni, care constituie un obstacol în calea mișcării ușii.
 • Astfel de produse sunt adecvate numai pentru instalațiile ușoare.
 • Pentru instalare, buclele de fluture necesită o suprafață perfectă a ușilor și o cutie.

Prin urmare, în legătură cu lista de deficiențe, unii preferă încă modele mortise. Dacă sunteți nou la instalarea foii de ușă, atunci opțiunea de facturare este doar pentru dvs.

instalare

Cum de a alege bucle potriviteCum se fixează aceste produse? Pentru a instala buclele fluture veți avea nevoie de următoarele instrumente:

 • șurubelniță
 • Șuruburi cu autoturisme,
 • burghiu
 • Shiloh,
 • creion,
 • Ruleta.

Necesită mai întâi alegeți locația de fixare. Pentru a face acest lucru, folosind o bandă de măsură trebuie să măsurați aproximativ 20-25 cm de la marginile de sus și de jos ale lamei. Acesta va fi punctul de plecare pentru fiecare buclă. Pentru a micșora presiunea pe bucla superioară, atașați-o mai jos pe marginea superioară.

Deoarece instalarea se face fără a se lega, atașați imediat placa la capătul ușii și marcați găurile viitoare cu un șurub. După aceasta, forați-i cu ușurință, aceasta pentru a vă asigura că panza poate fi înșurubată fără efort prin auto-atingere.

Apoi trebuie să determinați locația plăcilor de pe cutia de ușă. Pentru a face acest lucru, atașați ușa și marcați cu aproximație locația. După aceasta, slăbiți balamalele și marcați mai precis punctele de foraj.

Toate găurile sunt gata, deci este timpul să aplicați cârpa la deschidere cu fixarea ambelor plăci cu șuruburi. Verificați mișcarea ușii, pentru că în unele cazuri există defecte, ele sunt, cu toate acestea, ușor de eliminat.

Posibile probleme și metode de eliminare a acestora

Cum se instalează balamalele pe ușăDeoarece instalarea de calitate a buclelor fără legătura se poate face numai în cazul unei țesături plate și al unei linii drepte, prin urmare, în cursul instalării pot exista unele deficiențe. Problema cea mai frecventă este formarea spațiului între placă și cutie. Acest lucru va duce la faptul că ușa nu se poate închide strâns, de-a lungul timpului întreaga structură se va desprinde și va începe să suprascrie pragul.

Pentru a elimina această problemă, aveți nevoie de o garnitură, este făcută din carton, benzi de cauciuc sau chibrituri. Firește, acest lucru va afecta ușor calitatea conexiunii, dar buclele vor lua poziția dorită.

Important! Unele bucle superioare sunt vândute cu o parte suplimentară, care asigură deplasarea laturilor produsului pentru a închide bine cele două jumătăți ale plăcii.

A doua cale este în finalizarea proiectului, transformarea conosamentului într-o foaie de parcurs. Cu alte cuvinte, o parte va trebui să fie străpunsă, de obicei o placă mare pe cutie este aleasă în acest scop. A face o astfel de reducere mică este foarte dificilă, în special având în vedere forma modelului.

Instalarea corectă va oferi ușilor mișcare silențioasă și închidere strânsă. În caz contrar, este mai bine să vă referiți la vechea versiune dovedită a balamalelor bucla.

Sistemul de prindere deasupra capului fără legare este determinat de considerente estetice. Indiferent cât de mare este stăpânul manipularea, el nu va putea să se descurce pe deplin menține integritatea și componenta decorativă a ușii. Deoarece este exclusă necesitatea de a interveni într-o suprafață laminată, este recomandabil să se ia în considerare o pânză cu astfel de fixări pentru dormitoare, camere de zi, birouri și alte spații unde o abordare stilistică este importantă.

Astăzi, modelele mortise sunt încă cele mai solicitate. Această alegere ar trebui făcută dacă ușile sunt prea masive și este necesară o construcție mai solidă și mai sigură, în timp ce decorativitatea nu este importantă. Totuși, lucrul stângace cu introducerea unor astfel de bucle nu este comparabil cu o suprapunere subțire și delicată, fără a afecta lemnul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Cum să reglați corect ferestrele din plastic: sfaturi și videoclipuriCum să reglați corect ferestrele din plastic: sfaturi și videoclipuri
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Cum sa faci porti dintr-un profil cu mainile taleCum sa faci porti dintr-un profil cu mainile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Corectați instalarea unei uși metalice cu mâinile propriiCorectați instalarea unei uși metalice cu mâinile proprii
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
» » Balamalele ușilor de bord fără a fi lovite
© 2021 amigdas.com