amigdas.com

Pescuitul pe râurile din regiunea Kirov

Mergem la Kirov pe râul LuzaPescuitul în regiunea Kirov este un hobby aproape universal. Există mai mult de 20 mii de râuri și cursuri în regiune, iar numărul lacurilor se apropie de 5 mii. Râurile din regiunea Kirov permit chiar iubitorului cel mai fastidios să găsească o opțiune pentru plăcerea lui. Cu un astfel de rezervor este dificil să alegeți cel potrivit. Prin urmare, merită dezasamblat principalele rezervoare din regiunea Kirov în mărime, tipuri de pește și comoditatea pescuitului.

Pescuitul de vară

Pescuit de vară pe lacurile din KirovPescuitul de vară în regiunea Kirov este bogat și divers. În funcție de locul pe care îl puteți prinde:

  • plătică
  • ide,
  • Roach,
  • stiuca de pește,
  • stiuca și multe alte specii.

Aproximativ 30 de specii de pește se găsesc în apropierea rezervației "Nargush". Rybnadzor monitorizează cu strictețe finalizarea perioadei de reproducere - de la gheață la 10 iunie, pescuitul este interzis,merită să vă gândiți când mergeți la pescuit

Vyatka și lacul Kuvshinskoe

Calea navigabilă principală a orașului Kirov și zona cu o lungime de o mie și jumătate de mia de kilometri, prin urmare oferă un număr imens de locuri pentru pescuit. Datorită caracteristicilor climatice și temperatura scade ascuțite de pește de multe ori se comportă impredictibil merge în gropi și Botschagow. Prin urmare, pentru a obține capturi mari trebuie să fie ademeni cu atentie o piesa - două locuri și o oră și jumătate pentru a începe ușor vyvazhivat locuri momeală. Dacă presupunem o mulțime de eșecuri, peștii se întindă și să-l va fi foarte dificil.

Cele mai bune locuri pentru pescuitul de iarnă

Pestele de apă înghesuite ale lacului sperie pescarii neexperimentați, dar oamenii cu experiență iau acolo bream mai mult de 3 kg. În partea centrală a lacului adâncimea ajunge la 27 m, astfel încât să puteți pescui confortabil de pe barcă. Pentru pescuitul de pe țărm, locuitorii locali folosesc activ "banda de cauciuc". Aceasta este o echipă de luptă, făcută la fața locului dintr-un geaman și instalată pe site-ul de pescuit. Pentru ea sunt deja atașate tije de pescuit cu clopote fixate.

Lacul Akshuben și Shaitan

Un lac larg cu bănci blânde atrage iubitorii de pescuit de pe țărm. Un fund destul de curat și o adâncime mică a zonei de coastă permit peștelui să se hrănească pe o suprafață mare, deci Este important să se hrănească în mod activ locurile de pescuit. Aici puteți lua crapul, bibanul, bâta sau yazya. În plus față de tijă de pescuit clasic plutitor, locale utilizează activ filare. În cele mai multe locuri, partea inferioară este curată.

Îl prindem pe Chekhon pe Vyatka

Shaitan este cel mai faimos lac din afara regiunii. Este format din goluri carstice și atinge o adâncime de 12 m. Caracteristica sa este în insule plutitoare, pe care există vegetație, arbuști și chiar arbori. Ocazional se pot vedea stâlpii de apă aruncați din adânc, o viziune periculoasă și fascinantă.

Este dificil să ajungi la lac, trei laturi ale celor patru sunt acoperite cu lemn și bogat, deci un SUV este necesar. Deși intrarea dificilă blochează vânătoarea pentru majoritatea celor care doresc, dar el mai mult decât amortizarea - iazul este bogat în crap. Este important să știți că crapul este mare, uneori chiar mai mult de 5 kg, deci merită să luați o linie puternică.

Pescuit de iarnă

Râurile și lacurile din regiunea Kirov sunt excelente pentru pescuitul de vară și de iarnă.

Locurile lui Ulyvistye pe Vyatka

Dar problema accesibilității, fără snowmobile, în majoritatea cazurilor nu face nimic. Donaurovo - cel mai popular loc pentru pescuitul de iarnă pe râul Vyatka. Mai multe baze plătite și un număr mare de locuri convenabile pentru "sălbatici" îl fac atractiv pentru un pescar în masă.

Dacă se pregătește bine și se ia ajutorul local, atunci pescuitul va avea succes, cu o captură mare. Cel mai adesea este prins:

  • știucă,
  • plătică,
  • ide.

Puțin mai puțin - crap, roach și biban. Nu există trucuri speciale, căutarea va fi necesară ca și în orice alt loc.

Lacul Kuvshinskoe

Pescuitul de iarnă pe Lacul Kuvshin necesită atenție. Ea este formată din izvoare de primăvară, iar în locurile în care părăsesc, gheața este mai subțire, deci este necesar să se consulte oamenii locali despre acest lucru.

Nu există dificultăți în pescuit, chiar dacă pescarii încep să se întoarcă acasă cu o bună captură.

Caracteristicile capturii pe râurile din regiunea KirovÎn lac există nu numai lac, ci și pește râu, acest lucru ar trebui luat în considerare atunci când se pregătesc momeală și momeală. În funcție de locul și scopul pescuitului, poate fi necesară o abordare diferită. Pentru a lua pește de culoare albă, pe malul lacurilor puteți folosi o bară de pescuit obișnuită, care se schimbă imediat. Dacă scopul ieșirii este un râu, atunci este mai bine să pescuiți măgari și hrănitori pentru pescuit.

Râul de pește este fricos, și cu modificări ascuțite de temperatură, se duce sub lemnul de plutire și în apele de apă.

Dar dacă alegeți momentul și locul potrivit, puteți lua crap până la 10 kg greutate în viu. Ocazional, somnul se întâlnește, dar este foarte greu să-l desființezi - fundul celor mai multe râuri este murdar și plin de prăbușiri. Din acest motiv, râurile sunt rău pentru a fi învârtite, puteți rămâne fără nimic.

Ventilatoarele de filare trebuie să acorde atenție lacului: în ciuda terenului împădurit, cele mai multe lacuri sunt curate.

În general, regiunea Kirov este favorabil pentru pescarul, o mulțime de locuri pentru toată lumea pentru a prinde, dar fără o bună mașină off-road în vara și iarna cu snowmobilul în cele mai multe dintre ele rămân inaccesibile pentru majoritatea fanilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
» » Pescuitul pe râurile din regiunea Kirov
© 2021 amigdas.com