amigdas.com

Reguli pentru tratamentul dinților sub microscop

Cum se trateaza dintii cu microscopulÎn lumea modernă, stomatologia poate face multe lucruri care nu au fost nici măcar discutate decenii în urmă. Calitatea tratamentului sa schimbat, sigiliile au devenit mult mai puternice, metodele de tratament sunt mai simple. Tratamentul poate fi efectuat fără a provoca durere, iar implanturile oferă posibilitatea de a restabili dinții răniți sau pierduți.

În fiecare an, dentiștii încearcă noi metode, există echipamente care vă permit să faceți față sarcinilor mult mai repede și mai ușor. Una dintre aceste inovații este tratarea dinților sub microscop.

Noi metode în stomatologie:

  • utilizarea medicamentelor mai active;
  • utilizarea echipamentului precis pentru diagnosticarea bolilor;
  • cercetarea cu un microscop.

Acest pas poate fi necesar în unele cazuri, dacă problema a devenit mai gravă decât se aștepta și necesită o analiză mai detaliată.

Tratamentul stomatologic sub microscop

Utilizarea unui microscop în stomatologieAcesta este un serviciu nou, care a devenit disponibil numai în marile orașe ale țării. În această metodă există o trăsătură distinctivă - tratamentul se efectuează cu ajutorul lupourilor speciale și a echipamentelor de marcă specială.

Cu ajutorul lor, medicul poate vizualiza zona afectată sub multiple lărgimi. De obicei, cu ajutorul unui astfel de echipament, este posibilă diagnosticarea cât mai exactă a bolii, care va fi ulterior tratată rapid.

De regulă, tratamentul stomatologic sub microscop este folosit pentru a studia și trata canalele dinților și cariilor cu grade diferite de complexitate. Acest studiu influențează pozitiv restaurarea părții coroanei dintelui, care se realizează în timpul restaurării artificiale a dintelui și în alte cazuri.

Tratamentul stomatologic cu microscop poate fi în următoarele cazuri:

  • tratamentul canalelor radiculare;
  • Retratarea;
  • umplere;
  • tratamentul cariilor în stadii incipiente;
  • intervenție chirurgicală.

Retratarea dinților

Când este necesar să re-tratați dinții, care au fost deja tratate. În acest caz, canalele dentare au nevoie de tratament și îngrijire specială. Retratarea poate fi necesară dacă apare o leziune a cariilor sau dacă o piesă a instrumentului este găsită în interiorul dintelui.

În opinia specialiștilor, tratamentul repetat este mult mai complicat decât tratamentul inițial și necesită o atenție sporită. În timpul intervenției, vechiul material de umplere este îndepărtat, care este distrus și zona de inflamare este căutată.

Dacă se utilizează un microscop pentru manipulările necesare, acest lucru poate face munca mai calitativă. Echipamentele de calitate pot permite de mai multe ori reducerea riscului de deteriorare a țesuturilor sănătoase existente.

Tratamentul cariilor în stadiul inițial

Cum să tratați cariile dentareDacă a existat carii - este întotdeauna mai ușor de vindecat la cel mai devreme stadiu. Tehnicile convenționale, folosite de mult timp în stomatologie, nu pot recunoaște întotdeauna cariile, care sunt superficiale. Un microscop poate ajuta în această problemă, deoarece chiar și cele mai mici leziuni carioase care sunt mai mici decât un milimetru sunt vizibile atunci când sunt văzute prin sticlă specială.

Tratamentul se începe numai dacă problema este pe deplin identificată și toate studiile necesare au fost efectuate. Într-o fază incipientă, cariile sunt îndepărtate fără probleme, ceea ce face posibilă menținerea integrității dintelui cât mai mult posibil. Pentru a pune în aplicare astfel de tehnici, se utilizează cel mai modern echipament, disponibil în clinicile din Moscova.

Umplerea dinților sub microscop

Principalul lucru în instalarea sigiliilor - ar trebui să se potrivească cât mai bine cu dintele. Pe cât de bine va fi livrat, viața sa de serviciu va depinde. Cu cât este mai densă etanșarea pe suprafața dintelui, cu atât este mai probabil ca sub acoperire să nu existe deteriorări carioase.

Atunci când utilizați un microscop, dentistul poate vizualiza cu precizie toate locurile greu accesibile.

Există, de asemenea, un număr mare de metode de prevenire. Una dintre aceste metode - fisurarea fisurii. Fisuri sunt numite brazi mici, care sunt pe dintii bolnavi. În aceste locuri bacteriile se acumulează adesea, care distrug emailul, este important să le eliminăm într-un timp scurt. Medicii fac sigilarea fisurilor cu un gel special. Pentru a vedea exact unde să adăugați medicamentul, trebuie să luați în considerare totul sub microscop.

Conservarea dinților

Folosind un microscop, puteți refuza extracția dinților. Dacă smalțul este prea subțire sau dacă se găsește o rădăcină dărăpănată în gingie, tratamentul este complicat și este necesară o examinare detaliată.

Cu ajutorul unui microscop, există o excepție de acțiuni inexacte din partea dentistului. Pentru a salva un dinte în astfel de condiții este mult mai ușor, deoarece toate defectele și defectele pot fi luate în considerare.

Aplicarea microscopului în timpul operațiilor

Aplicarea unui microscopTehnicile de precizie sunt adesea folosite în timpul intervențiilor chirurgicale. Cu ajutorul unui microscop, este posibil să se determine cu precizie locația în care urmează să se facă o tăietură. Dacă punctul de deschidere este determinat cu exactitate, incizia este micșorată, iar procesul de recuperare este semnificativ redus.

Deoarece tratamentul este mai puțin traumatizant, este mult mai ușor și mai sigur. Dintele poate fi salvat aproape în orice stadiu al bolii.

Comentarii:

Când m-am întors la dentist cu durere, mi-a fost prescris tratamentul sub microscop. Medicul a spus că problema este că trebuie să tratați canalul dintelui și cât mai curând posibil. Acesta este un mod nou, care este utilizat într-un număr mic de clinici. Am avut noroc că am fost folosit în spitalul meu. Canale, smalț, sigilii - totul a devenit mult mai bun decât înainte.

Când am avut probleme cu dinții, am decis să merg la una din clinicile stomatologice de la Moscova. Aici mi sa părut că tratamentul ar fi cât se poate de confortabil. Mi sa spus despre o astfel de inovație ca tratamentul canalelor sub microscop. Această metodă poate să scape rapid de probleme. Mă bucur că am avut încredere în medicii la timp și am vindecat rapid canalele rădăcinilor care dureau.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Endodontic stomatologie în stomatologie: ce este?Endodontic stomatologie în stomatologie: ce este?
Cum să umpleți dinții, care este procesul de umplere a dințilorCum să umpleți dinții, care este procesul de umplere a dinților
Cum să nu vă mai fie teamă de medicul dentist: modalități și descriereCum să nu vă mai fie teamă de medicul dentist: modalități și descriere
Cofferdam în stomatologie: roberds, ce este aceasta și impunereaCofferdam în stomatologie: roberds, ce este aceasta și impunerea
Cum sa rupi un dinte fara durere si teamaCum sa rupi un dinte fara durere si teama
Ortodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodontOrtodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodont
Coroane de zirconiu în stomatologia modernăCoroane de zirconiu în stomatologia modernă
Totul despre distot și retinăTotul despre distot și retină
Anestezia în stomatologie: tipuri, descriere și metodeAnestezia în stomatologie: tipuri, descriere și metode
Argintarea dinților la copii: pentru și împotrivaArgintarea dinților la copii: pentru și împotriva
» » Reguli pentru tratamentul dinților sub microscop
© 2021 amigdas.com