amigdas.com

Sleep pastile pentru cainii dormit

Decât să pună un câine acasăProprietarii câinilor sunt foarte îndrăgostiți de animalele lor de companie, dar uneori trebuie să folosească pastile de dormit pentru a le liniști sau pentru a le mângâia. Majoritatea medicamentelor sunt complet sigure pentru câini. Dimpotrivă, unele dintre ele sunt capabile să stabilizeze sistemul nervos al câinelui.

Astăzi, în magazinele specializate, puteți cumpăra orice pastile de dormit pentru câini. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că proprietarii de animale ar trebui să achiziționeze fără minte aceste medicamente. Înainte de a aplica această sau faptul că somnifere, trebuie să primiți cu siguranță sfaturi de la un medic veterinar. De fapt, pentru diferite scopuri sunt folosite diferite pilule de dormit.

Medicamente soporificatoare pentru euthanizarea câinilor

Toți proprietarii câinilor nu se închină sufletului în animalele lor de casă, pentru că dau oamenilor o mare de bucurie, afecțiune și minute fericite. Din păcate, mulți crescători de câini se confruntă cu situația în care câinele trebuie să fie adormit pentru totdeauna. Această procedură se numește eutanasie.

Nu credeți că crescătorii de câini fac o decizie dificilă de a-și pune animalul în somn din cauza propriilor motive egoiste. Există aproape întotdeauna o persoană care nu are altă alegere, deoarece nu dorește ca un animal să sufere.

De regulă, eutanasia este recursă atunci când câinele este bolnav cu o boală incurabilă. În acest caz, patologia dă animalului multe suferințe.

Bineînțeles, fiecare proprietar de câine încearcă să lupte pentru viața ei până la sfârșit, dar uneori este mai bine să-ți scuipi un animal de companie fără durere decât să-i prelungești durerea.

Indicatiile pentru eutanasie pot fi impartite in 2 grupe:

 • Cum de a pune un câine la culcare - medicamente de încrederemedical. Un animal are o boală care nu răspunde tratamentului cu mijloacele existente. Cu siguranță trebuie să suporte durerea câinelui.
 • Social și intern. Un animal de companie nu poate socializa și este periculos pentru ceilalți.

În orice caz, proprietarul animalului nu poate decide cu privire la lulling. Pentru el, acest lucru se face de către un medic veterinar după un sondaj de animale de companie. Prezența unui certificat sanitar-veterinar este principala condiție pentru efectuarea procedurii.

Astăzi, medicii veterinari își pun animalele de companie să doarmă fără probleme. În primul rând, animalul este injectat într-un anestezic profund, cu ajutorul unei injecții de hipnotic. Cel mai adesea pentru anestezie folosiți Propofor, Rometar, Zoletil, precum și combinațiile acestora. Dozajul acestor medicamente este selectat ținând cont de greutatea animalului.

După ce câinele a căzut într-un vis, medicul veterinar introduce medicamentul pe cale intravenoasă animalului, provocând stoparea cardiacă.

Eutanasia pentru narcoză nu folosește niciodată pilule de dormit pentru câini în comprimate. Faptul este că medicamentele sub formă de tablete intră foarte lent în sânge foarte lent. În plus, comprimatele pot provoca convulsii și intoxicații.

Somnifere pentru somn temporar de câini

Medicamentele pentru somn temporar de animale de companie sunt necesare atunci, codul de câine începe să sufere de insomnie și să arate nervozitate. În același timp, nu este permisă nicio activitate independentă. Soporificările pot fi utilizate numai după o consultare preliminară cu un medic veterinar.

Există mai multe tipuri de medicamente folosite temporar pentru a dormi câini:

 • medical. Acestea sunt medicamente special dezvoltate în laboratoarele medicale.
 • homeopat. Acestea sunt decoctări, perfuzii și pastile pe bază de plante.

De ce câinii dorm, motivele și oportunitățile de a evita acest lucruMijloacele medicale pe durata expunerii pot fi împărțite în trei tipuri:

 1. Droguri de scurtă durată.
 2. Medicamente pe termen mediu.
 3. Medicamente cu acțiune lungă.

Medicamente de scurtă durată

Hipnoticele pe termen scurt sunt folosite pentru a regla timpul de somn la câini. Acestea includ:

 • "cyclobarbital“. Acest medicament este absorbit foarte rapid în sângele animalului de companie, însă efectul său este foarte scurt. Din păcate, acest medicament nu poate fi folosit adesea, deoarece devine rapid dependență. În plus, "Cyclobarbital" nu este potrivit pentru câinii care au insuficiență hepatică.
 • "xilan“. Aceasta este o pilula combinată de dormit. Nu numai că are un efect sedativ, ci și ameliorează durerea într-un animal. Acest medicament se produce numai prin injecții. Puteți intra atât în ​​mușchi cât și intravenos. Veterinarii folosesc adesea aceste pastile de dormit pentru a pune câinii la culcare înainte de operație, precum și pentru a transporta animale în siguranță.
 • "tiopental“. Este un medicament de mare viteză folosit pentru a pune câinii să doarmă înainte de operație. Se utilizează sub formă de injecții intravenoase și intramusculare.

Somnifere de durata medie

Medicamentele de acest tip sunt utilizate atât pentru efectuarea operațiilor, cât și pentru introducerea unui animal de companie într-un somn terapeutic.

Cele mai frecvente medicamente pe termen mediu sunt:

 • "fenobarbital“. Particularitatea acestui medicament este că, în plus față de efectul sedativ, are capacitatea de a ameliora crampele, datorită inhibării centrelor nervoase motorii.
 • "Barbitol de sodiu“. Acest medicament acționează foarte repede. Ca o anestezie independentă nu se utilizează niciodată. Este mai potrivită pentru înlăturarea entuziasmului nervos la un câine.
 • "Noksiron“. Este un sedativ eficient. Este rar utilizată ca o pilula de dormit, deoarece este semnificativ inferioară barbituricelor în ceea ce privește puterea efectului.

Foarte activ pastile de dormit

Cine poate uita un câine - ajutor veterinarToate aceste medicamente ar trebui folosite cu mare grijă, deoarece sunt modalități de a provoca dependență persistentă.

 • "Etanamină de sodiu“. Acesta este un hipnotic pentru câini în comprimate. Acționează foarte repede și introduce animalul într-un somn profund și prelungit.
 • "Chloral hidrat“. Acesta este un alt medicament combinat. El nu numai că lăuda animalul de companie, dar, de asemenea, ameliorează durerea.
 • "Karbomal“. Acest medicament este utilizat în principal pentru a trata insomnia.

Caracteristicile selecției și utilizării medicamentelor

Atunci când alegeți un hipnotic pentru un câine, este important să studiați cu atenție nu numai instrucțiunile, ci și compoziția medicamentului. Faptul este că unele componente ale somnului pot avea un efect negativ asupra corpului animalului. Pentru a nu face rău câinele, este necesar să se consulte cu medicul veterinar.

Medicul va studia istoricul medical al câinelui și va selecta un medicament care nu va avea efecte secundare asupra animalului de companie. Dacă există reacții adverse, medicul vă va spune cum să le eliminați.

În acele cazuri în care trebuie să transportați un câine, astfel încât acesta să nu devină nervos, puteți face fără medicamente. Remediile homeopate vor veni să vă ajute. Cele mai populare dintre ele sunt: ​​"Fitex", "Stop-stress" și "Cat Bajun".

Nu uitați că o pilula puternică de dormit poate fi administrată unui câine numai pentru boli grave. Și apoi, numai în cazul în care o astfel de recomandare a fost dată de un medic veterinar.

De asemenea, trebuie amintit faptul că medicamentele hipnotice pot provoca reacții adverse. De exemplu, atunci când utilizați medicamente puternice, riscurile de dependență a unui animal de companie la un anumit medicament sunt ridicate. Alte reacții adverse frecvente includ: somnolență, diaree și vărsături.

Ce droguri fac o călătorie lungă?

Cum să pui un câine acasă - rapid și fără durereOrice călătorie este stres pentru câine. Poate manifesta semne de nervozitate, incearca sa scape de masina si chiar sa arate agresivitate. Din acest motiv, pe călătorii lungi către proprietarii de câini este recomandat să luați împreună cu ele medicamente antistres și pastile de dormit pe termen scurt.

Toate aceste medicamente ar trebui să aibă o formă de tabletă. Efectuarea de injecții de pastile de dormit pe drum nu este recomandată.

Cel mai adesea pentru transportul animalelor de companie sunt folosite următoarele mijloace:

 • „Nalbufină.“
 • „I“.
 • „Butorfanolul.“
 • "Vetrankvil".

În orice caz, utilizați o pastilă de dormit poate fi numai după aprobarea unui medic veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un sedativ in calea cainilor?Cum sa alegi un sedativ in calea cainilor?
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Selectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populareSelectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populare
» » Sleep pastile pentru cainii dormit
© 2021 amigdas.com