amigdas.com

Scaune de pescuit: scaune pliabile și convenționale cu spate

Cum sa alegi un scaun pentru pescuitÎn fiecare an oamenii sunt mai preocupați de confortul lor. Dacă în urmă cu douăzeci de ani, pescarii locuiau adesea pe pășuni sau bușteni, mulți dintre ei cumpără scaune speciale pentru pescuit. Astfel de scaune sunt ușor de transportat de la un loc la altul. Nu ocupă prea mult spațiu în bagajele pescarilor. În rețelele comerciale, puteți găsi zeci de modele.

Tipuri de scaune de pescuit

Scaun de pliere pentru pescuitExistă două tipuri principale de scaune în vânzare: Pliere și staționare. Modele care nu pot fi îndoite, cumpără numai pescari care trăiesc lângă iazuri. Și sunt, de asemenea, potrivite pentru tabere de pescuit.

Produsele pliante pentru pescuit pot fi de asemenea împărțite în modele cu și fără spătar. Scaunele cu spătar pentru pescuit sunt mai convenabile, deoarece permit o persoană să se relaxeze în timp ce așteaptă o mușcătură. Minusul lor poate fi considerat un preț ridicat. Pescarii începători, de regulă, aleg produse fără spătar. Acest lucru se datorează prețului lor scăzut. Și, de asemenea, astfel de scaune pentru pescuit ocupă foarte puțin spațiu. Ele pot fi chiar puse într-un rucsac.

Cerințe pentru scaunele de pescuit

Mulți pescari sunt pierduți din cauza numărului mare de modele. Cu toate acestea, putem distinge câteva criterii de bază care vor ajuta la alegerea corectă. La vânzare puteți găsi scaune pentru pescuit cu diferite tipuri de picioare:

 • modele cu picioare încrucișate;
 • modele cu picioare drepte;
 • modele cu picioare diferite, cu un accent larg.

Cele mai ieftine scaune pliante pentru pescuit cu picioare drepte sunt considerate. Aceste picioare se scufundă foarte repede și neuniform în pământ, iar pescarul trebuie să-i scape în mod constant. Modele cu picioare încrucișate sunt considerate cele mai populare. Ele sunt foarte confortabile să stea pe. Greutatea pescarului asigură o imersie uniformă a picioarelor în pământ.

Picioare cu producători de opriri largi numai produse foarte scumpe. Principalul avantaj al acestora este posibilitatea de ajustare a înălțimii. Acest lucru este deosebit de convenabil dacă familia are mai mulți pescari cu creștere diferită.

Scaun ușor pentru un pescarMulți pescari cred că cea mai importantă calitate a scaunului pentru pescuit este ușura. Desigur, acest criteriu important nu poate fi neglijat, dar nu uitați de forță. Puteți găsi produse din plastic, care au o greutate foarte mică, dar devin rapid fără valoare. De aceea este atât de important să găsim un echilibru între greutatea și puterea produsului. Dacă pescarul poartă adesea un scaun, este mai bine să alegeți unul din aluminiu. Acest metal are o greutate redusă și o rezistență redusă. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție diametrului tuburilor. Nu alegeți produse cu picioare foarte subțiri.

Mulți pescari experimentați acordă atenție și brațelor. Desigur, ele sunt foarte convenabile, deoarece permit mâinilor să se odihnească, dar unii pescari se plâng că intervin în timpul muscării active. De aceea sunt preferate articolele cu cotiere pliabile sau detașabile.

Atunci când alegeți un scaun, trebuie să acordați atenție materialului și culorii scaunului. Nu alegeți țesături prea luminoase, deoarece acestea pot sperie peștele. Scaunul trebuie să fie din material rezistent la apă și durabil, similar cu o prelată.

Cele mai populare modele

Există o mulțime de modele în vânzare. ei diferă în design și preț.

Scaune calitative pentru pescariScaunul FK-5 Carp Cuzo nu costă mai mult de 2 mii de ruble. Avantajele sale includ un caz de metal foarte puternic si capacitatea de a se desfasura rapid. Și plusul modelului poate fi considerat posibilitatea de a schimba înclinarea spătarului, ceea ce se realizează datorită prezenței șuruburilor speciale. Scaunul este fabricat dintr-un material durabil și fiabil, rezistent la uzură.

Tabăra de camping FK-95200S costă aproximativ 2200 de ruble. Este foarte popular cu pescarii. Are o serie de avantaje:

 • greutatea nu depășește 3 kilograme;
 • Rama este realizată din tuburi de aluminiu;
 • scaunul este fabricat din poliester rezistent;
 • picioarele scaunului sunt legate prin arcuri speciale;
 • prezența unui stand luminos.

Scaun Campingul SV-600 costă un pic mai mult. În magazine diferite, prețul său fluctuează de la 2800 la 3100 de ruble. Are o serie de avantaje:

 • Un cadru robust este realizat din tuburi cu grosimea de 16 mm;
 • scaunul este fabricat din țesătură rezistentă la uzură;
 • spatele scaunului este moale;
 • în model există mai multe buzunare pentru obiecte mici și un suport pentru geam;
 • Picioarele sunt prevăzute cu sisteme de siguranță speciale care împiedică căderea scaunului în pământ.

Cum sa alegi un scaun pentru pescuitnautilus Simplu N. C. 9002 costă 4300 de ruble. Principalul avantaj al modelului poate fi considerat un loc perfect realizat. Este realizat dintr-o tesatura de calitate care nu se deplaseaza nicaieri. Datorită stratului de izolație, acest model poate fi folosit iarnic. Păstrează perfect căldura chiar și în înghețuri severe. Rama este realizată din metal și pictată în praf. Abilitatea de a ajusta picioarele îi place și pe pasionații de pescuit. Acest model poate fi amplasat convenabil chiar și pe o suprafață neuniformă. Cu toate avantajele sale, Nautilus Simple N.C. 9002 cantareste doar 4,5 kilograme.

Nautilus High Înapoi N. C. 9004 cel mai adesea alegeți iubitorii bogați de confort. În magazine, prețul variază de la 7100 la 7500 de ruble. Modelul diferă de celelalte într-un scaun foarte mare și confortabil. Spatele este fabricat din material de înaltă calitate cu ajutorul unui încălzitor. Unghiul de înclinare poate fi modificat prin intermediul unor cleme speciale. Picioarele pot fi ajustate în înălțime. Modelul este echipat cu brațe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un scaun de baie pentru persoanele în vârstă și cu handicap?Cum de a alege un scaun de baie pentru persoanele în vârstă și cu handicap?
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Economisiți timp și alegeți o masă și scaune de bucătărie pe fotografieEconomisiți timp și alegeți o masă și scaune de bucătărie pe fotografie
Respectarea standardelor europene ale scaunelor auto și ale scaunelor auto maxi cosiRespectarea standardelor europene ale scaunelor auto și ale scaunelor auto maxi cosi
Scaune pentru bucatarie pe cadru metalicScaune pentru bucatarie pe cadru metalic
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Scaune si mese pentru bucatarieScaune si mese pentru bucatarie
» » Scaune de pescuit: scaune pliabile și convenționale cu spate
© 2021 amigdas.com