amigdas.com

Caracteristicile unui burghiu pentru mobilier eurovint (confirmat)

Masina de gaurit EurovintSifon dintr-un singur element - elemente de fixare, iubit de producătorii de mobilier profesional și de amatori obișnuiți să facă totul singur. Este cunoscută încă din anii `90 sub diverse nume: "euroshupur", "confirmat" și altele. Unul dintre primele produse a început să producă firma germană Hafele. Marca era numită Confirmat. Introducerea elementelor de fixare este eliberată pregătire specială pentru confirmare

.

avantaje

Burghie pentru prelucrarea mobilieruluiEste necesar un orificiu pentru șurubul euro. Dificultatea constă în faptul că nu este omogen în ceea ce privește designul: diametrul exterior al filetului și dimensiunea capului diferă. Există, de asemenea, o pălărie. Toate acestea trebuie luate în considerare pentru fixarea sigură. Puteți face următoarele:

 1. Trageți o gaură care corespunde lungimii confirmării. Diametrul său este făcut puțin mai mic decât cel al filetului exterior.
 2. Șeful landului euro este puțin mai amplu. Ar trebui să se potrivească bine în gaură, dar nu prea, altfel pot apărea fisuri. Partea superioară a găurii deja realizate trebuie extinsă cu un burghiu cu diametrul necesar.
 3. Pentru ca pălăria să se potrivească bine, este necesar pentru a face loc. Pentru a obține mufa dorită, se efectuează suplimentar prelucrarea cu ajutorul unei ghimpate. Deși unii maeștri au omis acest pas: este puțin mai puternic să întoarceți confirmarea.

Adică, pentru a introduce un șurub euro, trebuie să aveți două burghie potrivite și, de preferință, o ghilimă. Vor fi necesare mai multe operațiuni, fiecare dintre acestea putând să nu reușească, mai ales pentru începător:

 • Poziția orificiului și unghiul său pot fi luate incorect, ceea ce va afecta fiabilitatea conexiunii;
 • atunci când ghilimelele sunt cioplite.

Simplificați semnificativ procesul, economisiți timp și nervii sunt capabili de un exercițiu special de confirmare. De obicei, acesta înlocuiește toate instrumentele descrise mai sus și vă permite să faceți rapid o gaură, într-o singură etapă. Probele bune nu strică marginile orificiilor sau o fac nesemnificativă. O căsătorie mică poate fi, de obicei, acoperită cu un capac sau un dop. Produsele sunt potrivite:

 • pentru lemn dur și moale;
 • pentru plăcile din PAL acoperite și fără ea;
 • pentru plastic.

dimensiuni

Orificiile pentru Confirmate corespund următoarelor dimensiuni de găuri:

 • Trageți pentru Confirmarea Flex HammerHSS 7x70;
 • HSS 7 × 50;
 • HSS 6,3 × 50;
 • HSS 5 × 50.

HSS de la oțelurile de mare viteză din limba engleză, adică produsele sunt executate din oțel de scule de mare viteză. Cel mai bun pentru fabricarea lor este marca străină HSS 4341 sau rusă:

 • R9M5;
 • R18.

Caracteristici de design

Sfat pentru ConfirmareGaura trebuie să fie pasată, deoarece Confirmat are părți de diametre diferite. În consecință, se vor repeta sub formă de dispozitive de prindere sub presiune. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unui design adecvat.

Cu mandrina de găurit, piesa de fixare este conectată. Are o gaură (surdă) pentru burghiul detașabil. Plantarea ultimului - alunecare, se face cu reacție nesemnificativă. Acest lucru împiedică îndoirea și ruperea. Piesa de tăiere - pas cu pas, permițând să faceți o gaură cu mai multe diametre la un moment dat. Designul poate fi, de asemenea, separabil.

Burghiu pentru șurub euro are următoarele caracteristici structurale:

 1. Partea din față este făcută sub un unghi ascuțit. Acest lucru este necesar pentru o potrivire mai bună și oferă găuri de centrare.
 2. Unghiul canelurii elicoidale este același cu cel al sculptării în confirmare. Elementele de fixare se potrivesc bine și se mențin mai bine.
 3. Puteți ajusta poziția părții de împingere. Acest lucru ajută la evitarea piercing-ului: nu este nevoie să urmați adâncimea gaurii.
 4. Lustruirea suprafetei penei are o semnificatie deosebita. Acest lucru reduce fricțiunea și contribuie la o mai bună îndepărtare a cipurilor. Acesta din urmă este scos prin găurile de la capătul opritorului.
 5. Zona de contact a opritorului este făcută cât mai mică posibil, astfel încât să nu se zdrobească suprafețele laterale ale orificiului. Durabilitatea semănătoarei rămâne în limitele admise.
 6. Accentul nu numai asupra centrelor, ci și asupra constrângerilor, ceea ce este necesar pentru o abordare mai bună a capacului. Adică, gaura este obținută sub cheie, puteți introduce imediat o confirmare.

Caracteristici principale

Verificați pentru a confirma VERTOUn burghiu de calitate pentru mobilierul eurovint ar trebui au următoarele caracteristici:

 • forța de impact (kc): 150-165;
 • rezistență la temperatură 120-150 ° C;
 • duritate: 61-64;
 • Rezistență la încovoiere la un anumit nivel.

Acești parametri sunt necesari:

 • pentru formarea rapidă a găurii dorite;
 • pentru a preveni formarea de defecte, de exemplu, chips-uri;
 • pentru serviciul de lungă durată.

Alegerea Drill-ului potrivit

Masina de gaurit pentru mobilier confirmă 4,2 mmAtunci când alegeți un burghiu pentru mobilierul eurovint, aveți nevoie acordați atenție în primul rând:

 • pe dimensiuni;
 • pe producător;
 • pe cost.

Multe produse chineze sunt în vânzare. Aceasta, de regulă, are un preț foarte atractiv, dar calitatea lasă mult de dorit. Lipsa fiabilității se explică de obicei prin următoarele:

 • oțelul utilizat nu este adecvat condițiilor de lucru;
 • materialul este prelucrat incorect.

Producătorii din Regatul Mijlociu folosesc adesea orice oțel de scule. Ca urmare, duritatea scade rapid, iar burghiul este blocat. La lucru, comandantul trebuie să mărească forța de presare. Materialul este deseori distrus, se sfărâmă.

Dacă tratamentul termic al burghiului nu este efectuat corect, va fi supus îndoirii. Se manifestă, de obicei, atunci când trebuie să faceți în mod consecvent mai multe găuri.

Mult mai fiabile sunt biți de foraj rusesc pentru Confirmate, făcute:

 • OOO Instalatii instrumentale Tula;
 • LLC "instrument BSI".

De străini se va potrivi, de exemplu:

 • Archimedes (Elveția);
 • DeWalt (SUA).

Produsele străine sunt mai scumpe cel puțin de două ori. Este important să se determine imediat anumite caracteristici atunci când se cumpără:

 1. BurghieDimensiunea părții netede a confirmării și adâncimea burghiului trebuie să fie aceleași.
 2. Este de dorit ca rugozitatea pe pene să fie cât mai mică posibil.
 3. Partea opritorului pentru contor se află sub un unghi de 45 °, trecerea la fir este netedă.
 4. Calitatea găurilor cu construcții care nu pot fi separate și pliabile - aceleași. Cu toate acestea, ultima opțiune este mai convenabilă. Acesta va funcționa în diferite cazuri, deoarece confirmarea este diferită.

Pentru muncă, este adecvată doar o unealtă de mare putere. Eurovint poate fi răsucit și "în conformitate cu metoda bunicului", descrisă la începutul articolului. Cu toate acestea, acest lucru va necesita mult mai mult efort, timp și pricepere. Prin urmare, mulți își aleg propriile exerciții de confirmare. Din varietatea de bunuri, există întotdeauna posibilitatea de a alege ceva potrivit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci un jig de mobilăCum să faci un jig de mobilă
Pentru ce sunt șuruburile pentru mobilier?Pentru ce sunt șuruburile pentru mobilier?
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
Mecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilierMecanisme pentru dulapuri de bucătărie: prețul închiderilor pentru mobilier
Clasa de rezistență a clapetei și marcareaClasa de rezistență a clapetei și marcarea
Antet metric: dimensiuni, tabel cu diametru și pasAntet metric: dimensiuni, tabel cu diametru și pas
Diametrul unei găuri pentru un fir metricDiametrul unei găuri pentru un fir metric
Firul de țeavă: parametrii și denumirile principale, tehnici specialeFirul de țeavă: parametrii și denumirile principale, tehnici speciale
Cum se taie firul manualCum se taie firul manual
Mecanisme de ridicare pentru mobilier, fațade și uși de bucătărieMecanisme de ridicare pentru mobilier, fațade și uși de bucătărie
» » Caracteristicile unui burghiu pentru mobilier eurovint (confirmat)
© 2021 amigdas.com