amigdas.com

Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrare

Usa de intrare metalicaÎn fiecare an, în vânzare puteți găsi din ce în ce mai multe uși metalice de intrare oferite de diferiți producători. Din acest motiv, consumatorul se confruntă cu mari dificultăți în etapa de alegere a celei mai potrivite opțiuni. Chiar mai multe îndoieli decurg din promisiunile producătorilor, care spun că numai produsele lor sunt cele mai calitative și convenabile în exploatare. Odată ajuns în această situație, cumpărătorul este dificil să ia decizia corectă. Și aici nu este rău să te familiarizezi cu ratingul ușilor metalice de intrare, care sunt disponibile pe teritoriul țării noastre.

Prezentarea pieței rusești

Varietate de uși de intrareImpulsul dezvoltării independente a segmentului pieței interne a ușilor de intrare din oțel a fost primit în anii 90 și, din acea perioadă, a fost dezvoltat activ. În ultimii ani, structura sa sa schimbat adesea, ceea ce a afectat ratingul companiilor naționale implicate în fabricarea de produse pentru uși. În prezent, piața ușilor de intrare din oțel oferă o gamă largă de produse, dintre care există un număr mare de modele de la diferiți producători.

Analizând structura pieței interne, trebuie remarcat faptul că ponderea producătorilor străini este foarte mică: reprezintă aproximativ 10% din volumul total al ușilor de intrare din oțel. Cea mai mare reprezentare este construcția produsă Producători italieni Fbs, Dierre, Di.Bi. Pentru a atrage atenția asupra ușilor lor, ei acordă multă atenție designului. În același timp, sunt disponibile ușii israelieni cumpărătorului intern, care sunt oferite de Pandoor și Mul-t-Lock.

Principalele avantaje ale produselor sale sunt calitatea înaltă a performanței și nivelul de fiabilitate, care este furnizat datorită dotărilor cu încuietori puternice. Companiile enumerate mai sus își mențin pozițiile înalte pentru o lungă perioadă de timp în ratingul producătorilor, în timp ce costul ridicat al produselor lor împiedică extinderea cotei lor de piață.

Producători europeni

Ce producători sunt mai buniDacă analizăm segment de usi de lux, compania "Dierre" ocupă o poziție înaltă în ratingul producătorilor străini. Biroul principal se află în Italia, iar în prezent este în fața competitorilor săi în ceea ce privește volumul producției de produse pentru uși. În sortimentul său sunt prezentate împreună cu intrare metal și interior, anti-incendiu, uși tehnice. Printre alte domenii ale activității companiei ar trebui să fie evidențiate fabricarea de ferestre și seifuri de securitate sporită. Având în vedere cât de mare este gama de produse fabricate de această companie, nu este surprinzător faptul că a reușit să obțină succes pe piața mondială.

Ușile făcute de ea îndeplinesc standardele de calitate, care funcționează în multe țări europene, precum și în Rusia. Combinând cele mai noi tehnologii, cu o capacitate de producție mare și o experiență considerabilă, producătorul a reușit să iasă în ultimul an la un nou nivel de producție: privind rezultatele din 2014, volumul a făcut porțile de intrare a făcut 200 000 de casete pentru ei - 111 000 ferestre, echipate cu protectie anti-efractie - 80 000, uși de incendiu - 90 000 și încuietori și seifuri - aproximativ 300 000.

În activitățile sale, "Dierre" se bazează nu numai pe produsele de cea mai bună calitate, ci și pe prietenia cu mediul. Decizia de a trece la utilizarea materialelor de mediu a permis companiei Dierre să stabilească relații de afaceri serioase cu preocuparea internațională CasaClima, cu care munca lor comună se referă la o direcție precum dezvoltarea de produse de economisire a energiei.

Una dintre trăsăturile distinctive pe care le posedă ușile Dierre este un nivel ridicat de protecție. Acest lucru este clar demonstrat de modelul "D-cinci stele", care oferă cinci niveluri de protecție. Pentru astăzi în lume există doar trei producători, capabili să creeze produse de încredere atât de fiabile.

Pe piața rusă, compania a venit mai mult de 15 ani în urmă. Și astăzi produsele sale sunt în cerere în rândul consumatorilor casnici care aleg ușile de intrare reprezentând un segment de preț ridicat.

Opțiuni de buget

Modelul ușilor de intrareAstăzi, pe piață puteți găsi modele de uși produse de alți producători, iar nivelul de performanță nu este impresionant, din cauza locului în care se află în clasament. În primul rând, aceasta se aplică companiilor chineze: deși produsele lor nu sunt de bună calitate, ele sunt încă în cerere în rândul unui număr mare de cumpărători, datorită prețului accesibil.

Pe fondul unei reprezentări atât de mari a diferitelor companii, ponderea producătorilor ruși de uși de intrare este destul de semnificativă. Acest lucru se datorează faptului că produsele pe care le oferă nu numai că au un preț accesibil, dar au și o calitate destul de bună. Având în vedere sortimentul larg de uși de intrare din Rusia, tot mai mulți concetățeni noștri acordă atenție produselor interne.

În prezent, ușile metalice pot fi găsite în magazine, în orice versiune, inclusiv cele mai simple, și de asemenea elită, care poate fi echipată cu structuri blindate și cele mai moderne sisteme de supraveghere video. Usi de birou, la constructia carora sunt prevazute cele mai recente sisteme de securitate, oferite de companiile naționale, sunt mai preferate în comparație cu analogii străini, tocmai datorită accesului lor la prețuri mai mare. Acest lucru explică faptul că locurile destul de ridicate în clasament aparțin fabricilor de uși, create nu numai în orașe mari, ci și în orașe precum Saratov, Yoshkar-Ola și altele.

Piata de usi din regiunea Moscovei

Nu este deloc întâmplător faptul că astfel de mari producători de uși de oțel de intrare ca "Jaguar" și "Stal" se află la primele poziții ale ratingului. A fost cu aspectul lor și a început dezvoltarea pieței ruse a ușilor de intrare. Și au început să ofere produsele lor nu numai pe teritoriul țării noastre, ci și în fostele țări CSI.

Compania "Jaguar"

Primii pași pe care compania "Jaguar" a început să le facă în anii `80 ai secolului trecut. De-a lungul anilor, multe s-au schimbat, iar astăzi în mâinile acestei companii este o parte destul de mare a pieței ușilor metalice. Flexibilitatea producției a devenit un factor care a contribuit la acest succes al producătorului: atunci când sa adresat, cumpărătorul însuși a decis ce componente ar trebui să fie construite de ușa de intrare. Cu alte cuvinte, el a creat independent setul complet al blocului de intrare, ceea ce ia permis să adauge accesorii la pânza unei uși, creând astfel un produs practic de ușă. Dacă vorbim despre ușile cele mai bune ale acestui producător, atunci ele sunt diferite disponibilitatea următoarelor caracteristici:

 • Cum de a alege o ușăUtilizarea unei foi metalice plate formate, ajungând la o grosime de 2 mm;
 • Ramă bazată pe profilul unei structuri complexe de 2 mm grosime, sudată de foaia de bază;
 • Prezența dispozitivelor de securitate pentru blocarea și zonele pe care este montat tracțiunea;
 • Buzunar pentru încuietoare 2 mm;
 • Echipament de buzunare cu plăci metalice;
 • Placă blindată 4,5 mm;
 • Protecția cilindrilor;
 • Izolație termică pe bază de plachete minerale sau vată minerală;
 • Balamale echipate cu lagăre;
 • Contramăsuri întărite;
 • Încuietori cu un mecanism puternic.

Caracteristicile obligatorii care trebuie să fie inerente la cele mai bune porți sunt prezența unui cadru armat și foaia de ușă, completată de rigidizări, fixate în direcții diferite și o pereche de contururi de etanșare. După ce a reușit să mențină calitatea ridicată a produselor sale, este de înțeles de ce compania "Jaguar" ocupă încă o poziție înaltă în clasamentul producătorilor. Acest lucru dă motive să creadă că consumatorii au o opinie pozitivă cu privire la ușile acestei companii.

Compania "Stal"

Produsele produse de grupul de companii "Steel" pot fi de asemenea considerate una dintre cele mai bune dintre ușile metalice de intrare de pe piață de astăzi. Procesul de dezvoltare a unor noi modele de usi metalice de intrare, precum si solutii legate de instalarea acestora, se desfasoara in sediul central, in timp ce activitatile companiei nu se limiteaza numai la aceasta sfera. De asemenea, produce rețele de oțel, instalarea sistemelor de control al accesului, care sunt principalele sarcini care sunt rezolvate de filialele acestui producător.

În lista partenerilor de afaceri ai companiei "Stal" există numeroase companii bine-cunoscute printre care Mottura, Cisa, Evva, Kaba, DiSec și altele. Relațiile pe termen lung cu compania sunt stabilite de producătorii de accesorii, care reprezintă Italia, Austria, Germania. Această cooperare face posibilă asigurarea faptului că produsele de ușă produse sub marca "Stal" vor putea demonstra cea mai înaltă calitate.

Nu este întâmplător faptul că acest producător deținea a doua poziție în clasamentul companiilor care reprezentau piața ușilor de intrare metalică. Acest lucru este facilitat nu numai de politica corectă, ci și de utilizarea tehnologiilor moderne în activitatea lor și de îmbunătățirea continuă a produselor produse.

Usile de intrare la apartament sunt, de asemenea, reprezentate de alte companii ale căror produse, în anumite condiții, pot fi considerate opțiunea preferată pentru selecție:

 • Producătorii de uși metalice și evaluările lorLegrand;
 • Garantul;
 • Hefaistos;
 • Oplotul;
 • Nimeni.

Dacă luăm în considerare segment de uși blindate de intrare, atunci conducerea aparține companiei "Belka".

 • Sortimentul companiei diferă printr-o mare varietate, unde sunt prezentate modele de diferite clase de rezistență anti-efracție de la 1 la 4.
 • Produsele companiei sunt reprezentate pe scară largă la diferite facilități, inclusiv birouri, bănci.
 • Fiabilitatea produselor uși ale acestui producător este datorată utilizării oțelului special, care reprezintă clasa 1-3 de rezistență la arme de foc.
 • Propuse de firmele "Belka", modelele îndeplinesc grosimea dorită, a cărei valoare poate ajunge până la 2,5 mm și mai mare pe fiecare parte.

concluzie

Alegerea ușii metalice de intrare este destul de dificilă pentru consumator, care nu respectă tendințele pieței. La urma urmei, în afară de luarea în considerare a diverșilor parametri despre care numai un expert poate fi conștient, trebuie să acordați atenție producătorului. Pentru unii, acest parametru este decisiv, astfel încât ratingul companiilor care produc uși frontale din metal simplifică foarte mult sarcina de a alege cea mai potrivită variantă a blocului de intrare în apartament.

Printre versiunile propuse de produse pentru uși, modelele de la producătorii autohtoni sunt cele mai atractive. Și acest lucru se datorează nu numai bunei lor performanțe și prețului accesibil. Trebuie reținut faptul că ușile lor sunt fabricate ținând seama de caracteristicile instalațiilor unde vor fi instalate aceste produse. Și în acest sens ei Ei câștigă de la colegii străini, deoarece nu este nevoie de o dezvoltare ulterioară. Și din punct de vedere al întreținerii, aceste structuri sunt, de asemenea, mai preferate, deoarece pentru orice proprietar de astfel de uși nu va fi o problemă să găsești o companie care să poată repara produsul ușii într-un timp scurt.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
» » Evaluarea producatorilor de usi metalice de intrare
© 2021 amigdas.com