amigdas.com

Usi de intrare usi metalice izolate

Selectarea unei uși metaliceUsile de intrare reprezintă un atribut indispensabil al fiecărei locuințe. Acestea primesc mai multe sarcini simultan: izolarea fonică, izolarea termică, protecția împotriva pătrunderii persoanelor neautorizate în incintă.

Trebuie să vă amintiți că ușile străzii de intrare sunt cartea de vizită a casei dvs. De aceea, atunci când alegeți, trebuie să vă bazați pe finisare și design, dar totuși nu uitați de caracteristicile tehnice, deoarece este foarte important. În prezent, producătorii oferă o mare varietate de modele.

montare

În primul rând, trebuie să vă asigurați că bunurile sunt de bună calitate, în caz contrar, va fi necesară ajustarea. Calitatea consta întotdeauna într-una - în prezența unor știfturi anti-ștecher. Acestea sunt concepute pentru a preveni îndepărtarea atunci când se taie bucle. Sunt tije de metal în formă de con. Ordine totală de montare:

 • Este necesar să se măsoare deschiderea pentru a ști cât de mare este o structură metalică necesară. Măsurătorile se efectuează cel mai bine cu o măsurătoare de bandă de trei metri. De obicei, deschiderea este mai mare decât cutia însăși.
 • În primul rând, trebuie să faceți instalarea cutiei, apoi să găuriți găurile diametrului dorit. Apoi, ar trebui să instalați caseta pregătită în deschidere și să fixați cu ancore. Ancora - tija de oțel, care se extinde la intrarea în gaură.

Este necesar să fixați o ușă de metal din stradă folosind diafragma pene speciale de lemn. Penele trebuie să fie de o asemenea dimensiune încât să poată fi introduse ușor între cutie și perete. Când ați fixat construcția, trebuie să continuați alinierea - aceasta se face cu ajutorul unui nivel egal cu rack-ul cu bucle.

Ancorele pe care le-ați instalat sunt sudate în rack. Înainte de a atârna pânza, trebuie să lubrifiați balamalele astfel încât să nu scârțâie. Spațiul care rămâne între perete și deschidere trebuie aruncat cu o spumă de montaj. Spuma de obicei ingheata pentru o zi.

Avantajele și dezavantajele ușilor străzii de intrare metalice exterioare

Ușile metalice de intrare din exterior au o serie de avantaje. Acum ne vom uita la ce sunt pluses.

O serie de avantaje:

 • Avantajele usilor metalice de stradaSunt foarte rezistenți la efracție, chiar dacă aplicați forță sau grevă cu un obiect greu, nu va ajuta, nu va fi posibil să-l faceți oricum.
 • De-a lungul anilor, își păstrează aspectul original.
 • Deși costul și mare, dar acesta este un avantaj, deoarece vă așteptați o perioadă lungă de funcționare.
 • Ele nu putrezesc foarte mult timp și nu sunt expuse insectelor.
 • Usile metalice de intrare au întotdeauna un aspect original și atractiv.

dezavantaje:

 • Rugul poate apărea pe suprafață.
 • Ele sunt greu de transportat și realizează instalarea.
 • Admisibilitate redusă a finisajului.
 • Există o ușoară tendință de a zgâria, precum și de zgârieturi.
 • Se întâmplă că uneori nu se încadrează în viziunea generală a întregii structuri.

Ce metode de izolare există?

Ce materiale puteți izola la ușăVă puteți încălzi în două moduri: central sau extern. Prima metodă de izolare este aplicată, de obicei, ușilor pliante, în care pielea interioară este fixată pe carcasă cu șuruburi autoportante.

Următoarele materiale sunt adecvate pentru izolarea termică:

 1. Polistierol
 2. Vată minerală
 3. polistiren expandat
 4. spumă de cauciuc
 5. Foi de spumă
 6. Flanșă de fagure
 7. Spumă poliuretanică

Cum să vă izolați?

Pentru a izola ușa de stradă pliabil, ar trebui să se pregătească toate materialele necesare: izolare, șuruburi, fibrolemnoase un fișier, un cuțit, lipici. Pentru a începe cu, înainte de cald, scoateți ușa din balamale, îndepărtați stratul interior și să facă semne pe o foaie de PFL să taie găuri pentru ochi, mâner, de blocare, precum și toate celelalte suprafețe care acționează.

Când toate zonele marcate sunt decupate, este necesar să netezi toate proiecțiile cu un fișier. Strângeți foaia de tablă necesită cele mai bune de sus în jos, colțurile sunt, de asemenea, aliniate cu fișierul. Foaie exterioară carcasă închisă. Asta e tot ce trebuie să știți despre modul de izolare a ușilor exterioare de exterior din exterior cu mâinile tale.

Cum de a alege o ușă metalică izolată cu metal?

Înainte de a alege o ușă potrivită în magazin, atenție la următorii parametri: gradul de protecție, aspectul, grosimea materialului, izolarea fonică, izolarea termică, costul. Statisticile arată că sunt ușile de intrare cu izolație metalică cu caracteristici care sunt deosebit de populare în zilele noastre. După cum se știe, în fiecare zi ele înlocuiesc tot mai mult ușile de intrare din lemn, care în lumea modernă sunt foarte mici. Asigurați accesul metalic la ușile izolate de stradă pentru a vă proteja pe ei înșiși și pe cei dragi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum se instalează ușile într-o casă din lemnCum se instalează ușile într-o casă din lemn
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
» » Usi de intrare usi metalice izolate
© 2021 amigdas.com