amigdas.com

Designul unei băi mici în apartament, fotografie

Baie micăBaia este locul cel mai vizitat în fiecare apartament. Aici, oamenii sunt recrutați vigoarea și tăria înainte de o zi grea, iar seara își spală oboseala și se relaxează înainte de a merge la culcare. De aceea este atât de important ca interiorul acestei camere să fie confortabil și funcțional.

În ciuda faptului că majoritatea apartamentelor nu se pot lăuda cu o zonă mare de băi, ele își fac interiorul modern și confortabil sub puterea tuturor. Principalul lucru - știți câteva reguli privind designul bai mici. De asemenea, este o idee bună să aveți idei originale și creative pentru designul interior al băilor din galeria foto.

În acest articol există o selecție de fotografii de bai în apartamentele urbane, proiectate de designeri. Fiecare fotografie cu o varianta de design contine un accent special, trebuie doar sa te uiti atent si sa alegi interiorul care iti place. În plus, fotografiile vă vor asigura că chiar și dintr-o baie mică și înghesuită puteți face o adevărată operă de artă.

Stilul băii: Fotografie

O baie mică într-un apartament micO parte a problemei, cum ar fi lipsa spațiului, este rezolvată prin alegerea stilului potrivit. În această situație, este necesar aruncați o privire mai atentă la următoarele domenii:

 • Art Nouveau;
 • minimalismul;
 • Stil japonez (etno).

Aceste stiluri se caracterizează prin utilizarea rațională a pătratului, concisitatea și simplitatea în funcționare, numărul minim de elemente de decor. Datorită acestei abordări, puteți să extindeți vizual o baie mică, să o faceți mai liberă și mai spațioasă.

Modernul este caracterizat de prezența în designul interior culori strălucitoare și contrast. Uneori această direcție conține materiale dificil de combinat. Decorarea camerei în stil Art Nouveau, designerii folosesc adesea o astfel de tehnică ca zonarea. Camera este divizată vizual în mai multe zone mici, în timp ce locația obiectelor sanitare ar trebui să fie cât mai funcțională posibil. Pentru a elibera spațiul într-o încăpere mică, instalațiile sanitare pot fi ascunse în spatele unui perete.

Băile în stil Art Nouveau sunt deseori Sunt echipate cu cabine de dus unghiulare sau băi - vă permit să economisiți spațiu cât mai mult posibil. Accesoriile și elementele decorului trebuie să aibă un formular non-standard. Principala caracteristică a modernismului este că, cu ajutorul acestuia, puteți crea un design original al camerei fără a cheltui o sumă mare.

Minimalismul se caracterizează prin prezența liniilor simple clare în spațiul interior, eliberarea maximă a spațiului și minimizarea elementelor decorative. Cabinele de duș sau băile în proiectare trebuie să fie uniforme, rectangulare și clare, unghiuri drepte. Cu minimalismul, nu trebuie să te implici într-o varietate de nuanțe și contraste. Designul interior al spațiului cu minimalism, de regulă, constă din mai multe nuanțe sau o pereche de culori.

Decorarea camerei în acest stil, Nu vă fie frică să experimentați, pentru că minimalismul este stilul în care este greu să faci greșeli. Numele stilului vorbește de la sine: designul se caracterizează printr-un număr minim de culori, elemente și mobilier.

Băi mici, ca exemplu
Baie micăExemplu de baie micăCum să planificați o renovare într-o încăpere micăStil într-o baie micăVedere modernă a unei băi miciCum să plasați în inventarul toaleteiLocația în baieCum să planificați o reparație într-o baieDesign în baieBaie mică

Vorbind de motivele japoneze, puteți ghici imediat că designul interior al băii în acest stil va lăsa o sumă ordonată. Într-adevăr, design-ul în stil japonez este destul de scump. Pentru a proiecta o cameră în acest stil, vor fi necesare numai materiale naturale: bambus, mătase, hârtie de orez și altele.

Stilul japonez de etno, precum și cele două anterioare sunt caracterizate de laconicism și grijuliu. Pentru acest design se caracterizează utilizarea unor materiale și accesorii excepțional de ecologice, care amintesc de imaginea Estului.

Desigur, dacă nu aveți o cantitate mare, totuși, visați să creați un design al unei băi cu motive japoneze, puteți achiziționa materiale la un preț mai accesibil. Obțineți o placă care are o imagine tematică - sucursalele sakura sau locuințele tradiționale japoneze, de exemplu.

Creșterea vizuală a spațiului

Baie vizuală micăÎn scopul de a extinde vizual spațiul de o baie mică, merită utilizați următoarele sfaturi:

 1. Pentru finisarea suprafețelor camerei - tavanul, pereții și podeaua - este necesar să se utilizeze numai culori deschise.
 2. Pentru a extinde în mod vizibil camera, merită să folosiți linii orizontale și să creștem vizual înălțimea camerei - verticală.
 3. Pentru o cameră în miniatură trebuie să folosiți dulapurile și rafturile încorporate.
 4. Nu aglomerați spațiul cu un număr mare de elemente de decor, încercați să maximizați camera.
 5. Încercați să păstrați întotdeauna baia curată și ordonată. Cu grijă plasate în locurile lor, tuburile și borcanele cu detergenți vor lua mult mai puțin timp decât să fie împrăștiate sau plasate într-o ordine haotică.
 6. În cazul prezenței ferestrelor în baie, este necesar să le aranjați concis - o cortină translucidă mică sau jaluzele orizontale va fi suficientă.
 7. Aparatele de uz casnic, cum ar fi o mașină de spălat sau un încălzitor de apă, ar trebui ascunse în nișe sau instalate în afara camerei.
 8. Creșteți spațiul va ajuta o oglindă mare într-o varietate de variații.
 9. Creșteți vizibil camera și iluminarea selectată corect, care trebuie distribuită uniform.
 10. Folosind în textilele de baie, alegeți o țesătură translucidă de lumină.

După cum puteți vedea, dintr-o baie strâmbă și incomodă, o zonă de confort reală poate fi utilizată de aproape oricine. Numai face mici eforturi, pentru a arăta imaginația și creativitatea, precum și pentru a vă familiariza cu fotografiile oferite de designul gata și, într-un timp scurt, interiorul băii dvs. va diferi cu gustul, frumusețea și confortul.

Mai multe opțiuni pentru băile mici
BaiaCapacitatea în baieO baie mică într-un apartament micBaie micăVedere contemporană în baieStilul modern al unei băi miciFotografia unei băi miciTip de toaletă deasupraPro și contra de băi miciStil special în baieCaracteristicile băilor miciAvantajele băii
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Case frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioareCase frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioare
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Design de balcoane: fotografie de interior de camere miciDesign de balcoane: fotografie de interior de camere mici
Proiectarea unui balcon din interior - proiectarea ideilor cu o fotografieProiectarea unui balcon din interior - proiectarea ideilor cu o fotografie
Facilități foto și de design ale sălii de relaxare din saunăFacilități foto și de design ale sălii de relaxare din saună
Șemineu decorativ în apartamentul orașului - design fotoȘemineu decorativ în apartamentul orașului - design foto
Idei și fotografii de reparare bucătărie în HrușciovIdei și fotografii de reparare bucătărie în Hrușciov
Cum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui HrușciovCum sa alegi un model de bucatarie la colt pentru fotografia lui Hrușciov
Baruri de idei pentru apartamente mari și mici cu o fotografieBaruri de idei pentru apartamente mari și mici cu o fotografie
Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)
» » Designul unei băi mici în apartament, fotografie
© 2021 amigdas.com