amigdas.com

Tipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrare

Vizorul ușii de intrareDatorită dezvoltării tehnologiilor de construcție, există astăzi o gamă largă de elemente diferite ale fațadei. În special, vorbim despre un vizor, care este instalat deasupra ușii de intrare. Acest design protejează locuința de factorii adversi și conferă casei un aspect atractiv.

Caracteristicile produsului

Orice vizor prevăzut în fotografie, constă dintr-o serie de elemente:

 • un cadru care asigură produsului rigiditatea necesară;
 • suporturile laterale care rezistă încărcăturii vizorului;
 • un capac realizat din material rezistent la apă și protejând casa de precipitații atmosferice.

Toate piesele menționate sunt fabricate din materiale diferite. Cel mai adesea este metalul și metalul. Uneori în fotografii găsiți viziere create din beton armat. Un astfel de material este folosit pentru a crea structuri monolitice.

Deoarece viziera este situată deasupra ușii de intrare și este considerată un element decorativ, la selectarea materialului este necesar să se acorde atenție caracteristicilor arhitecturale ale locuinței. Un alt factor important este rezistența la diverși factori externi. Casele care sunt în condiții climatice dure, au nevoie de un baldachin de metal sau metal.

Principalele soiuri

Așa cum am menționat mai devreme, vizierele de deasupra ușii ar putea fi realizate dintr-o varietate de materiale. Toți diferă în felul și caracteristicile lor, așa cum se vede din fotografie.

 • Copertine modulare au fost considerate cele mai populare în ultimul timp. Acest lucru se datorează ușurinței de asamblare, greutății minime și creșterii fiabilității. Rama, din aluminiu sau oțel inoxidabil, nu se teme de coroziune. Pentru a preveni umezeala să ajungă la ușa din față, structura este acoperită cu acrilic transparent.
 • Produsul din plăci metalice este recunoscut ca universal datorită durabilității și rezistenței sale. În plus, materialul poate fi vopsit în orice umbră, ceea ce înseamnă că viziera se va potrivi perfect cu ușa de intrare și cu fațada.
 • Sfaturi pentru instalarea unui vizorGeamuri din sticlă arata foarte impresionant. Acest lucru este valabil pentru clădirile realizate într-un stil modern. Materialul în sine este caracterizat de structura sa în trei straturi, care asigură o rezistență sporită. Straturile exterioare sunt realizate din sticlă călită, supusă tratamentului termic, iar în interiorul acesteia există un film transparent, care garantează integritatea lamei atunci când se lovește. Unele modele presupun prezența sticlei colorate, care va proteja construcția de radiațiile ultraviolete.
 • Copertinele din policarbonat ocupă o nișă considerabilă pe piața modernă. Ele se disting printr-un preț accesibil și caracteristici de performanță excelente. Deși materialul este transparent, acesta protejează ușa de intrare de lumina soarelui. Astfel de structuri pot fi monolitice și fabricate din celule individuale. Prima opțiune este mai durabilă și mai rezistentă la daune, ceea ce explică popularitatea acesteia.

Tehnologie de fabricație

De fapt, fabricarea vizierului pentru ușa de intrare implică construcția unei carcase și a căptușelii ulterioare cu instalare. Prin urmare, lucrarea se desfășoară în 3 etape.

 1. Cadrul, care este numit cadrul de transport, este o construcție simplă. Aceasta este o pereche de paranteze conectate printr-un pod. Pentru fabricarea unui astfel de element, se utilizează aproape orice material. Mai întâi trebuie să pregătiți un cadru dreptunghiular și apoi să adăugați distanțieri, adică sudați două bucăți mici de țevi. Apoi, construcția este acoperită cu un strat de grund. Dacă doriți să faceți o vizieră radială, prezentată în fotografie, veți avea nevoie de o conductă îndoită.
 2. Următoarea etapă, adică pielea cadrului, se realizează după instalarea pe perete. Pe cadru este necesar să se pună foi de material și să se fixeze cu atenție. În unele cazuri, este necesar să se pregătească mai multe găuri în avans.
 3. Ultima etapă implică instalarea unei viziere deasupra ușii. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să ai un asistent. În primul rând, trebuie să marcați zonele în care va fi fixată, apoi să găuriți și să atârnați cadrul pe ancore. Apoi este înșurubat cu piulițe. După aceea, rămâne doar să fixăm pielea.

Sfaturi practice

Pentru oricare dintre vizoarele prezentate în fotografie, a servit cât mai mult timp și a păstrat aspectul, este necesar să respecte mai multe recomandări.

 • Tipuri de vizoare de bazăÎn plus față de vizor, este necesar să se pună pereții laterali, care vor proteja locuința de precipitații și rafale de vânt.
 • Designul ar trebui să fie combinat cu arhitectura clădirii. Aceasta se referă la alegerea materialelor și nuanțelor.
 • Metalul sau lemnul folosit pentru a crea cadrul trebuie să fie supus unei tratări prealabile. Aceasta poate fi protejată de putregai sau de coroziune, ceea ce va prelungi durata de viață a vizierului și a ușii de intrare.
 • Puteți decora designul cu ajutorul sculpturii din lemn sau al forjării artistice. De asemenea, este necesar să se aibă grijă de prezența iluminatului.

Vizorul de deasupra intrării nu poate fi numit un lucru indispensabil, cu toate acestea acest atribut va ajuta la protejarea locuinței față de factorii externi nefavorabili și evitați arderea și deformarea ușii de intrare. Datorită varietății unor astfel de modele, puteți alege o opțiune care armonizează stilul și construcția.

Vizoarele de deasupra ușii din față
Producerea vârfurilorMaterial pentru realizarea vizierelorAlegerea vizierelorTipuri de viziereVizor în stil modernVizor DesignCum să instalați vizorulVizor la intrareCum să instalați o vizieră peste ușăTipuri de viziereVedere frumoasă a vizieruluiConfecționarea vizierilor forjate
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Vizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografieVizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografie
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Vizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalareaVizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalarea
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Vizor din policarbonat, instrucțiuni pentru instalare, fotografieVizor din policarbonat, instrucțiuni pentru instalare, fotografie
Montarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâiniMontarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâini
» » Tipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrare
© 2021 amigdas.com