amigdas.com

Câini japoneze de câine: descriere și fotografii

Rasă japoneză HinRasele japoneze de câini au anumite trăsături comune - un cap în formă de pene, o coadă învârtată într-o gogoasă, urechi mici înălțate și ochi adânci. Aceste animale au un calm și natura docil

. În principiu, rasele japoneze sunt foarte asemănătoare, sunt diferite în ceea ce privește culoarea și dimensiunile.

Câine japonez cu fotografii și nume

Akita Inu

 • Alte nume: Akita, Akita japoneză.
 • Scop: inițial - vânătoare, protecție, însoțitor. Acum este un animal de companie, un paznic.
 • Dimensiuni (cm): 57-70.
 • Durata de viață (ani): 11-15.

Rasă AkitaJaponeză Akita este ușor de antrenat, diferă cu curaj, știe cum să înoate, un paznic minunat și un tovarăș credincios.

Pentru o plimbare cu această rasă, ar trebui să petreceți cel puțin o oră de două ori pe zi. În acest caz, Akita are nevoie de încărcătura maximă. O astfel de rasă de câini se va potrivi iubitorilor să se miște, dar începătorii nu ar trebui să o ia, deoarece Akita necesită o pregătire atentă.

Akita Inu nu capricios în îngrijire. Numărul necesar de scăldat nu depășește de două ori pe an. Cu toate acestea, această rasă va trebui de multe ori să fie pieptănat. Akita are, de asemenea, nevoie de o dietă echilibrată.

Un fapt interesant este că faimosul câine Hachiko din filmul cu același nume a fost legat de rasa Akita-inu.

Kai-ken

 • Alte nume: Kai, Tora Inu, Tiger Dog.
 • Scop: vânătoare.
 • Dimensiune (cm): 45-56.
 • Durata vieții (ani): 12-15.

Kai a fost un câine de vânătoare și de mult timp a fost considerat un mongrel. Cu toate acestea, nu este agresiv și are un caracter ușor.

Această rasă este rară. Era folosit pentru a vâna mistret și cerb, precum și pentru protecție.

Celălalt nume este "Dogul tigrului" - Kai datorită culorii, care seamănă cu o bandă de tigru.

Kai-ken îi place să se miște și preferă plimbări active. Din cauza lânii lor groase, câinii din această rasă ar trebui păstrați din oraș. Pentru a scăpa și pieptene Kai nu este de multe ori.

Fapt interesant: Kai-ken - una dintre rasele lor de Spitz neamestecate, care a apărut pe insule.

Kishu

 • Alte nume: Kisu, Kishu.
 • Scop: vânătoare.
 • Dimensiune (cm): 43-55.
 • Durata de viață (ani): 14-15.

Rasă KishuCâine japonez Kisyu se referă la vânătoare. Ea este prietenoasă și prietenoasă cu proprietarii, dar foarte suspectă și neîncrezătoare față de străini și animale. Din cauza supraviețuitorilor obiceiuri de vanatoare, Kishu poate scăpa de proprietari în căutarea pradă.

Inițial, rasa a fost folosită ca și companie, paznic și vânător. Cu ușurință își amintește comenzile.

Kishu au o bună sănătate și rezistență, adoră plimbări. Le puteți păstra atât în ​​apartament, cât și în afara orașului.

Kishu se va potrivi cu acei oameni, care vor să aibă un câine, dar se referă prost la mirosul de lână. Lăsați această rasă rar, pieptene cu o perie specială.

Sansei

 • Scop: protecție, companie.
 • Dimensiuni (cm): 41-46.
 • Durata de viață (ani): 12-17.

SansuSansu este o rasă de servicii. Se comportă bine cu rolul de câine de pază. Se poate păstra într-un apartament unde coexistă perfect. Binele devine împreună cu copiii și cu o educație adecvată chiar și cu alte animale.

Este relativ ușor să te antrenezi, dar trebuie să ai răbdare, pentru că sunt necesare trepte și o abordare blândă.

Parul gros vă permite să păstrați câinele nu numai în apartament, ci și în afara orașului. Sansu trebuie să fie pieptănată de mai multe ori pe săptămână. În timpul mulatirii, acest lucru trebuie facut mai des.

În ciuda faptului că Sanshu este populară în patria ei, ea nu federația cinologică recunoscută. Există, de asemenea, un analog pitic al rasei.

Shiba Inu

 • Alte nume: Shiba, Shiba.
 • Scop: vânătoare.
 • Dimensiuni (cm): 36-40.
 • Durata vieții (ani): 12-16.

Shiba-inu sunt foarte asemănătoare cu câinii din rasa Akita, cu diferența că Siba este mai mică. Acestea sunt câini liniștiți și inteligenți care aproape nu latră. Ele se caracterizează prin veselie, mobilitate, rezistență și prietenie.

Formarea poate fi dată relativ bine, dar are o dispoziție încăpățânată și, prin urmare, nu se va potrivi persoanelor fără experiență.

Siba este un câine curat și nu-i place să intre în noroi. Are nevoie de plimbări frecvente. Păstrați această rasă mai bine în cutia din afara orașului.

Sib nu necesită îngrijire constantă. Este suficient să-l pieptești de mai multe ori pe săptămână.

Un fapt interesant este că câinele zâmbind pe Internet este un Shiba-inu numit Maru.

Hokkaido

 • Alte nume: Ainu, Seth, Shita.
 • numire: vânătoare.
 • Dimensiune (cm): 45-52.
 • Durată de viață (ani): 11-14.

Hokkaido a fost retras pentru protecție și vânătoare. În ciuda aspectului drăguț, acești câini sunt aprigi și cruzi. Cu toate acestea, cu stăpânii lor sunt afectuosi si jucausi. Dar străinii sunt capabili să arate agresivitate. Hokkaido nu trebuie păstrat într-un apartament și într-o familie în care există copii mici. Pentru a păstra această rasă este cea mai potrivită pentru păsări.

Câinele acestei rase pot fi instruite numai printr-un caracter puternic. Hokkaido a păstrat instinctele de vânătoare, prin urmare mirosind jocul, câinele poate scăpa.

Hokkaido nu necesită îngrijiri speciale. Cu toate acestea, trebuie să monitorizați dieta și să încercați să păstrați animalul în formă, să îl antrenați în mod constant și să îl mers pe jos.

Japoneză Hin

 • numire: un câine de companie.
 • Dimensiune (cm): 20-25.
 • Durată de viață (ani): 10-12.

Poda câini japoneză hinAceasta este a doua rasa cunoscuta, dupa Akita, rasa de caini japonezi. În exterior, hin japonez este ca un Pekingese și cel mai probabil au un strămoș comun. Interesant, chiar numele rasei a provenit probabil din cuvântul "chi", adică "bijuterie". Acești câini sunt prietenoși și liniștiți.

Chin nu are nevoie de o mulțime de spațiu, nu latra fara motiv si nu musca, dar este gata să-și apere proprietarul său.

Mersul pe jos Hina ar trebui să fie de cel puțin două ori pe zi. De asemenea, această rasă necesită pieptănare zilnică și scăldat frecvent cu utilizarea de șampoane speciale.

În plus, Hina nu le place căldura și trebuie să acorde o atenție, astfel încât acestea să nu supraîncălzească. Pentru rasă, pot apărea probleme cu ochii și respirația.

Spitz japonez

 • Alte nume: Nihon-Spitz.
 • numire: un câine de companie.
 • Dimensiune (cm): 28-36.
 • Durată de viață (ani): 10-13.

Spitzul japonez este o rasă decorativă. Acești câini sunt foarte iubitori și atașați de stăpânii lor. Dintre acestea, sunt obținuți bunii gardieni, care lătră să avertizeze despre apropierea străinilor.

Pentru a învăța Spitz, aveți nevoie de perseverență, dar el poate învăța cu ușurință. Plimbati acesti caini de multe ori si le oferiti o alergare fara o lesa.

În ciuda faptului că Spitz tolerează în mod normal îngheț, păstrați-l de obicei într-o casă sau un apartament. De asemenea, are nevoie de îngrijire specială pentru păr, care include utilizarea de pensule speciale, balsamuri și șampoane. Cu toate acestea, Spitz nu trebuie să se spele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Activitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteiaActivitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteia
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
» » Câini japoneze de câine: descriere și fotografii
© 2021 amigdas.com