amigdas.com

Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor

Calitatile decorative ale usilorPerfecționarea tehnologiilor și apariția de noi materiale a permis adus pe piața modernă uși cu role, care au câștigat deja popularitate. Comoditatea sistemului de prindere în acest caz joacă un rol imens. Cei care doresc să economisească spațiu, vor face alegerea potrivită în favoarea ușilor interioare înclinate.

Soluții de design elegante, care pot fi văzute pe fotografiile prezentate, vor accentua stilul oricărei camere. Ușă glisantă va fi cea mai bună opțiune pentru o casă privată, un apartament sau un birou. Prețul acestor produse variază. Există opțiuni de buget disponibile pentru cumpărător și modele scumpe de dimensiuni non-standard, realizate din materiale de înaltă calitate.

Designul interiorului este echipat cu un mecanism special care permite pânzei să se întoarcă în lateral, mai degrabă decât să se deschidă. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul șinelor de ghidare, a căror instalare este posibilă de sus și de jos. Fixarea se face printr-un dop special.

Diferențele dintre ușile glisante și ușile glisante

Mai precis, există diferențe între ușile glisante și ușile glisante, deși se crede adesea că acestea sunt una și aceeași. lua în considerare caracteristicile tehnice ale două structuri, care implică o diferență de funcționare.

 • Mecanism de rulare DoorsmithUnele frunze de ușă, după cum sugerează și numele, se îndepărtează și ceilalți se întorc după ce i-au atins. Acestea din urmă au roți în partea de jos, care sunt un punct de sprijin puternic, purtând greutatea structurii. Ușile glisante cu un astfel de accent sunt lipsite și sunt deplasate de forța aplicată de-a lungul ghidajului de oțel fixat pe perete. Diferențele de ușă constau în mutarea sistemelor. Puteți vedea fotografiile diferitelor mecanisme.
 • Ușile glisante sunt întotdeauna dublate, adică nu există nici o modalitate de a le mișca într-un fel. Acest model este de asemenea utilizat fără utilizarea mecanismelor cu role. Modelul de lansare pe roți se poate deplasa într-o direcție sau ambele.
 • Ușa glisantă este cea mai puțin durabilă, în timp ce accentul pus pe podea oferă modelului de recul o durată de viață extinsă.
 • Mecanismul de rulare pe role se mișcă de sus și de jos. Este cel mai convenabil din cauza zgomotului său. Adesea modelele sunt completate cu roți din cauciuc.

Material pentru uși glisante interioare

Uși glisante sunt fabricate dintr-o mare varietate de materiale, care ne permite să folosim soluții interesante în design. Și producerea de modele personalizate la comandă mărește cererea consumatorilor.

Există modele din lemn solid masiv, furnir laminat, plăci aglomerate, MDF, aluminiu. Adesea făcute combinații de lemn și sticlă. O opțiune excelentă pentru cei care doresc să sporească vizual spațiul sunt ușile din oglinzile mari. Rollback modele de stejar sau nuci sunt mult mai scumpe la un pret, dar ele arata elegante si atractive.

Dacă vorbim despre geamul interior al ușii, acesta are un design diferit. Mecanismul de deschidere este ascuns în nișa pregătită anterior a peretelui. Aceasta oferă o extindere a spațiului, dar semnificativ complică munca de instalare. Prețul acestor uși depinde de gradul de întărire, de modelele aplicate. Sticla securizata poate avea o textura mat, vitraliu si tot felul de solutii de culoare. Modelele sunt învechite artificial, gravate, imprimate foto, care afectează, de asemenea, prețul produsului.

Fotografia prezintă ușile glisante dintr-o mare varietate de materiale.

Metoda de atașament

Există două sisteme de proiectare:

 1. Pandantivul superior este invizibil în cameră, cu atât mai mult este posibil să fie ascuns. Această opțiune este discutată în fotografie.
 2. Pandantivul dublu este mult mai puternic decât prima soluție, dar are dezavantaje. Șina inferioară cu deplasarea roții nu poate fi mascată. Adesea, este înfundat cu praf, obiecte străine, ceea ce poate duce la deteriorarea dispozitivului.

Fitting kit rabatabile usi de interior:

 • șine de ghidare,
 • mecanism de role,
 • elemente de fixare pentru produs,
 • Limitatori ai foii de usa,
 • Supapele cu încuietori ale poziției lor,
 • plat și benzi plat,
 • încuietori și pixuri.

Uși de interior de refacere a prețurilor

Cum se instalează o ușă suspendatăAlegerea ușii potrivite între diferitele opțiuni atrage atenția asupra prețului produsului. Costurile sunt incluse costul de usa de frunze și mecanism de recoiling, plus fitinguri și instalare. Construcții identice pot să difere în preț, depinde de opțiunea de a deschide ușile.

Instalarea produselor cu o nișă specială, în cazul în care ușile se ascund, necesită mult timp și costuri. În consecință, prețul unui astfel de design interior va fi mai mare. Ușile cu una sau două uși variază și în funcție de valoare. În catalogul fabricilor specializate în producția de uși glisante, puteți vedea o fotografie cu diferite modele și compara prețurile.

Uși de interior din sticlă, realizate în tehnica de vitraliu sau cu un tipar imprimat, va deveni o adevarata decoratiune de casa (modelele sunt prezentate in fotografie). Această foaie de sticlă călită este foarte scumpă, dar este universală în uz.

Pentru confort și frumusețe va trebui să plătească, cu toate acestea, costul va achita durabilitatea produsului, care nu necesită investiții suplimentare în reparații. Mecanismele precise și materialele durabile sunt demne de prețul lor.

Cum să faci alegerea potrivită

 • Selectarea ușilor glisanteÎnainte de instalarea produselor de recul, asigurați-vă că nu există conducte de încălzire și apă în locul de instalare. Dacă aveți nevoie să creați o nișă, este realizat din plăci de ipsos cu câștig suplimentar.
 • Atunci când alegeți o ușă, se ia în considerare faptul că dimensiunea acesteia va bloca deschiderea. Dacă pânza este de dimensiuni mai mici, atunci toate crăpăturile non-estetice vor fi vizibile.
 • Mișcarea dispozitivului de remorcare nu trebuie împiedicată de fitinguri, deci este aleasă să fie un tip ascuns.
 • Pânza trebuie să se miște liber pe toată lungimea peretelui. Ghidajele pot fi diferite în aspect, utilizând forme tubulare sau dreptunghiulare cu canelură pentru cilindru. Principiul ghidajelor de montare este același.

Opțiuni de montare pentru uși glisante interioare

 1. Se folosește o deschidere specială. Cea mai laborioasă cale, când trebuie să contactați profesioniștii pentru echipamentul său.
 2. Ușile închise adiacent la un rack preinstalat.
 3. Mișcare ușoară pe perete. O metodă populară care necesită fixarea șinelor de ghidare pe podea (modelele foto sunt prezentate).

Pro-uri de ușă de interior

 • Spațiu sporit cu ajutorul unor mecanisme speciale.
 • Designul modern, cu utilizarea de materiale diferite, va ajuta la achiziționarea interiorului oricărui aspect atractiv al camerei.
 • Există o posibilitate suplimentară de a controla automat mecanismul intern alunecător.
 • Frumoasa ascundere a camerei.
 • Compactitatea dispozitivului, care nu necesită mult spațiu.

Dezavantajele unei uși glisante interioare

 • Care este diferența dintre un mecanism alunecător și alunecătorObstacolul sub forma ghidului inferior nu este foarte convenabil, în special pentru bătrâni și copii.
 • Șina de pe podea acumulează murdărie, cu care este dificil de luptat. Este necesar să se utilizeze nu numai o mătură, ci și curățată cu o cârpă atentă.
 • Aceste modele nu păstrează sunetul și zgomotul, ele nu sunt proiectate pentru conservarea căldurii. Deoarece ușile de intrare nu sunt potrivite. Sunt folosite exclusiv ca varianta inter-room, împărțind spațiul în încăperi.
 • Lucrarea dispozitivului de recul este realizată cu spațiul liber al pereților din apropierea ușii, nu va fi posibil să-l decorați.
 • Pretul accesoriilor uși glisante sunt mult mai mari decât modelele convenționale.
 • Un mecanism special ar trebui instituit numai de către firmele profesionale. Uneori este necesar să demontați o parte a peretelui în timpul instalării, deci este dificil să vă administrați singuri.

Design-urile interioare înclinate reprezintă un nou format de eleganță și confort. Acest dispozitiv simplu va economisi spațiu și va adăuga rafinament în cameră.

Uși glisante interne
Ușile reculă dintr-un copacTipuri de uși glisantePrincipalele avantaje ale mecanismului de alunecareInstalarea ușii glisanteAlegerea unui stil de ușăUșă glisantă internăFrumoase ușile eleganteCum de a alege o ușă după stilUșă interioară glisantăUșa suspendatăUșă interioară cu sticlăCum de a alege o ușă pentru un apartamentUn tip modern de ușiUsi de design
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
» » Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
© 2021 amigdas.com