amigdas.com

Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit

Amstaff și pitbull Care este diferența?Mulți cred că American Staffordshire Terrier și pit bull, este aproape aceeași rasă și nu este diferit. Dar este un fel de drept și nu. Devoțiunea și dragostea fără limite pentru om, acestea sunt principalele calități ale amstaff și pitbulls, care au fost de mulți ani să servească cu credincioșie

stăpânii lor.

origine

Strămoșii amstaff sunt din Anglia. Totul a început cu buldogii - câini capabili să îmblânzească chiar și taurul cel mai feroce. Când moda a venit în luptele de câini, atunci câinii tari puternici, dar nu agiliști " a început să treacă cu terieri mai ușori și mai agili. Acești terrieri albi și lipsiți de limbă engleză sunt deja dispăruți. Dar în timp util cu ajutorul lor a fost posibil să se creeze un bul-and-terra, actualul rege al inelelor de luptă și al bătăliilor de câini.

Strămoșii îndepărtați ai acestor câini în secolul al XIX-lea au luat parte la bătălii, mai întâi în carierele cu un taur sau un mistreț și mai târziu cu câini. Pentru asta și a luat numele luptă.

Pentru lupte au fost pregătite special. Coordonare și dexteritate instruite, le-a făcut neînfricați, jocurile de noroc și absolut nu agresiv față de oameni. Înainte de luptă, absolut străin a trebuit să ia câinele de mână, se cântărește, să se spele, să se uite dacă există garnituri de metal de pe dinti, astfel încât câinii au fost pe picior de egalitate. După aceea, câinii au intrat în luptă. După bătălie, oamenii s-au apropiat de asemenea, câinii nu au avut gulere, le-au fixat, le-au plantat pe ambele părți. În cazul în care câinele a arătat un rânjet asupra persoanei, a fost imediat scos din luptă și scos din reproducere. Acești câini nu aveau dreptul de a fi agresivi față de oameni.

Adesea oamenii numesc un terrier de pit bull un american Staffordshire terrier. Sau invers. Această confuzie este de înțeles, deoarece, de fapt, strămoșii personalului sunt aceleași pittas care au luptat în gropi cu animale. În anii treizeci, oamenii au început să aleagă din acești pitbulli câini mai frumoși și mai puțin agresivi. Aproximativ vorbind - culling de la terrierul taur. De fapt, aceasta a fost o rasă, dar au dezvoltat treptat două linii. Aceasta a fost principala diferență dintre pitbul și amstaff. Primii erau muncitori, luptători. Cei doi gardieni și tovarăși. Poți spune că personalul este un taur gros, doar ramura lui ornamentală.

Într-o mie nouă sute treizeci și șaselea an în America a existat o separare a două rase. Ca rezultat, o rasa independenta a fost inregistrata - Staffordshire Terrier, mai tarziu au fost numiti American Staffordshire Terrier. Și terrierul american a devenit o rasă separată. A fost interzisă reproducerea terrierilor de bull, după ce bătăliile de câine din SUA au fost interzise.

prezent

Amstaff și pit bull - cum diferă acesteaAstăzi, rasa pitbull terrier nu este înregistrată în nicio organizație cinologică majoră. Această rasă a fost recunoscută numai de cluburi alternative. Cu toate acestea, pitbulls pot fi găsite în serviciul poliției americane.

Acum, toți crescătorii de plante amstaff lucrează pentru a elimina complet această rasă de la agresiunea față de animale.

În anii nouăzeci, staff-urile și pitbull-urile au devenit populare printre autoritățile criminale, educate și încurajate în mod deliberat în ele mânie și cruzime. În acel moment, nu au înțeles nici măcar amstaff sau pitbull. Au luat principiul - scump, frumos, muscular. Bineînțeles, au luat câini de slabă calitate pentru bani mari și i-au otrăvit. Acest număr de Stafford și pitbulls care se află acum în Rusia, sunt câini noi. Acei câini din anii nouăzeci nu au fost folosiți la reproducere.

Diferența externă

Care este diferența dintre un pitcher și un terrier Staffordshire?

  • temperament
  • apariție

Dacă te uiți la acești câini în fotografie, devine clar că pietrele sunt diferite în afară. Staffordshire terrierul este deasupra taurului pit centimetri până la șase. Capul lui este ceva mai lat decât cel al taurului. Dar acesta din urmă are pomeți mai largi și fălci puternice pătrate. La amstaff, toracele sunt mai largi, corpul este mai masiv și proporțional. Culoarea taurilor de pit, poate, oricare, cu multe pete albe. Deși nu este de dorit ca Stafford să aibă o mulțime de pete albe. Asigurați-vă că stafatul Staffordshire ar trebui să aibă un nas negru. La taurul de groapă, poate oricine. Ghearele lui Stafford sunt neapărat albe, taurii groși sunt negri.

Stafford este mai mult apreciat ca rasa de expoziție. Calitățile sale de luptă nu sunt la fel de ridicate ca tauri. Se crede că taurul este mai agresiv decât personalul. Pitbull merge ca un nas la pământ, și amstaff poartă capul înalt și cu mândrie.

Conținutul și instruirea

Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitPentru a coopera cu acești câini și a trăi confortabil, câinele are nevoie de motivație. Ce ar trebui să fie?

  • instinct social, dorința este cu persoana și să coopereze;
  • motivația alimentară;
  • Miniere când animalul vrea să joace.

Atât personalul cât și taurul au toate aceste trei elemente. Sunt foarte ușor de antrenat. Dar dacă ei nu fac nimic și doar du-te pentru câteva minute pentru o plimbare, pentru a ajunge acasă pentru acasă pentru a ignora, și se poate întâmpla, astfel încât câinele va începe să caute o cale de instinctele tale.

În ciuda aspectului formidabil, Staffordshire Terrier și pitbul sunt adevărați fani umani. Se referă la stăpânul lor ca pe un idol. Aceste pietre să învețe din corzi pe persoana si sunt gata sa faca totul pentru a va multumi proprietarului.

Din copilărie, este necesar să lucrăm din greu cu acești câini. Proprietarul trebuie să devină unul cu animalul său de companie. În viața de zi cu zi este foarte dificil să trăiești cu un pit bull sau Stafford, deoarece activitatea și forța lor trebuie încărcate cu sarcini constructive. Dezvoltarea acestor câini nu poate fi neglijată în niciun caz. Aceste rase cu plăcere sunt angajate în diferite tipuri de sport canin.

Pentru a lua câini urmează doar de la pepinieră înregistrată. Asemenea pepiniere au o reputație. Există cynologi profesioniști care înțeleg pedigreeul, înțeleg în genetică și știu ce câini pot fi legați între ei. Fiecare câine de pepinieră trebuie să aibă propriul pedigree. Acesta nu este un indicator al calității, este un certificat de naștere, un indicator al cine sa născut. În cazul în care câinele este defect, trebuie să i se elibereze încă un document cu pedigree, tocmai a arătat că câinele nu este destinat reproducerii.

Din utilizarea acestor strămoși crude de câini pentru distracție, la o prietenie egală cu un bărbat - care este calea pe care a trecut Pit Bull Terrier si American Staffordshire de mai multe secole. Și acum, pe bună dreptate, ocupă un loc de onoare lângă un bărbat.

Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Diferența dintre Stafford și pitbullAmstaff și taur pitDiferența dintre Stafford de la taurCât de diferit amstaff și pitbull
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Irish Soft Coated Wheaten TerrierIrish Soft Coated Wheaten Terrier
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
» » Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
© 2021 amigdas.com