amigdas.com

Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"

Doar acordeon de la leurua merenTimp de decenii, instalarea acordeonului de ușă a fost făcută în camere cu o suprafață mică. Acest lucru a făcut posibilă economisirea spațiului și localizarea mai eficientă a mobilierului în camere. În prezent se nasc o mulțime de soluții de design interesante, datorită cărora o astfel de varietate de uși de interior au avut ocazia de a deveni nu numai util din punct de vedere funcțional, ci și un detaliu atractiv din punct de vedere estetic al interiorului. Un mare sortiment de usi de acest design este prezentat in magazinele "Leroy Merlin".

Avantajele usii acordeonului

Usi de interior, realizate conform schemei de acordeon, caracterizată prin următoarele avantaje:

 • Ocupați o zonă minimă. Mecanismul de pliere și construcția segmentelor sunt proiectate astfel încât să preia mai puțin spațiu atât în ​​stare deschisă cât și în stare pliată.
 • Nu solicitați efort atunci când deschideți. Fricțiunea minimă a mecanismului permite o ușurință maximă de utilizare.
 • Fără zgomot în uz. Ușile sunt proiectate astfel încât să minimizeze orice posibil zgomot.
 • Aveți un sistem care împiedică mișcarea spontană. Designul oferă un dop, fixând ușa în poziția dorită.
 • Diferența față de un preț acceptabil. Printre varietatea de modele sunt multe uși din materiale ieftine, ceea ce vă permite să alegeți opțiunea care corespunde bugetului.
 • Reprezentată de un număr imens de soluții de design. În orice interior, puteți alege modelul optim, realizat din materialul dorit. Cea mai largă gamă de modele din rețelele mari, dintre care unul dintre primele locuri este rețeaua "Leroy Merlin". Abundența de finisaje și culori va satisface o gamă largă de gusturi.

Dezavantaje ale usii acordeonului

Dezavantaje la ușă Există puține astfel de construcții, însă nu trebuie să le uităm:

 • Latura pozitivă a ușilor acordeonuluiGarniturile au izolație fonică extrem de scăzută, aceasta poate deveni un obstacol pentru utilizarea în dormitoare sau camere pentru copii. Izolarea lor termică este de asemenea nesemnificativă.
 • Designul acestor uși, cu toate celelalte avantaje, este destul de fragil. Nu poate face față unei exploatări dure. Dacă fluxul de patență este mare, de la utilizarea acordeonului de ușă, este mai bine să refuzați.
 • Garniturile nu sunt cea mai bună soluție pentru utilizarea în băi sau toalete. Dacă este cazul, selectați materiale care sunt mai puțin predispuse la deteriorarea umidității.

dispozitiv

Designul ușii de acordeon este un segment care este conectat mobil unul cu celălalt. Aceste segmente sunt numite lamele. Când deschideți ușa, aceste segmente sunt pliate unul lângă celălalt și rămân la marginea ușii. Mișcarea panzei se desfășoară de-a lungul șinei, care poate fi instalată atât în ​​partea superioară a deschiderii cât și pe podea.

Pentru a instala acordeonul nu necesită prezența unui cadru de ușă, instalarea se face direct în deschidere.

Principalele diferențe dintre modele sunt materialele folosite și caracteristicile de proiectare. Să le analizăm mai detaliat.

Materiale folosite

Din ce materiale fac ușile acordeonuluiAlegerea materialelor, din care sunt fabricate lamele, este imens:

 • metal;
 • din plastic;
 • copac;
 • MDF;
 • bambus;
 • sticlă;
 • piele;
 • textile;
 • materiale combinate.

În magazinele "Leroy Merlin" sunt reprezentate pe larg toate aceste materiale. Șinele și fitingurile sunt de obicei realizate din oțel sau aliaje de aluminiu. Fiabilitatea fitingurilor din aluminiu de înaltă calitate nu este inferioară oțelului.

Caracteristici de design

Există două clase de mecanisme de ușă: acordeon și carte. Din punct de vedere structural, ele sunt similare, dar în carte există doar două secțiuni în cercevea.

Garnitura, ca regulă, este mai ușoară și, de asemenea, ocupă mai puțin spațiu. Cartea ușă este o construcție de tranziție între acordeon și ușa basculantă clasică, este mai masivă și necesită mai mult spațiu.

Pentru a asigura alegerea celei mai bune usi de acordeon, Leroy Merlin ofera o gama larga de modele.

instalare

Ușile armonice sunt mult mai ușoare decât ușile balansate. Acest lucru este determinat, în primul rând, de absența necesității de a instala un cadru de ușă. Cu toate acestea, pentru ele există caracteristici speciale.

Pregătirea

Pregătiți pentru instalare include următoarele etape:

 1. Scoaterea rămășițelor vechii structuri din ușă, dacă există.
 2. Alinierea suprafețelor ușii cu chit.
 3. Leveling podeaua, dacă este necesar.
 4. Efectuarea măsurătorilor pentru ușă.
 5. Alegerea unui set de uși instalate sau a unui echipament independent.

asamblare

Procesul de asamblare a unei structuri constă în următoarele etape:

 1. Fixarea șinei în ușă.
 2. Fixarea celui de-al doilea ghid dacă acesta este disponibil.
 3. Alegerea direcției de deschidere a ușii. Instalarea elementului de blocare.
 4. Placă de asamblare utilizând hardware-ul furnizat.
 5. Instalarea mânerului ușii.
 6. Instalarea structurii asamblate în ghidaje.

Această instrucțiune scurtă este generalizată. Modelele individuale pot avea propriile particularități, deci trebuie să utilizați instrucțiunile producătorului atunci când le instalați. În "Leroy Merlin" puteți studia întotdeauna instrucțiunile pentru modelul dorit înainte de cumpărare.

Alegerea unei uși de acordeon

Se poate ieși singur o serie de sfaturi, Utile la alegerea modelului optim:

 • Cum sa alegi o usa de acordeonMaterialul trebuie selectat în funcție de scopul ușii, luând în considerare impactul posibil al umezelii.
 • Este necesar să se acorde atenție prezenței sigiliilor în caneluri. Acestea asigură o izolare fonică suplimentară.
 • Dacă este posibilă inspectarea structurii asamblate, trebuie să verificați absența fisurilor între lamele, nu ar trebui să fie.
 • Dacă există un aspect în asamblare, trebuie să vă asigurați că elementele mobile se deplasează ușor și fără probleme.

Efectuând o achiziție în magazinele de rețea "Leroy Merlin", cumpărătorul este garantat să primească un produs de calitate, dar vigilența nu este niciodată inutilă.

Idei pentru interior

În interiorul modern, ușa acordeonului a încetat de mult să fie o măsură forțată de economisire a spațiului. Abundență de soluții de culoare și textură, utilizarea de materiale diferite pentru scopul și costul materialelor care permit nu numai funcționalitatea, ci și o înaltă estetică a interiorului. Indiferent de caracteristicile decorative și performanțele necesare, este întotdeauna posibilă selectarea modelului optim în modelul Leroy Merlin.

Ușor și compact, precum și lipsa cererii în cadrul ușii permite utilizarea unui acordeon, nu numai ca o alternativă la Swing ușa în deschiderea din perete, dar, de asemenea, la sediul zonare spațiu. În studiourile de apartamente aplicația lor este cea mai reală. Soluțiile tehnologice speciale permit, dacă este necesar, instalarea unui acordeon la întreaga înălțime a încăperii. Astfel, puteți alege un dulap într-o cameră mare sau puteți diferenția între zona de luat masa și locul de gătit în bucătărie.

Armonice și pentru deschideri mari case de tara, atunci cand instalarea de usi swing nu este posibil. Soluții similare pot fi implementate și cu Leroy Merlin.

Pentru încăperile auxiliare și acordeoane pentru cămară sunt, de asemenea, foarte convenabile. Pe lângă economisirea spațiului, ele joacă rolul unui ecran decorativ care ascunde camera utilă.

Alegerea elementelor decorative atrăgătoare, o combinație de lemn, sticlă, metal, geamuri vitrate, va permite decorarea interiorului oricărui stil, combinând efectul decorativ cu confortul designului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Catalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlenCatalog de chiuvete de bucătărie în leurua merlen
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
Sortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlenSortarea balustrelor din lemn în magazinele din rețeaua leurua merlen
Sisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilorSisteme de dulap leurua merlen pentru depozitarea lucrurilor
Varietate de uși de interior în leurua merlenVarietate de uși de interior în leurua merlen
Selectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibileSelectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibile
Placi din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuriPlaci din leurua merlen: mostre pe podea din catalog, prețuri
Scara leurua merlen modular: asamblare, instalareScara leurua merlen modular: asamblare, instalare
» » Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
© 2021 amigdas.com