amigdas.com

Tehnologia decorării din interiorul versanților ușii de intrare

Cum să tăiați versanții ușii de intrare din interior?Una dintre principalele calități la alegerea ușii din față este forța și fiabilitatea. La urma urmei, sarcina sa este de a proteja sediul nu numai de pătrunderea ilegală, ci și de curenți, precum și de conservarea aerului cald. Firește, ușa din față ar trebui să fie, de asemenea, frumoasă. Mai ales dacă este într-o cameră de zi.

O modalitate de a face frumoasa ușă este finisajul. Ce materiale pot fi utilizate în acest scop?

Există o mulțime de ele:

 • siding;
 • panouri din plastic;
 • ipsos;
 • piatră.

Finisarea versanților ușii de intrare din interior cu blaturi

Tehnologia de finisare a pantelor ușii de intrareUtilizarea siding în decorațiunile interioare este larg răspândită. Acest lucru se datorează în parte marelor varietate de culori și dimensiuni din acest material. Dar o mulțime de siding și alte avantaje:

 • materialul este durabil;
 • nu absoarbe poluarea și este ușor de curățat;
 • ușor de instalat;
 • rezistente la foc și umiditate, schimbări de temperatură;
 • practic.

Apropo, pentru a purifica acest material este mai bine să nu folosiți agenți abrazivi - acestea vor deteriora suprafața. Cel mai bun mijloc este apa obișnuită.

Siding montat prin analogie cu panourile din plastic. Cutia de lemn, pe care este fixată banda de pornire, este făcută în avans. Siding poate fi fixat vertical și orizontal. Pentru a economisi materiale, cel mai bine este să-l fixați de-a lungul pantei.

Va dura:

 • siding;
 • baruri din lemn;
 • șuruburi autotubulare;
 • benzile de pornire;
 • capsator de construcții;
 • unghiuri pentru fixarea pantelor.

Siding este întărit pe o cutie de lemn. Este mai bine să utilizați un capsator de construcție - deci există posibilitatea de a ridica capse în ton. Soluția inițială va fi utilizarea mai multor tonuri diferite Siding. Datorită acestui fapt, decorarea ușii de intrare din interior va fi luminos și neobișnuit.

Finalizarea ușii de intrare din interior cu panouri din plastic

Unul dintre cele mai populare materiale. Panourile din plastic sunt fixate cu ușurință și oferă un aspect elegant camerei.

Pro:

 • materialul este durabil și practic;
 • ușor de curățat;
 • ușor de instalat;
 • rezistente la umiditate și temperaturi ridicate;
 • Nu ardeți la soare.

Pentru a fixa plasticul, nu este necesară o nivelare preliminară a suprafeței.

Veți avea nevoie de:

 • șuruburi autotubulare;
 • baruri din lemn;
 • panouri din plastic;
 • șurubelniță;
 • material de etanșare;
 • colțurile exterioare și interioare din plastic;
 • începând ghiduri;
 • capsator de construcții.

Apropo, plasticul este un material universal de finisare. Înclinarea înclinării se realizează în mai multe etape folosind tehnologie specialăAcest lucru se datorează aplicării sale largi.

Înainte de a începe lucrul, evaluați suprafața. toate inegalitate este de dorit pentru a elimina mistrie sau șmirghel. După aceea, fixăm cutia. Este realizat din bare de lemn. Fiecare element este fixat cu o șurubelniță și o șurubelniță. Producția de lambriuri se realizează în funcție de nivel. Astfel, panourile sunt montate mai uniform.

Acum taie plasticul. Este foarte ușor să faci asta. Este suficient să aveți un ferăstrău obișnuit sau un cuțit scriitor.

După fixarea cutiei, panourile trebuie fixate. Mai întâi, banda de pornire este fixă ​​- este egalizată și fixată pe cutia din partea de sus a pantei ușii de intrare. consolida cel mai bine cu un capsator de construcții, deși este potrivit și o șurubelniță cu șuruburi. Cu o lățime mare a pantei, panourile sunt fixate cu încuietori speciale. Ele sunt situate pe fața de capăt a materialului de finisare.

În banda de pornire, panourile din plastic sunt inserate și fixate cu un capsator. Capsele sunt selectate pentru culoarea materialului pentru finisare. Adesea, mai multe benzi de plastic sunt folosite în decorarea versanților. În acest caz, îmbinările sunt tratate cu un material de etanșare.

Următorul pas este fixarea colțurilor interioare de-a lungul colțurilor interioare ale ușii și, de asemenea, de-a lungul întregului său perimetru.

După toate lucrările de finisare, se atașează colțurile exterioare. Scopul lor este să ascundă tranziția materialului de făt și să ofere un aspect elegant.

Finisarea versanților ușii de intrare din interior cu tencuială

Finisarea pantelor din ușa de intrare din interior: tipuri de material de finisareLucrul cu acest material de finisare necesită practică. Este, de asemenea, folosit pentru nivelarea suprafeței, iar după finisare îi conferă un aspect elegant și curat. În plus, tencuiala decorativă este rezistentă la umiditate și la fluctuațiile de temperatură.

Finisajul începe cu aplicarea tencuielii de pornire. Pe suprafață este suprapusă de mai multe straturi subțiri.

Doorway: cum să terminiÎn primul rând, trebuie să evaluați starea pantei. Dacă există defecte asupra acestuia pelicula de pornire este aplicată în straturi înainte de dispariția lor totală. După uscare, suprafața este tratată cu șmirghel.

Este aplicat finisajul de ipsos inițial. De asemenea, este prelucrat prin șmirghel.

După finalizarea tuturor lucrărilor, panta ușii de intrare din interior este acoperită cu vopsea sau lipită. O opțiune este de a aplica tencuiala decorativă, care poate fi de diferite culori și texturi.

Finisarea versanților ușii de intrare din interior cu o piatră decorativă

Un astfel de material pentru decorare, cum ar fi piatra, va ajuta să facă interiorul individului și să-i dau spiritul vechilor clădiri europene. În plus, acest tip de finisare este practic și frumos. Folosind o piatră în interiorul camerei, te poți simți într-o grotă sau într-o peșteră. Ideal combină acest material cu lemnul.

Piatra are o serie de proprietăți care îl fac atât de popular ca un material de față.

 1. Suprafața de piatră nu necesită o suprafață perfect uniformă. În plus, simplitatea procedurii vă permite să efectuați-vă singuri.
 2. Perfect imită o piatră naturală, dar în același timp are o greutate considerabil mai mică.
 3. Are o mulțime de texturi.
 4. Vă permite să creați o varietate de forme și modele când îl utilizați în finisare.
 5. Izolație termică bună și rezistență la foc.
 6. Material "respirabil".
 7. Nu absoarbe murdăria și praful, astfel încât este ușor de spălat. În plus, poate fi utilizat în încăperi unde este necesară respectarea strictă a standardelor sanitare.
 8. Materiale ecologice și sigure.

Mai bine să tăiați pantele ușii din față?Dar există un minus atunci când se utilizează o piatră în finisaj din interiorul ușii. Se compune din tăierea materialului. Faptul este că puteți tăia o piatră numai cu o unealtă electrică specială.

Când decorați pantele interioare ale ușii cu o piatră, există mai multe reguli.

În primul rând, dacă ușa este dreptunghiulară, atunci partea inferioară este mărită, decât cea superioară. Acest lucru va crea un aspect natural și, în plus, va face imperceptibilă trecerea la un alt material de finisare pe pereți.

În al doilea rând, modelul prin care sunt îndepărtate pantele trebuie să corespundă strict cu curbura structurii.

În al treilea rând, dacă marginea finisajului este lăsată neuniformă, acesta va da un aspect natural.

În general, onix, marmură, granit sau altă piatră naturală în decorarea ușilor este rar utilizată. Motivul pentru aceasta este greutatea mare, ceea ce cauzează dificultăți în transport și costul ridicat al materialului. Piatra decorativă cea mai frecvent utilizată.

Tehnologia de așezare este similară cu cea a plăcilor ceramice. Mai întâi trebuie să pregătiți suprafața. în mod necesar îndepărtați rămășițele tapetului vechi sau materialele de mobilier anterioare, și apoi pe o perie de suprafață uscată și pregătită se aplică în două straturi de grund. Lucrarea ulterioară este posibilă numai după ce sa uscat complet.

Pietrele înainte de începerea lucrărilor de placare trebuie aranjate în culori. Acest lucru va face ca desenul să fie mai frumos și să ajute la evitarea contrastelor ascuțite.

Finalizarea pârtiilor ușii de intrare cu piatră artificialăSpatele pietrei este dur. Acest lucru asigură o mai bună prindere pe suprafața peretelui. Dar succesul depinde și de pregătirea corectă a soluției.

Amestecul este amestecat până la uniformitate cu o duză de mixer. Se prepară în următoarea proporție: 200 ml apă pe kilogram de amestec uscat. Toate acestea sunt amestecate timp de cel puțin 6 minute.

Soluția se prepară în porții mici. Faptul este că trebuie folosit în 10 minute.

Înainte de a pune piatra, este mai bine să nu udați. Toată umiditatea excesivă care se află în ea va afecta negativ calitatea amestecului adeziv.

Piatra poate fi așezată în două moduri: sutură și fără sudură.

Stivuirea pietrei prin metoda suturii

Finisarea versanților din interiorul ușii de intrare se face practic cu același material ca și garnitura

Finisarea pantelor ușilor începe cu aplicarea unui amestec de lipici cu o spatulă.

Masoneria începe din colțul inferior. Este acolo că piatra este aplicată și presată pe perete. Unghi atunci când decorajele sunt formate în două moduri. Primul este așezarea pietrei în conformitate cu principiul de îmbinare a colțurilor în zidărie. Al doilea este o incizie de 45 de grade a capetelor fiecarui element lateral. Este mai ușoară prima metodă. Dar, în același timp, în afară, este mai puțin atractivă. Prin urmare, este de preferat a doua metodă.

Gândiți-vă dacă este prevăzută ușa de perdea? Dacă nu, așezarea acestor locuri este suprapusă. Dacă da, finisarea se face ținând cont de alte materiale de finisare. De la marginea pantei este o distanță egală cu lățimea cilpului. Va apărea puțin mai târziu.

Pietrele sunt așezate pe suprafață. Înainte de aceasta, acestea trebuie să fie întocmite în avans, conform figurii. Amplasarea de dilatare ar trebui să fie cuprinsă între 3 și 8 milimetri. Fiți atenți la decalajele dintre pietre. Ar trebui să fie chiar. Ajutați-l în această bucată de plastic, ținând piatra în poziție. Cusăturile dintre pietre sunt umplute cu agenți de etanșare.

Pe sacul cu amestec recomandări pentru gătit carcasă. Amestecul utilizat pentru aceasta este infuzat timp de 10 minute. Pachetul de celofan taie colțul, pune compoziția carcasei, care umple canelurile. Sigiliul este compactat și netezit, excesul este îndepărtat.

După uscarea lipiciului, rămășițele de praf sunt îndepărtate de pe piatră.

Stivuirea unei pietre într-un mod fără sudură

Finisarea versanților ușii de intrareProcesul este rapid, dar dureros. Adezivul este aplicat direct pe piatră. Este important ca adezivul să nu ajungă pe partea din față a pietrei. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie șters în timp. Amestecul este preparat într-o cantitate astfel încât să permită utilizarea completă în 20 de minute.

Ușa este terminată cu colțul zidului. De atunci, drumul este rapid piatra este deja selectată în funcție de figura din producție și timpul nu este irosit.

Masoneria este efectuată pe verticală. În cazul în care pietrele sunt în formă obișnuită, rândurile orizontale trebuie respectate în mod clar. La sfârșitul oțelării, impregnarea se aplică pe piatră. Aceasta va ajuta la creșterea proprietăților de respingere a apei și va proteja suprafața pietrei.

Desigur, există o mulțime de materiale pentru finisarea pantelor din ușa de intrare din interior. De exemplu, căptușeala, gips-cartonul, lemnul sunt utilizate pe scară largă. Dar nu toate materialele. Varietatea lor mare va ajuta toată lumea să aleagă materialul în funcție de gustul său și unul care va fi accesibil. Și respectarea regulilor de realizare a lucrărilor de finisare cu materialul selectat nu va fi dificilă.

Opțiuni de finisare a înclinărilor ușii de intrare din interior
Tehnologia de finisare a pantelor ușii de intrareCe materiale pentru finisarea ușilor de intrare pot fi numite cele mai optime?Finisarea pantelor din ușa de intrare din interior: tipuri de material de finisareOpțiuni pentru prelucrarea versanților ușilorCum să tăiați ușa de intrare din interiorTehnologia de finisare a pantelor ușii de intrareDecât să terminăm ușa de la intrareFinisarea pantelor din ușa de intrare din interior: tipuri de material de finisareCum să tăiați ușa de intrare din interiorTehnologia de finisare a pantelor ușii de intrareOpțiuni pentru prelucrarea versanților ușilorFinisarea pantelor din ușa de intrare din interior: tipuri de material de finisareDecât să terminăm ușa de la intrareCum să tăiați ușa de intrare din interiorTehnologia de finisare a pantelor ușii de intrareCe materiale pentru finisarea ușilor de intrare pot fi numite cele mai optime?
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un siding pentru decorațiuni interioare în aer liberCum de a alege un siding pentru decorațiuni interioare în aer liber
Cum de a termina un siding cottage?Cum de a termina un siding cottage?
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Siding sub un copac: o varietate de materiale și sfaturi privind alegereaSiding sub un copac: o varietate de materiale și sfaturi privind alegerea
Panouri de fațadă: descrierea și avantajele sidingPanouri de fațadă: descrierea și avantajele siding
Dimensiunile subsolului cu care se confruntă siding și fotografia saDimensiunile subsolului cu care se confruntă siding și fotografia sa
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Montarea sufrageriei de la subsol cu ​​videoclipul propriilor mâiniMontarea sufrageriei de la subsol cu ​​videoclipul propriilor mâini
Decât să terminăm soclul caseiDecât să terminăm soclul casei
Siding pentru căptușeală a bazei casei și prețul eiSiding pentru căptușeală a bazei casei și prețul ei
» » Tehnologia decorării din interiorul versanților ușii de intrare
© 2021 amigdas.com