amigdas.com

Baie cu sifon - un instrument unic pentru îngrijirea picioarelor

Băi de picioare utileCe femeie vrea să aibă picioare frumoase subțiri. Ca și în cazul altor părți ale corpului, este necesară o îngrijire corespunzătoare în spatele picioarelor. Spre deosebire de trecut, astăzi orice femeie poate găsi un machiaj potrivit pentru ea. Producătorii de creme, unguente, scrumi și alte produse de îngrijire a corpului, ca și cum ar concura între ele, vin cu tot mai multe instrumente noi.

Procedura pentru pedichiură necesită nu numai utilizarea acestor instrumente, ci și băi de picioare relaxante. Utilizarea băii de picioare contribuie într-adevăr la eliminarea oboselii, la scăderea mirosurilor neplăcute și la eliminarea creșterilor dure dure. Pentru aceasta, nu este necesar să mergeți la salon. Dar nu există dispozitive speciale la domiciliu, dar înainte de asta au reușit cumva fără ea. Tratamentele la domiciliu sunt mult mai profitabile și nu mai rele decât cele făcute de maeștri de pedichiură. Trebuie doar să aveți lucrurile necesare și să puteți folosi tăvile gătite corect.

Cum să preparați săruri de baie cu sifon

Picioarele au nevoie de îngrijire și atenție în orice moment al anului. Du-te la un master pedichiură profesionale nu au întotdeauna timp. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți la îngrijirea la domiciliu cu utilizarea de bicarbonat de sodiu.

Baia de picioare cu sifon va servi ca o soluție excelentă la problema cu membrele obosite. Baile cu sifon sunt bune va curăța pielea grasă și face stratul său superior poros, după ce l-a curățat de stratificări inutile. Soda poate fi găsită în orice casă. Chiar dacă trebuie să cheltuiți și să cumpărați un pachet de acest produs, costurile vor fi incomensurabil scăzute. În plus, nu aveți nevoie de mult timp pentru a pregăti tăvi de sodă.

Pregătirea unei astfel de băi este foarte simplă.

1. O baie simplă cu sifon

 • Compoziția unui amestec de tăvi utilePentru aceasta, se iau doi litri de apă caldă.
 • În apă, adăugați 1 lingură de sodă și amestecați până când se dizolvă complet.
 • Apa de sodiu rezultată se toarnă în rezervor, unde picioarele noastre își vor lua baia. Apropo, puteți face imediat toate acestea în pelvisul drept, astfel încât să nu se toarnă.
 • Picioarele trebuie ținute în apă timp de 15-20 de minute. Acest timp este suficient pentru a face picioarele înmuiate, și soda a avut efectul.
 • După băi, puteți începe o procedură independentă pentru pedichiură.

2. Băi cu adăugare de săpun

În băile de picioare, puteți adăuga săpun și sifon. În acest caz, rețeta se va schimba ușor.

 • Un litru de apă caldă necesită o lingură de sodă și o lingură de așchii de săpun. În mod ideal, este mai bine să luați săpun de uz casnic, dar din moment ce este posibil să nu se potrivească tuturor, oricare altul va cădea.
 • Soluția trebuie bătută până când apare spuma. În această spumă și picioare cădea. Timpul de a face o baie este de 15-20 de minute.

3. O tavă dintr-un amestec de sare și sifon

 • Pentru gătit aveți nevoie de 2-3 litri de apă fierbinte. Apa trebuie să fie cât se poate de fierbinte, dar în același timp, astfel încât să poată fi tolerată.
 • În apă fierbinte, o lingură de sare și sifon este dizolvată. Sarea este potrivita pentru marea si masa.
 • Coborându-vă picioarele în baie, vă puteți bucura de o procedură de un sfert de oră.
 • La sfârșitul procedurii, picioarele vaporilor trebuie șterse cu un prosop și unse cu o cremă de picior.

4. Ulei esențial și sifon

 • Cum se prepară o baie de picioareÎn apă fierbinte, se dizolvă o lingură de sodă.
 • După aceasta, se toarnă 23-50 de grame de ulei de măsline în apă și picură câteva picături de ulei esențial. Uleiul esențial împreună cu alte ingrediente vor avea un efect relaxant. Și datorită apei calde, întreaga cameră va fi umplute cu aromă. Picioarele după astfel de băi devin moi și delicate. Este uleiul de măsline care dă foarte mult silueta pe care o simțim, folosind săpun de măsline.
 • În timpul procedurilor, puteți turna apă caldă în bazin. Timp de primire a tăvilor, precum și în alte cazuri 15-20 de minute.

Condiții obligatorii a face o baie de relaxare picioare este că:

 • Picioarele sunt ținute în apă de gleznă.
 • Apa trebuie sa fie de cel putin 40-50 de grade. Pe măsură ce apa se răcește în bazin, se toarnă apă clocotită.
 • Atât pentru efectul tonic general al întregului corp, cât și pentru picioare, puteți aplica băi de contrast. Este util pentru piele și vasele de sânge. Picioarele se mențin alternativ în apă rece și caldă. Acelasi numar de ori trebuie sa iti iei picioarele intr-o singura apa, apoi in alta. Singura diferență este că în fierbere ei stau mai mult timp.
 • Băile sunt cel mai bine luate înainte de culcare, când picioarele sunt doar odihnă. După procedurile de apă, picioarele sunt șterse și lubrifiate cu cremele preferate de hrănitoare.

Mai multe motive pentru a lua băi de sodă

Băi de picioare utileNevoia de băi de picioare se dezvoltă în timp. Dacă sunteți implicat în acest lucru mai devreme, și apoi abandonate sau mai puțin utilizate tăvi din cauza lipsei de timp, cred că ți-ai pierdut picioarele de la asta.

Motivele care ar putea forța o femeie să nu uite de necesitatea procedurilor pot arăta astfel:

 1. Băile cu folosirea sifonului pentru dezinfectarea picioarelor. Astfel, în timp, puteți să scăpați de porumb sau calus, care se formează ca urmare a purtării de pantofi incomod și dacă rămâneți pe picioare pentru o lungă perioadă de timp.
 2. Băuturile pentru picioare de sodiu elimină mirosurile neplăcute, astfel că sifonul luptă împotriva bacteriilor dăunătoare și ajută la scăderea lor și la bolile fungice. Cum se întâmplă acest lucru? Totul se referă la mediul acid în care bacteriile se pot multiplica. Apa îi ajută în asta. Dar soda deja distruge aciditatea. Nici un habitat - nici o bacterie. Numai aceasta ajută la etapa inițială. Deteriorările fungice puternice sunt tratate numai prin metode medicale.
 3. Pantofii neconfortabili pot duce la formarea inflamației purulente sub unghii. În acest caz, o baie fierbinte cu sifon va ajuta.
 4. Încă băile cu sifon sunt atât de bune, încât crăpăturile mici pe picioare sau picioare se vindecă, se ard și se trezește. De asemenea, luarea unei astfel de băi ajută la înmuierea pielea pe tocuri.
 5. Dimineața nu veți simți efectul băii, ca să le luați seara. Picioarele exagerate vor fi de două ori recunoscători dacă există vreun ulei esențial în apă.
 6. Un motiv atât de important pentru proceduri este sănătatea și frumusețea femeilor. Picioarele frumoase și sănătoase dau sănătate întregului corp și îi plac frumusețea nu numai cu ochii.

Obținerea de beneficii suplimentare va aduce alternanța diferitelor tăvi de sifon. Totul depinde de ce are nevoie cineva.

Cum să tratați picioarele de baie bolnave cu sifon

Baie terapeuticăPentru a vindeca bolile, desigur, nu funcționează, dar puteți să scăpați de momente neplăcute și chiar să împiedicați dezvoltarea bolii.

Băi cu adăugarea de sodă - acest lucru prevenirea numeroaselor probleme de picior cunoscute, cum ar fi:

 1. Înmuiere a pielii picioarelor, scăparea de colaci și crăpături. Aceste probleme sunt tratate prin aburirea picioarelor într-o baie cu un amestec de sodă. După aceea, picioarele sunt îngropate cu un amestec de ulei de măsline (50 g), ulei de caise (2 g) și vitamina A (5 g). Procedura se repetă cel puțin o dată pe săptămână.
 2. Apariția frecventă a fisurilor este tratată prin tăvi zilnice. În plus, în fiecare zi, lubrifiați tocurile cu săpun. După 5-10 minute, tocurile sunt șterse cu piatră ponce, săpunul este spălat și petele durează lubrifiate cu o cremă de grăsime.
 3. Cu picioarele de toc, picioarele sunt urcate într-o baie cu sifon. Dupa aburirea pe un punct de inflamare, aplicati o compresa cu un ciuperci de ceai si lăsați timp de 3-4 ore. În timpul trecut, puteți reumple bandajul cu o ciupercă. Deci, ele sunt tratate de la o săptămână la zece zile.
 4. Unghiile înghețate sunt tratate cu băi calde. Cuiul aburit este tăiat direct și prelucrat cu iod. Uneori poți unge unguentul și îl poți lega peste noapte.
 5. Ciupercile de pe degete sunt cel mai bine tratate cu apa rece cu sare si sifon. În fiecare zi, trebuie să vă păstrați picioarele în baie timp de 15-20 de minute, apoi spălați cu apă rece.
 6. Ciuperca unghiilor are nevoie deja de apă fierbinte. În ea, picioarele se deplasează timp de o jumătate de oră în timpul lunii.
 7. Balsam de auto-gătit după baie vă ajută picioarele obosite. În compoziția acestui balsam ar trebui să fie: ulei de măsline (jumătate de ceașcă), un al treilea pahar de ulei de ricin și vitamina A în ulei (10 g). Toate acestea se aplică prin mișcări de masaj și șosete calde sunt îmbrăcate pe picioare.

Contraindicații ale tăvilor

Cine este contraindicat în cadăOrice procedură poate ajuta și răni. Ceea ce este util pentru unul este contraindicat altui. Prin urmare, luând băi de picioare, asigurați-vă că consultați sfatul medicului.

 • De exemplu, acest caz este categoric interzis de un pacient cu diabet zaharat.
 • Orice tip de tumori nu acceptă și cada.
 • Este deosebit de periculoasă ridicarea picioarelor în timpul infecțiilor, la o temperatură și răceală.
 • Băile calde sunt interzise persoanelor cu afecțiuni cardiace, boli de rinichi, vene varicoase.
 • Utilizarea prea frecventă a sodiului poate întrerupe Ph, ceea ce va duce la uscarea picioarelor și crăparea.

Toate lucrurile ar trebui să fie de folos. Prin urmare, nu numai un anumit regularitatea procedurilor de apă ar trebui să fie, dar, de asemenea, să ia în considerare toate caracteristicile individuale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce va avea pielea pe picioare?De ce va avea pielea pe picioare?
Boli ale tălpilor picioarelor: cum se vindecă calusele uscateBoli ale tălpilor picioarelor: cum se vindecă calusele uscate
Cum sa alegi o baie de picior cu hidromasajCum sa alegi o baie de picior cu hidromasaj
Cum să elimini mirosul neplăcut de la încălțăminte la domiciliuCum să elimini mirosul neplăcut de la încălțăminte la domiciliu
Parafinoterapiya picioare acasă și în cabinăParafinoterapiya picioare acasă și în cabină
Ceea ce este periculos este acumularea pe tocuri sub formă de negiCeea ce este periculos este acumularea pe tocuri sub formă de negi
Cauze de mâncărime pete roșii pe mâiniCauze de mâncărime pete roșii pe mâini
Reguli de aplicare și acțiune a cremei pentru epilareReguli de aplicare și acțiune a cremei pentru epilare
Masaj pentru picioare pentru drenaj și masaj al picioarelorMasaj pentru picioare pentru drenaj și masaj al picioarelor
Epilarea și depilarea zonei intime la domiciliuEpilarea și depilarea zonei intime la domiciliu
» » Baie cu sifon - un instrument unic pentru îngrijirea picioarelor
© 2021 amigdas.com