amigdas.com

Rețete de gem de petale roz

Reteta de gem de la petalele de trandafiridelicatesă dulce bazat pe petalele de culoare roșie sau roz a crescut, acest lucru este cu siguranță fascinant pentru frumusetea si eleganta a florii sale, este considerat a fi o adevărată poțiune magică, care se caracterizează printr-o aromă subtilă, combinat cu un finisaj unic. Degustând un gem de trandafiri în seriile reci de iarnă, gândurile dulci creează o dispoziție liniștită. Acest produs divin poate transforma flacăra voluptuozității într-o adevărată flăcări de pasiune incontrolabilă și visuri romantice.

Nu este un secret pentru nimeni că un trandafir este considerat o floare, care a fost un simbol al luxului, sofisticării și rafinament timp de multe secole. Pe fundalul tuturor acestor lucruri, este destul de natural să vă personalizați decorați camere cu trandafiri, să ducă drumul pentru nou-născuți.

Cu toate acestea, aceste flori regale sunt folosite nu numai ca un ornament al interiorului sau un simbol al iubirii nesfârșite și a admirației sincere, dar și în domeniul gătitului. Până în prezent, petalele de trandafir sunt ingredientul de bază pentru gătit un gem care este unic pentru gustul său.

Reteta pentru această delicatețe a venit la noi din cele mai vechi timpuri, când oamenii au găsit prima dată o nouă cerere de petale de trandafir. Inițial, gemul din trandafiri a fost perceput mai mult ca un instrument terapeutic folosit pentru a trata multe boli. Cu toate acestea, în timp, gurmanzii au apreciat calitățile gastronomice unice ale gemului din petalele trandafirilor.

Care petale de trandafiri ar trebui să fie preferate?

Reteta bunicii de gem de trandafiriEste important să rețineți că, pentru a pregăti un gem dintr-un trandafir, este necesar să se acorde prioritate petale cu culoarea roz roz sau rosu. În același timp, florile ar trebui să aibă o aromă bogată, care este prinsă la o distanță scurtă. Aceste criterii de selecție se potrivesc cel mai bine cu petalele de trandafiri parfumați sau de ceai.

Este de remarcat faptul că, în bucătăria modernă, petalele trandafirilor roșii și trandafirului de câine au fost utilizate pe scară largă.

Unele rețete rafinate implică posibilitatea de a combina o combinație de petale roșii și roșii cu adăugarea ulterioară de șolduri de trandafir. Cu toate acestea, această rețetă necesită o atenție deosebită în timpul pregătirii, deoarece trandafirii roșii sunt mai rigizi în structura lor. Prin urmare, în timpul pregătirii diferitelor rețete, se recomandă să se controleze în mod constant consistența blocajului, trebuie să fie uniformă, iar petalele roșii să nu se distingă prin rigiditatea lor.

Măsuri pregătitoare pentru gatit

Pregătirea petalelor de trandafirÎnainte de a face un gem, trebuie mai întâi colecta ingrediente, pe baza căruia produsul va fi pregătit. În cazul nostru, este extrem de important să colectăm petalele în timp util, din moment ce timpul lor de înflorire este destul de scurt.

Conform multor recomandări, trandafirii sunt cel mai bine tăiați devreme dimineața, deoarece este în zori că aceste flori își dezvăluesc pe deplin aroma lor unică. Dacă urmați acest sfat, puteți avea 100% șansa de a spune că vinul de trandafiri care rezultă va avea un gust magic și amețitor.

Este, de asemenea, de remarcat faptul că puteți colecta flori pentru gem efectuați în mai multe etape:

  1. După colectarea unei anumite cantități de petale, trimiteți-le într-o pungă de plastic și sigilați-le bine. Este extrem de important să ambalați cu atenție și cu atenție recolta pentru a păstra cât mai mult gustul petalelor. Depozitarea trebuie efectuată în frigider. Când colectați numărul corect de trandafiri, trebuie să separați petalele și să eliminați polenul de la ei.
  2. La următoarea etapă pregătitoare este foarte important să scoateți partea inferioară a părții albe din petale. După aceea, am răspândit petalele într-un șuviță și l-am expus la apă fierbinte și apoi am scufundat într-unul rece.
  3. Trebuie să repetați această acțiune de 2 ori, apoi puteți pune petalele pentru a fi uscate pe stradă.

Astfel de măsuri pregătitoare sunt de bază și extrem de necesare. În viitor, pentru pregătirea gemului excelent, puteți recurge la utilizarea oricărei rețete care se va potrivi preferințelor dvs.

Reteta bunicii pentru gem roz

Pana in prezent, exista multe retete diferite pentru a obtine dulciuri roz de petale de trandafir. După ce petalele de flori s-au uscat, ele sunt necesare să adormi într-un recipient emailate (este de dorit să adăugați suc de lămâie sau acid citric) împreună cu zahărul și lăsați amestecul să stea timp de 5 ore. Următorul pas este să pregătiți siropul. Pentru a face acest lucru, amestecați zahărul cu apă și puneți cratița într-un foc lent. Odată ce siropul a ajuns la fierbere, îi trimitem petale și îi oferim posibilitatea de fierbere timp de 20 de minute.

Este important să se respecte controlul constant asupra alimentelor care se prepară. Este inadmisibil ca petalele să se afle la suprafață.

Apoi, luați un recipient de sticlă, sterilizați-l, apoi umpleți-l cu gem de fierbere și acoperă-l cu capace sterile.

Anumiți amanți sfătuiesc să întărească gustul de blocaje roz pentru a adăuga după ce a oprit focul literalmente 3 picături de ulei de trandafir.

Rețeta de mai sus a gemului din petale de trandafir este destul de simplă și va fi ușor să o stăpânești.

Cu toate acestea, există oponenți puternici de a folosi o cantitate considerabilă de zahăr pentru a face gem de petale. Pentru cei care, din anumite motive, încearcă să evite utilizarea zahărului, puteți recomanda una dintre cele mai delicioase rețete de gem.

Jam pentru diabetici

Dacă doriți să realizați rețeta de gem de dietă din trandafir, este necesar să vă pregătiți:

  • 800 gr petale de trandafir;
  • 600 g de zahăr pentru petale;
  • lamaie.

Cum se face gem de trandafiriLuați petalele roz, puneți-le într-un recipient de porțelan, presărați cu zahăr (150 g), apoi amestecați bine. Amestecul rezultat este de dorit moara cu un blender.

Luați o cratiță cu apă (250 ml) adăugați zahăr acolo și aduceți-l la fierbere încet. În siropul rezultat, trebuie să adăugați un amestec roz omogen, precum și zahărul rămas.

Dulciurile din trandafiri sunt tratate termic timp de 15 minute, urmate de distribuția pe recipiente de sticlă, pre-sterilizate.

Un aspect extrem de important în această rețetă este respectarea proporției de zahăr pentru petale. Potrivit recenziilor, cele mai multe gospodine 100 grame de zahăr la 100 de grame de petale sunt utilizate.

Ar fi corect să menționăm oameni care cred în mod rezonabil că rețeta pentru gem de trandafiri fără tratament termic este cel mai delicios și curativ.

Blocaj roz fără gătit

Nu este un secret că, în urma gătitului, aproape orice produs pierde un număr mare de substanțe nutritive și vitamine. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că multe gospodine preferă să pregătească o delicateasă roz fără utilizarea unei plăci.

Conform acestei rețete, trebuie să vă pregătiți:

  • 300 gr de petale de trandafir;
  • 200 gr zahăr granulat;
  • 1,5 grame de acid citric.

Pătrunjelul roz trebuie plasat în vase de porțelan, presărat cu zahăr și adăugat acid citric. Amestecul trebuie trimis la un loc întunecat timp de 12 ore.

Folosind un blender, se taie petalele într-o singură substanță, apoi se presară pe borcane.

Punctul final al acestei rețete este nevoia de a adormi, înainte de a închide capacul, toate cu zahăr. Acest blocaj trebuie păstrat în frigider.

Blocaj roz cu miere

Cum sa alegi un trandafir pentru gemReteta pentru gem de trandafiri a primit recenzii bune și admirație nedisimulată nu numai datorită aromelor sale deosebite și gustului neobișnuit, dar și datorită unice avantaje medicale. Combinația de delicatețe roz în combinație cu mierea este un instrument excelent pentru prevenirea și tratarea diferitelor boli virale. Rețeta pentru pregătirea sa este, de asemenea, simplă.

Pentru prepararea gemului, petalele preparate trebuie trimise într-un incendiu lent timp de 20 de minute și lăsate să stea timp de 12 ore.

Luați mierea și adăugați-o la amestecul roz. Puneți cratița într-un foc lent și cântăriți până când se obține o substanță omogenă. Dragă, distribuim vasul de miere de-a lungul cutiilor curate și închideți cu capacele. Depozitarea acestui produs este de preferință efectuată într-un loc uscat și răcoros.

Această rețetă sa dovedit a fi un instrument medical eficient pentru diferite boli ale sistemului respirator, în special tuberculoză și bronșită cronică.

Literal 2 lingurițe. De trei ori pe zi imunitatea va fi un luptător puternic și determinat în război cu diferiți viruși și bacterii dăunătoare.

Blocaj roz cu acid tartric

Blocaj roz pentru iarnăO altă rețetă a cărei proprietăți terapeutice nu provoacă nici o îndoială este gemul din trandafiri cu adaos de acid tartric.

Pentru a face acest lucru, trebuie să spălați cu atenție și cu atenție petalele de trandafir și apoi să le uscați fie în aer liber, fie folosind un prosop de vafe. În recipientul de aluminiu, puneți un foc slab pe care trebuie să-i turnați cu apă și turnați zahărul granulat. Când apa cu zahăr se fierbe, înainte de a scoate formatul pe suprafața spumei, puteți adăuga petale de trandafir.

Când apare o culoare verzui, adăugați-o la vasul viitor 1, 5 lingurițe de acid tartric. O astfel de acțiune magică va duce la faptul că gemul va obține o nuanță de culoare chic roz. După folosirea acidului tartric, dulceața ar trebui să fie alungată timp de încă 2-3 minute. Este de dorit să se păstreze astfel de yummy într-o pivniță, în absența unui astfel de frigider.

Desigur, retetele pentru delicatese dulci din trandafiri sunt mari si, prin urmare, aproape fiecare amanta are ingredientul ei secret, care trădeaza creația culinară cu un gust minunat și un aspect unic. Uneori este suficient să adăugați o componentă însoțitoare care să se potrivească gustului general al vasului, astfel încât un produs bine-cunoscut să dobândească caracteristici gastronomice și estetice complet noi. Adăugarea la ingredientele principale ale sucului de lamaie sau portocale este de asemenea capabilă să transforme un desert deja incredibil de sofisticat.

Puțini vor îndrăzni să susțină că este foarte plăcut să petreceți o seară de iarnă sau toamnă, beți ceai în cercul de oameni apropiați și prieteni, însoțind un gem delicios de trandafiri. Aroma sa persistenta si rafinata este capabila sa aduca pace și liniște, pentru a risipi toate greutățile și necazurile din ultima zi, precum și pentru a crea o atmosferă de confort și iubire.

Există diferite rețete pentru prezentarea creativă a acestui desert în combinație cu înghețată clasică. Dulceața albă de zăpadă, acoperită cu delicatețe roz - această combinație va fi un ornament vrednic al oricărei mese festive.

Orice hostess care respectă cu sine consideră necesar să aibă în gem de arsenal din trandafiri - care, fără îndoială, vor fi primite de exclamațiile entuziaste ale oaspeților. Nu uitați că această dulceață regală se va potrivi în rețeta de preparare a diferitelor plăcinte dulci și roșii ca o umplere șic. Astfel de capodopere culinare vor fi cu siguranță apreciate de oameni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Iridescent Rose: Cum să obțineți o floare multicolore la domiciliuIridescent Rose: Cum să obțineți o floare multicolore la domiciliu
Tot ce trebuie să știți despre trandafiri de la a la iTot ce trebuie să știți despre trandafiri de la a la i
Hybrid Nostalgia Rose: Sfaturi pentru îngrijire, plantare și tratamentHybrid Nostalgia Rose: Sfaturi pentru îngrijire, plantare și tratament
Grijă pentru o cameră a crescut acasăGrijă pentru o cameră a crescut acasă
Efectuați flori din șervețele cu mâinile pentru începătoriEfectuați flori din șervețele cu mâinile pentru începători
Regina de trandafiri ceai-hibrid în două culori, dublă delimităRegina de trandafiri ceai-hibrid în două culori, dublă delimită
Semnificația culorii trandafirilor portocalii, burgundi și albiSemnificația culorii trandafirilor portocalii, burgundi și albi
Trandafiri mari și mici: soiuri și soiuriTrandafiri mari și mici: soiuri și soiuri
Rose polka, plantarea unei plante și îngrijirea corespunzătoare pentru aceastaRose polka, plantarea unei plante și îngrijirea corespunzătoare pentru aceasta
Descrierea trandafirului: caracteristicile și proprietățile utile ale floriiDescrierea trandafirului: caracteristicile și proprietățile utile ale florii
» » Rețete de gem de petale roz
© 2021 amigdas.com