amigdas.com

Prostatilen: instrucțiuni privind utilizarea de fiole (injecții) și lumânări

Prostatilen - caracteristicile medicamentuluiMedicamentul de droguri Prostatilen este utilizat pentru a trata inflamația prostatei - prostatită. Produs sub formă de lumânări și substanțe pentru prepararea soluției injectabile. Mulți ani de experiență și feedback pozitiv fac posibilă judecarea medicamentului ca un instrument extrem de eficient, iar prețul accesibil extinde audiența masculină, făcându-l și mai popular.

Compoziția și forma de eliberare

Medicamentul se face pe baza componentelor, având origine animală. Principala substanță activă a supozitoarelor și injecțiilor este extractul prostatei. Substanțele auxiliare ale supozitoarelor includ macrogol și dimetilsulfoxid. Injecțiile sunt o substanță uscată numită leofilizat. Supozitorul rectal Prostatilen-zinc îmbogățit cu sulfat de zinc este de asemenea vândut în rețeaua de farmacii. În componența sa:

 • Prostatilen.
 • Alfa-tocoferol.
 • Prostatilen în fiole - tratament eficient al prostatiteiSulfat de zinc.

Forma ampulă a medicamentului este o substanță uscată, care implică diluarea cu soluție salină fiziologică înainte de injectare. Recipientele rectale au un miros specific, diferă în culoarea galben deschis, pot avea impregnări de marmură.

Efectul medicamentului

prostatilen aparține medicamentelor combinate, care are un efect complex asupra glandei prostatice inflamate. Cum se obține efectul?

 1. Un efect organotropic puternic se manifestă prin reducerea edemului glandei prostate după prima administrare. Aceasta se datorează proprietăților sale antiinflamatorii.
 2. Prostatilen îmbunătățește microcirculația sângelui într-un mic bazin, decât îndepărtează problema stagnării sângelui.
 3. Creste functiile de protectie ale corpului, eliminand astfel microorganismele patogene, care provoaca inflamatie in glanda prostatica.

Efectul elementului în preparatul Prostatylen-Zinc nu ar trebui, de asemenea, să fie redus, deoarece acesta are un impact pozitiv pe funcția sexuală, vă permite să păstrați potența pentru o perioadă lungă de timp. Mai mult, luarea medicamentului cu zinc va servi ca o bună prevenire a neoplasmelor de natură benignă și malignă.

Prostastilenul poate fi în diferite forme - fiole sau lumânări.Lumânările conțin o cantitate mică de vitamina E, care are un efect pozitiv asupra corpului masculin:

 1. Ea efectuează profilaxia trombozei venoase și aterosclerozei prostatei.
 2. Susține viabilitatea spermatozoizilor.
 3. Se folosește pentru a proteja celulele prostatei de efectele negative ale radicalilor liberi.

Indicații și contraindicații pentru utilizare

Chiar dacă un om suspectează prostatita în corpul său, nu merită fără consultarea unui medic face o decizie independentă și prescrie doza de prostatilenă. Este necesar să se cunoască exact diagnosticul, forma bolii, stadiul de dezvoltare a patologiei, iar acest lucru poate fi făcut numai de un specialist. Prostatilen este prescris pentru următoarele condiții:

 • Prostanilen-zinc - ambalajul medicamentuluiInflamația prostatei (formă acută și cronică).
 • Un grad mic, moderat, sever de micțiune.
 • Perioada de restaurare după operație pe glanda prostatică.
 • Bolile vaselor de organe, de exemplu, tromboflebita.
 • Tumorile benigne de prostată (adenom, hiperplazie).
 • Hemoroizi în orice etapă.

Mai mult decât atât, medicament sub formă de lumânări și injecții va avea un efect benefic asupra funcțiilor glandei prostate după ani, activitatea sexuală va persista până în anii avansați.

Contraindicații

Prostatilen în pricks și lumânări nu este utilizat în următoarele cazuri:

 • Cu insuficiență renală.
 • Infarctul miocardic, transferat până acum 6 luni.
 • Cardio.

Atenție:

 • Cu tromboembolism sau riscul ridicat al acestuia.
 • Endarteriite.
 • Reducerea patologică a vaselor arteriale sau venoase.
 • Unii bărbați au o senzitivitate la componentele principale sau secundare ale medicamentului. Dacă în cursul recepției a apărut o intoleranță individuală, prostatilenul trebuie aruncat.

Care sunt regulile pentru utilizarea medicamentului?

Pentru a obține efectul necesar al tratamentului, ar trebui să studieze instrucțiunile de utilizare a injecțiilor și a lumanarilor.

preparate injectabile

Substanța uscată din fiole trebuie diluată cu clorură de sodiu, soluție de novocaină 0,5% sau apă pentru injectare înainte de utilizare.

Prostatilenul în fiole este utilizat pentru efectul cel mai rapid.Este necesar să se ia o doză lichidă de 1-2 ml, amestecați ambele direct în fiolă. Injecțiile de prostatilen nu cauzează durere, dar bărbații cu hipersensibilitate la piele pot prezenta senzații neplăcute în timpul manipulării medicale. Prin urmare, este mai bine ca acești pacienți să se injecteze cu novocaină. Prostatilen intră în organism intramuscular, în timp ce acul din țesutul feselor se înclină profund. O doză zilnică constă din 5 mg de medicament. Durata minimă a cursului injecțiilor este de 10 zile. După acest timp, omul se întoarce la medicul curant pentru o examinare ulterioară, în timpul căreia se va dezvălui oportunitatea continuării tratamentului cu acest medicament.

supozitoare

Această formă de drog are cel mai mare efect în tratamentul bolilor de prostată. Acest lucru se datorează faptului că efectul local al lumanării este direcționat direct la organul problema.

Reguli de utilizare a lumanarilor:

 1. Înainte de introducerea supozitorului este necesară curățarea intestinelor cu o clismă.
 2. Lumanarea trebuie să fie îndreptată adânc în rect, atunci când se culcă.
 3. După administrare, poziția orizontală trebuie menținută timp de 15 minute, după care medicamentul va avea timp să se absoarbă în țesutul prostatic.

Cursul de tratament constă de obicei în 5-10 zile. dar durata terapiei depinde de la numirea unui medic. Un al doilea ciclu de tratament, dacă există o indicație pentru acest lucru, se realizează la o lună de la introducerea ultimei lumânări.

Prostatilen AC - supozitoare care ajută la prostatită.Recipientele rectale sunt utilizate nu numai ca remediu, ci și ca profilaxie a disfuncției prostatei.

Lumânările sunt pur și simplu proporționate:

 • Pentru tratament aplicați 1 lumânare de două ori pe zi.
 • În scopuri preventive - 1 lumânare pe zi.

Reacții adverse posibile

Prostatilenul de către pacienți este bine tolerat, În cazuri rare, apar următoarele reacții adverse:

 • Oboseala, somnolența, amețelile sunt simptome ale sindromului de oboseală cronică.
 • Pe termen scurt "vedere încețoșată".
 • Ficat mărit.
 • Dureri de cap.
 • În cazuri foarte rare, este posibilă o reducere a coagulării sângelui. Continuând de aici, dacă pacientul este predispus la sângerări nazale interne, atunci prostatilenul se aplică cu mare atenție.
 • Un efect secundar grav este o alergie. Se manifestă prin mâncărime în anus, erupții pe corp, în special cazuri severe sunt marcate de șoc anafilactic și edem Quincke.

supradoză

Dacă este inflamator boli ale prostatei sunt tratate cu lumânări la o doză mai mare de 400 mg pe zi timp de 5-10 zile, pacientul poate prezenta o supradoză care se manifestă prin următoarele simptome:

 • Ambalarea lumanarilor - tratamentul prostatiteiDin sistemul digestiv apar indigestie, greață și vărsături.
 • O febră apare și persistă mult timp.
 • Dureri de cap.

Când treceți testele de laborator cu o supradoză, apare următoarea imagine:

 • Activitate ridicată a creatinkinazei.
 • În plasma sanguină, o scădere a tiroxinei.
 • În urină, conținutul ridicat de estrogeni și androgeni.

Dacă există primele semne de supradozaj este necesar să opriți imediat tratamentul și să consultați un medic pentru a face o ajustare a dozei zilnice sau pentru a anula medicamentul.

Nu există un tratament specific de supradozaj, dar este posibilă o terapie simptomatică.

preț

În țara noastră, medicamentul poate fi achiziționat la un preț mediu de 450 de ruble pentru 10 lumanari. Ambalarea a 5 lumânări va costa 270 de ruble. Prețul liofilizatului pentru preparate injectabile este de aproximativ 280 de ruble.

Se folosește prostatilenă ca parte a terapiei complexe boli inflamatorii ale prostatei. Este important să știți că, deși meritele medicamentului sunt evidente, tratamentul cu protrombină nu se dovedește întotdeauna eficient, așa cum se așteaptă medicul și pacientul. Dacă tratamentul cu medicamentul timp de o lună nu prezintă îmbunătățiri vizibile, atunci recepția trebuie anulată și, în loc de aceasta, trebuie să luați un alt remediu pentru întărirea glandei prostatei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unguente și supozitoare pentru hemoroizi în timpul alăptăriiUnguente și supozitoare pentru hemoroizi în timpul alăptării
Cel mai eficient remediu pentru prostatităCel mai eficient remediu pentru prostatită
Pulverizarea pielii: compoziția și aplicarea aerosoluluiPulverizarea pielii: compoziția și aplicarea aerosolului
Instrucțiuni de utilizare a preparatului glicerolInstrucțiuni de utilizare a preparatului glicerol
Lumânări cu clorhexidină: instrucțiuni privind utilizarea hexiconuluiLumânări cu clorhexidină: instrucțiuni privind utilizarea hexiconului
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Instrucțiuni pentru utilizarea supozitoarelor ligandază în ginecologieInstrucțiuni pentru utilizarea supozitoarelor ligandază în ginecologie
Glytelax pentru nou-născuți: instrucțiuni de utilizareGlytelax pentru nou-născuți: instrucțiuni de utilizare
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
Prostamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuriProstamol uno: analogi, indicații de utilizare, prețuri
» » Prostatilen: instrucțiuni privind utilizarea de fiole (injecții) și lumânări
© 2021 amigdas.com