amigdas.com

Bază unică: plantare și îngrijire

Baza de unică culoare (Latin abies cóncolor) este un copac verde al familiei PineBază de unică culoare

(Picea concolor latine.) - este un arbore vesnic verde al familiei de pin, care este larg răspândită în proiectarea peisajului, din cauza robustetea și nepretențioasă la condițiile urbane. Ea se dezvoltă bine în climatul dur rusesc și în lunile de iarnă plănuiește cu aspectul său verde.

Baza bianuală are mai multe subspecii, pe care le vom descrie în detaliu.

Descrierea bratului unic de culoare

Plantarea și îngrijirea bradului cu o singură culoarePlanta perfect tolerează înghețurile, astfel că câștigă popularitate în regiunile din Rusia. Fir abies poate creste pana la 65 de metri, iar culoarea va fi uniforma, de unde numele de brad o culoare. Ramurile abies cóncolor sunt pufoase, ele sunt aranjate orizontal față de pământ. Bradul are muguri de reproducere și vegetativă. Acele sunt rotunjite pe lăstari vegetativi, și spice pe reproducere.

Mirosul de ace în bobul de struguri, ușor diferit de alte specii, puteți auzi clar aroma de lamaie. O altă trăsătură distinctivă a acestei plante este că conurile apar doar pe cel de-al 60-lea an de viață. Conurile feminine sunt de culoare închisă, cu nuanță purpurie și sunt situate pe partea superioară a brazii. Conurile de culoare masculină sunt de culoare închisă, situate pe lăstari de anul trecut. Datorită sistemului său profund de rădăcini, bujiile de o singură culoare pot supraviețui în perioadele cele mai aride și pot suporta vânturi puternice.

Soiuri populare de bumbac abies concolor

Soiuri de bob de struguriÎn elaborarea planurilor de proiectare a designului peisajelor, specialiștii folosesc mai multe soiuri de brad dintr-o singură culoare. Alegerea materialului de plantare se bazează pe caracteristicile externe ale plantei și pe aclimatizarea în această zonă. Iată câteva tipuri populare în designul peisaj:

 1. Violatsea. Această plantă poate crește până la 10 metri înălțime și cu diametrul de până la 6-7 metri. Ea crește foarte încet. Culoarea acelor este albastru-argintiu, ace de până la 6 cm lungime. Locul de plantare ar trebui să fie ales solar, cu o umbră de 15% picătură. Solul este necesar în mod liber, astfel încât apa să ajungă la sistemul rădăcină.
 2. CD. Este o varietate compactă, cu o coroană în plină dezvoltare. Bai compacți în comparație cu alte specii, destul de mici, înălțimea maximă a compactelor ajunge la 70-80 cm. Acele au o culoare frumoasă albastru-gri, cu o nuanță argintie. Acele sunt mici, nu mai mari de 2-3 cm. Ca și alte subspecii, este rezistent la înghețuri severe. Locul pentru plantare ar trebui să fie cu 80% lumina soarelui. Solul trebuie să fie slăbit.
 3. aurea. Această plantă crește rapid. Acele sunt albe cu o nuanță argintie. În primele etape ale vieții planta nu este bine tolerată de frig. Locul de plantare ar trebui să fie ales solar.
 4. WinterGold în aurul de aur de traducere. Se referă la numărul de creștere rapidă. Forma are un con. Poate creste pana la 18-20 de metri in inaltime. Needles WinterGold este cel mai lung dintre toate subspecii, un ac lung, de până la 7-8 cm. Culoarea este monofonic, verde-auriu. Apele subterane pot deteriora planta.
 5. Konica. Are dimensiuni medii. Acele cresc până la 4 cm. Are o formă conică distinctă. Plasați o aterizare la umbra, cu o mică lovitură de soare. Apele subterane pot deteriora planta.
 6. în plus. Planta poate crește până la 16 metri înălțime și cu o lățime de până la 5 metri. Culoarea acelor este albastră, cu o nuanță argintie. Solul cu nisip și pe partea iluminată este cel mai potrivit. Nu tolerează îngrădirea solului.
 7. glaucom. Aceasta este o plantă mică, conică în formă. Acele, aparent groase și lipicioase, cresc până la 2 cm lungime. Locul de aterizare trebuie ales cu lumina soarelui de 85%. Solul trebuie să fie umezit. Diferența caracteristică este Glauci, intoleranță la îngheț. Se recomandă plantarea în regiunile calde ale țării.

Îngrijirea și plantarea

Plantarea răsadurilor de brad dintr-o singură culoarela plantarea unui răsad răsărit, este necesar să excavăm o groapă adâncă cu dimensiunile de 80X80 cm, deoarece sistemul rădăcină poate ajunge adânc în adâncuri. După excavarea carierei, este necesar să se realizeze un strat de scurgere de pietriș mic, cu o înălțime de 18-20 cm. După drenaj, este necesar să se facă un strat cu minerale pentru fertilizare. Amestecul poate fi preparat independent la domiciliu. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de lut, humus, nisip într-un raport de 2: 3: 1. Toate acestea pot fi amestecate cu rumeguș și se adaugă 200-300 g îngrășământ mineral.

La plantare, gâtul rădăcinii trebuie să fie pe un nivel cu solul, călcarea nu este de dorit. În prima săptămână de viață, răsadurile ar trebui să fie bine udate timp de câteva săptămâni. Sub rădăcină ar trebui să se toarnă până la 10 litri de apă. După aceea, udarea trebuie efectuată numai în zilele fierbinți. Va fi folositor să stropiți ramurile în vară de mai multe ori pe lună.

Hrănirea plantelor abies cóncolor trebuie efectuată la trei ani după plantare. Înainte de pansament, solul este curățat de buruieni și slăbit pentru a obține un efect. În primăvara anului, puteți tăia ramuri uscate vechi pentru a oferi o vedere mai bună la plantă.

Planta tolereaza perfect iarna, cu exceptia glaucomului. După cum știe toată lumea, înghețurile din Rusia sunt severe și nu toate plantele pot supraviețui iarna. Numai puieții tineri trebuie protejați de îngheț la începutul vieții, astfel încât, în viitor, planta să-i fie plăcută proprietarului și locuitorilor orașului.

Unde și când să plantezi bradul

Unde și când să plantezi bradulCea mai potrivită perioadă pentru plantarea unei plante este primăvara sau mai degrabă mijlocul lunii aprilie.

Poate fi plantat și în toamnă, dar este mai bine în primăvară, pentru că atunci când se plantează în primăvară, planta va avea timp să se stabilească și mai multe șanse să se suprapună.

Este necesar să se țină seama de nuanțele atunci când se plantează coloane, alei sau garduri vii. Distanța dintre plante trebuie să fie de cel puțin 2-3 metri pentru plantarea aleeilor.

Bradul este ca și cum ar fi creat special pentru a decora parcuri, grădini, clădiri și structuri. Această plantă dă un aspect aristocratic oricărui loc unde se dezvoltă:

 1. Parcuri.
 2. Gardens.
 3. Clădire.
 4. Structurile masive ale orașului.
 5. La domiciliu.
 6. Case țărănești.
 7. Plantarea artificială.

Este necesar să fii capabil alegeți scaunul corect. Soiurile de brad pot fi potrivite în orice interior.

În lunile de iarnă, când toți copacii sunt cheili și acoperite de zăpadă, micile plăceri și înălțimi. Un parc bine organizat, în combinație cu izvoare de brad argintiu-smarald atrage atenția și ridică starea de spirit cu aspectul lor. Acest copac veșnic poate decora parcelele pe tot parcursul anului și poate fi centrul atenției.

În statele americane, bradul este considerat nu numai o plantă care împodobește parcuri și grădini, ci este considerată un obiect real pentru profit. Economia țării depinde de o parte din producția de celuloză, hârtie și lemn și de fabricile de cherestea în unele regiuni. Cresterea bradului cu o singura culoare in Statele Unite are loc in volume industriale. Există plantări artificiale speciale destinate tăierii ulterioare a copacului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Plante decorative: exemple de specii cele mai popularePlante decorative: exemple de specii cele mai populare
Molid Molid: aspect, reproducere si plantareMolid Molid: aspect, reproducere si plantare
Tipurile și numele copacilor din Rusia și MoscovaTipurile și numele copacilor din Rusia și Moscova
Balsam bumbac nana: plantare și îngrijireBalsam bumbac nana: plantare și îngrijire
Tipuri și reproducere a ienupărului orizontal sau târziuTipuri și reproducere a ienupărului orizontal sau târziu
Brad copac coreeană: plantare și de îngrijireBrad copac coreeană: plantare și de îngrijire
Pomi și arbuști conifere: specii și numePomi și arbuști conifere: specii și nume
Virgin ienupăr - decorațiune de grădină nemaipomenităVirgin ienupăr - decorațiune de grădină nemaipomenită
Plante de tatuaj pentru grădină: flori perene de alpinismPlante de tatuaj pentru grădină: flori perene de alpinism
Cultivarea moliduluiCultivarea molidului
» » Bază unică: plantare și îngrijire
© 2021 amigdas.com