amigdas.com

Ce să hrănești catelul jucăriei - toate regulile unei alimentații echilibrate

Cum să hrăniți terrierul acasăToy-terrierii sunt numiți adesea câini de buzunar. Greutatea lor nu depășește de obicei 3 kg. Acesta este un câine foarte mic, deci este nevoie de doar câteva linguri pentru ao hrăni. Dar este important să rețineți că și această mică porție ar trebui să conțină toate vitaminele necesare. Mâncarea jucăriei depinde de vârstă.

Ce să hrănești jucăria de la vârste diferite?

Ce să hrănești catelul lunar?

Catelul terrierului de jucărie este un copil mic, care este curățat de laptele matern. Prin urmare, până la 1,5 luni de catelus trebuie să hrăniți cățea cu lapte, pe care îl puteți cumpăra la magazinul de animale de companie. Dacă un astfel de produs nu poate fi găsit, acesta poate fi înlocuit cu capra obișnuită sau cu lapte de vacă și, de asemenea, să se utilizeze amestecuri pentru copii. Dacă catelul folosește în continuare laptele matern, atunci merită să se hrănească de 3 ori pe zi.

Când catelul se întoarce în vârstă de 1,5 luni, trebuie să fie luat de mama încet, timp de 2 săptămâni. Acest lucru ar trebui să se întâmple treptat, astfel încât copilul să nu aibă stres. În această perioadă, trebuie să fie hrănită de 6 ori pe zi la fiecare 3-4 ore. Noaptea, pauza dintre hrănire poate fi de 8 ore. Meniul aproximativ este un cățel vechi de 1,5 luni:

 • carne
 • Carne de vită tocată mărunt
 • Brânză brută, diluată cu lapte
 • Carne fiartă
 • Diferite tipuri de terci de ovăz - fulgi de ovăz, hrișcă, orez, măcinate într-un măcinător de cafea.

Fiecare produs nou trebuie administrat treptat, astfel încât copilul să fie obișnuit cu acesta.

Ce să hrănești jucăria în 2 luni?

Cel mai adesea copilul se află la casa mamei timp de 2 luni, după care catelul este luat de noii proprietari. În 2 luni de jucărie-terrier este deja posibil să se hrănească gălbenușul de ou sub orice formă (nu mai des de 1-2 ori pe săptămână). Porțiuni la această vârstă deja este necesar să se mărească, iar aportul de alimente să se reducă de până la 5 ori pe zi.

Meniul de probă al unui catelus vechi de 2 luni:

 • Curc, diluat cu chefir
 • Carne fiartă
 • Terci de lapte
 • Carne de gălbenuș

Cum să hrăniți un cățeluș din această jucărie în 3-4 luni?

De la 3 luni pe meniul jucăriei, puteți adăuga legume compotate, fructe, pește fiert fără oase. consumul de alimente ar trebui redus la 4 ori pe zi.

Meniul de selecție:

 • Terci de lapte
 • Terci cu carne
 • Legume compotate cu pește
 • fruct

Ce să hrănești jucătorul-terrier la vârsta de 5-10 luni?

În această perioadă, dieta catelului ar trebui să se apropie treptat de dieta unui câine adult. Strict nevoie de lapte dispare, dar produsele lactate ar trebui să fie încă prezente în dieta cainelui. În perioada de la 5 la 10 luni, cantitatea de alimente ar trebui redusă la 3 ori și după 10 luni și până la 2 ori pe zi.

Programarea și porțiuni de hrană pentru catelus

Cum să hrăniți în mod corespunzător acest terrierÎn timpul zilei, este necesar să se mențină corect intervalele dintre alimentări. Seara, catelul este hrănit puțin mai dens. Deci va fi mai ușor să mutați o pauză de noapte de 8 ore. A supraviețuit un cățeluș în orice caz, este imposibil, pentru că Animalul de companie nu se va simți bine și pot apărea probleme cu tractul gastro-intestinal. Cum să înțelegi că ai suprasolicitat animalul?

Dacă buza laterală a acestuia - acesta este primul semn al supraproducției, poate fi însoțită și de creșterea în greutate, oboseală și letargie a catelului. Cum se calculează porțiunea? Partea animalului de companie se calculează astfel - 50-80 grame de alimente pe kg de greutate pentru câini. De asemenea, ar trebui avută în vedere vârsta și activitatea câinelui. O cățea gravidă și care alăptează are nevoie de mai multă mâncare.

Ce nu poate hrăni animalul de companie?

Contraindicat pentru a da un animal de companie tratează de la masă! Ceea ce este o dietă normală pentru dvs., pentru un animal poate fi în detrimentul sănătății sale.

Respectați dieta prevăzută pentru fiecare vârstă.

Produsele contraindicate de fumat, dulciuri, muraturi, paste, alimente grase, carne de porc, pâine, cârnați, pește cu oase.

Nu creșteți porțiunea de carne, t. Animalul de companie este diluat și va refuza alte produse alimentare.

Dacă nu aveți timp să dați animalului o dietă adecvată, atunci acesta poate include alimente uscate.

Home produse VS Hrana uscata

Dieta terrierului ălaRespectarea tuturor regulilor gătit, dieta acasă este foarte util. Și cum rămâne cu produsele producției industriale? Este important să știți cum să alegeți astfel de produse. Acestea vă pot afecta animalul dacă sunt de slabă calitate sau au expirat.

Ce puteți spune despre mâncarea conservată? Deseori, în compoziția produselor alimentare conservate includ subproduse de calitate slabă, arome, grăsimi vegetale. Toate acestea vă afectează negativ animalul. Cum sa fii? Alimentele de calitate ar trebui să conțină carne naturală, grăsimi animale (și nu legume), cereale. Nu economisiți pe hrana uscată. Toy-terrierii mănâncă foarte puțin, deci ar trebui să cumpărați conserve de calitate superioară, de exemplu, alimentele companiei "Royal Canin", "Pro Plan".

Cum ați observat hrănirea terrierului de jucărie nu este o afacere mare. De obicei, crescătorul oferă informațiile necesare despre nutriție înainte de transferul catelului. Dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să consultați un medic veterinar. Dieta ar trebui să fie în mod necesar echilibrată și, în plus, catelul trebuie să primească vitamine. Pentru aceasta, consultați un medic veterinar. Dacă respectați toate regulile descrise mai sus în articol, atunci sănătatea animalului dvs. de companie va fi la cel mai înalt nivel și nu veți avea nimic de îngrijorat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să predați cățelului gulerul și lesa?Cum să predați cățelului gulerul și lesa?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliuCe să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
» » Ce să hrănești catelul jucăriei - toate regulile unei alimentații echilibrate
© 2021 amigdas.com