amigdas.com

Pescuitul pe lacul ursului din cartierul Schelkovo

Bear LakesLocuitorii Moscovei și regiunea Moscovei preferă să facă pescuit în satul Lacul Medvezhye (raionul Schelkovo). Această așezare este situată la 11 km de MKAD. În această zonă există locuri pentru pescuitul plătit și gratuit. Adaptabil pentru pescuit, poduri special echipate, prezența unei stații de barcă, unde puteți închiria o barcă - toate acestea contribuie la popularizarea acestui loc pentru recreere.

Caracteristicile rezervoarelor și speciilor de pește

Menționarea lacurilor ursului este în surse istorice, datând din secolul al XIV-lea. Acesta este un întreg complex de rezervoare de origine glaciară. Acesta a inclus un lac mic și mare, precum și o medie, care a fost formată în timpul inundării carierei. Între ele, corpurile de apă sunt conectate prin canale mici. Există, de asemenea, un canal care leagă lacurile cu un mic Pekhorka. Odată ce aceste iazuri erau un întreg.

Țărmul este puțin scufundat și mlaștinos. Partea inferioară a rezervorului este îndrăzneață și acoperită cu nămol.

Acum, să aruncăm o privire la fiecare lac separat:

 1. Excelent. Acest iaz are forma unui dreptunghi obișnuit. Suprafața totală este de 0,4 km2. Adâncimea maximă este de 6 m. În partea de est se află un masiv de pădure, iar autostrada Shchelkovskoe trece pe coasta de vest. Aici se găsesc găuri de dimensiuni mari, ușor de prins de pe o barcă. Dacă pescuiești de pe țărm, ar trebui să faci un costum de vânătoare cu tine. Acest lucru va permite ca tija să fie aruncată pe cât posibil până la adâncime, iar dacă aveți noroc, captura dvs. va fi un stiuc.
 2. Mici. Zona rezervorului este de 0,07 km2. Cu toate acestea, adâncimea este mai mare decât pe Big Lake - 10 m. Coasta nu este echipată pentru pescuit, astfel încât în ​​aceste scopuri este mai bine să utilizați o barcă. În mod tipic, pescarii experimentați folosesc tije de pescuit plutitor și de fund, precum și centrifugare.
 3. În medie. Acest iaz este folosit exclusiv pentru pescuitul plătit. Este separat de vecinii săi (mari și mici) printr-o rețea specială.

Cele mai frecvente specii de pești din aceste ape sunt bibanul, crapul crucian, roachul și stiuca. Unii pescari au reușit să prindă anghila. Într-un rezervor plătit, în afară de locuitorii menționați mai sus, se găsesc crap, cupid alb și păstrăv.

Plătit și gratuit de pescuit

Până în prezent, este posibil să se pescuiască gratuit pe un lac mic și mare, deși anterior a fost percepută o taxă de 300 de ruble. În același timp, nu au existat restricții privind capturarea peștilor.

În iazul mediu, costul pescuitului a fost în continuă schimbare, la fel ca rata de captură. Astăzi politica prețurilor este următoarea:

 • pentru pescuit în timpul orelor de zi va trebui să plătească 1200 de ruble;
 • pentru o zi plata va fi de 1500 de ruble.

Există, de asemenea, norme de captură - 3 kg. Dacă peștele este prins deasupra normei, va trebui eliberat.

Cum să ajungi la loc

Ursul Lacul Shchelkovsky DistrictPentru a ajunge în acest loc, puteți lua transportul personal sau public. Distanța de la Moscova este de aproximativ 11-12 km. Trebuie să mergeți de-a lungul autostrăzii Shchelkovo până când veți vedea semnul "Country Club Lake Bear". Apoi opriți în această direcție, conduceți încă 500 m până la destinație.

Este ușor să ajungeți aici cu transportul public. Urcați la stația de metrou "Schelkovskaya". În acest domeniu, treceți la un autobuz sau microbuz și conduceți spre "Orașul nou". Bear Lake Prin aceste rute sunt: ​​320, 321, 335, 349, 361, 362, 371, 378, 378K, 380, 385, 429 și 506.

Distanța de la oprire până la iaz este de aproximativ un kilometru. Mergând la lac într-o zi liberă, amintiți-vă că pe autostrada Schelkovskoe există dopuri frecvente pentru mașini. În acest caz, este dificil să se prevadă durata traseului.

Pescuitul în mijlocul lacului

Pescuitul cu Lacul LaculuiAceastă zonă a fost mult timp cunoscută de pescari. Site-ul plătit a fost organizat la începutul anului 2000. În acest scop, chiriașii au separat rezervorul mare și mic de rețelele de barieră mijlocie.

Printre populația locală a fost numit rezervorul "Cage" sau "carpel". Primul chirias a fost "clubul de crap rusesc", care a fost angajat în stocarea acestei ape. Datorită acestui fapt, în plus față de peștii obișnuiți pentru această regiune, au apărut la lac crap, cupieri albi și păstrăvi.

Echipamentul tarmului a fost produs. Au fost instalate șanțuri, corturi, pontoane și corturi. În 2008 teritoriul rezervorului a fost extins.

În timp, pescuitul a scăzut. Chiriașii au încetat să facă stocuri începând din 2011. Era dificil să pescuiască de pe țărm, deoarece totul era acoperit de stuf și de altă vegetație. Pentru a pescui, echipament necesar (cizme de cauciuc cu cizme mari și zabbrniki). Acest lucru v-a permis să mergeți mai departe în apă, astfel încât stufii să nu interfereze cu aruncarea unei tije de pescuit. Construcția liniei de coastă a devenit, de asemenea, inadecvată. Pontoane, poduri și foișoare au fost putredite și a devenit nesigură pentru a le folosi. Curățarea teritoriului nu a fost efectuată, prin urmare, de-a lungul timpului aici s-au format munți întregi de gunoi.

În 2015 a existat o schimbare a chiriașilor. Noul proprietar a inițiat numeroase inovații:

 • S-au identificat sectoarele pentru pescuitul de crap și există locuri pentru fikeriști între ei.
 • Pentru a evita înghețarea peștelui, a achiziționat un aerator care funcționează 24 de ore pe zi. Și plănuiți să cumpărați încă unul.
 • Luna de coastă și iazul însuși au fost în ordine. Au luat toate gunoiul și au început să realizeze teritoriul învecinat.
 • Din partea dealului de mesteacan, au fost construite poduri și a fost instalat un proiector, astfel încât acum capturarea peștelui pe timp de noapte este mult facilitat.
 • Am făcut stoc. Dar acest lucru a fost făcut greșit, ceea ce a dus la moartea unui număr mare de cupide albe.

După mai mulți ani de stagnare, rezervorul este adus treptat în forma necesară. Obiectul a fost luat sub supraveghere și control, astfel încât, în curând, situația ar trebui să se schimbe în bine.

În perioada aprilie - sfârșitul primei decade a lunii iunie, are loc reproducerea, astfel încât interzicerea pescuitului de pește în lacul mediu este în vigoare.

Lista serviciilor suplimentare

Pe teritoriul Lacurilor Ursilor există un "Country Club", așa că, dacă doriți, puteți combina pescuitul cu o odihnă completă în natură. Lista de servicii suplimentare și divertisment:

 • Parcare parcare pentru vehicule - 150 r. pe zi.
 • Puteți cumpăra carbune pentru gătit shish kebab (250 ruble pentru 3 kg) și aprindere (o sticlă - 150 ruble).
 • Camerele hotelului în cabane confortabile vor costa între 4300-11500 ruble, în funcție de categoria de camere și de numărul de locuitori.
 • Pentru recreere activă, se oferă închirierea inventarului (biciclete, role, bile etc.).
 • Plaja cu nisip, echipata special pentru inot.
 • Divertisment pentru copii.
 • Vizitați la baie, sală de masaj, SPA-salon, restaurant și bar.
 • Centru de echitatie.
 • Paintball.
 • De la distracții de iarnă - snowmobil, patinoar.

"Country Club" se concentrează asupra afacerii hotelului, iar unii pescari nu-i plac acest cartier. Acest lucru se datorează faptului că există adesea diverse evenimente zgomotoase (nunți, aniversări, petreceri corporative). Cel mai adesea, astfel de festivaluri intră în week-end, deci dacă doriți să pescuiești în tăcere, este mai bine să vii aici într-o zi de lucru.

Reguli pentru capturarea peștelui

Pe teritoriul lacurilor urs, există anumite reguli pentru capturarea peștilor:

 1. Trebuie asigurată captură pentru inspecție și cântărire.
 2. Nu există reduceri sau beneficii pentru pescuit.
 3. Este interzis pescuitul în acest iaz. Dacă această regulă este încălcată, permisul de pescuit este retras.
 4. Este interzisă modificarea și corectarea permisului. Păstrați această permisiune până la sfârșitul pescuitului.
 5. Un iaz plătit este folosit numai pentru pescuit, nu este permis să înoate acolo.
 6. Focurile Kindle sunt interzise.
 7. Un pescar nu poate prinde mai mult de două tije de pescuit (numărul de cârlige nu este mai mare de 1-2 pe fiecare).
 8. Copilul care însoțește pescarul poate să pescuiască gratuit, cu toate acestea, rata de captură este considerată un bilet.
 9. Utilizarea plasei și a cârligelor electrice este interzisă.

Pe lacurile de la poartă, pescuitul se efectuează și în timpul iernii. Bibanul și stiuca bună. În timpul iernii, costul pescuitului este mult mai mic. Prețurile sunt aceleași atât la sfârșit de săptămână, cât și în timpul săptămânii și depind de tipul de echipament. Dacă prindeți momeala - costul va fi de 150 de ruble, dar pentru cardul va trebui să plătiți de două ori mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbiiUnde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
Odihnă activă în regiunea Moscovei: un lac lungOdihnă activă în regiunea Moscovei: un lac lung
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuriPescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuri
» » Pescuitul pe lacul ursului din cartierul Schelkovo
© 2021 amigdas.com