amigdas.com

Interpretarea visului - Luna: Ce visele, semnele și interpretările lunii

Luna într-un visVisele conțin o varietate de interpretări ale unui număr imens de semne și simboluri, ceea ce poate însemna o varietate de consecințe pentru visător. Informațiile din cărțile de vis concluzionează nu numai interpretarea acelor imagini și obiecte care au fost văzute în vis, ci și acele circumstanțe în care a fost văzută o anumită imagine.

Unele semne și simboluri apar în visuri destul de des și majoritatea oamenilor au cunoscut mult timp interpretarea aspectului lor fără vise și interpreți. Este logic faptul că există mai puține simboluri comune, care au și ele un înțeles specific. Și acest lucru poate fi găsit și în cărțile de vis.

Luna dormea

Luna este unul dintre simbolurile cele mai mistice. Foarte des este luna pe cer asociată cu unele evenimente mistice, este identificată cu vampiri și vârcolaci, oameni angajați în magie neagră, folosesc adesea simbolul lunii în ritualurile lor. În același timp, popoarele din Est consideră că simbolul semilunii este sacru.

Cei mai mulți oameni, numărați luna ca simbol mistic, cred că apariția ei într-un vis înseamnă viitoare schimbări în viață. Dar nu toți sunt siguri dacă schimbările vor fi bune sau nu. De aceea merită să ne întoarcem la cartea visurilor - luna este precis indicată în ea și va fi destul de ușor să găsim informații despre ce poate să viseze luna.

Ce pot visa despre cele două luni?

Un visător poate vedea mai multe luni într-un vis, iar acest lucru are un înțeles clar. Un vis în care au apărut două sau mai multe luni înseamnă asta visătorul are două goluri, pe care încearcă să-l realizeze. În același timp, există o situație în care o persoană pur și simplu nu poate atinge ambele obiective. Două luni simbolizează aceste două obiective. Visătorul în viitorul apropiat va trebui să aleagă între două goluri, pentru că pentru a ajunge la ambele pur și simplu nu funcționează - unul dintre ele va fi cu siguranță pierdut.

Dacă vă întoarceți la cartea de vis a lui Aesop, puteți găsi următoarea interpretare a prezenței a două sateliți într-un vis: ei simbolizează probabilitatea de a pierde dragostea datorită prudenței și lăcomiei visătorului. Acest lucru este valabil mai mult pentru fetele tinere. Interpretul avertizează că în relații este mai bine să se arate mai mult respect și tact.

Trei luniExistă vise în care nu există două luni, ci trei la un moment dat. Cărțile de vis moderne explică acest simbol prin faptul că poate prezice incertitudinea într-o relație de dragoste. De obicei, trei luni pot fi visate de oameni care suferă o oboseală față de soții lor.

Multe cărți de vis oferă o altă interpretare a momentului când mai multe corpuri de iluminat visează odată. Acest lucru este asociat cu prezența confuziei și a confuziei în afacerile existente. Dacă te uiți la aceste lumini într-un vis, poate simboliza prosperitatea neașteptată, un eveniment plăcut sau fericire.

Luna și luna plină

Luna plină poate și este considerată un simbol foarte mistic și amenințător, dar în vise simbolizează ceva pozitiv. Luna Plina prezice realizarea visatorilor de obiective și schimbări bune în viață. În același timp, luna tânără, deși simbolizează consecințe similare, dar, spre deosebire de luna plină, acest lucru Un semn că schimbările bune sunt amânate pentru mai târziu.

 • Prea mare lună într-un vis nu mai este un semn bun. Este un simbol al posibilelor complexități și complicații ale casei pe frontul iubirii. Numai luna nascită prezice apariția unui nou admirator sau o îmbunătățire a viselor visătorului.
 • Dacă luna și luna tânără au apărut într-un vis, este un simbol care, în viitorul apropiat, visătorul va găsi un sentiment nou, care se va ivi. Dacă vă întoarceți la cartea de vizită a lui Grishina, puteți găsi o altă interpretare a acestui semn. Acolo înseamnă un profit rapid.
 • Luna plictisitoare este un simbol al indiferenței. Dacă într-un vis emană o strălucire rece și slabă, este un semn că visătorul încearcă să obțină poziția unei persoane reci și nesimțitoare. În acest caz, este mai bine să nu încercați în continuare și să pierdeți timpul și efortul.
 • Dacă într-un vis apare o lumină mare în cer, aceasta poate însemna unele probleme asociate unei relații de dragoste. Cartea universală a viselor arată că acest simbol avertizează asupra clarificării rapide a relației, precum și a certurilor domestice. De remarcat, de asemenea, că dificultățile care au apărut în familie pot duce la probleme la locul de muncă. Din cauza unor certuri, o persoană nu poate să acorde atenția cuvenită sarcinilor de serviciu. Merită să acordați atenție acestui lucru.
 • Visul lunii în creștereLuna în creștere în vis este un semn bun, anticipând posibila achiziție de ceva bun. Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile de dragoste. Un astfel de vis poate prezice o căsnicie fericită și chiar ideală. Dar luna lăsată este mai mult un avertisment decât un semn bun. Visătorul care a văzut acest simbol ar trebui să devină mai precaut.
 • Dacă visătorul din visul lui a privit reflexia luminării în apă, înseamnă să știe persoana sufletului său, dorința de cunoaștere de sine și de auto-îmbunătățire.

Soare și lună

Luna și soarele

În cazul în care un visător din visul lui a văzut două cercuri împreună pe cer, acesta poate fi motivul bucuriei și al apariției speranței pentru viitor, deoarece apariția lor simultană într-un vis înseamnă bunăstare și prosperitate.

În cazul în care aceste două corpuri cerești emit lumină și, prin urmare, cad pe corpul visătorului, acesta este și un semn extrem de pozitiv. Aceasta prevede primirea unui post nou la serviciu, care poate ulterior duce la o îmbunătățire a bunăstării umane.

Grinzile luminoase pot fi un semn bun pentru o familie tanara. Dacă este apreciat de unul dintre soții tineri, puteți să vă pregătiți în curând pentru viitoarea sarcină a soțului / soției. Această interpretare este cuprinsă în binecunoscuta carte de vizite a Wandererului, care arată, de asemenea, că, dacă un visător în visul său, cu un arc la cele două lumini pe cer, este foarte fericit.

Dacă atunci când cele două lumini de pe cer sunt odată, luna începe să cadă, atunci aceasta ar putea însemna că în viitorul apropiat visătorul se va căsători sau se va căsători. În același timp, se poate observa că acest semn uneori acționează ca un semn de evenimente foarte bune - un profit foarte semnificativ și neașteptat.

eclipsa

Eclipsa care a fost îmbibată într-un vis are mai multe semnificații diferite. De asemenea, trebuie remarcat faptul că toate aceste valori sunt destul de ambigue, deoarece este imposibil de spus cu certitudine dacă acest semn este pozitiv sau negativ.

 • Pe de o parte, o eclipsa într-un vis poate însemna boala rapidă, care poate fi mai târziu infecțioasă și destul de gravă. Pe de altă parte, eclipsa lunară acționează ca un simbol al valorilor false.
 • În unele cărți de vis, se oferă informații că eclipsa lunară poate acționa ca un semn foarte pozitiv al succesului în afacerile care așteaptă visătorul în viitorul apropiat. Dar, de asemenea, eclipsa este chemată un simbol al viitoarelor mici dureri, care, după cum se poate vedea, este izbitor de diferită de interpretarea anterioară. Prin urmare, în astfel de cazuri se recomandă să se acorde atenție lucrurilor mici.

De ce visul Lunii este mare și plin?

Luna plină este considerată o reflectare a principiului feminin. Dacă luna într-un vis este perfect rotundă, atunci simbolizează rudele care au o mare influență asupra visătorului și joacă un rol important și important în viața sa.

Dacă un vis plin de lumină are o fată și în timp ce încearcă să se uite la ea, este un simbol al faptului că ea va întâlni în curând un soț bun și vrednic, care este, fără îndoială, un semn pozitiv.

Lună plină și sarcină

Lună plină într-un visMulte cărți de vis marchează o anumită legătură între apariția lunii pline în vis și sarcina unei femei în viața reală. Dacă o fată gravidă vede o lună într-un vis, se poate să prezică nașterea unui băiat. În cazul în care o lună plină este văzută de o fată care la acel moment nu este însărcinată, atunci lumina poate simboliza doar debutul sarcinii. Și nu înseamnă neapărat că sarcina este un visător.

Interpretarea lui Miller

Puteți să vă referiți la cartea de vis populară a lui Miller. Luna plină de acest interpret al viselor este un simbol foarte pozitiv și simbolizează norocul în afacerile de dragoste, precum și succesul în afaceri. Dar nu puteți vorbi despre unicitatea acestei interpretări a acestei cărți de vis, deoarece o lună plină, ușor acoperită de ceață, nu va mai fi un semn pozitiv. Aceasta simbolizează frustrarea și înșelăciunea.

Cunoscându-te

Dreamerii iau în considerare semnificația esoterică a multor semne care pot fi văzute într-un vis. Dacă ne bazăm pe ezoterism, o lună plină și foarte mare reflectă spiritualitatea, intuiția, talentele ascunse, precum și o personalitate integrală.

Dacă o astfel de lună a prins într-un vis, înseamnă că este timpul să plecăm pentru o vreme agitația lumii înconjurătoare și să facem cunoștințe de sine și educație de sine. Această noapte strălucitoare poate însemna o pierdere de timp, fantezii fără sens și vise nerealizabile.

Luna luminată și plină într-un vis

Luna strălucitoare într-un visAcest simbol nu va fi numit un semn pozitiv. Lumina strălucitoare și plină în cărțile de vis este indicată ca un semn negativ, adică probabilitatea unei aventuri de dragoste, care va aduce apoi visătorului suferințe suficiente. De asemenea, o stea neobișnuit de strălucitoare poate însemna certuri rapide, probleme la domiciliu și dezamăgiri. Și aceste momente negative pot aștepta visătorul nu numai în relațiile de dragoste, ci și în fapte.

Dacă luna este luminos și prea mare, ceea ce este chiar surprinzător, atunci acesta este un semn foarte rău și prezice o posibilă trădare a unui iubit. Și doar o lună strălucitoare este un semn foarte bun, ceea ce înseamnă că visătorul își va găsi norocul.

Decodificarea după tip și culoare

Interpretarea somnului nu poate fi completă dacă visătorul nu și-a putut aminti anumite circumstanțe, precum și detalii suplimentare. Ele au o importanță deosebită, deoarece ele determină în mare măsură natura interpretării unui semn particular.

Culoarea lunii, care poate fi văzută într-un vis, are de asemenea semnificația ei. Luna albastră, de exemplu, este un semn pozitiv pentru oamenii creativi, deoarece promite apariția unor noi idei creative după o criză prelungită. În același timp, de obicei, lumina unei astfel de culori prezice experiența și dorința. La ceea ce poate veni luna altei culori:

 • Red - divorț, necazuri și necazuri;
 • Crimson - un fel de pierdere;
 • Alb - pentru bogăție;
 • Culoare galben deschis - la unele conexiuni secrete;
 • Orice culoare neobișnuită - la apariția datoriilor.

Alte interpretări

De ce a făcut lunaSonnik Miller vede pe Lună posibilitatea de a obține o predicție pentru viitor, precum și un dar neașteptat al soartei. Dacă o fată tânără vede în visul ei această luminare cerească, la care ea cere ajutor, acesta este un semn că ea va deveni în curând poate primi o ofertă de o mână și o inimă de la un tânăr demn.

Dacă visătorul a văzut luna, dar a cărui suprafață este aruncată în roșu, este mai bine pentru el să se pregătească pentru anumite consecințe negative. Cel mai adesea, un astfel de semn poate însemna o pierdere rapidă de bani.

În cazul în care visătorul visează să zboare spre Lună, înseamnă că persoana în sine tinde la tot ceea ce nu este identificat. În acest luminator ceresc este identificată dorința de a găsi sensul vieții și de a găsi adevărul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă un vis și cum să înțelegi ce înseamnă fără o carte de vis?Ce înseamnă un vis și cum să înțelegi ce înseamnă fără o carte de vis?
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Interpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadăInterpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadă
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
Visul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionarVisul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionar
Șobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de visȘobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de vis
De ce cade avionul?De ce cade avionul?
Interpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către FreudInterpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către Freud
Care sunt pisicile visate: interpretarea cărților de visCare sunt pisicile visate: interpretarea cărților de vis
Familie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilorFamilie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilor
» » Interpretarea visului - Luna: Ce visele, semnele și interpretările lunii
© 2021 amigdas.com