amigdas.com

De ce visul de iarbă verde? Vise și interpretare

Vis - ceea ce visează iarba verdeÎntreaga noastră planetă este acoperită cu haine verzi. Este dificil să găsiți un colț fără o acoperire verde. Nu este surprinzător faptul că această plantă este într-un vis pentru locuitorii Pământului.

Iarbă - un simbol al sănătății și energiei - verde - un simbol al succesului și a inspirației - muncă și boală maro, uscate - grele, fără succes.

Vechile cărți de vis

Hrăniți animalele cu iarbă verdeÎn cartea de vis franceză somnul despre iarbă avertizează visătorul trădării de la prieteni. Dacă ați visat de verdeață (sorrel, salată, pătrunjel, mărar etc.) - aceasta la dificultăți, care va aduce multă durere. Iarba uscată într-un vis - la pierderi mari. Dacă visezi că o mănânci - un semn prost, la sărăcie și boală.

Pentru a visa într-un vis un covor de culoare verde suculent - așteptați pentru înșelăciune.

În cartea de vis a lui Wanderer iarba verde într-un vis personifică speranța și așteptările. În cazul în care ridicat - așteptați pentru dificultăți- frumos, chiar, aprins de razele soarelui - la bunăstare. Se mesteca sau se mananca - veti fi dezamagiti.

Visul secolului al XX-lea

Verdeață, un câmp verde, plante verzi într-un vis înseamnă pacea minții și sănătatea bună în viața reală. Dacă iarba crește în locuri greșite sau este foarte mare, atunci cartea de vis avertizează visătorul că este necesar să se păzească de situații care pot apărea din cauza propriilor sale acțiuni eruptive și implică complicații în afaceri. Cresterea prin podea in casa sau in apartament - semn rău, bunăstarea ta este în pericol. Situri ascunse pentru a vedea pe gazon - să vă rău.

Cartea viselor moderne

  • Verde, proaspăt - un vis bun, el predică o viață fericită, în prosperitate și în dragoste. Oamenii de afaceri așteaptă succesul și creșterea rapidă a carierei, ceea ce va afecta componenta financiară a activităților lor și va spori semnificativ bunăstarea lor. Pentru artiști și scriitori, cartea de vis promite faima și recunoașterea publică - iubitorilor de oameni - o călătorie de neuitat.
  • Ars în soare, uscat - spre durere.

Dacă visați că vedeți munți care se ridică deasupra câmpiilor verzi, cartea de vis vă avertizează despre pericol.

Interpreterul universal

Pășunile sunt văzute într-un vis sau într-un câmp verde - pentru a vă spori statutul și bunăstarea monetară. Somnul despre iarbă din cameră are două sensuri: 1) dorința pentru casa părinților și dorința visătorului de a se întoarce în patria sa, unde este așteptat și iubit; 2) o sete de a scăpa de problemele dureroase. Este important, așa cum arată: verde și tânăr sau uscat și uscat. Înfățișarea lui înseamnă modul în care vă simțiți să vă întoarceți în patria voastră.

Există o altă interpretare a somnului: nu înseamnă nimic că ei spun "este bine acolo unde nu existăm". Aproximativ același înțeles are un vis similar. El poate simboliza dorința de a scăpa de îngrijire pentru a-și ușura viața.

De asemenea, iarba este termenul de slang pentru toate marijuana cunoscute. Un vis despre el poate simboliza dorința de a se simți minunat și de a fi înălțat.

Sonnik Miller

Verdeața într-un vis personifică viața plină de bucurie și siguranță conform cărții de vis a lui Miller. Oamenii singuri își vor întâlni jumătatea, care așteaptă mult timp, oamenii care au nevoie vor schimba situația lor materială spre bine.

Dacă visezi că te culci pe ea, ca pe un covor moale, înseamnă că te îndrăgostești - în curând vei avea o relație nouă care să fie plăcută cu evenimente plăcute.

Ce inseamna iarba in vis?

Stați pe o verdeață verde

În cartea visurilor esoterice așa se spune despre iarbă: proaspătă, verde, densă - promite o perioadă favorabilă și de succes în viață. Dacă visați că îl cositi, cartea de vizionare avertizează despre un eveniment rău (cineva va muri din mediul dvs. brusc și brusc). Dacă este cosit de o altă persoană, atunci merită să te temi de moartea bruscă a visătorului. Văzând că este prea mare înseamnă un moment bun pentru tine - dacă este uscat, atunci sănătatea ta poate să-ți cadă.

Visul lui Aesop oferă interpretarea sa de vise despre iarbă. Astfel de vise pot fi asociate cu trecutul, regretul, renunțarea, speranța unei revigorări a ceva. Dacă visezi cum crește iarba prin beton, cartea de vis te promite că toate speranțele tale vor fi justificate.

A se vedea târându om în genunchi, căutând ceva în ea, este curiozitate, ceea ce atrage după sine inconveniente continue în comunicare. Dacă ați avut un om care umblă pe iarbă, și ea se ofilește sub pașii lui, apoi împrejurimile acolo, printre om egoist, care complică tu și prietenii tăi de viață carte de vis sfătuiește să fii sincer și nu se tem să spună adevărul.

Pentru a admira într-un vis cum sclipeste, atinge-o si se simte matasoasa la atingere este dorinta de a schimba situatia, te-ai saturat de probleme presante. Uneori, un astfel de vis poate însemna câteva amintiri. Să visezi într-un vis, cum o cale a devenit înrădăcinată, la o întâlnire cu vechi cunoștințe, o amintire a trecutului, o schimbare în perspectiva vieții. Dacă ați visat mormânt mare - la probleme cu rudele.

Hrăniți animalele cu iarbă verdeHrănirea animalelor cu iarbă înseamnă găsirea unui prieten pe care să te poți baza - dorința de a inspira încredere în persoana ta - să-ți mărturisești dragostea sau conversația sinceră. Plantele medicinale de colectat - cartea de vis vă amintește de o problemă asupra căreia ați gândit foarte mult pentru ao rezolva, este timpul să o rezolvați, poate într-un mod neconvențional.

Carte de vis islamică Descrie iarba verde visată ca un simbol al pietății și credinței. Dacă ea a crescut pe locul unde crește de obicei o anumită plantă, atunci proprietarul acestui site în viața reală va fi în curând legat de un visător. Să viseze, așa cum o ține oamenii în mâinile lor, la o recoltă bogată. Dacă un om sărac visează că se vede în mijlocul unui câmp verde, îl rupe sau îl mănâncă, la bogăție.

Interpretarea visului de la A la Z

Dacă visezi că mergi dimineața, iarba verde, roșie - înseamnă că cauți dragoste în viața reală, din cauza a ceea ce este neliniștit. Roll în ea - neglijență și prosperitate materială. Văzându-l înclinat și bucurându-se de mirosul de fân proaspăt - volumul de muncă la locul de muncă, lipsa timpului de odihnă, este posibil să trebuiască să renunți la vacanța planificată. Ascunderea în el - iubirea și sentimentele înalte. Căutarea unui soț în căsătorie este pentru o nuntă. Incercati-o - in cele din urma un iubit enervant te va lasa. A lovi focul este un accident. Colectați-l pentru scopuri medicinale - pentru recuperare.

Dreamer of Dmitry și speranța de iarnă

Un astfel de vis personifică sănătatea, liniștea și calmul numai dacă ar fi frumos și chiar. Dacă este uscat pentru tristețe, cartea de vis vă îndeamnă să nu mai fiți pesimist.

Vis pentru întreaga familie

Stați pe iarbămers pe jos, minți, stai pe iarba verde moale - o gust de succes și de noroc în afaceri. Acest lucru înseamnă că "solul" sub picioarele tale este suficient de puternic și toate angajamentele tale sunt temelia puternică a bunăstării în viitor.

Dacă tu va avea o iarbă galbenă - la probleme cu sănătatea și problemele. Cu cât mai mult spațiu există, pe care este mai răcoroasă, cu atât mai gravă va fi problema.

A te călca cu picioarele într-un vis este să te gândești la acțiunile tale în viața reală, poate că ele vor duce la evenimente rele. Să visezi într-o monetărie de vis, mamă-mama-vitregă, sunătoare sau alții - această carte de vis te cheamă cu grijă monitoriza sănătatea ta. A face un decoct înseamnă să vă protejați de boală.

Micul Weses carte de vis

Pentru a vedea oamenii pe luncă - la obstacole. Mergeți pe iarbă - la trădarea unui prieten. Îndrăzneau să coste să vadă într-un vis - la moarte și fără succes a scăpat de boală și de sărăcie- cea mai mare parte a acesteia - problemele vieții.

În cazul în care vis de iarba verde - un somn bun de noapte, despre bucurie, sănătate, fericire, succes, speranță și mari schimbări spre bine.

Cea mai nouă carte de vis

Visul de iarba este un indiciu. El spune că visătorul trebuie să mediteze, va ajuta la eliminarea problemelor.

Femeile astfel de vise promite prosperitate. Este important ca plantele să nu fie călcate, vărsate sau artificiale. Dacă o femeie visează că se vede între plante, atunci curând va fi îndrăgostită.

Bărbații mințesc, merg pe jos, stau pe iarba verde suculentă - spre succes și noroc la locul de muncă și în afaceri.

Dacă copiii visează un astfel de vis - pentru a călători sau pentru a petrece timpul liber.

Dream Interpretare Tarot

Ai visat de iarba sabiei? Un interpret de vis avertizează despre o crimă, acțiuni maniacale, intenții periculoase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de visCe poate visat brânza de vaci și ce spune cartea de vis
Ce visează roșiile roșii, galbene și verzi? Care va spune cartea de vis?Ce visează roșiile roșii, galbene și verzi? Care va spune cartea de vis?
Ce poate face un vis de varza? Cum poți să visezi?Ce poate face un vis de varza? Cum poți să visezi?
Să se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor viseSă se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor vise
De ce vis de o șopârlă? Interpretarea visuluiDe ce vis de o șopârlă? Interpretarea visului
Ce visuri vis-vis poate visaCe visuri vis-vis poate visa
Ce vise de păianjeni: interpretarea diferitelor cărți de visCe vise de păianjeni: interpretarea diferitelor cărți de vis
Interpretarea visului: Ce pereche visează într-un visInterpretarea visului: Ce pereche visează într-un vis
Ce vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de visCe vis despre brânză: opiniile diferitelor cărți de vis
Ce struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de visCe struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de vis
» » De ce visul de iarbă verde? Vise și interpretare
© 2021 amigdas.com