amigdas.com

Pescuitul sezonier în rezervorul din Pirogov

Pirogovskoe Rezervor: pescuitUnul dintre locurile preferate de moscoviților pentru pescuit și recreere - Pirogov Reservoir, situat în Mytischi, Moscow Region. corp extrem de populare de apă - un autobuz de transfer de dimineață la suburbii, ambalate până la refuz care doresc să se bucure de o pauză de metropola plin de viață și de pescuit în compania plăcută ca-minded. Vino aici bine în orice moment al anului și, de asemenea, există o mulțime de concursuri pentru amatori și profesioniști.

Magazin preferat

Deci, așa numi afectiv acest rezervor de pescari din cele mai vechi timpuri. Fauna de apă este asemănătoare cu bazinul hidrografic Klyazmen, locuitorii principali:

 • Pirogovskoe Reservoir PescuitRuff.
 • Burbot.
 • Plătică.
 • grouper cocoașă.
 • Pike.
 • Piperul de pește.
 • Roach.
 • Bleak.

Rezervația Pirogovskoe este mărginită de bazinele Khimki, Pyalovsky, Klyazmen, are numeroase diguri și golfuri, din cauza căreia populația de pești este în permanență actualizată.

Pescuitul aici va fi promițător, dacă se va studia inițial terenul. Cunoscând toate subtilitățile diferenței de adâncime, puteți obține o excelentă captură cu orice unelte. Pescarii care vin aici în mod regulat, spun ca pritravy pentru caras și o mai bună utilizare a terci de cereale, plătică întotdeauna fericit Motyl, Lin locale nebun despre viermele.

Stâncile, știuca, șopârla și bibanul, de asemenea, s-au rupt, iar în locurile amenințate de la Pirogovka, somnul dormea ​​somnoros. În vreme rea puteți prinde burbotul, îi place foarte mult organele de pui și, dacă îl prindeți pe un vierme, atunci trebuie să folosiți o grămadă întregă.

Mulți moscoviți își petrec aici weekend-urile cu familii întregi. Pentru un sejur confortabil, puteți rămâne la centrul de recreere „Golful bucuriei“ sau „Pirogov“, în cazul în care nu se poate avea doar un moment bun și de ședere pentru noapte, dar, de asemenea, de a închiria necesare unelte, ambarcațiunilor și snowmobilul în timpul iernii și tehnica.

Caracteristicile sezoniere ale pescuitului

Pirogovskaya de pescuitDe la începutul primăverii până la sfârșitul lunii noiembrie, stiuca, bibanul și bobul sunt deosebit de bune. În spatele lor puteți merge cu unelte de filare și cani pentru momeală. Dansatorii de măgari așteaptă beci, burbot și destul de greu. Cu ajutorul echipamentului de pescuit, este bine să pescuiți un măgar, un dăunător și un sculler.

suficient Este greu pentru iubitorii de pescuit de iarnă- Pirogovskoe rezervor în această privință - nu cea mai convenabilă gamă. Forțând adâncimi adânci, găuriți o mulțime de găuri, folosind o tehnică de atelier și savvy, din păcate, nu întotdeauna să ducă la rezultatul dorit. Surprinzător, aceste dificultăți foarte mari Pirogovka atrage scafandri profesioniști în fiecare an.

Există un secret vechi de pescuit de iarnă în acest domeniu: Peștele locală mare este atitudinea extrem de negativă față de orice fel de pritrave și de a merge exemplu trofeu, nu este necesar pentru a șterge gaura.

Pentru iubitorii de singurătate, vă puteți sfătui un loc în apropierea satului Povedniki. Aici un somn imens trăiește sub ghiare și există o mulțime de pești albi:

 1. Roach.
 2. Karp.
 3. Ide.
 4. Plătică.
 5. Karas.
 6. Piperul de pește.

Noi impresii și recenzii

Alegerea unui loc pentru pescuitPescuitul pe Pirogovka este o ocazie excelentă de a încerca o varietate de lupte și momeli, de a elabora toate metodele și metodele de pregătire a magazinului și de a vă bucura cu adevărat de specimenul de trofeu.

Dacă nu mai este plăcută captura obișnuită, Pirogovo este un loc excelent pentru competiții, aici în fiecare an există turnee pentru pescuit sportiv. O tragere standard, diferite etape ale concursurilor pentru amatori și profesioniști nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Vizitarea unui astfel de eveniment este o mare oportunitate pentru recreere activă în aer liber, și poate o scuză, să se înscrie într-un club sportiv de pescari.

În acest an, în mod tradițional, a participat la campionatul de la Moscova cu privire la capturarea molii din gheață. Rezervorul Pirogovskoe este potrivit pentru astfel de activități mai mult decât alții cu o varietate de pești, grosime stabilă și rezistență la gheață în acest moment al anului. De data aceasta am fost plăcut surprins de participarea unui număr mare de tineri și de comportamentul sportiv al escortelor lor. Dacă astfel de concursuri au devenit obișnuite și masive, arată că moscoviți au stabilit un curs pentru un stil de viață sănătos și activ, eu, ca profesor de educație fizică, mă bucur de acest lucru foarte mult.

Venim aici de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii octombrie, aproape în fiecare weekend cu întreaga familie. De obicei ne oprim în "Pirogovka", unde soția mea se simte confortabilă cu copiii mai mici, iar bătrânii practică toată ziua pescuitul cu mine pe iaz. Din păcate, anul trecut a observat că peștele a început să crească și, indiferent cât de greu am încercat, nu am prins somnul în acel sezon.

Participarea la campionatul din acest an, vremea ne-a lăsat în jos, desigur: vânt, lapoviță, vizibilitatea este dezgustator, dar echipa noastră a reușit să intre în numărul de câștigători, în ciuda rezistenței naturale. În pauze, am fost bucuros să mă întâlnesc cu coechipierii și să discut sezonul trecut cu o cană de ceai.

De fapt, pentru mine Pyrohivka - loc confortabil și închide compania, în cazul în care toată lumea știe reciproc și nu este primul an, chiar pierde pe puncte, esti sincer fericit despre succesul altor pescari ca un proces participativ a devenit deja mult mai interesant victorie. Dar, este demn de remarcat, de data aceasta premiile au fost doar spațiu, pentru care mulțumiri speciale organizatorilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre pescuit în rezervorul MozhaiskTotul despre pescuit în rezervorul Mozhaisk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea LipetskPescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea Lipetsk
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Caracteristicile pescuitului în rezervorul Ruza din suburbiiCaracteristicile pescuitului în rezervorul Ruza din suburbii
» » Pescuitul sezonier în rezervorul din Pirogov
© 2021 amigdas.com