amigdas.com

Un pescuit de neuitat într-un sat de pescuit

Restaurant în centrul de recreereAproape toți oamenii au pescuit și entuziasm de vânătoare. Uneori chiar vreau satisface dorința

pentru a prinde ceva independent, dar nu este timp să ieșiți din oraș. Cum să prindeți crapul sau păstrăvul, fără a părăsi MKAD? Sturgeonul de pescuit la Moscova nu este o fantezie. Toate acestea se pot face în satul de pescuit VDNH.

Alegerea odihnei

Satul de pescuit - pescuit plătit la MoscovaRitmul modern al vieții cere unei persoane să profite din plin de ea. Lucrăm neobosit pentru a susține familia, a plăti pentru utilități și pentru a ne asigura pe noi înșine și pe familiile noastre o viață decentă. Cu toate acestea, după o agitație zilnică, uneori ne pierdem ceva mai important. Viața noastră se topeste iremediabil, și mai mult timp nu rămâne atât de mult va trebui să ne mai petrecem la muncă.

De aceea uneori merită să ne oprim și să ne gândim la ceea ce este mai important pentru noi: rudele sau colegii noștri la locul de muncă? De ce trăim: să lucrăm sau să lucrăm pentru a trăi? În mișcare, este dificil să primiți un răspuns la acest lucru probleme complexe, așa că merită să te oprești și să te relaxezi de vârtejul obișnuit.

Restaurant în centrul de recreereCineva alege o vacanță la cabană, înlocuind tabel de lucru pe patul de lucru. Alții merg în țările îndepărtate, riscă să câștige sentimente de neuitat din instabilitatea mondială actuală, cu toate consecințele care decurg din ea. Și cineva, învingînd multe ore de blocaje de trafic, încercând să intre în pădure din afara Moscovei, asociații aglomerate pentru a găsi acele ciuperci și fructe de pădure, care nu se găsesc însoțitori pe distracție.

Există, de asemenea, cei care doresc să satisfacă entuziasmul vânătorului și pescarului, găsind un loc liber într-un iaz sau râu îndepărtat. Astfel de oameni nu și-au pierdut încrederea în faptul că peștii din aceste iazuri încă mai există și încearcă să prindă o peșteră de multă vreme ultima broșă.

Cu toate acestea, există o oportunitate de a vă satisface toate dorințele fără a vă deplasa în afara Moscovei, în plus, astăzi puteți merge la pescuit cu metroul. Opriți "Grădina Botanică", găsiți intrarea Likhoborsky în Centrul de Expoziții All-Russia și va exista o placă de bord a unui sat de pescuit în zona de vizibilitate, unde toată lumea visele tale despre o captură mare va deveni o realitate.

Selectarea trofeului

Maestru la pescuit în Servicii în satul de pescari de plată, dar veți fi de acord că timpul necesar pentru a călători la cel mai apropiat corpul de apă de lângă Moscova, în care mai mult pește obișnuit, precum și mai multe resurse și nervii sunt mult mai mult decât ceea ce va fi taxat pentru pescuit excelent realizat de petrecere a timpului liber. VDNH, deși este aproape în centrul Moscovei, dar acesta este unul dintre cele mai multe locuri curate ecologic de capital. Aerul curat, liniștea incredibilă și natura frumoasă, combinate cu cele mai recente realizări ale civilizației moderne - ce altceva este necesar pentru odihna adecvată.

Cu toate acestea, acest lucru nu este toate avantajele unui astfel de joc. Puteți alege cu ce trofeu să vă întoarceți acasă. Există trei tipuri principale de pește pentru care puteți cumpăra o licență:

  1. Pescuitul păstrăvului;
  2. Karpovs;
  3. Sturgeon.

Principala diferență în mărimea peștelui capturat, dar există o diferență în modul de capturare. Despre totul în ordine.

Pescuitul păstorilor

În mod surprinzător, în suburbi nu era un astfel de pește. Pentru a prinde un păstrăv adevărat, trebuie să conduci o jumătate de țară, să găsești un curs montan și cel mai adesea fără succes, încercând prinde cel puțin un specimen din acest pește uimitor de frumos.

La VDNKh o specială râu de păstrăv. Această structură artificială imită habitatul peștilor exotici. Este aici într-o astfel de cantitate încât, chiar dacă nu ați avut niciodată o tijă de pescuit în mâinile voastre, nu veți putea părăsi râul fără o captură. Iar specimenele capturate pot fi mult mai mult decât ceea ce ați așteptat să vedeți și ați vrut să le prindeți.

Pescuitul pe raul de păstrăvi va rămâne în memorie pentru o lungă perioadă de timp, iar numeroase fotografii cu pește prins vor deveni podoabe ale paginilor dvs. în rețelele sociale.

Capturarea crapului

Zona de iaz picnicPentru cei care nu-i place să se grabească și mai mult vin la rezervor pentru un mediu liniștit și posibilitatea de a se retrage chiar și pentru o perioadă de agitația vieții moderne, capturarea de crap este cea mai mare nevoie. Acest pește puternic de fund a fost întotdeauna renumit pentru forța și frumusețea sa. Va trebui să prindă unelte de fund, astfel încât nu trebuie să aruncați de multe ori un tackle și să puneți pe momeală, așa cum se întâmplă de obicei atunci când prind un tijă de pescuit plutitor sau filare.

După ce ați aruncat mâna, este necesar să așteptați puțin, dar așteptările nu vă vor dezamăgi. Crapul de aur va începe încet să savureze momeala și atunci când îl fixați pe cârlig, veți obține o plăcere incomparabilă de a lupta împotriva acestui om frumos și frumos. Câteva minute de neuitat de luptă sunt garantate pentru că, pentru a obține un carpican care cântărește aproximativ un kilogram, trebuie să faceți o grămadă. Dar aceste eforturi se vor achita de o sută de ori, când peștele se va înfunda în cușcă.

Pescuitul cu sturioni

În cele din urmă, despre pescuitul cel mai fantastic. În perioada sovietică, sturioni capturate ar putea merge la închisoare, iar acum nu se poate prinde doar pește, dar, de asemenea, să ia acasă pentru a gusta carne, care are un gust mai dulce decât carnea de vită și de porc împreună. Sturgeon a numit peștii regali pentru un motiv bun. Acesta este cu adevărat un pește rege în râurile Rusiei.

Ei, de asemenea, prinde sturion pe uneltele de jos. Pescuitul nu este grăbit, dar ceea ce prindeți, nu veți uita niciodată!

Există însă în acest pescuit, și contra lor. După primul trofeu, veți admira involuntar pe omul frumos prins și nu credeți că acest uriaș a fost prins personal de dvs. Photoshoot poate trage până la sfârșitul pescuitului, iar cursul său ulterior va pierde orice sens. El va dori să ajungă rapid la rețelele sociale și să-și împartă fericirea cu lumea întreagă. Cu toate acestea, puteți spune, fără să vă îndepărtați de biroul de bilete, chiar aici pe malul iazului. Nu uitați că vă aflați în centrul capitalei.

Alegerea serviciilor

Ce-ar fi dacă familia ta nu înțelege farmecul inspirației de pescuit? În satul de pescuit și sa ocupat de el. Iată o listă incompletă a serviciilor de taxare a unui sat de pescuit:

  1. Un restaurant unde nu poți să comandi doar un fel de mâncare din același pește prins, ci și să vezi cum este gătit.
  2. Sauna, cu toate consecințele acesteia.
  3. Pavilioane cu locuri echipate pentru gratar și gătit shish kebab.
  4. Case de vacanță speciale, precum și camere de joacă pentru copiii dvs.
  5. Dacă nu aveți unelte de pescuit, nu mergeți la casele de pescuit, puteți închiria totul într-un sat de pescuit.
  6. Ce să faci dacă nu știi cum să pescuiști, dar chiar vrei să prind. Instructori special instruiți vă vor ajuta.

Deci, vin la sat de pescuit la ENEA și petrece o vacanță de neuitat, după care va avea nu numai o mulțime de emoție entuziast, dar, de asemenea, câteva kilograme o primă clasă de pește proaspăt și mai multe gigabytes de fotografii și materiale video care descriu totdeauna aventura de pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Caracteristici de pescuit pe rezervoarele din KrasnogorskCaracteristici de pescuit pe rezervoarele din Krasnogorsk
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Unde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbiiUnde pot merge la pescuit la Moscova și la suburbii
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
» » Un pescuit de neuitat într-un sat de pescuit
© 2021 amigdas.com