amigdas.com

"Amprolium": instrucțiuni de utilizare, un medicament pentru păsări

Tratamentul puiilorAgentul de parazitare, care se poate manifesta ca letargie sau lipsă de mobilitate, este coccidia. Poți doar să te lupți cu ei din punct de vedere medical. Un astfel de preparat este "Amprolium". Elimină principalele simptome sub formă de diaree și epuizare rapidă. Și, de asemenea, luptă eficient împotriva acțiunii parazitizante a coccidiei.

"Amprolium": instrucțiuni de utilizare, descrierea preparatului

Chiar și însoțitorii pot aduce coccidia. Dar principala sursă de dezvoltare a bolii la păsări și iepuri este conținutul lor incorect. Poate fi camere murdare sau prea mici.

Dar chiar dacă păsările sunt conținute în condiții normale, este necesar să se ia măsuri preventive. "Amprolium" este un medicament cu un nivel scăzut de toxicitate, care combate în mod eficient paraziți și ajută păsările să se obișnuiască cu medicamentul.

Forma de eliberare, compoziția mijloacelor "Amprolium"

Medicamentul aparține grupului antiprotozoal și produce într-o singură formă - acest lucru praf. La vânzare se pot întâlni diverse ambalaje ale acestor produse. Pentru terenurile agricole mari, acestea pot fi saci de kilogram. În acest caz, într-o substanță de o sută de grame conține nu mai mult de treizeci de grame de amprolium. În unele cazuri, puteți cumpăra o doză mică - ar putea fi un pachet de greutate de zece grame de un sac pe o lira la o doză de douăzeci și cinci de grame de amproliumului.

 1. MedicamentulPrincipala substanță care luptă împotriva paraziților este clorhidratul de amprolium.
 2. Lactoza trebuie îndreptată către componenta auxiliară.
 3. Culoarea pudrei poate fi de culoare albă până la nisip ușor.
 4. Ambalarea medicamentului este laminată.
 5. De asemenea, puii sunt destul de des produși "Amprolium". Pot fi mici saci cu o substanță activă de 1,4 grame.

Din punct de vedere vizual, preparatul poate fi recunoscut prin proiectarea ambalajului. Pe fundal alb, vor fi prezentate imagini ale diferitelor animale. În mijlocul pachetului vor fi informații despre medicament. De droguri este produs nu numai în Rusia. Producția sa este bine stabilită în Ucraina și Republica Belarus. Achiziționați drogul în zooprotek nu va fi dificil.

Indicatii pentru utilizarea "Amprolium"

Alocați medicamentul pentru diferite forme de coccidioză. Dar, indiferent de simptomele bolii și de forma ei, Amprolium luptă efectiv împotriva oricărui tip de infecție. La principalele Prezentate coccidiozei la păsări și iepuri este:

 1. poziția lungă a păsării cu ochii închise;
 2. rușine;
 3. Diaree, manifestată ca diaree cu descărcare sângeroasă.

Amproliumul poate penetra cu ușurință în orice celule ale microorganismelor patogene. Dar substanța activă nu face permeabilitatea membranei celulelor suprafeței mucoase, care este localizată în intestin. Este de remarcat faptul că drogul este utilizat pentru majoritatea animalelor, poate fi papagali de la păsări.

Aplicarea medicamentului pentru pui

"Amprolium" pentru animalele tinere este folosit în două variante:

 • împreună cu apa potabilă;
 • împreună cu amestecul de furaje.

recomandat Utilizați un medicament pentru puii de la vârsta de trei zile la șapte săptămâni.

 1. Când este amestecat cu apă potabilă poate fi folosit ca și preventiv și pentru tratament. Indiferent de efectul specific, dozare standard propus. Cinci sute de litri de apă sunt diluate cu patru sute de grame de material vrac. Se recomandă utilizarea a cel mult două sute cincizeci de miligrame pe litru de apă. Condițiile de admitere pot fi diferite. În scopuri preventive, acestea pot ajunge până la șaptesprezece săptămâni. În cazul în care se efectuează tratamentul, recepția nu poate depăși o săptămână. Pentru puii de găină, tratamentul și prevenirea se efectuează cu o soluție de medicament "Amprolium" în loc de lichid zilnic.
 2. Ratiunea puiilorPuteți adăuga Aprolium la feed. În scopuri preventive, se produce o sută douăzeci și cinci de miligrame pe kilogram de hrană. Când se ia în considerare alocarea unei concentrații scăzute, mulți veterinari recomandă creșterea dozei la patru sute de grame pe tona de hrană. În scopuri medicale, perioadele de hranire cu medicamentul pot ajunge la doisprezece zile. Nu există restricții de vârstă pentru puii de broiler.
 3. "Amprolium" este crescut preventiv cu apă. Cinci sute de litri de apă reprezintă două sute de grame de substanță activă. Pentru măsurile terapeutice, doza poate fi mărită cu trei sute optzeci de grame. Este posibil, prin analogie, să preparați un medicament cu alimente și apă în același timp. Este permisă administrarea medicamentului de la vârsta de trei ani.

Păsările adulte pot fi prescrise "Amprolium" numai dacă medicul veterinar descoperă microbi dăunători la păsările de curte. Animalul în acest caz poate să nu aibă semne externe, dar poate continua să infecteze și alți locuitori ai coopului. Pentru măsurile preventive ale adulților, utilizați o soluție de pulbere de 0,1%. Ei îl produc numai cu mâncare.

Utilizarea medicamentului pentru alte păsări și iepuri

Indiferent de speciile de păsări de curte sau de iepure, tratamentul și măsurile preventive nu diferă una de cealaltă. Diluarea preparatului cu apă se efectuează ca o terapie pentru iepuri. Este recomandat pentru nou-născuți să dea "Amprolium", diluat numai cu apă. Concentrațiile admise sunt:

 • măsuri preventive - aceasta este de trei sute de grame de pulbere pentru cinci sute de litri de apă;
 • tratamentul înseamnă "Aimprolium" pentru a divorța de la calcularea a patru sute de grame de pulbere. Alte animale pot primi medicamente de la vârsta de cinci ani.

Medicină pentru iepuriPentru iepuri, amestecarea cu alimente poate fi cea mai bună opțiune. Pentru a preveni apariția bolii, puteți prescrie trei sute de grame de medicament pe tona de medicament. Ca tratament, puteți aplica un kilogram de amestec de 800 de grame de medicamente. Durata admiterii poate dura cinci zile.

Începeți tratamentul de iepuri recomandat la o vârstă fragedă. În caz contrar, boala se poate muta în alte organe, iar apoi salvarea animalului va fi mult mai dificilă.

Efectele secundare și contraindicațiile medicamentului "Amprolium"

În ciuda faptului că "Amprolium" este o substanță puțin toxică, ea poate avea un efect negativ asupra organelor păsărilor cu daune minime. Principalul efect secundar îl reprezintă intoleranța individuală a componentei medicamentului.

Contraindicații sunt, de asemenea, disponibile pentru acest medicament. Pentru ei este necesar să se transporte reparații tinere sau găini peste șase săptămâni. Pregătirea în acest caz poate fi numită numai de către special prescripția medicului. Nu puteți da medicamente găinilor.

În plus, după tratare, pot apărea pierderi minore în greutate. În caz de supradozaj, poate apărea polineurita.

compatibilitate înseamnă "Amprolium" cu alte medicamente

Cereale pentru puiUn agent care nu este utilizat cu alte medicamente într-un complex este Amprolium. Nu poate fi folosit ca o terapie complexă, dar nu încalcă regimul păsărilor. Este de remarcat faptul că, cu o dietă adecvată, nu ar trebui să existe probleme. La principiile dietei corecte în timpul primirii medicamentului "Amprolium" este includerea în dietă a vitaminelor și a aditivilor speciali furajeri.

Trebuie remarcat faptul că păsările necesită nu numai tratament calitativ și prevenire, ci și nutriție integrată. În dieta unei păsări sănătoase sau bolnave ar trebui să fie prezente legume, cereale, minerale și multe alte ingrediente. Un fermier nu trebuie să limiteze pasărea în aceste produse. În plus, un fapt important este că medicamentul nu produce imunitate la păsări, spre deosebire de mulți alți analogi.

Instrucțiuni speciale și măsuri de precauție

Principalul lucru, ce merită să fiți atenți atenție la Este excreția medicamentului. În ciuda faptului că "Amprolium" se referă la a patra clasă de toxicitate, substanța activă poate fi eliberată într-o săptămână. Atacurile de păsări nu sunt recomandate înainte de această dată. În plus, în cazul utilizării medicamentului de către ouăle ouătoare înainte și după tratament sau prevenire, nu se recomandă să se mănânce ouă de păsări. Aceștia pot transporta substanțe dăunătoare omului. Dacă pasărea a fost ucisă înainte de termenul limită, atunci este mai bine să dați carnea pentru a fi mâncată de alte animale.

Puteți ridica o soluție la domiciliu protejând corpul de contactul cu medicamentele. Nu fumați în timpul preparării soluției medicamentoase. După efectuarea tuturor procedurilor, va trebui să vă spălați cu atenție mâinile și fața.

Termenii, prețul și stocarea medicamentului "Amprolium"

Un agent vrac, eliberare în pulbere, cel mai bine este să vă păstrați departe de lumina directă a soarelui și de umiditate. Temperatura optimă este de 25 de grade Celsius. Prețul pentru medicamentul inițial poate fi dependent de producător și de cantitatea de substanță activă din ambalaj. Este de remarcat faptul că cel mai mic preț pentru zece grame de bani este de cincizeci de ruble. În timp ce un pachet de kilograme va costa o mie două sute zece ruble.

Stocați "Ampolium" numai în camera de utilitate sau în depozit. Dacă se respectă regulile și condițiile de depozitare, produsul poate fi adecvat timp de doi ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Chiktonik: instrucțiuni pentru păsăriChiktonik: instrucțiuni pentru păsări
"Chiktonik": instrucțiuni de utilizare pentru păsări, descrierea preparatului"Chiktonik": instrucțiuni de utilizare pentru păsări, descrierea preparatului
Coccidiozei la iepuri și găini: simptome și tratamentCoccidiozei la iepuri și găini: simptome și tratament
Medicină veterinară: enrofloxacină, instrucțiuni pentru utilizare la păsăriMedicină veterinară: enrofloxacină, instrucțiuni pentru utilizare la păsări
Baykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizareBaykox pentru păsări de curte. Instrucțiuni de utilizare
Fungicid topsin m: instrucțiuni de utilizareFungicid topsin m: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni Eriprim Bt pentru găiniInstrucțiuni Eriprim Bt pentru găini
Amprolium în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare pentru păsăriAmprolium în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare pentru păsări
Trivitamin: instrucțiuni de utilizare a preparatului pentru păsăriTrivitamin: instrucțiuni de utilizare a preparatului pentru păsări
Bird pentru păsări și iepuriBird pentru păsări și iepuri
» » "Amprolium": instrucțiuni de utilizare, un medicament pentru păsări
© 2021 amigdas.com