amigdas.com

Pescuit excelent în Omsk și în regiune

Pescuit în OmskRegiunea Omsk este renumită între toate regiunile din Siberia pentru o abundență de resurse de apă. Pe teritoriul său există râuri, lacuri și iazuri. Iubitorii de pescuit din regiunea Omsk și Omsk știu unde puteți prinde câteva kilograme de pește în două ore. În regiune puteți pescui vara și iarna. În regiune, foarte mulți pescari vin din orașele din apropiere pentru a se bucura de hobby-urile lor.

Pescuitul pe râuri

Cel mai renumit și popular râu al regiunii este Irtysh. Este excelent pentru pescuitul de vară și de iarnă. Râurile în aproape orice vreme sunt pline de pescari. Este cunoscut faptul că râul este locuit de mai mult de 20 de specii de pești. Autoritățile din regiune sunt preocupate de starea bioresurselor, prin urmare recolta de specii rare a fost interzisă. În ultimii ani, câteva zeci de mii de pești tineri au fost eliberați în apă. Cel mai adesea în râu există următoarele tipuri:

 • Roach;
 • crap comun;
 • Rudd;
 • plătică;
 • crapul crucian;
 • știucă;
 • biban.

Pescarii știu că în râu găsiți păstrăv, muxun și tench, dar captura lor este strict interzisă. O permisiune specială este emisă foarte rar, dar numai dă dreptul de a prinde astfel de specii valoroase. Foarte adesea în competiția fluvială se desfășoară printre pescari. Ei vin în regiune din toată Rusia. Pe maluri există numeroase centre de agrement, care atrag iubitorii de pescuit.

Irtysh are multe locuri excelente de pescuit. Iubitorii de pescuit în regiunea Omsk adesea vizitează satul Novooms. Există abordări excelente în apă. Puteți să pescuiți atât de pe țărm, cât și de la barcă. Cel mai bun loc în acest loc este crapul crucian. Fanii de pești prădători merg în localitatea Krasnoyarka. Îl prind pe știulete și pește. Unii pescari vin în sat pentru crap și crap. Captura poate fi gătită pe plajă. Există facilități speciale acolo.

Râul Om este, de asemenea, popular cu pasionații de pescuit. Se intră în Irtysh lângă Omsk. Se știe că în rezervor se află un număr mare de crap și crap. Mulți pescari se întorc acasă cu specimene de trofeu. Cel mai bun loc pentru pescuit este satul Kormilovka. De acolo este imposibil sa pleci fara o captura buna.

Afluentul din Irtysh Achairka este renumit pentru abundența sa de pești predatori. Aproape de-a lungul râului există pescari care doresc să prindă un stiuc sau o biban. Pescarul mare este cel mai adesea prins în apropierea satului Lugovoe. Prinderea peștelui pe râu se efectuează atât din barcă, cât și din țărm.

Râul Tara atrage pescarii din zonele din apropiere. Este cunoscut faptul că țărmul său este foarte îngroșat cu stuf, astfel încât nu este posibil să se apropie de apă îndeaproape în toate locurile. Capturarea de pe o barcă este mai convenabilă, deoarece este posibil să se miște de-a lungul râului. Satul Muromtsevo este considerat unul dintre cele mai bune locuri de pescuit pe acest râu. Acolo puteți prinde rame cântărind de la unul la doi kilograme. Unii fani vin acolo pentru pikes și perches. Ei sunt buni la momeală. Acuratețea peștilor din râu este mult mai gravă, dar unii pescari se întorc acasă cu o capcană de crap și o trestie mică.

Lacul Regiunii Omsk

Nu departe de Omsk este Lacul Shchuchye. Este renumit printre pescarii pentru abundenta de pește ruinator. Acolo puteți prinde biscuiți mari și stiuca.

Cel mai adesea, pescuitul se face pe momeală vie. Într-o zi, puteți prinde câteva exemplare mari.

În regiunea Tevrizsky din regiune există Lacul Ulugul. Este foarte popular printre pescarii din cauza abundenței peștilor. În lac găsiți următoarele tipuri:

 • Pescuit în regiunea Omsk și Omskștiucă;
 • Roach;
 • crapul crucian;
 • biban.

Lângă satul Kurganka se află Lacul Danilovo. Caracteristica principală a acestui rezervor este transparența apei. Fundul inferior poate fi văzut practic în toate locațiile, în ciuda faptului că adâncimea depășește 17 metri. În rezervor puteți prinde crap, crap, șopârlă și biban. Pe malurile iazului cresc pini, mesteacan și aspen, așa că în zilele fierbinți este foarte plăcut să te relaxezi.

Iubitorii de crap merg la Lacul Ik. Acesta este situat în apropierea satului Kuterma. În rezervor există mulți indivizi mari și mici, deci nici un pescar nu va rămâne fără o captură. Lățimea lacului este de 8 m, iar lungimea este de 12 m. Aceasta poate fi ocolită în câteva minute.

Lacul Tenis atrage iubitorii de pește prădător. Suprafața sa este de peste 100 de kilometri, astfel încât există multe locuri excelente pentru pescuit. Este cunoscut faptul că există o mulțime de gropi în iaz. Greutatea medie a persoanelor variază de la 1 la 2 kg. Păunele cresc și în lac până la 15 kg. Desigur, specimenele de trofee nu merg la toată lumea, dar puteți prinde câteva kilograme de știucă pe zi.

A plătit pescuitul în regiune

Unii iubitori de pescuit din Omsk preferă centre de agrement plătite. Există condiții excelente pentru odihnă și pescuit. În Omsk, cel mai popular loc este "Klevoe Lake" de bază. Principalul avantaj al acesteia poate fi considerat o locație excelentă. Puteți ajunge acolo chiar și cu mijloacele de transport în comun. Pe bază puteți închiria chioscuri și case. Unii pescari vin cu familiile lor. În rezervor există următoarele tipuri:

 • somn;
 • Pescuitul din Omskștiucă;
 • crap;
 • Sturionul;
 • crap.

Abundența de pește atrage pescarii, deci trebuie să rezervați locuri în weekend-uri în avans. Singurul dezavantaj al bazei poate fi considerat o interdicție de a prinde din barcă.

Baza de pe Lacul Chertakly este populară pentru pescarii din zonele din apropiere. În iaz puteți să pescuiți atât de pe țărm, cât și de la barcă. Cel mai adesea, pescarii se întorc acasă cu o capcană de pești predatori. Există o mulțime de ciuperci, șopârlă și zander în iaz. Unii norocoși reușesc să prindă crapul, dar greutatea lor nu este prea mare.

Centrul de recreere "Kormilovskaya Balka" atrage pescarii nu numai cu o abundenta de peste, ci si cu o natura frumoasa. De multe ori vin să te relaxezi cu familia ta. Pe mal sunt case, dar unii oameni preferă să se odihnească în corturi. Într-un rezervor artificial puteți prinde bibanul, știuca și păstrăvul. Costul pescuitului este mic. Pentru o singură persoană trebuie să plătiți 150 de ruble pe zi. Pentru fiecare kilogram de pește trebuie să plătiți suplimentar la plecare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Pescuit excelent în Omsk și în regiune
© 2021 amigdas.com