amigdas.com

Caracteristici de reparație și instalare de uși

Instalarea ușilor în casăAlegerea ușilor de pe piață este atât de mare încât să puteți deveni confuzi cu privire la ce tip de ei este mai bine pentru a pune ca intrare sau un material care conectează ceea ce alege, și ce daune pot apărea în timpul funcționării unui design special.

Materialul de astăzi va fi dedicat modului de a efectua reparațiile ușilor și care sunt caracteristicile reparației ușilor dintr-un anumit material. De asemenea, veți afla mai multe despre instalarea structurilor ușii într-un apartament sau o casă.

Clasificarea ușilor interioare

Atunci când efectuați reparații majore într-un apartament sau într-o casă, nu trebuie să uitați de ușile de interior. Când doriți să restaurați caracteristicile externe și operaționale și nu doriți să cheltuiți bani suplimentari pentru specialiști, încercați să le reparați singuri, cheltuind doar materialele de construcție.

Caracteristicile reparării structurilor ușii depind de material și de principiul funcționării acestora. De exemplu, de materialul de fabricație ele sunt împărțite în:

 • Ușile interioare și îngrijirea acestorasticlă;
 • lemn;
 • stratificat;
 • aluminiu;
 • combinate.

A pe mecanismul de deschidere ele pot fi:

 • tip de masaj;
 • glisante (tip de coupe).

Caracteristici de reparare usi din lemn

Dacă doriți să reparați vechile uși interioare din lemn cu propriile mâini, trebuie să fiți extrem de atent în munca voastră. Astfel de uși pot avea următoarele probleme, care trebuie corectate:

 • sag cu timpul, motiv pentru care acestea sunt slab închise;
 • fisura;
 • pot apărea probleme cu buclele;
 • curbură a cadrului ușii în ușile tipului leagăn.

Apare sedimentarea datorită uzurii axelor balamalelor. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să faceți următoarele:

 • Înapoi la bucla vechi pe noul, în același timp, îndepărtarea fâșiile cu șuruburi lor, scoateți balamalele vechi, înlocuiți-le cu altele noi, și fixați cu șuruburi, prelubrifiate cu adeziv epoxidic;
 • sau pentru a pune șaibe peste axele bucla pentru a restabili nivelul original al buclelor, la sfârșitul lor sunt lubrifiate cu grăsime mașină.

Dacă o ușă din lemn frunze anii au început să se spargă, trebuie să fie reparate și restaurate. Procedura este după cum urmează:

 • scoateți ușa și puneți-o pe o suprafață plană, ridicată;
 • cu un șmirghel cu solvent sau cu granulație medie, îndepărtați stratul vechi al materialului;
 • Acoperiți toate fisurile cu un amestec special cu o spatulă;
 • șlefuiți suprafața cu șmirghel cu granulație fină;
 • în funcție de ceea ce va fi noul strat, aplicați un strat de pată, apoi un strat de lac sau grunduiți suprafața;
 • Aplicați vopseaua în două sau trei straturi pe cârpa însăși și pe platane cu cutia.

Dacă ușa este foarte veche și are zone putrezite, repararea acesteia nu va fi practică, este mai bine să cumpărați o nouă.

Când există probleme cu buclele, acestea trebuie să fie re-atașat, iar dacă șuruburile de slot nu atârnă afară, scoateți șuruburile vechi, lubrifia șuruburi Jack și noul adeziv, insurubati-le si lasati sa se usuce.

Dacă există o problemă cu prizele, atunci bucla trebuie reinstalată. Pentru a face acest lucru, se mișcă ușor în sus sau în jos. Înainte de a stabili un nou loc, trebuie să pregătiți un daltă.

A pentru a fixa un cadru curbat al ușii, din cauza cărora ușa nu se poate închide strâns, efectuați următoarele:

 • Care este caracteristica instalării ușilorscoateți-l din balamale;
 • Aliniați cutia cu nivelul clădirii și fixați-o uniform, în timp ce instalați suporturile;
 • în interiorul casetei din stânga și din dreapta a face gauri dreapta prin acea gaură în perete a fost de cel puțin 5 cm;
 • toate găurile trebuie să fie două pe fiecare parte: una în partea de sus și una în partea de jos. Ei trebuie să conducă baionetele din lemn sau din metal.

Ei bine, dacă vă deranjează scârțâitul ușii, atunci trebuie să lubrifiați balamalele.

Amintiți-vă că după instalarea ușilor interioare de lemn aveți nevoie de cel puțin o dată pe an face prevenirea lor sau reparații. În timp, defecțiunea minoră fixă ​​este o garanție că o defecțiune gravă este notificată în avans.

Cum se repară ușile din sticlă

Instalarea ușilor din sticlă se realizează în special în locuri cu umiditate ridicată, de exemplu:

 • în toaletă;
 • o baie;
 • bucătărie.

Structura de sticlă trebuie să fie reparată dacă există probleme cu fitingurile sau dacă fațada de sticlă este deteriorată. În cel de-al doilea caz, trebuie să comandați un pahar nou, iar în primul caz, ar trebui să identificați motivele pentru defectarea hardware-ului. De regulă, poate fi într-un șurub răsucite sau în necesitatea de a regla ușa.

Repararea ușilor din aluminiu

De regulă, repararea construcțiilor de ușă din aluminiu, pot include astfel de acțiuni în funcție de eșec:

 • înlocuirea mânerului;
 • trebuie să ajustați buclele;
 • setând geometria frunzei, caz în care va trebui să reinstalați frunza.

Când ușa nu se închide complet, înlocuiți garnitura de cauciuc sau verificați balamalele. Poate că au nevoie de lubrifiere, ridicare sau înlocuire.

Modalități de reparare a ușilor de intrare și instalarea acestora

Cum să reparați ușile de unul singurÎn cazul în care ușa de intrare frontieră de frontieră pe stradă, atunci repararea lor nu este aproape nici o diferență de repararea desenelor interioare din lemn. Singura excepție este necesitatea de a acoperi pânza lac special de impermeabilizare, astfel încât să nu putrezească în viitor.

Și cea mai frecventă problemă cu o ușă metalică este hardware-ul de slabă calitate, și în special un mâner slab. Pentru a evita acest lucru, nu cumpărați produse ieftine de calitate discutabilă.

În ceea ce privește instalarea structurilor de intrare, este mai bine să se utilizeze o spumă care nu se montează, ci betonul, care este mai fiabil și nu este periculos pentru sănătate. De asemenea, ușa trebuie să fie în plan, iar mecanismele ei trebuie să funcționeze armonios. Dacă ușa este prea supradimensionată, este mai bine să o echipați cu dispozitive de închidere speciale.

Regulile de îngrijire a unei uși de intrare Acestea sunt:

 • o dată pe an nu se spală balamalele și balamalele;
 • nu uitați să trageți balamalele în timp;
 • ușa de oțel, astfel încât să nu-și piardă aspectul original atrăgător, trebuie să fie spălată cu apă caldă de către detergenți neutri;
 • Dacă structura metalică este prevăzută cu o acoperire din lemn, nu utilizați agenți de curățare care conțin alcool pentru a evita deteriorarea finisajului;
 • Când curățați și curățați, folosiți țesături moi pentru a evita zgârierea suprafeței și pentru a crea mici fisuri;
 • nu uitați să acoperiți ușa de intrare cu un film în timpul reviziei, altfel praful se poate instala pe părți mici, ceea ce va conduce la defectarea structurii.

Caracteristicile instalării ușilor cu mâinile lor

Cum să instalați corect ușileÎnainte de a începe să instalați singur ușa, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile pentru ea, pregătiți-le pe toate instrumente și materiale necesare, așa că nu trebuie să te întorci să găsești ceva.

Instalarea este considerată a fi de înaltă calitate, atunci când pânza este staționară, indiferent de poziția ușilor. Blocul trebuie plasat strict vertical pe două planuri reciproc perpendiculare. Dacă designul este deviat vertical cu cel puțin un centimetru, acesta va fi deja un defect. Când instalați, acordați atenție și inegalității și pantei podelei.

Atașați cadrul ușii și tăiat hardware-ul este, uneori, dat cel mai dificil, deși complexitatea procesului va depinde în mare măsură de ce tip de cutie alegeți. Poate fi dezasamblat și va trebui să fie asamblat cu șuruburi sau cuie auto-filetate sau deja gata care va fi instalat.

După cum puteți vedea, complexitatea reparării ușilor depinde de materialul structurii și de amplasarea acesteia, iar o instalare independentă poate fi fie simplă elementară, fie poate deveni complicație pentru un motiv sau altul.

Desigur, puteți apela vrăjitorii, pentru a repara ușa, dar dacă este o simplă defecțiune care se poate face pe cont propriu, atunci de ce nu o faceți singur. Și pentru a stabili totul cu propriile mâini nu este atât de dificilă cum pare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușă cu acoperire pvc: cum este aranjat și ce este?Ușă cu acoperire pvc: cum este aranjat și ce este?
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
» » Caracteristici de reparație și instalare de uși
© 2021 amigdas.com