amigdas.com

Pescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuri

Cum sa alegi un loc de pescuit in regiunea OrelÎn orașul Orel și în împrejurimile sale, există o mulțime de rezervoare pentru pescuitul de iarnă și de vară. Acestea sunt râuri rapide și calme, lacuri mari și mici, afluenți cu țărmuri stâncoase, baze de pescuit private cu intrare plătită. Pescuitul liber în regiunea Orel este disponibil în apele de lângă coastele Oka, Pine și alte râuri care curg prin zonă.

Fauna în corpurile de apă

Fauna râului local va mulțumi cu varietatea sa de orice pescar. În funcție de sezonul de pe Orel, pescuitul poate aduce o varietate de trofee, începând cu o roachă mare, care se termină cu șuncă masivă sau țipăt. Tipul de producție va depinde de alegerea locului de pescuit, de exemplu, este mai bine să prindeți peștii pradă în zonele inferioare ale râului. Somme mari, cum ar fi locuri umbroase, apă adâncă, apă murdară.

Tipurile de animale acvatice sunt uimitoare prin diversitatea lor: peștii pradă și erbivor, care numără în apele vulturului aproximativ 30 de specii. În lacurile și râurile din regiunea Orel sunt adesea prinse:

 • Care sunt avantajele pescuitului în regiunea Orel?biban;
 • plătică;
 • Roach;
 • cleanul;
 • crap;
 • Argint și goldfish;
 • crap comun;
 • Ide.

Cum sa alegi un loc de pescuit in regiunea Orel

Nu rare în apele locale sunt reprezentanți prădători ai familiilor de pești, de exemplu, somn, șobolan, zander, burbot. Cei mai norocoși pescari reușesc să obțină și mai multe trofee: bleach, loach, cupid alb, sterlet, sturion și cianoză. Un astfel de pește nu este ușor de găsit în locuri publice pentru pescuit, dar pe baze de pescuit plătite șansa de a obține un specimen rar este foarte mare.

Succesul capturii depinde în mare măsură de sezonalitatea pescuitului în Orel, adâncimea rezervorului, viteza curentului, tipul de pescuit, locul. Puteți să pescuiți de pe barcă sau de pe o râu convenabil, pe spinning, pe bord, pe pluta, folosind o varietate de momeală și momeală.

Locuri pentru pescuitul gratuit

Pescuitul în Orel poate fi gratuit sau plătit, desigur, majoritatea pescarilor preferă locurile publice de pescuit. Majoritatea rezervoarelor din oraș sunt reprezentate de râuri care sunt bazinele Niprului, Donului și Volgăi. HCea mai mare popularitate în rândul pescarilor se bucură de:

 • Unul dintre cele mai mari râuri europene Oka;
 • Bordura de vânt, de apă adâncă, rapidă;
 • Zusha este afluentul corect al Oka, caracterizat prin bănci abrupte cu stânci și stânci;
 • Navya este afluentul vesel al orașului Desna.

Trebuie remarcat faptul că râurile nu sunt locurile cele mai favorizate ale pescarilor Oryol. În timpul iernii și vară, pescuitul este bun pe lacurile locale: Zvan, Invodische, Lavrovsky și altele. În fiecare dintre ele există multe tipuri de pește. Dar, înainte de a merge la pescuit, merită să vă familiarizați cu anumite restricții privind pescuitul, care se găsesc pe corpurile de apă ale Vulturului.

Caracteristicile capturii pe râul Oka

Pescuit în regiunea OrelCel mai mare râu care circulă în regiunea Orel, desigur, este iazul principal pentru pescuit. Râul atrage pescarii locali și care vizitează cu canalul său de lichidare, parcele trecătoare și liniștite, numeroase sucursale și mâneci.

Oka nu se poate lăuda profund, dar acest lucru nu afectează numărul speciilor de locuitori subacvatici. Râurile adâncime ascund în ei înșiși aproximativ 30 de specii de pești. Cele mai dorite trofee care pot fi obținute de fiecare pescar sunt specimene mari de yaz, bream, asp, burbot, somn. În ciuda populației uriașe a tuturor acestor pești, pescarul ar trebui să acorde o atenție deosebită alegerii unui loc de pescuit, astfel încât să fie cât mai productiv posibil.

Pescuitul în Zouche

Pe cel de-al doilea cel mai popular printre pescari, puteți pune râul Zushu, care provine din regiunea Tula. Gura râului se varsă în Oka lângă satul Gorodische. Lungimea râului este de 234 km.

Principala diferență a acestui rezervor este o adâncime mică (maxim 2-2,5 metri) și fluxuri rapide de apă, pârâuri abrupte și coaste precipitate. Nu există golfuri aici, deci nu veți putea găsi un pește în Zush care să iubească un curent calm. În plus, râul are mai mulți afluenți:

 • Neruchev;
 • Snedezh;
 • Mobilul.

Vânătoarea de vară în regiunea OrelPescuitul pe râul Zusha este adesea însoțit de recreere de familie a locuitorilor din zonă. În ciuda curentului neobosit, apa este foarte curată și transparentă, iar natura este foarte pitorească. Soiul de pește poate aduce la pescar mai multe specimene de trofeu de asp, știucă, zander, chub. Dar cea mai frecventă poklev aparține pescarilor mai mici: roach sau biban. Avantajul acestui rezervor constă în drumuri excelente, care oferă pescari un acces convenabil la apa însăși, precum și numeroase "locuri de pește".

Prinde pe lacul Zvano

Pescuitul de iarnă și de vară este deosebit de bun pe Lacul Zvanom. Zilnic este vizitat de zeci de pescari amatori și profesioniști din cauza diversității faunei acvatice. Corpul de apă adâncă (adâncimea sa în locuri ajunge la 18 metri) este situat la 70 km de centrul Vulturului, în cartierul Shablykinsky din oraș. Anterior în locul lacului a fost localizată o carieră, la care Zvanoye și-a datorat profunzimea.

Cum sa pescuiesti in rezervoarele din regiunea Orel

Este un loc atractiv pentru pescarii locali și oaspeții Orlovschina cu o varietate de specii de pești și pescuit liber. Trofeul dorit pentru pescarul de aici sunt indivizii mari de somn, caracterizat de un comportament agresiv atunci când lovesc cârligul, care chiar și profesioniști serioși dezvoltă un interes serios în sport. Cel mai adesea pe crucieni lacuri Zvanom, picioare mari și loci dodgy. Citiți mai multe despre pescuitul pe lacurile și râurile din regiune, pe forumul special Fion Orel, unde pescari cu experiență își împărtășesc zilnic experiența și succesele.

Baze de pescuit plătite

Mulți pescari preferă pescuitul în Orel și regiunea bazelor de pescuit plătite. Există multe avantaje pentru astfel de locuri:

 • Curățenia teritoriului și a corpurilor de apă;
 • confort;
 • Acces prealabil la apă;
 • Furnizarea sau închirierea de unelte, echipamente suplimentare, precum bărci;
 • Parcare parcare păzită.

Ce pești se găsesc în rezervoarele din regiunea OrelFactorul determinant în alegerea bazelor de pescuit plătite este diversitatea peștilor, deoarece acestea sunt în unele moduri ferme de pește. În plus, majoritatea rezervoarelor plătite sunt situate în imediata vecinătate a centrului orașului. În orașul Orel cel mai popular este pescuitul pe bazele EcoOstrov, Kokarevo (lângă Zubka), Piscul Romanovsky și altele.

Infrastructura și condițiile insulei Eco

Acest loc aparține numărului de baze de pescuit plătite, unde există restricții. Fiecarui pescar i se permite sa foloseasca doar o cutie cu doua cârlige. Pescuitul se desfășoară aici abia după-amiaza. În acest moment, pescarul va putea captura un crap mare, crap, cupid alb și alte pești. În ceea ce privește dimensiunea rezervorului, acesta este mic, cu o lungime de numai 600 de metri. Lățimea maximă a iazului atinge 200 m, minimul este de numai 100 m, adâncimea în locuri este de 4 m.

Pe lângă pescuit, centrul de agrement EcoOstrov va fi un loc excelent pentru excursii familiale sau colective la natură. Peisaje frumoase, teritorii curățate, pavilioane confortabile și chiar cabane pentru o noapte. Această administrație îi oferă vizitatorilor. Aici puteți închiria o barcă sau un catamaran, brazier, cumpărați numai pește prins. Baza EcoOstrov este situată în zona așezării Oryol din Shakhovo. Costul unui voucher de o zi pe persoană este de 500 de ruble.

Centrul de recreere "Langa Zubka"

Pescuitul de iarnă în regiunea OrelAcesta este situat în cartierul Znamensky din Orel (aproximativ 30 km de centrul orașului), în satul Kokorevo. O intrare convenabilă permite vizitatorilor să ajungă ușor la iaz direct pe mașină. Principalul avantaj al acestei baze de pescuit este un tarif uniform, indiferent dacă vizitatorul folosește foișorul, camerele din casele de oaspeți sau nu. Taxa de mediu include, de asemenea, taxa pentru crapul pescuit. Dar pentru cupiții albi și crapii captați este necesar să plătiți (plata nu este colectată, ci în funcție de greutate).

Ce pești se găsesc în rezervoarele din regiunea Orel

Baza "Zubka" este situată într-o zonă curată ecologic, înconjurată de păduri dense. Puteți combina pescuitul într-un iaz cu odihnă în pavilioane, cantine locale, gătit pește în apă, plimbare cu barca. Poate fi folosit și pentru pescuitul pe apă.

Descrierea iazului Romanovsky

Un loc popular nu numai între pescari, ci și printre oamenii care doresc să se relaxeze în aerul proaspăt. Baza este situată într-o zonă protejată. Însăși corpul de apă este actualizat constant cu peștele, care este angajată în creșterea administrației orașului. Pescuitul în Eagle pe Romanovskoe iaz pescarii pluralitate de specimene de pește capturat, de exemplu, crap cântărind 3 kg, 8 kg știucă, crap la 10 kg. În plus, există adesea pești mici sunt musca in dimensiuni standard: crap, Ruff, babușcă și biban.

De asemenea, pe teritoriul Romanov Pond, vizitatorii vor găsi:

 • Selectarea uneltelor necesareSurse cu apă de izvor;
 • Case de oaspeți;
 • Pavilioane;
 • puțuri;
 • O mică grădină zoologică;
 • Poiana cu fructe de pădure.

Costul de vizitare a zilei de vară este de 300 de ruble, pentru intrarea în mașină va trebui să plătească 100 de ruble. Dar în timpul iernii pescuitul pe iaz va fi complet gratuit.

Fiecare pescar din regiunea Oryol are dreptul de a alege în mod independent o zonă de pescuit. O mare selecție de rezervoare publice și plătite vă permite să găsiți fiecare loc care vă va plăcea natura frumoasă și pescuitul interesant din Orel.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Pescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea LipetskPescuitul pe tot parcursul sezonului în regiunea Lipetsk
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Locuri interesante pentru pescuit în regiunea PermLocuri interesante pentru pescuit în regiunea Perm
Unde să mergeți la pescuit în Teritoriul StavropolUnde să mergeți la pescuit în Teritoriul Stavropol
» » Pescuitul de vară și de iarnă în regiunea Orel: cele mai bune locuri
© 2021 amigdas.com