amigdas.com

Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular

Lacul Krasnodvorskoe regiunea ViciebskBelarus a fost întotdeauna considerat un lac. Majoritatea rezervoarelor se află în regiunea Vitebsk. Teritoriul regiunii de pe ambele maluri este înconjurat de râurile din vestul Dvinei și din râul Nipru. Și, de asemenea, în regiune există multe râuri mici. Toate aceste iazuri sunt renumite pentru apa curată și abundența de pești. De aceea, pescuitul în regiunea Vitebsk este atât de popular printre localnici și vizitatori.

Locurile populare de capturare

Mulți iubitori de pescuit pentru o lungă perioadă de timp cred înainte de a alege un loc. Există mai multe motive pentru aceasta. În primul rând, unii pescari nu au transport personal. În al doilea rând, există rezervoare, cunoscută de abundența unui tip de pește, dar există lacuri și râuri, în care trăiesc zeci de specii. În cele din urmă, muștele de pește din regiunea Vitebsk depinde de temperatura aerului. Există iazuri care îngheață complet în noiembrie. Ele sunt mai puțin populare decât cele care sunt acoperite cu crustă de gheață abia în ianuarie.

Lacurile mari din regiune

Regiunea Vitebsk malul râului LuchosLacul Obternno popular printre iubitorii de pescuit de vară. Principalul său avantaj este disponibilitatea unui număr mare de locuri convenabile pentru a se apropia de apă. Pe mal este un centru de recreere, care este popular cu pescarii. Lacul este renumit pentru prezenta ramei, crapului, stiuca si bibanul. Fanii speciei de pradă folosiți bărci, deoarece pescuitul de pe țărm este neproductiv.

Lacul Drisvyaty este considerat unul dintre cele mai adânci din Belarus. În unele locuri, adâncimea sa depășește 19 metri. Trebuie remarcat faptul că malurile rezervorului sunt acoperite cu vegetație turbulentă, prin urmare este mai bine să pescuiți de pe barcă. Următoarele pești trăiesc în lac:

 • Peste în râurile Vitebskburbot;
 • crapul crucian;
 • știucă;
 • bas;
 • plătică;
 • pescăruș;
 • somn;
 • Roach;
 • coregon.

Lacul Long este popular cu iubitorii de pescuit în întreaga țară. Acesta este motivul pentru care pe mal există un complex de centre turistice, locuri în care este necesar să rezervați în avans. În unele părți ale rezervorului, adâncimea depășește 50 de metri. Cu toate acestea, există picături foarte puternice de fund, care interferează cu pescuitul. Unii pescari folosesc chiar un sunet ecou pentru a determina acumularea de pește. În rezervor trăiesc mai mulți prădători:

 • bas;
 • știucă;
 • burbot;
 • salau.

Lacul Yanovichi din VitebskUnii pescari au reușit să prindă bomboane foarte mari, cântărind mai mult de 10 kilograme. Asemenea indivizi mari au bine de pe barca. Iubitorii de pescuit de pe țărm pot prinde brad și roșii foarte mari. Și, de asemenea, în rezervor viu roach, crap crucian, sfeclă roșie și sumbre.

Sistemul de lacuri Inovo include 13 rezervoare de diferite zone, care sunt conectate unul cu altul. Cel mai adesea, pescarii folosesc bărci, deoarece apropierea de apă este foarte incomodă. Litoralul este foarte înverzit. Lacurile sunt cunoscute printre pescari pentru abundenta lor de crap si stiuca. Aici puteți prinde rachiu și biban foarte mare.

Lacul Losvido este renumit în întreaga Belarus pentru o abundență de știuca, crapul crucian, bream și roach. Mulți pescari au reușit să prindă exemplare, a căror greutate depășea 10 kilograme. Unii pescari folosesc un sonor ecou pentru a vă asigura o captură bună. Se spune că poți să prind câteva zeci de kilograme de pește pe zi de la barcă.

Boloni mari de pe Dvina occidentalăLacul Plis este popular printre locuitorii zonei care iubesc pescuitul de iarnă. Apa din acest lac este foarte curată, astfel încât populația este în continuă creștere. Ventilatoarele de pui, biban și roșu vin mai des la rezervor. Pe lac în sine există mai multe insule care atrage turiști. Pe mal există un centru de recreere bun, care funcționează pe tot parcursul anului.

Râurile celebre din regiune

Mai multe râuri mari și mici curg prin teritoriul regiunii. Abundența peștelui este caracterizată de următoarele râuri:

 • Western Dvina;
 • Râul Usvyacha;
 • Luzhesnyanka;
 • Shevinka.

Regiunea Vitebsk la drumRâul vestic Dvina este cunoscut în afara regiunii. Pe malurile sale există numeroase centre de agrement cu abordări bine echipate pentru apă. Una dintre cele mai populare zone de pescuit este situl situat lângă podul din apropierea satului Ruba. Aici puteți prinde crapul, rahatul, stiuca, bibanul, roaba și alte tipuri de pește.

Râul Shevinka provine din Lacul Zaronovski. Lungimea sa este de 26 kilometri. Râul este renumit printre pescari pentru abundența lui de roach, bream și stiuca. Aceleași specii de pești trăiesc în râul Lushesvyanka. Și, de asemenea, pe malurile sale puteți vedea pe cei norocoși care au reușit să prindă dace și cubul. Râul Uswiča este popular cu iubitorii de biscuiți.

Locuri de pescuit plătit

Regiunea Vitebsk este un lac mareÎn regiunea Vitebsk există locuri de pescuit pentru pescuit. Acestea atrag un număr mare de pescari în timpul iernii și al verii. Cel mai popular dintre locuitorii din Vitebsk este ferma de pește "Novinka". Centrul de recreere este foarte bine echipat. Specialiștii au șters locuri speciale pentru a se apropia de apă. Începătorii pot lua toate uneltele necesare pentru închiriere. Rezervorul este renumit pentru abundența crapului. Nici un pescar nu a plecat aici fără o bună captură.

Lacul Zaronovskoe regiunea VitebskCatering "Novolukomolsky" este popular printre fanii activităților în aer liber. Mulți pescari se plâng că turiștii vin acolo în vară pentru a face kebaburi. Dar există locuri dezertate care sunt potrivite pentru pescuit. În rezervor vii crap și crap. Pentru a le prinde este cel mai bine pentru o râmă. Captura poate fi folosită pentru a face supe, fără a părăsi baza. Se organizează închirierea de ustensile necesare și alte accesorii pentru gătitul preparatelor din pește.

Iubitorii de pești mari sunt trimiși la centrul de recreere "Gaydukovka". Rezervorul este renumit pentru abundenta de crap si stiuca. Un știuc mare poate fi prins doar prin rotire. Pe baza de închiriere de echipamente de pescuit. Și există, de asemenea, locuri pentru gătit supa de pește și prăjit pește la miza.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Cele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea SmolenskCele mai bune locuri pentru pescuit în regiunea Smolensk
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri din regiunea Nizhny NovgorodRâuri și lacuri din regiunea Nizhny Novgorod
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Pescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apăPescuitul în regiunea Nizhny Novgorod: rezervoare populare de apă
» » Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
© 2021 amigdas.com