amigdas.com

Maraslavin: aplicare în casă, instrucțiuni

Instrucțiunile lui MaraslavinMedicamentul Maraslavin

are o gamă largă de efecte, permițându-vă să faceți față unui număr mare de boli ale cavității bucale, în special, gingiilor. Astăzi în articolul nostru vom vorbi despre compoziția medicamentului și despre formele de eliberare, acțiunea farmacologică și, de asemenea, când este necesar să se aplice și când recepția este contraindicată.

Uneori, ignorarea problemei inflamației gingiilor poate duce la pierderea dinților absolut sănătoși. Prin urmare, un curs terapeutic adecvat și în timp util vă permite să mențineți integritatea zâmbetului și să restabiliți echilibrul necesar al mucoasei orale.

Forma de eliberare și compoziție

Vizibil Maraslavin este un lichid destul de vâscos, care are o culoare maro-roșie. Lichidul are un gust și un gust specific. Merită remarcat avantajul incontestabil al medicamentului - majoritatea componentelor medicamentului sunt naturale și sunt produse de origine vegetală. Acestea sunt uleiuri esențiale și decoctări:

 • rădăcină de ghimbir - 4,2 g;
 • muguri de cuișoare - 3,6 g;
 • cimbru - 0,7 g;
 • Ponton Pelin - 4,2 g;
 • piper negru - 1,2 g.

Ca componente auxiliare ale actelor de droguri oțet de vin, Clorura de amoniu este un aditiv aromatizant folosit pentru fabricarea dulciurilor scandinave. Componenta principală a medicamentului este apa.

Realizează Maraslavin în farmacii în sticle de sticlă întunecată, al căror volum este de 100 ml.

Acțiune farmacologică

Aplicația Maraslavin acasăCaracteristicile caracteristice individuale ale medicamentului sunt exprimate în următoarele:

 1. Forma convenabilă de eliberare, durata lungă de conservare și costul redus îl fac în cererea de îngrijire orală la domiciliu.
 2. Întrucât compoziția Maraslavin include ingrediente naturale, poate fi utilizată în majoritatea categoriilor de pacienți, reducând în mod semnificativ probabilitatea reacțiilor alergice și a efectelor secundare.
 3. Este extrem de simplu de utilizat acasă. Când blocul terapeutic principal a fost trecut sub supravegherea strictă a medicului, pacientul este familiarizat cu regulile de utilizare a medicamentului la domiciliu sub formă de clătiri.

Scopul său principal - vindecarea rănilor, îndepărtarea reacțiilor inflamatorii și alergice. Compoziția medicamentului include, de asemenea, un anestezic local, care vă permite să reduceți nivelul durerii în timpul terapiei. În plus, curăță excelent membrana mucoasă a gurii, înlăturând nu numai substanțe toxice, ci și diverse bacterii, plăci purulente.

Medicamentul, în contact cu celulele țesuturilor, stimulează regenerarea celulelor tisulare, crescând densitatea fibrelor de colagen, ceea ce contribuie la creșterea activă a epiteliului gingival. Se realizează restaurarea naturală a țesuturilor moi și dure din cavitatea bucală.

Nu este necesar să suneți o alarmă dacă, după primele aplicații ale lui Maraslavin procese inflamatorii intensifica, crește umflarea și iritația. După curățarea cavității orale a substanțelor toxice din buzunarele parodontale, se va produce un efect de relief și vindecare activă a zonei afectate a mucoasei. Sângerările gingiilor vor începe să scadă, iar culoarea lor va deveni o nuanță de roz deschis. În ceea ce privește papilele, ele sunt subțiate, mai apropiate de dinți, consolidând locația lor naturală.

Indicatii pentru utilizare Maraslavina

Principalele indicații pentru utilizarea Maraslavin sunt următoarele boli și condiții:

 • perioada de reabilitare după intervenția chirurgicală;
 • toate tipurile de boli parodontale, incluzând boala pirozică și hemoragică;
 • gingvinit.

Contraindicații MaraslavinDe asemenea, Maraslavn poate fi prescris ca o terapie complexă pentru stomatită și alte boli ale gingiilor. Caracteristicile tratamentului procesul pioreinic în buzunarele parodontale constă în creșterea durerii și disconfortului, în timp ce umflarea suprafețelor mucoase, o creștere a volumului de exudat purulent.

Numai după îndepărtarea activă a maselor purulente și a toxinelor din zonele afectate este efectul dorit: manifestarea simptomelor evoluției bolii scade, guma este restabilită și țesuturile deteriorate sunt regenerate.

Instrucțiuni de utilizare Maraslavin

În majoritatea cazurilor, terapia, însoțită de recepția lui Maraslavin, prevede condițiile spitalului sub supravegherea strictă a medicului. În acest caz, dentistul efectuează toate manipulările terapeutice necesare:

 • La prepararea cavității orale pentru tratament, dentistul trebuie să scape de tartru și să curățe gingiile cu apă și cu un nebulizator.
 • Cu ajutorul tampoanelor de vată din mărimea potrivită, puneți Maraslavin în buzunarele alveolare. Dacă este necesar, puteți recurge la utilizarea unei sonde. Fiecare tampon este umezit în prealabil cu o soluție de Maraslavin, apoi este pentuată timp de 5 minute. În timpul unei sesiuni Medicul dentist poate repeta procedura de aproximativ șase ori, de fiecare dată folosind un nou tampon. În manipulările ulterioare, este posibilă aplicarea medicamentului pe țesuturi mai adânc și mai adânc.
 • După primele sesiuni, un tampon umezit cu o soluție de medicament este lăsat în buzunarele parodontale pentru o zi, fără a le apăsa foarte strâns. Probabilitatea îndepărtării lor este considerată numai în cazul creșterii temperaturii sau a stării fizice generale a indispoziției. Metoda de aplicare se bazează pe neintervenția pacientului în acest proces, numai medicul reglementează când este necesar să se schimbe tamponul. Nu este necesară nicio manipulare independentă.
 • La următoarea sesiune la dentist procedura se repetă. Cursul terapeutic este conceput timp de trei luni, iar medicul are dreptul să schimbe tactica tratamentului, pe baza rezultatelor obținute și a eficacității manipulărilor.

Compoziția lui MaraslavinEtapa finală este un examen de control, în care medicul evaluează, de regulă, starea părților afectate ale mucoasei, după 5-6 luni. Ca prevenire pot face manipulări repetate.

Recomandări și sfaturi pentru utilizare

În timpul terapiei orale complexe, medicii solicită pacienților să respecte următoarele condiții:

 1. Auto-medicația este inacceptabilă, este interzisă înlăturarea tampoanelor în mod independent.
 2. Se recomandă introducerea în produsele alimentare, care, în compoziția lor, au un număr mare de vitamine A și C.
 3. Pentru a exclude complet din dieta dumneavoastră o hrană solidă, acră și picantă.
 4. Limitați-vă șederea la soare.
 5. Este interzisă utilizarea periuțelor de dinți și a pastelor obișnuite de dinți, precum și utilizarea oricărei soluții de dezinfectare. Pentru a observa igiena zilnică a cavității orale, este suficient să clătiți gura cu apă caldă de fiecare dată după ce mâncați.

Reacții adverse și contraindicații

Maraslavinul este un medicament hipoalergenic și poate fi utilizat de toți pacienții, cu excepția următoarelor categorii:

 • În cazul intoleranței individuale a componentelor medicamentului și manifestarea reacțiilor alergice.
 • Copii sub 14 ani.
 • Femeile gravide și în timpul alăptării.

Foarte rar există un efect secundar, care se manifestă sub formă de subfebrilă, însoțit de absența posibilității de puroi acumulat de evacuare. După îndepărtarea tampoanelor, reacția trece rapid fără a necesita terapie suplimentară.

Analoguri și costuri

Cererea de droguri se datorează și costului său destul de scăzut. În diferite farmacii interne, costul său poate varia de la 80 la 100 de ruble. Este destul de comun și eliberat fără prescripție medicală.

În ceea ce privește analogii, este extrem de dificil să găsim un medicament similar cu un spectru similar de acțiune. Maraslavin nu are analogii exacte. Dar, în caz de intoleranță, în loc de Maraslavin, ca regulă, numiți Poliminerol, Kamident și Somatophyte.

Maraslavin a fost numit medic dentist al copilului atunci când fiul său a suferit de stomatită. Din cauza mirosului și gustului neplăcut, copilul a protestat foarte mult, dar totuși ne-a ajutat foarte mult.

Pentru mult timp am fost chinuit de un miros neplăcut din gura mea, tocmai am avut un complex dezvoltat. După ce sa dovedit că cauza mirosului neplăcut a fost procesul purulent care are loc în gingii, care nu s-au manifestat în niciun fel. După cursul tratamentului cu ajutorul lui Maraslavin, totul a fost normalizat și mirosul neplăcut a dispărut.

La începutul acestui an, se confruntă cu un astfel de fenomen ca boala parodontală acută. Senzațiile, desigur, sunt teribile: este imposibil să mănânci, să bei sau să vorbești. După ce am vizitat medicul dentist, am cumpărat o farmacie pentru 85 ruble Maraslavin. În curând, după primele proceduri, cavitatea orală sa îmbunătățit semnificativ, iar apoi starea de gingie a revenit la normal.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lizobakt sau laripront: care este cea mai bună alegere pentru durerile gâtului?Lizobakt sau laripront: care este cea mai bună alegere pentru durerile gâtului?
Stomatidin: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenziiStomatidin: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii
Lincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologieLincomycin comprimate și nyxes: instrucțiuni pentru utilizarea în stomatologie
Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gelInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
Kalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizareKalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizare
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni Rotokan de utilizare pentru clătireInstrucțiuni Rotokan de utilizare pentru clătire
Balsam conditionat: instrucțiuni de utilizareBalsam conditionat: instrucțiuni de utilizare
Unguente pentru gingii în inflamație: numeUnguente pentru gingii în inflamație: nume
Angiostiptina comprimate pentru tratamentul gâtuluiAngiostiptina comprimate pentru tratamentul gâtului
» » Maraslavin: aplicare în casă, instrucțiuni
© 2021 amigdas.com