amigdas.com

Semnul zodiacului: descriere generală

Gemeni: CaracteristiciHoroscopul este o combinație de caracteristici caracteristice, legate de datele personalității umane. Acesta ia în considerare anotimpul, anul și ziua de naștere. Despre caracterul unei persoane, puteți să judeca dacă identificați semnul zodiacal care a determinat nașterea sa. În această constelație, soarele era în momentul apariției omului la lumină. Semnul zodiacului depinde de data nașterii individului și determină setul de trăsături caracteristice care sunt inerente unei persoane.

Gemeni zodiac

La ce element este semnul Gemini?

În horoscop există o definiție a celor patru elemente, care au trecut din filosofia vechilor greci. Ei au făcut o descriere, bazată pe studiul originilor existenței umane:

 • întinderea pământului, pe care locuiește persoana respectivă;
 • apă curentă, care este necesară pentru o persoană pentru nevoi;
 • aerul, necesare pentru ca persoana să respire;
 • foc, fiind o căldură și participarea la crearea de lucruri suplimentare.

Semnul Gemeni se referă la aerul vital pentru oameni, care înconjoară spațiul din jur. În detrimentul aerului respiră omul, oxigenul este necesar pentru viață. Acei oameni care se nasc sub semnele aerului (Balanta, Gemeni si Varsator) prezinta trăsături si abilitati abstracte, adesea incomprehensibile psihologic. Aerul determină nevoia unei persoane de comunicare și este un element social intelectual care promovează diversitatea vieții.

Descrierea caracterului general

Caracterul GemeniPentru cei nascuti sub semnul Gemenilor, toate caracteristicile converg spre manifestarea dezvoltării intelectuale ridicate, este aventuros, cu firi nestatornice complexe. Sunt reprezentanți schimbări de dispoziție, căutări emoționale, pot evalua imediat și obiectiv situația. Semnul se referă la cei care s-au născut în perioada 21 mai - 21 iunie. Planeta gemeni este Mercur, cunoscută pentru neliniștea sa. Gemenii niciodată Ei nu sunt complet mulțumiți de realizările făcute, sunt atrași de noi orizonturi. Numai în căutarea unor limite îndepărtate și reprezentanți ai mișcării semnului se simt oameni fericiți.

Semnul cel mai sociabil și mobil, reprezentanții săi diferă apel extern, dorește noi informații din partea societății, în care se rotesc. Inteligența, viclenia naturală și inventivitatea îi permit să câștige poziții de conducere fără a folosi presiunea și forța fizică brută. Persoanele puternice și puternice se află în evenimentele groase, evaluează obiectiv faptele, jonglează evenimente. Cele mai atractive pentru ei sunt profesia de jurnaliști, lucrători politici și publici, nu urăsc publicitatea.

Pentru că invulnerabilitatea aparentă este ascunsă vulnerabilitate și senzuală. În ciuda faptului că în zona de dezechilibru și lipsa unui semn standard a reprezentanților de stabilitate simt ca un pește în apă, ei vor, uneori, pentru a reseta indiferența ostentativ și încercați pe masca unui melancolic depresiv sau sangvină. În jocul de dragoste nu este Gemeni se concentreaza pe doar detaliile fizice ale partenerului, este plictisitor pentru ei. Cel mai important lucru să se simtă intriga, pentru a participa la o confruntare psihologică, învârti relație foarte complicată.

Cele mai revelatoare în acest joc este că, dacă reprezentanții Gemenii simt că nu este de așteptat nici o nouă intrigă în relație, ei găsesc imediat un nou candidat pentru relații complexe. În acest caz, ei nu vor simți remușcări sau milă pentru abandonat „fostul“ PRIMES gemene nu sunt capabili să trăiască pe de altă parte, trăgând-i necunoscute, chiar cu prețul suferinței altcuiva. Mai mult, ei trec la o nouă relație, cred cu fermitate că toți ceilalți pot face cu ușurință tot, de asemenea, fără efort.

Caracteristicile semnelor zodiacale:

 • Zilele bune sunt considerate a fi duminică și miercuri, joia nu reușește;
 • foarte favorabil pentru toamna Gemeni;
 • numerele favorite și semnificative sunt 18, 12, 5, 3;
 • este de preferat să se pună hainele și să se înconjoare cu flori de violet, albastru, cu nuanțe gri, de culoare galben pal și portocaliu;
 • pentru reprezentanții semnului sunt considerate locații favorabile ale naturii în terenuri, copaci, pajiști, târguri de afaceri cu succes, vânzări, expoziții, centre de formare, schimburi;
 • culoare, nereușită pentru semn, - verde;
 • o mascotă și un simbol sunt mână, gemeni, măști;
 • Ce floare se referă la semnul zodiacal Gemini?un efect favorabil asupra cristalului Gemeni de origine montană, jasper, granat, beril, agat;
 • a metalelor potrivite pentru crearea de amalgamuri de argint și de aur;
 • ele calmează narcisele, macul, jasminele, cocoașele, margaretele care izbucnesc în luptă;
 • pentru a ghici numerele din loterie sunt 15, 10, 5.

Caracteristicile Gemeni după vârstă și sex

Copii sub semnul Gemeni

Din primul pas, copilul nu încetează să-și uimească părinții cu comportament rapid, mișcare grațioasă și artă. Uneori, dorința de a învăța informații noi este combinată cu uimitorul timiditate care merge cu vârsta. În unele cazuri, situația se desfășoară dintr-un astfel de unghi părinții trebuie să dezvolte în ele atenția și perseverența, încercând să insufle în ele abilități sistematice de angajare utilă fără fanatism, deoarece copiii semnului sunt ușor recunosc cea mai mică falsă.

De la vârsta cea mai tânără, fiecare copil Gemeni, a cărui caracteristică vorbește despre o personalitate independentă, astfel încât părinții să nu poată comunica cu ușurință cu descendenții lor. copii Impresionant și activ, curiozitatea îi forțează să rămână până târziu și se ridică devreme pentru a nu pierde multe impresii interesante. Prin urmare, în cea mai mică măsură, părinții le organizează o odihnă completă, de exemplu, într-o duminică.

Soiul este ceea ce puteți atrage un mic Gemeni. Dacă refuză să mănânce, merită să-i oferiți un nou fel de mâncare sau să-l decorați într-un mod original și imediat decide să-l încerce. Jucăriile preferate sunt mobile (mașini, biciclete, obiecte mobile pe baterii).

Copiii pun multe întrebări, în timp ce ei nu au auzit răspunsul, trecând la ceva nou. Copiii în vârstă școlară preșcolară și de vârstă școlară sunt ușor excitați, așa că nu le pictezi colorat înainte de culcare și nu permiteți vizionarea unor filme de acțiune, chiar și pentru copii. Ființele încăpățânate, nu doresc să recunoască în mod deschis că nu doresc să facă nimic, copiii încearcă să scape în vreun fel, găsind un motiv plauzibil, folosind inventivitatea lor.

Ce mă pot aștepta de la un copil Gemeni?

Atunci când predă la școală sau cu ajutorul părinților, copiii Gemeni capătă foarte repede cunoștințe și au o memorie bună. Datorită abilităților ridicate astfel de copii încep mai devreme pentru a citi, conta, dar dezavantajul este că acestea încep să facă, dar nu le doresc să se încheie, deja a trecut la un alt proiect, astfel încât sarcina părinților este să-i învețe răbdare și perseverență.

Comunicarea cu colegii este ușoară, dar este dificil pentru ceilalți copii să ajungă din urmă cu Gemenii rapizi, cu interesele lor mereu în schimbare. Pentru a folosi mintea activă a copilului și gândirea lui rapidă, părinții trebuie să-i ofere lucruri fascinante și interesante. Este de dorit să se stabilească la vârsta fragedă cu copilul încredere în relații, acest lucru va ajuta mama și tatăl să înțeleagă aspirațiile și aspirațiile adolescentului în viitor.

Omul sub semnul Gemeni

Reprezentanții bărbaților sunt în luptă cu luptători cu rutină de rutină și gri și devin revoluționari în mijlocul lor. Ele au schimbări neașteptate în activitățile lor, colorarea emoțională a activităților de zi cu zi, surprize fantastice pentru alții. Oamenii nu-i plac nici cea mai mică restricție a libertății, nu acceptă alegerea făcută pentru ei.

Într-o relație romantică reprezentanți ai zodiacului nu tolerati natura conservatoare a sexului opus, aspirând la existența gri și obișnuită. Bărbați Gemenii iubesc naturi adânci, dependenți și dornici de cunoștințe noi, caracteristicile cărora indică o dezvoltare cuprinzătoare, abilitatea de a surprinde un om.

Gemenii sunt ușor de atras lupte intelectuale, jocuri caracteristice cu modelarea unor relații complexe, situații ambigue. Reprezentanții sexului echitabil, incapabili de sentimente profunde, absolut fără conflict, nu pot câștiga inima reprezentanților masculin impetuoși de sex masculin ai zodiacului.

Dar printre bărbații Gemeni există multe femei seducătoare Donjuan care colectează femei nu de dragul cantitativ, ci pentru a încerca noutatea comunicării cu diferite femei. Toți reprezentanții semnului resping relațiile șablonului și tot felul de restricții.

Gemeni de sex feminin

Reprezentanți fermecători ai semnului intelectual al zodiacului în jurul rețelei de secrete și mistere, stropind vălul subestimării pentru a interpreta imaginea cea mai extraordinară în favoarea lor. Nu se blochează niciodată, sunt reprezentanți social activi ai vârstei lor. Femeile semn zodiacal sunt întotdeauna gata să flirteze și cucerirea noilor reprezentanți ai publicului masculin, chiar dacă la domiciliu așteaptă un reprezentant cucerit anterior cu o orientare ideologică oarecum depășită.

Femeia Twin și relația ei cu sexul opusFemeile Gemenii rămân deseori singure, deoarece nu pot găsi omul ideal al viselor lor. În acest caz, apariția, desigur, joacă un rol, dar principala calitate ridicată este capacitatea mentală și rațiunea intelectuală care stă la baza reprezentării masculine.

Dacă o femeie bine rotunjită a semnului vede potențial slabe abilități și nechibzuință de a construi intrigi în caracteristica unui partener, atunci un astfel de om este sortit. Într-o oarecare măsură, poate să arate indulgență și să încerce din nou să găsească în el abilități psihologice și intelectuale și va arăta peste tot. Dar standardul nu era pentru ea, cu fiecare solicitant este capabil să joace astfel de pasiune fantastic, care nu toată lumea nu poate face acest tip de sentiment, pur și simplu nu poate ține pasul puterea și variabilitatea naturii feminine.

Unii reprezentanți ai jumătății masculine sunt respinși din cauza dorinței de a subjuga femeia Gemeni. Dorința senzuală a sufletului la libertate depășește toate motivele pozitive cunoscute de ce să se elibereze, Gemenii nu doresc să se întoarcă în trecut, pentru că există încă atât de mult necunoscute.

Gemenii în diferite situații

Reprezentanții semnului în bucătărie

Reprezentantii alimentatiei din jumatatea feminina a semnului zodiacului sunt considerati necesari pentru a sustine vitalitatea. Fiind oameni inteligenți, femeile construiesc o dietă folosind metoda rețetelor sănătoase și hrănitoare. O bucătărie originală și delicioasă Twin Gemini gătește o singură dată - ca experiment. Dar dacă familia ei mare, ei vor fi întotdeauna hrănite și mulțumit, pentru că, în ciuda frivolitate sale, femeile sunt diferite si de ingrijire a servi o gazdă bună.

Interior în locuința Gemeni

Furnizarea unui apartament GemeniPentru naturi schimbabile nu este necesar să faci ceva stabil și staționar, după următoarea dorință pentru un nou stil, toate se vor remake. De exemplu, interiorul clasic va fi înlocuit de un romantic romantic, apoi urmat de un techno sau un conac va fi decorat în stil rustic. Și pentru a lua o decizie cu privire la repararea Gemenii au nevoie de o jumătate de zi, în dimineața următoare, toate lucrurile vor fi eliminate din incinta, iar natura neliniștite nu vor înțelege modul în care au trăit recent în mediul vechi?

Cum se potrivesc Gemenii și alte semne?

Cu niște semne legate, reprezentanții au relații prietenești, alții nu pot găsi o abordare a gemeniților, sau nu le observă:

 • Relațiile cu Gemenirelații armonioase dezvolta în născut sub semnul lui Vărsătorii, Berbecul, care îl vor acuza pe Gemeni cu energie și nu-i vor lăsa să se plictisească;
 • capacitatea de a se adapta pentru un semn emoțional instabil va fi în măsură să reprezentanți greutăți, relații bune și de încredere vor fi create cu Gemenii, care se pot înțelege reciproc;
 • dacă reprezentanții mărcii lei va fi capabil să-și modereze patosul și indiscreția, atunci Gemenii nu se vor plictisi de aceste calități, iar uniunea va fi fericită;
 • simplă și previzibilă Fecioară, Taur și Capricornii nu vor putea să îndepărteze Gemenii expresivi și astfel de relații sunt sortite eșecului;
 • cancerele prea sânge rece, în sfera emoțională cu Gemenii, nu au niciun motiv comun.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Semnificația semnului de naștere și modul de îndepărtare a acestuia de la nou-născutSemnificația semnului de naștere și modul de îndepărtare a acestuia de la nou-născut
Balanță pentru bărbați: cel mai fermecător și mai atractiv semnBalanță pentru bărbați: cel mai fermecător și mai atractiv semn
O femeie este un berbec. Semnul zodiacal ca soartaO femeie este un berbec. Semnul zodiacal ca soarta
Sex, sex - ce este?Sex, sex - ce este?
Semnul zodiacal de cântare - femeie și caracteristicăSemnul zodiacal de cântare - femeie și caracteristică
Caracteristicile Vărsătorului: totul despre acest semn al zodiaculuiCaracteristicile Vărsătorului: totul despre acest semn al zodiacului
Nevoile umane - ceea ce este, clasificarea și tipurileNevoile umane - ceea ce este, clasificarea și tipurile
Caracteristicile semnului zodiacal de pește la bărbațiCaracteristicile semnului zodiacal de pește la bărbați
Femeia pește: caracteristică a semnului zodiaculuiFemeia pește: caracteristică a semnului zodiacului
Male-Taur prin semnul zodiacului, caracteristicile saleMale-Taur prin semnul zodiacului, caracteristicile sale
» » Semnul zodiacului: descriere generală
© 2021 amigdas.com