amigdas.com

Sage în comprimate: instrucțiuni, aplicarea unei remedii

Utilizarea comprimatelor în gât pentru a trata gâtulCând se schimbă anotimpurile anului, mulți oameni suferă de durere în gât. Un astfel de simptom neplăcut poate apărea, de asemenea, dacă o persoană în timpul unui sezon fierbinte a băut un lichid rece.

Confruntate cu o problemă similară, mulți nu caută să contacteze instituțiile medicale, ci să încerce să facă față bolii pe cont propriu.

În farmacie puteți cumpăra un preparat de Sage, care este oferit sub formă de tablete sau tincturi. Datorită proprietăților vindecătoare caracteristice substanței active a acestui medicament, recepția lui Sage face posibilă ameliorarea stării unei persoane și ameliorarea durerii în gât. Utilizarea remedierii este o oportunitate nu numai pentru a elimina simptomele bolii, ci și pentru a elimina bacteriile care au cauzat boala.

Forma de eliberare și compoziție

Preparatul Sage este oferit sub formă de tablete pentru resorbție și tinctură pe bază de alcool. Acest instrument este una dintre cele mai moderne și mai eficiente. Principalul avantaj al medicamentului este acela că acesta din ingrediente naturale, prin urmare are cel mai mare beneficiu pentru corpul uman.

Sage în comprimate

Tabletele pentru resorbție, care ajută la multe boli, conțin în compoziția lor ulei esențial de salvie. Este principala substanță activă a acestui medicament. De asemenea, este prezentă în compoziția comprimatelor extract uscat din această plantă, astfel încât să se asigure divulgarea completă a proprietăților medicinale ale plantei. Componente suplimentare în compoziția tabletelor Sage sunt următoarele substanțe:

 • dioxid de siliciu;
 • acid malic sau ascorbic;
 • aspartam;
 • stearat de magneziu.

Cum de a tuse rapid pastile de tuse cu salvieUnii producători în formularea acestui medicament sub formă de tablete includ componente cum ar fi zaharoză și acid citric, care măresc gustul medicamentului.

Combinația potrivită de comprimate le face plăcute gustului. În plus față de acest pacient este mai convenabil să luați medicamente sub formă de comprimate. În orice condiții, când apare durere, puteți lua acest medicament fără a întâmpina dificultăți. Dacă vă confruntați cu o tuse bruscă, este suficient să luați o pilulă pentru a ușura un simptom neplăcut.

Tinctura de alcool Sage

Împreună cu tablete, preparatul Sage este produs, de asemenea, sub formă de tinctură pe bază de alcool. Acesta reprezintă un lichid de culoare maro-verzuie, care are un miros parfumat. În timpul depozitării, este permisă formarea unui mic depozit pe fundul flaconului. Producătorii de tinctură de alcool Sage este ambalat în flacoane de 40 ml.

Sage de tuseTinctura acestei plante este un antiseptic eficient, care nu numai ajută la rezolvarea senzațiilor dureroase în gât, tuse, dar, de asemenea are un efect pozitiv asupra tractului digestiv. Admiterea tincturii de alcool din această plantă vă permite să creșteți fluxul de suc gastric și să reduceți transpirația.

Pentru a trata bolile de rinichi și ficat, tinctura din această plantă este adesea prescrisă. De asemenea, ajută la combaterea bolilor vezicii biliare, inflamațiilor tractului respirator superior și, în plus, este un asistent bun în tratamentul stomatitelor.

mărturie

Sage comprimate sunt utilizate pentru a trata o serie de patologii ale orofaringel. În special, acestea sunt prescrise pentru următoarele boli:

 • SARS;
 • durere în gât;
 • gingivita;
 • amigdalită.

Atunci când se administrează pilulele Sage, ele creează un efect similar cu cel al inhalării, în timp ce simptomele afecțiunii dureroase emergente sunt ușurate cât mai mult posibil.

Tinctura Sage pe baza de alcool de catre medici este prescris atunci cand apar inflamatii pe membranele mucoase ale gurii si gingiilor. Adesea, acest remediu este prescris pentru următoarele boli:

 • stomatită;
 • gingivita;
 • boli ale faringelui și amigdalelor: angina faringită;
 • boli ale tractului respirator superior;
 • infecții ale rănilor, tăieturi, arsuri ale pielii.

dozare

Doza maximă de Sage sub formă de tablete nu trebuie să depășească 6 comprimate pe zi. Luând acest remediu, este necesar să observăm interval de 2 ore între mese.

Cum să luați pastile pentru tuse și salviePentru pacienții mici până la 5 ani ar trebui să se administreze pe zi nu mai mult de 5 comprimate. În acest caz, intervalul dintre doze trebuie să fie de 4 ore.

Pentru copii mici copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, doza nu trebuie să fie mai mare de 3 comprimate pe zi respectând în același timp intervalul dintre doze în 4 ore.

Trebuie reținut faptul că comprimatele din gură trebuie păstrate până când acestea sunt complet absorbite.

După ce ați luat următoarea doză, pentru o perioadă de timp, trebuie să întrerupeți utilizarea apei și alimentelor pentru a asigura eficacitatea maximă a medicamentului.

Sage: instrucțiuni de utilizare

Dacă un mic pacient este tratat cu Sage în comprimate, este necesar să se consulte cu un specialist în prealabil.

Instrucțiunile pentru utilizarea medicamentului Sage în comprimate sunt destul de simple. Este necesar să puneți o pastilă în gură și să așteptați până când se dizolvă complet. Trebuie remarcat faptul că, cu cât are loc acest proces, cu atât mai repede se produce efectul pozitiv necesar. Când luați această soluție, nu se recomandă să mestecați comprimatul. Dozajul medicamentului în tratamentul unei boli este determinat de medicul curant. El stabilește, de asemenea, durata cursului terapiei.

Tinctura Salvia pe baza de alcool este folosita pentru a clati gura. Se utilizează pentru a prepara o soluție medicinală. Pentru a pregăti un remediu gata, aveți nevoie de o linguriță de tinctură de Sage pentru a se dizolva într-un pahar de apă caldă. Pentru a efectua aplicații locale, adăugați la soluția izotonică de 100 ml soluție de clorură de sodiu 20-60 picături de tinctură. Durata tratamentului nu trebuie să depășească 14 zile. Înainte de a utiliza tinctura, trebuie să o scuturăți bine.

Contraindicații

Medicamentul sub formă de contraindicații de tablete nu este practic disponibil. Acest remediu este destul de sigur în utilizare, deoarece uleiul esențial de salvie de plante, ca parte a medicamentului, este principala substanță activă. Singura restricție pentru utilizarea sa în tratamentul este că persoanele care sunt foarte sensibile la această plantă nu ar trebui să folosească drogul. În caz contrar, pot apărea reacții alergice. În plus, specialiștii cu precauție deosebită scriu acest remediu pentru femeile care poartă un copil.

La tratarea tincturii Salvia, numărul de contraindicații este mic. Remedierea nu ar trebui luată:

 • oameni care sunt foarte sensibili la salvie;
 • în timpul sarcinii, utilizarea acestui remediu este nedorită.

Efecte secundare

Normele pentru administrarea de comprimate cu salvie de la tuseAcest medicament sub formă de tablete și tinctură de alcool în cele mai multe cazuri organismul este bine tolerat. Nu există efecte secundare grave la persoanele care o iau, nu apar. Cu toate acestea, este necesar să se știe că unele reacții alergice pot apărea în timpul tratamentului cu acest medicament. Pentru a evita astfel de momente neplăcute, înainte de a utiliza medicamentul trebuie să vă adresați unui medic.

El va testa sensibilitatea organismului la acest medicament. După diagnosticare, medicul va prescrie medicamentul într-o doză adecvată, ceea ce va asigura o vindecare timpurie a bolii.

concluzie

Sage în formă de comprimate și tinctură de alcool este un bun ajutor pentru boli ale orofaringelului, precum și tractului respirator superior. Dacă o persoană are tuse sau are dureri în gât, este suficient să luați o pastilă și să vă simțiți ușurat după un timp. Odată cu dobândirea mijloacelor de problemă nu apar. Tratamentul unui copil cu acest medicament necesită consultarea prealabilă cu un medic. Nu este necesar să-i vindeci copilul cu pregătirea lui Sage, deoarece acest lucru poate agrava situația copilului bolnav.

Doza de medicament pentru adulți nu depășește, de obicei, 6 comprimate. Pentru pacienții mici, medicamentul este prescris într-o doză de 3 comprimate pe zi. Medicamentul are un minim de contraindicații. Nu este de dorit să luați acest medicament în timpul sarcinii. Persoanele care au sensibilitate la Sage, din tratamentul său, ar trebui să fie aruncate astfel încât să nu se confrunte cu manifestări alergice. Efectuarea tratamentului cu acest medicament, așa cum este prescris de medic, este necesar să se respecte doza medicamentului și, de asemenea, să nu se depășească durata tratamentului. În acest caz, puteți scăpa de boală într-un timp scurt.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tablete Tempalgin: o aplicație care ajutăTablete Tempalgin: o aplicație care ajută
Ergoferon pentru adulți: compoziție, cum să luațiErgoferon pentru adulți: compoziție, cum să luați
Cum să preparați și să beți salvie pentru a opri lactațiaCum să preparați și să beți salvie pentru a opri lactația
Pregătirea Ciprolet: acțiunea, costul și instrucțiunile salePregătirea Ciprolet: acțiunea, costul și instrucțiunile sale
Instrucțiuni pentru utilizarea pulverizării cu chlorophyllipta viallineInstrucțiuni pentru utilizarea pulverizării cu chlorophyllipta vialline
Zodul de droguri pentru copil în picături și tablete: instrucțiuniZodul de droguri pentru copil în picături și tablete: instrucțiuni
Adevărat din tuse: ce fel de tuse să-l iau?Adevărat din tuse: ce fel de tuse să-l iau?
Lista de analgezice puternice și sigure, tableteLista de analgezice puternice și sigure, tablete
Tablete anestezice: nume de analgeziceTablete anestezice: nume de analgezice
Tablete și sirop omnitus din tuse: instrucțiuni pentru utilizare la copiiTablete și sirop omnitus din tuse: instrucțiuni pentru utilizare la copii
» » Sage în comprimate: instrucțiuni, aplicarea unei remedii
© 2021 amigdas.com