amigdas.com

Echipament de producere de placi de bloc de spuma

Cum se face blocul de spumăSpuma de beton a început să fie folosită cu mai mult de cincizeci de ani în urmă. În această perioadă, acest material a reușit să arate cea mai înaltă calitate, durabilitate și fiabilitate. În plus, betonul din spumă este caracterizat de calități excelente de izolare fonică.

De fapt, este un beton obișnuit, cu o structură celulară formată din bule de aer închise. Spuma de beton are un grad scăzut de conductivitate termică și densitate. Este adesea folosit pentru izolarea termică.

Descrierea materialului

Densitatea acestui material de construcție depinde de marca sa. De exemplu, materialul D 400 are o densitate de 400 kilograme pe metru cub. Producția de beton spumos este reglementată de standardul GOST 25495-89 "Beton celular". Densitatea scăzută a materialului vă permite să economisiți din producție. Deoarece costul blocurilor de spumă este mult mai mic, decât blocurile de beton obișnuit. Este deosebit de avantajoasă utilizarea acestei varietăți de materiale de construcție în construcția de clădiri joase și construcția de diferite tipuri de pereți despărțitori.

Cu prelucrarea de beton spumă nu există absolut nici o problemă. Materialul este tăiat perfect cu un ferăstrău obișnuit, este de asemenea posibil să se transporte unghii și capse în el. Utilizarea de beton spumos pe un șantier de construcții este comparabilă cu utilizarea lemnului. Blocurile de spumă sunt produse din spumă de beton care au forma unui paralelipiped. Dimensiunile standard sunt de 200 × 300 × 600 sau de 100 × 300 × 600 milimetri, dar și de produse de mari dimensiuni. În producția de blocuri de spumă cu propriile mâini, totul depinde de forma selectată.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele blocurilor de spumă includ:

 • Echipament de producere de blocuri de spumacostul scăzut și, în consecință, rentabilitatea ridicată a producției;
 • excelente proprietăți de izolare fizică și termică;
 • ușurința procesării;
 • capacitatea de a salva o mulțime de fundație a fundației datorită faptului că pereții din beton spumos au o greutate redusă;
 • posibilitatea de a economisi mult pe transportul materialelor de construcție;
 • puritatea ecologică.

Cu toate acestea, betonul spumos are unele dezavantaje, care trebuie să fie atenți atunci când se utilizează materialul. Rezistența betonului din spumă este mult mai mică decât cea a betonului tradițional. De asemenea, se caracterizează printr-o permeabilitate ridicată a apei și absorbție de umiditate, ceea ce conferă o contracție puternică. Totuși, o afacere construită pe producerea blocurilor de spumă poate fi foarte profitabilă.

luare

Cum să mențineți echipamentulProducția de blocuri de spumă, indiferent de ieftinitatea lor, este o întreprindere foarte atractivă din punct de vedere financiar.

Spuma de beton este produsă de obicei prin două tehnologii. Metoda tradițională se bazează pe crearea unei suspensii de ciment. Spuma este adăugată la compoziția preparată cu ajutorul unui generator special de spumă cu dispozitiv. Apoi, betonul din spumă este amestecat bine și pus în forme specializate. Tehnologia autoclavă implică faptul că toate componentele sunt amestecate sub presiune într-un mixer. Compoziția rezultată este strivită în matrițe. Tehnicile care se bazează pe amestecarea elementelor uscate sunt adesea folosite în producția la scară largă.

Cimentul Portland este utilizat pentru producerea de blocuri din beton spumos. Brandul său trebuie să fie cel puțin M400. De asemenea, este necesar un agent de spumare și un nisip curat. În unele situații, componentele speciale sunt adăugate la compoziția de beton, care îmbunătățesc și accelerează setarea, de exemplu, sticla lichidă. Nisipul este de asemenea utilizat pentru fracțiuni mici.

Echipament de producere de blocuri de spuma

În procesul de fabricare a plăcilor și blocurilor din beton spumos, se utilizează echipamente speciale.

Merită să ne amintim că utilizarea mixerelor obișnuite de beton este inadecvată pentru producție. Acest echipament pentru producerea de beton spumos nu este potrivit, deoarece nu oferă posibilitatea de a primi material de înaltă calitate și suficient de dens.

Echipamentul pentru beton spumos include în componența sa:

 • formulare speciale;
 • pompă;
 • mixer;
 • compresor puternic;
 • generator de spumă.

Organizarea producției proprii

Cum să vă organizați propria producțieDacă intenționați să organizați o producție permanentă, trebuie să obțineți și un abur bun. Instalarea poate fi asamblată de la dispozitive și mecanisme individuale. Dar acest lucru este inoportun din punctul de vedere al economiei, iar caracteristicile de neconcordanță ale acestor sau acele capturi pot afecta negativ nivelul calității produsului finit. Prin urmare, este mai bine să achiziționați un set complet de echipamente specializate.

Pe teritoriul statului nostru există o mulțime de companii care sunt implicate în implementarea echipamentelor pentru blocuri de spumă. Costul unui set complet pentru organizarea unei mini-fabrici variază de la 100 la 250 de mii de ruble. Pentru a alege echipamentul potrivit pentru producerea de beton spongios, trebuie să aveți în vedere caracteristicile indicatorilor de putere și de putere. Un alt parametru important este lungimea de alimentare a amestecului. Deoarece în timpul pauzelor este necesară spălarea nodurilor, această operațiune ar trebui simplificată cât mai mult posibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Densitatea plasticului din spumă ca indicator al proprietăților termoizolanteDensitatea plasticului din spumă ca indicator al proprietăților termoizolante
Cum de a construi o baie de spumă blocuri: construcția la cheie, prețCum de a construi o baie de spumă blocuri: construcția la cheie, preț
Cum să instalați o extensie a casei din blocurile de spumă cu propriile mâiniCum să instalați o extensie a casei din blocurile de spumă cu propriile mâini
Construirea unei băi de blocuri de spumă cu propriile mâiniConstruirea unei băi de blocuri de spumă cu propriile mâini
Construirea de băi de spumă: proiecte cu fotografiiConstruirea de băi de spumă: proiecte cu fotografii
Caracteristicile și prețul blocurilor de fundație 20x20x40Caracteristicile și prețul blocurilor de fundație 20x20x40
Caracteristicile construcției de băi din blocuri de spumă, recenziiCaracteristicile construcției de băi din blocuri de spumă, recenzii
Caracteristicile blocurilor de beton pentru fundațieCaracteristicile blocurilor de beton pentru fundație
Cât de mult este concret pentru fundațieCât de mult este concret pentru fundație
Izolația casei: tipuri și caracteristiciIzolația casei: tipuri și caracteristici
» » Echipament de producere de placi de bloc de spuma
© 2021 amigdas.com