amigdas.com

Tooth drops instrucțiuni de utilizare

Dureri de dinți în durereUna dintre cele mai puternice senzații de durere este considerată a fi durerea de dinți. Pentru a scăpa de aceasta, oamenii folosesc diferite mijloace: analgezice, geluri, medicina tradițională.

Pentru eliminarea temporară a disconfortului, a fost dezvoltat un medicament special - picăturile dentare, care au efecte antiseptice, analgezice și antiinflamatorii. Utilizarea lor ajută la ameliorarea durerii pentru o perioadă scurtă de timp și așteaptă o vizită la medicul dentist.

Picaturi din durere de dinti - acesta este un fel de alternativă analgezice puternice, care au un efect negativ asupra întregului organism. Stropile dentare acționează ușor numai pe plasturele dureroase.

Compoziție periuță de dinți

Picaturi pentru dinti si gingiiDentițiile dentare sunt utilizate pe scară largă în practica dentară.

Compoziția medicament Include menta, camfor, valeriană și alcool componente suplimentare, mentolul, timolul, glicerol, cloralhidrat, fenil salicilat.

Menta și valerianul în compoziție reduc în mod eficient procesul inflamator, anesteziază, dezinfectează cavitatea orală, au un efect sedativ slab. Camfor are proprietăți dezinfectante.

Preparatul se eliberează sub formă de soluție alcoolică de culoare roșie cu miros specific.

Când picăturile dentare sunt eficiente

Dintele durează într-un adultMedicamentul poate fi eficient dacă pacientul ameliorează durerea dintr-un dinte neinstruit. În dinte ar trebui să fie o cavitate carioasă în care poți pentru a pune un tampon de bumbac cu medicamentul. Numai cu această condiție, medicamentul poate afecta nervul dentar inflamat.

Senzațiile de durere ar trebui să fie cauzate de inflamația nervului. Dacă sursa durerii este inflamația vârfului rădăcinii dintelui, picăturile de dinți nu pot pătrunde în centrul inflamației și nu pot ușura durerea.

Utilizarea picăturilor nu va da un rezultat pozitiv în cazul în care pacientul are umflarea gingiei, umflarea obrazului sau canalele radiculare anterioare sigilate.

Picăturile dentare pot fi utile dacă sunt aplicate corect și durerea se referă numai la bolile dentare.

Cum funcționează medicamentul

Clătirea dintelui și a guriiToate componentele medicamentului din complex au un efect anestezic, dezinfectant, antiinflamator.

După utilizarea medicamentului durerea scade treptat. Microorganismele patogene care se află în centrul de înfrângere sunt exterminate. Incetineste dezvoltarea inflamatiei, ceea ce reduce riscul complicatiilor.

Cu toate acestea, trebuie amintit că picăturile pot elimina simptomele pentru o perioadă scurtă de timp. Ei nu tratează cauza bolii.

Indicații pentru utilizare

Utilizarea agentului este indicată dacă următoarele boli sunt diagnosticate la pacient:

 • gingivita, care se observă hipersensibilitate suprafața gingiilor și dinților, sângerarea, inflamația mucoasei orale;
 • carii, însoțite de distrugerea țesutului dentar și a smalțului dinților;
 • parodontita, care provoaca inflamatii si sangerari in jurul unui dinte;
 • parodontita, care cauzeaza dureri severe cauzate de inflamatia unui dinte;
 • perioada de dentiție la copil;
 • dentitia dinte de intelepciune la un adult;
 • după operație pentru prevenirea complicațiilor;
 • Stomatita la care suprafata mucoasa a unei cavitati orale este uimita.

Contraindicații

Utilizarea picăturilor dentare nu este recomandată dacă pacientul are o sensibilitate crescută la constituenții medicamentului.

Este interzisă utilizarea medicamentului pentru astm bronșic și un risc crescut de convulsii epileptice.

Folosiți cu atenție medicamentul cu afectarea mucoasei cavitatea orală.

Aplicarea contraindicată a medicamentului cu flux - proces inflamator de natură purulentă.

De asemenea, picăturile dentare nu sunt folosite pentru a trata copiii sub 12 ani.

Instrucțiuni de utilizare

Tampon pe dinte și gingieMedicamentul este destinat pentru utilizare locală. Înainte de utilizare, curățați cavitatea bucală. De asemenea, trebuie să curățați cavitatea carii de reziduuri alimentare. Când utilizați picături dentare pe suprafața necurățată se pot dezvolta focare purulente.

Picăturile dentare pot fi utilizate în mai multe moduri:

 • Tampoane - pentru tratamentul cavității carioase. Pentru a face acest lucru, un tampon de bumbac mic este umezit cu o cantitate mică de medicament și plasat într-o cavitate carioasă timp de 10 minute.

Clătirea este eficientă pentru boli, de origine infecțioasă - stomatită, gingivită, parodontită, parodontită. Pentru a prepara soluția, 10 picături trebuie dizolvate într-un pahar de apă caldă. Clătiți de două ori pe zi, dimineața și seara.

 • destrămare

Se efectuează pentru tratamentul leziunilor ulcerative în timpul stomatitei și dentiției.

Dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau durere când se utilizează o picătură de apă, medicamentul trebuie aruncat și utilizat într-un mod diferit pentru a ușura durerea.

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii

Dacă aveți o durere de dinți în timpul sarcinii, trebuie să căutați imediat un medic dentist. Dacă acest lucru nu este posibil, consultați-vă medicul.

Conform instrucțiunilor de utilizare, este interzisă utilizarea medicamentului în primul trimestru de sarcină, când fatul este format și cel mai vulnerabil.

În al doilea și al treilea trimestru, dacă nu există contraindicații, medicamentul este utilizat sub supravegherea medicului. Se recomandă utilizarea unui analog al picăturilor dentare care nu conțin alcool.

Utilizarea medicamentului în copilărie

Utilizarea picăturilor dinte pentru tratamentul copiilor are o limitare de vârstă. Medicamentul nu este utilizat pentru ameliorarea durerii pentru copii sub 12 ani. Acest lucru se datorează faptului că medicamentul are o bază alcoolică și provoacă arsuri severe în timpul utilizării.

Efecte secundare

Drogul foarte rar produce efecte secundare. Cu toate acestea, atunci când este utilizat la pacienți, poate apărea o senzație de arsură atunci când este expusă la membrana mucoasei.

De asemenea, la unii pacienți poate exista o încălcare a activității cardiace, somnolență, slăbiciune, tremurături ale membrelor, convulsii.

În cazul intoleranței individuale la componentele medicamentului, pot fi observate urticarie, erupții cutanate și mâncărime.

În cazuri mai severe, picăturile pot provoca dezvoltarea bronhospasmului.

supradoză

În caz de supradozaj, pacientul poate prezenta o serie de complicații:

 • greață, vărsături, durere epigastrică, tulburare de scaun;
 • creșterea excitabilității sau inhibării, somnolență sau insomnie, modificări ale tensiunii arteriale, dificultăți de respirație, afectare a activității cardiace.

analogi

Industria farmaceutică modernă produce mai multe tipuri de produse cu efecte similare. Principala diferență sunt componentele suplimentare incluse în compoziția lor.

Analogurile picăturilor dinte includ: Dentinox, Phytodent, Denta, Dantinorm, Stomagol.

opinii

Există picături de dinți în cabinetul nostru pentru medicamente de la domiciliu. Ei ajută întreaga familie. Acestea sunt folosite pentru ameliorarea durerii de dinți, atunci când nu există nici o modalitate de a contacta medicul dentist într-un weekend sau o vacanță. Medicamentul acționează foarte repede: șurubul trece după 10 minute.

Nu aveam idee despre existența unui astfel de instrument eficient! Scăderea rapidă a durerilor de dinți, nu sunt foarte scumpe. Medicamentul trebuie utilizat cu mare atenție, deoarece cauzează senzație de arsură severă când atinge mucoasa.

S-au recomandat picături dentare în farmacie atunci când au fost tăiate dinții copilului. S-au ajutat picăturile. Singurul dezavantaj este o senzație de arsură care trece rapid. Acum aceste picături sunt întotdeauna la îndemână.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se comprimă comprimatele din stomac și durerile de capCum se comprimă comprimatele din stomac și durerile de cap
Geluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriereGeluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriere
Ce medicamente pentru durere pot să beau în timpul sarcinii?Ce medicamente pentru durere pot să beau în timpul sarcinii?
Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?
Particularitățile utilizării unui creion inhalator pentru un "asterisc"Particularitățile utilizării unui creion inhalator pentru un "asterisc"
Efectele pilulelor de durere dentarăEfectele pilulelor de durere dentară
Lista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și numeLista comprimatelor analgezice ieftine: tipuri și nume
Lista de analgezice puternice și sigure, tableteLista de analgezice puternice și sigure, tablete
Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?
Ce să faceți dacă dintele este bolnav sub umpluturăCe să faceți dacă dintele este bolnav sub umplutură
» » Tooth drops instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com