amigdas.com

Cum se instalează cilindrul pe ușa interioară prin video

Sortarea plăcilorCarcasa de pe ușă este o bandă decorativă, care este instalată lângă cutie pentru a oferi un aspect atractiv. Aceasta este funcția principală a acestor elemente. Carcasa pentru ușă elimină fisurile și alte defecte minore între cadrul ușii și perete.

Instalarea cilindrului pe ușa interioară

Instalarea automată a acestui element de decor pe ușă nu este o sarcină atât de dificilă. Cu toate acestea, există adesea cazuri în care o persoană poate instala o ușă în câteva minute, dar aici are unele dificultăți cu platbandele. Acest articol vă va spune cum să montați în mod corespunzător și frumos acest element de decor, fără a petrece mult timp.

Sortarea cilpelor pe ușă

Instalarea cilpului în casăÎn prezent, piața este reprezentată de cea mai largă gamă de carcase pentru ușile. Ele diferă unele de altele în materiale, textura și forma. Cea mai obișnuită materie primă pentru producția lor este un copac (atât întreg, cât și splicat) și plastic. Există, de asemenea, produse din alte materiale - aluminiu, oțel, laminat și placaj.

Carcasă pentru uși sunt formulate trei forme de bază:

 1. Plat. Astfel de produse sunt susținute într-un stil strict, se vor potrivi perfect în orice interior și nu se vor ridica în fundal.
 2. Rotunjit. Ele sunt o carcasă cu o parte din față rotunjită, ceea ce le conferă unicitate.
 3. Curly. Ele sunt rareori în vânzare și sunt făcute la comandă.

De asemenea, plăcile pot fi clasificate în funcție de forma părții lor finale:

 1. Dreptunghiular. Principalul lor avantaj este că, în procesul de instalare, nu este necesar să se taie colțurile cu 45 de grade.
 2. Semicirculară (numită și "curly"). În acest caz, este obligatoriu să tăiați la un unghi de 45 de grade. În caz contrar, ele nu vor arăta plăcut din punct de vedere estetic și vor fi foarte vizibile.

Instrumente necesare

Instalarea cilindrilor pe ușa interioară, ca orice alt tip de reparații și lucrări de instalare cu mâinile tale, necesită un set specific de instrumente. Va trebui să pregătiți următoarele instrumente:

 1. Cum să instalați corect cilpusulJigsaw electric. În schimb, puteți folosi un ferăstrău pe copac.
 2. Scaunul.
 3. Ciocan.
 4. Unghi de construcție.
 5. Ruleta.
 6. Un simplu creion.

Tehnologia de instalare a cavităților

Scaunul este folosit pentru a tăia cilpusul la un unghi de 45 de grade. Acest dispozitiv este o tavă mică, concepută pentru tăierea materialelor de construcție și finisare la un anumit unghi.

Dacă nu aveți un scaun la dispoziția dumneavoastră, va trebui să vă amintiți cursul de școală al geometriei. Primul pas este de a marca înălțimea ușii cu un creion simplu pe suprafața carcasei. După aceasta, conform acestui semn, ținem linie dreaptă - lățimea cilpei se determină din ea. În funcție de dimensiunea cilpului în lățime, este necesar să se traseze o linie perpendiculară suplimentară. Ca urmare a tuturor celor de mai sus, trebuie obținut un dreptunghi.

În el, la rândul său, este trasată o linie diagonală, rezultând formarea a 2 triunghiuri. Foarte adesea maestrii novici fac o greșeală în acest stadiu, conducând o diagonală în direcția opusă. Pentru a evita acest lucru, este suficient să atașați cilindrul la ușă și să determinați direcția în care să faceți o marcă.

Un al doilea cilindru vertical este de asemenea observat într-un mod similar. Aici este necesar să ne amintim ce este mai bine efectuați din nou toate calculele. Faptul este că utilizarea unui șablon gata pentru a instala un alt clypeus poate duce la abateri. Acest lucru se datorează faptului că uneori dimensiunile cadrului ușii din direcții diferite, deși ușor, dar pot să difere.

Vorbind despre Clypeus orizontal, instalarea lor nu necesită acțiuni speciale. Ele pot fi instalate cu ușurință în modul descris mai sus, ca în cazul unei carcase verticale.

Montarea cilpelor pe ușăDupă ce toate semnele sunt gata, puteți trece la tăiere. Dacă intenționați să utilizați acest jigsaw, atunci toate lucrările trebuie efectuate imediat, fără să se efectueze o singură oprire. În cazul în care jigsaw-ul nu este disponibil și lucrările vor fi executate cu ajutorul unui ferăstrău, ar trebui să opriți selecția pe o sculă mică de dinți. Dinții mari ai ferăstrăului cu ferăstrău pot deteriora produsul.

Montarea carcasei trebuie făcută din partea laterală a deschiderii ușii. Această cerință se explică prin faptul că pe această parte a ușii există balamale care fac imposibilă montarea cilpului la un nivel cu cutia.

Metoda de fixare a produselor pe ușă este determinată pe baza materialului produsului. Pentru instalarea plăcilor din lemn, unghiile lichide sau obișnuite de dimensiuni mici sunt fine. Numai ele trebuie să fie făcute din cupru sau galvanizate.

Cuie lichide Este recomandabil să-l utilizați dacă suprafața peretelui este perfect plat, fără un singur spațiu și convexitate. Dacă folosiți clei pentru instalare, fiți pregătiți pentru faptul că, dacă aveți nevoie să demontați, va trebui să cumpărați un produs nou.

Clisetere pe ușa de interior, care sunt realizate din plastic, cel mai bine este să se planteze pe lipici. Instalarea lor nu necesită o planeitate excelentă a peretelui - particularitățile construcției lor permit eliminarea defectelor mici. Un avantaj neprețuit al produselor din plastic este costul lor scăzut, astfel încât dacă aveți nevoie să demontați sau să deteriorați produsul, puteți cumpăra un produs nou fără pierderi financiare mari.

Produsele laminate în aspectul lor aproape nu diferă de cele care sunt realizate din lemn masiv. În acest caz, este necesar să se respecte cu strictețe tehnologia existentă. Utilizarea simplă a unghiilor poate provoca deteriorarea produsului.

Prima acțiune atunci când se instalează este formarea găurilor mici pentru unghii în dimensiuni de la 1 la 1,5 milimetri. După aceasta, puteți începe și instala deja.

Sunt instalate primele pereți laterali, apoi elementele verticale și apoi cele orizontale. După plasarea tuturor platbandelor, puteți merge la așezarea plăcuțelor. Dacă ușa este planificată să funcționeze destul de des, atunci este mai bine să se oprească la un pas de aproximativ 15 centimetri. În cazul în care construcția duce la balcon, la dulap sau la mansardă - atunci este foarte posibil să se gestioneze și pas în 590 de centimetri.

Dacă este rezultatul muncii efectuate s-au găsit mici defecte, atunci nu fi supărat - tehnologia modernă le poate elimina fără a recurge la dezmembrare. În orice magazin de construcții, există amestecuri pentru îndepărtarea jetoanelor pe mobilier. Acesta conține ceară de albine, astfel încât pentru prepararea substanței trebuie încălzită în foc - un fel de plastilină ar trebui să iasă.

Masa primită completează toate defectele comise în timpul lucrului. După uscare, suprafața trebuie să fie ștersă cu pâslă și acoperită cu vopsea într-un ton.

Cel mai important lucru - fii atent și nu în grabă. Apoi, rezultatul nu te va dezamăgi și va fi imposibil să-l distingi de munca unui maestru profesionist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este pridvorul și ce este?Care este pridvorul și ce este?
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Usa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografieUsa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografie
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Colectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastreColectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastre
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Decuparea ușilor: prezentare generală, instalare și fotografieDecuparea ușilor: prezentare generală, instalare și fotografie
Video despre asamblarea unei ferestre într-o casă de lemn cu propriile mâiniVideo despre asamblarea unei ferestre într-o casă de lemn cu propriile mâini
Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare videoInstalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
» » Cum se instalează cilindrul pe ușa interioară prin video
© 2021 amigdas.com