amigdas.com

Tipuri și fabricarea unui rezervor de pește pentru peștii proprii

Rezervor de peștePentru a menține delfinii sau digurile în viață pe toată durata sejurului pe apă, se utilizează un dispozitiv special - un rezervor pentru pești. Executarea acestor imitatori ai condițiilor naturale în care trăiesc locuitorii subacvatici poate fi diversă: capacitatea de pliere, acoperită de o rețea sau o cușcă de metal cu o anumită dimensiune a celulei. Simplitatea designului vă permite să faceți pentru dvs. un rezervor de pește.

Tipuri de garduri

pescari Novice, de obicei, nu se gândesc în cazul în care pentru a pune o captură - acestea au suficient punga de plastic, dar vânători cu experiență în avans, cred asupra modului de cazare de încredere trofeu, fără a pierde prospețimea lor. Dispozitivele pentru stocarea peștelui diferă în mai mulți parametri:

 1. Materialul din gard este din metal sau din oțel moale (din fir, filet artificial). O panglică rigidă pentru pescuitul lung nu este bună, deoarece cântarele sunt deteriorate și supraviețuirea trofeelor ​​este redusă. În condițiile de prindere de la barcă, este posibilă scăderea capturării fundului, unde apa este mai rece și metalul va exclude răpirea minelor de către o nurcă sau o vidră. Volumul de stocare este de până la 20 de litri.
 2. Rezervor de pește cu mâinile propriiForma de inele de susținere oferă contururile întregii structuri: cuștile circulare cu un diametru de 35 și o lungime cuprinsă între 30 cm este considerat un clasic și pătrat - model sportiv - pentru stabilitatea lor pe partea de jos și un spațiu mare pentru pești. Ultima afirmație se referă la condițiile de adâncime superficială.
 3. Lungimea structurii variază foarte mult - de la 0,4 la 5 metri. Atunci când prind de la un tarm mare, ei folosesc cuști cu volum parțial neutilizat, care se află în aer. Containerele cu plasă scurtă sunt folosite atunci când pescuiești de la marginea apei, de pe curent și de la barcă.
 4. Mărimea celulei este importantă pentru depozitele cu panglica moale din materiale sintetice: găurile mici (până la 2 mm) protejează peștele de deteriorare, dar împiedică curgerea apei. Pentru crap, crapul și crapul de cruci nu sunt potrivite cu o celulă mai mare de 8 mm - aripioarele lor ascuțite sunt capabile să taie o coajă fragilă, ceea ce va permite eliberarea trofeelor.
 5. Termeni de utilizare. Potrivit acestui indicator, tancurile de pește sunt împărțite în modele de coastă și metal pentru pescuitul de pe vas. Primul ar trebui să fie lung, deoarece în apă de mică adâncime apa este caldă, iar captura este mai departe de țărm, unde este mai rece.

O categorie separată de cuști - sport, ele sunt fabricate din poliester și nailon, deoarece aceste materiale au o rezistență sporită. Forma este de obicei dreptunghiulară, cu o secțiune de 40x50 cm și o lungime de 2-5 metri cu o plasă fină.

Criterii de selecție

Zadok obține, în funcție de anumite condiții de pescuit. Iată câteva sfaturi pentru cumpărători:

 • Criterii de selecție a unei cuștilungimea excesivă a depozitării subacvatice în procesul de pescuit nu va împiedica;
 • dimensiunea optimă a fagurei este de 6-10 mm;
 • Forma inelelor este mai frecvent folosită rotund, dar pe flux este mai bine să instalați un model pătrat - este mai stabil;
 • Lățimea secțiunii transversale este de 30-40 mm, iar distanța dintre secțiuni este de 30 cm și mai mare;
 • materialul de plasă poate fi oricare, dar este de preferat economisirea, deși există o posibilitate de deteriorare rapidă în zonele de acoperire a inelului pe un fund stâncos;
 • rezervorul de pește nu trebuie să aibă un miros - fir din cauciuc sau din nailon și linia de pescuit nu exudă mirosuri și se recomandă tratarea metalelor cu un detergent inert fără miros înainte de utilizare.

Atunci când alegeți cea mai bună cușcă, acordați atenție cercurilor din partea de sus a inelelor de susținere - protejează ochiul de la abraziune.

În cazul în care nu există astfel de modele, se pot realiza elemente suplimentare, independent de furtunul PVC, care au făcut anterior o incizie longitudinală pe acesta. Protecția este fixată pe inelul de susținere cu cleme mici.

Fabricarea pe mâini proprii

În ciuda unei bune opțiuni de structuri reticulate subacvatice, mulți pescari preferă să facă un rezervor de pește pentru ei înșiși. Acest lucru necesită elemente simple:

 • sârmă metalică;
 • o frânghie din nailon;
 • sac de plasă cu o celulă de 1 cm, poate fi de sub arc.

Realizarea unui balot autonom

Mai întâi de toate, ar trebui să verificați viitorul gard pentru integritate.

Dacă există lacune, trebuie să fie patch-uri. inele metalice îndoiți sub dimensiunea transversală a manșonului, iar numărul este determinat din calcularea poziției lor pe lungimea de 25-30 cm. Suporturile sunt atașate la plasa în interiorul unei sfori sintetice și frânghie este fabricat dintr-o cușcă buton nylon.

Sfaturi pentru instalare

Din confortul utilizării depozitului, eficacitatea pescuitului depinde de necesitatea combinării proceselor de săpare, de îndepărtare de pe cârlig și de coborâre a producției într-un container. Există diferențe în instalarea cuștii, în funcție de condițiile specifice:

 1. Cum se instalează o grădinăApa puțină nu ascunde inelele când sunt în poziție verticală, deci trebuie să fixați suporturile astfel încât acestea să cadă și să nu se îndoaie. Dacă peștele cade în capcane, va muri în curând de o situație stresantă. Este corect să intri în apă și să trageți plasa, legându-i capătul de cuibul în partea inferioară.
 2. Adâncimea simplifică utilizarea cuștii - pentru ao îndrepta, un agent de ponderare este atașat la inelul îndepărtat. La turnare, sarcina trage și îndreaptă structura, iar gâtul este accesibil pentru instalare în poziția corectă.
 3. Curentul predetermină locația depozitului. Pentru a exclude oscilația manșonului, este necesar să fixați capătul îndepărtat. Este bine, dacă într-un loc de prindere există un fir sau o margine subacvatică.

Utilizarea cuștii este, de asemenea, reglementată pentru a păstra vitalitatea trofeelor. Coborâți ușor peștele în plasă ușor din mână direct în apă. Haste nu este necesară aici. Ei bine, cel mai bun mod de a salva viața unei carcase sau a unui știuc este de a fotografia și de a da drumul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un rezervor de duș din plastic cu încălzireCum de a alege un rezervor de duș din plastic cu încălzire
Prindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnăPrindeți peștele de pește, ce este peckul de pește, pescuitul de iarnă
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Furnace pentru o baie de metal cu propriile mâini, în conformitate cu desenulFurnace pentru o baie de metal cu propriile mâini, în conformitate cu desenul
Momeală "pește de cauciuc spumă": realizarea prin mâinile propriiMomeală "pește de cauciuc spumă": realizarea prin mâinile proprii
Pescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăcițiPescuitul pentru filare: subtilitățile de a prinde peștii rătăciți
» » Tipuri și fabricarea unui rezervor de pește pentru peștii proprii
© 2021 amigdas.com