amigdas.com

Cum să crești dinți noi: cum să crești dinți noi

Metode de creștere a dințilorProbabil, orice persoană sa gândit să viziteze un dentist cauzează emoții negative

. Dar medicina modernă a găsit modalități de a face vizitarea unui dentist mai puțin neplăcut și mai nedureros.

Mulți cred că creșterea dinților este limitată la doar două cicluri: creșterea laptelui, pierderea acestuia și creșterea permanentă. Totuși, acest lucru este complet greșit, deoarece în medicina modernă este posibilă și cultivarea artificială.

Cultivarea dinților noi: mit sau realitate?

Probabil, foarte puțini oameni știu, dar cu ajutorul oamenilor de știință, a devenit posibil să crească dinții lor a treia și ulterior de mai multe ori în mod artificial.

Datorită descoperirii cercetătorilor elvețieni, a fost identificată o genă care reacționează la starea de sănătate a țesuturilor dentare. Acest lucru a făcut posibilă utilizarea celulelor stem nu numai pentru a trata diferite boli dentare, ci și pentru a recrea altele noi. Se preconizează că, prin utilizarea acestor celule stem va regenera dintele distrus, și poate evita apariția palatoschizisului și a buzei.

În prezent, există mai multe metode, cu ajutorul căruia este posibil să crească noi germeni dentari: externi, interni, cu ajutorul tehnologiei laser, ultrasunete, mentale.

Metode de creștere a dinților: interior și exterior

Pentru a crește un dinți este foarte posibilEste clar că în vitro este permisă recrearea oricărui lucru, inclusiv dintele. Este într-adevăr posibil să recreezi un dinte nou în gura unei persoane? Un genetician ucrainean susține că da. Cum se va întâmpla acest lucru va fi discutată mai jos.

Care este modul intern de restaurare a dinților? Cercetătorul consideră că este necesar să se injecteze injecții pe baza celulelor stem ale dinților din lapte în locul în care a crescut același denticol. Celulele stem similare se încep să se înmulțească și, după câteva luni, se va dezvolta un nou germen de dinți. Se pune întrebarea: de unde putem obține aceste celule stem? Potrivit cercetătorului, este rațional să le dezvăluiți de la incisivii de lapte căzuți.

Deci, e drăguță procedura de re-creare simplă un dinte nou, dar este nevoie de timp. În prezent, evoluțiile din acest domeniu sunt oprite temporar din cauza lipsei de finanțare.

Modul extern este de a recrea un dinte nou în mediul extern. Poate fi o cultură de organe sau o eprubetă specială. Cultivarea dinților a fost testată mai întâi pe rozătoare.

Această dezvoltare a implicat oameni de știință japonezi. Esența acestei metode externe a fost utilizarea de celule primitive care sunt mai mari decât celulele stem. Introducerea materialului este posibilă în cadrul de colagen, care este apoi plasat într-o eprubetă sau într-o cultură de organe.

Procesul de creștere a noului instrument a durat două săptămâni. Acesta a inclus toate părțile necesare pentru creșterea completă. Și avea dentină, pulpă, vase, țesuturi necesare și smalț. Dentiția artificială a fost bine stabilită la rozătoare și a funcționat bine în viitor.

Probleme de cultivare a dinților artificiali

Bioingineria viitorului: creșterea dinților.În ciuda faptului că posibilitatea de a recrea noi dinți este un progres în medicina internă, oamenii de știință și geneticienii notează unele dificultăți și probleme.

Se știe că scopul cultivării unui dinte este de a crea un nou organ, care trebuie să ia forma necesară. Dar cum să vă asigurați că noul organ nu se transformă într-o piesă amorfă? Daca soarecii au reusit sa recreeze un dinte de calitate, atunci nimeni nu garanteaza ca o persoana va avea acelasi lucru.

Pentru a crește un germen dentar cu drepturi depline, este necesar să vă asigurați că celulele stem încep să se dividă simultan și în direcții diferite. Chiar dacă se formează un nou vârf, este necesar să se transfere chiar și calitativ în gura pacientului. Este corect să implantăm dintele și să îl facem astfel încât să nu fie o sarcină ușoară și nu există nici o garanție.

Stomatologii ca nimeni nu înțelege că dintele pierdut este destul de greu pentru a readuce în loc, acest lucru este aproape imposibil de făcut. De asemenea, tehnica prin care în loc de dinții îndepărtați este înlocuită de dinții proprii nu a găsit popularitate tocmai din cauza eficienței reduse. Prin urmare, nu există nici o garanție că dinții creați prin metoda artificială, pot lua din punct de vedere calitativ în gura pacientului.

Un alt aspect controversat este acela nu este transplantat un dinte, ci doar rudimentul său, deci nu este clar ce va deveni în viitor și dacă va deveni un dinte cu drepturi depline. De asemenea, este necesară stimularea creșterii acestui rudiment, altfel se poate opri în dezvoltarea sa. Dinții adevărați se hrănesc prin propriile canale și cum se face un mecanism similar pentru un dinte artificial este încă un mister.

Întrebarea rămâne și diferențierea dinților rămâne deschisă. Unde este garanția că molarul nu va crește pe locul dintelui canin? Studiile în acest domeniu sunt în curs, dar până acum nu au fost obținute rezultate bune.

Expunerea la ultrasunete

Cultivarea dintelui este foarte posibilăAceastă metodă se bazează pe acțiunea impulsurilor cu ultrasunete. În timpul cultivării, ultrasunetele impulsionează fălcile și stimulează restaurarea dintelui vechi sau creșterea unui nou. Acest lucru afectează maxilarul. Dacă persoanele anterioare cu o parte a maxilarului au fost subdezvoltate, intervenția chirurgicală a fost necesară, acum ultrasunetele îi vor ajuta. acest principiul este similar cu masajul.

Au fost efectuate experimente cu impulsuri ultrasonice la iepuri. Poate că, după un timp, o astfel de tehnică va fi introdusă în practica medicinei.

În Canada, a fost creat un dispozitiv special cu ultrasunete, asemănător unui mazăre mic. Este încorporat în rădăcina dintelui abandonat și îl mastează cu ajutorul impulsurilor ultrasonice. Această experiență a fost efectuată pe rozătoare și un nou dinte a crescut în curând. Dar scopul principal al acestui experiment a fost întărirea țesuturilor sub dintele pierdut. Și faptul că un dinte nou a crescut sa dovedit a fi o senzație.

Acest dispozitiv este închis într-un corp fabricat din material biologic și nu aduce nici un disconfort pacientului. Desigur, o astfel de metodă, în primul rând, este capabilă să ajute oamenii cu un dinte care nu este complet rupt.

Pentru invenția unui astfel de dispozitiv, inventatorii au primit premiul Consiliului canadian. Creatorii acestei zile se îmbunătățesc acest dispozitiv cu scopul, cât mai curând posibil, de ao introduce în practica medicală.

Profesorul Jeremy Mao a dezvoltat procedura de reconstrucție a germenului dinților în alveol. Din materiale naturale, profesorul a construit un cadru care nu se deosebea de dintele real și a introdus un stimulant de creștere acolo. Experimentul a fost efectuat pe animale care au fost implantate cu acest dinte într-un alveol gol. Și, după câteva luni, animalele au crescut un germen dentar nou, care a sufocat în mod ideal în gură și a acționat bine în viitor.

Laser și Tehnologii Mentale

Practica de creștere a dinților noiMetoda utilizării unui laser pentru a crea un nou rudiment dinte a fost creată relativ recent. Esența sa constă în utilizarea celulelor stem simultan cu un laser cu putere redusă. Această idee a fost dezvoltată Cercetătorii de la Harvard. Este la etapa inițială. Deoarece nu a fost verificată în public, nu este recomandabil să vorbim despre aceasta ca o tehnologie.

Pana in prezent, cercetatorii au nedumerit asupra modului în care toate la fel de a stăpâni tehnologia, care va crește în mod eficient dinți noi, și le introduc în cavitatea pacientului, vindecatorii recomanda pentru a obține acest efect prin utilizarea puterii de gândire. Nici mai mult, nici mai puțin!

Natura are o schimbare a dinților în oameni. Dovada de acest lucru - dinti de lapte, care sunt înlocuite cu cele obișnuite. Vindecătorii și yoghii cred că acest mecanism de reînnoire poate fi reluat cu puterea gândirii, este necesar doar să vă informați corpul despre această dorință. Dar mai mult va fi o lucrare minuțioasă asupra ta și a minții tale.

A descris algoritmul acțiunilor de reconstrucție a dinților noi prin puterea gândirii Mihail Stolbov. Acest algoritm de gândire funcționează după cum urmează:

 • Merită să ne amintim acele sentimente pe care copilul le-a avut când au căzut dinții și au crescut noi. Este important să vă amintiți mai multe astfel de momente asociate cu pierderea dinților, cu durere și așa mai departe. Acest lucru dă un impuls pentru reînnoirea conștiinței.
 • În continuare, trebuie amintit că mai întâi există incisivi, sunt primii și abandonați. Prin urmare, mecanismul de recuperare ar trebui să înceapă cu incisivii.
 • Aceste gânduri ar trebui să apară într-o persoană nu numai atunci când el se gândește la asta, dar întotdeauna, pentru 24 de ore pe zi, indiferent de alte gânduri ale unei persoane.

Apoi trebuie să mergi la practică. Exerciții practice pentru care trebuie să cheltuiți aproximativ 30 de minute:

 1. Cum să crești dinți noiAr trebui să acordați atenție tuturor gingiilor. Amintiți-vă cum s-au umflat, mâncând și rănit în timpul apariției dinților. Se recomandă introducerea semințelor pe măsură ce acestea încep să germineze.
 2. Următoarele 10 minute sunt necesare se concentreze pe spațiu sub incisivi.
 3. Fără oprirea primelor două exerciții, ar trebui să includeți încă unul - să vă concentrați asupra punctului dintre sprâncene. Din punct de vedere mental, este necesar să se pronunțe astfel de cuvinte: Toți dinții sunt reînnoiți, sănătoși și puternici. Următoarele perioade de practică ar trebui să fie luate în considerare în aceste trei etape, reprezentând modul în care dinții bolnavi cad și în locul lor cresc noi.

Timpul de a continua aceste exerciții depinde de regularitatea lor și de caracteristicile corpului uman. Exercițiu este de dorit să se repete în fiecare zi timp de o lună. Rezultatul cuiva va fi mai rapid, dar cineva este mai lent.

Principala greșeală a acestei metode este că o persoană începe să aibă gânduri negative din faptul că dinții încep să cadă, există durere și disconfort. Astfel de gânduri ar trebui să fie imediat aruncate și îndreptate spre calea cea bună.

Pentru asta exerciții au beneficiat, este necesară îndeplinirea altor condiții:

 • Cum să crești dinți noi: cum să crești dinți noiCreați un spațiu tridimensional de gândire cu un dinte și rădăcini. Apoi trebuie să încercați să rădăcinați mental.
 • Creați o imagine precisă a dinților, forma, dimensiunea și smaltul.
 • Metoda de gândire poate fi vindecată și carii, trebuie doar să vă imaginați că fața neagră începe să devină albă. După vindecare, puteți începe deja să restaurați dintele.
 • Pentru tratamentul oricărei boli dentare, puteți crea sănătate mentală sănătoasă, care se va muta în zona afectată.

Astfel de tehnici mentale nu au fost doar în cauză cu Stolbov, dar toți autorii aceștia au un mecanism comun de impact asupra dinților:

 1. Mișcarea în timp. Este necesar să ne întoarcem în copilărie și să ne amintim cum slăbirea dinților și creșterea dinților noi, pentru a reveni la acele senzații care au fost experimentate în această perioadă.
 2. Schimbați câmpul de energie și direcționați-l spre locul potrivit.
 3. Este necesar să se acorde atenție în mod constant acestor exerciții, este mai bine nici măcar o dată pe zi. Și apoi rezultatul nu va trece.
 4. Începeți imaginile cu tăietoare și deplasați-vă la periferie.

Lista de preturi

Creșterea dinților noiMulți oameni se ocupă de această problemă în primul rând. Un răspuns unic și concret la aceasta nu este, deoarece această metodă nu și-a câștigat încă popularitatea.

Cu toate acestea, este planificat ca prețurile să nu fie mult diferite de protezele tradiționale. În stadiul actual se efectuează doar experimente de laborator, în principal pe rozătoare. Când această metodă va funcționa asupra unei persoane, nu există predicții exacte.

Încă câțiva ani, poate chiar o duzină, ar trebui să aibă loc atunci când toate problemele discutabile ale cultivării artificiale vor fi rezolvate și această metodă va fi accesibilă oricărui cerc de pacienți.

În primul rând, tehnologia unei astfel de cultivări trebuie să treacă peste tot experimente pe animale, după care vor exista deja studii clinice asupra persoanei. Dacă se justifică, atunci această tehnologie va fi pusă în aplicare.

Experiența centenariilor

În ciuda faptului că tehnologia cultivării artificiale nu și-a găsit încă aplicația în medicină, în practica modernă există deja cazuri de oameni care au reușit deja să achiziționeze al treilea set de dinți.

Cum s-ar putea întâmpla asta? Mistic, nu altfel! În orașul rusesc Sochi, locuiește pensionarul Tsapovalova, care, după jubileul centenar, a început să creeze noi crânguri. Acest caz uimitor a făcut o furore reală în medicina modernă. În timp ce experții se gândeau și se întrebau cum sa întâmplat, pensionarul însăși a deschis toate cărțile. Potrivit femeii, această anomalie a avut loc ca urmare a modului sănătos de viață. Nu a băut, nu a fumat, a fost vegetarian și a încercat să evite situațiile stresante.

Un astfel de caz nu este unul de acest gen. Au fost descoperite încă patru ficat de lungă durată, care au avut norocul să dețină al treilea set. Un rezident al hinterlandului indian, care era de asemenea vegetarian, dar nu a respectat chiar și cea mai simplă igienă. Cerul din cel de-al treilea set de dinți poate fi de asemenea ficat lung din Tatarstan și Cheboksary.

Oamenii de știință și geneticienii afirmă în unanimitate că nu este altceva decât un fenomen. Toți acești oameni s-au întâmplat activarea rudimentelor dentare, care au fost păstrate pentru o lungă perioadă de timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt alveolele din gură, efectul lor asupra dentițieiCare sunt alveolele din gură, efectul lor asupra dentiției
Când copiii au dinți de copil?Când copiii au dinți de copil?
De ce durerea dintilor: simptome si tratamentDe ce durerea dintilor: simptome si tratament
Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?Cum sa prevenim cariile dentare la un copil?
Chistul pe gingie: tratamentul la domiciliuChistul pe gingie: tratamentul la domiciliu
Schimbarea dinților la un copil: sfaturi și ordinea pierderii dințilorSchimbarea dinților la un copil: sfaturi și ordinea pierderii dinților
Argintarea dinților la copii: pentru și împotrivaArgintarea dinților la copii: pentru și împotriva
Fluorizarea dinților la copii: beneficiu, prețFluorizarea dinților la copii: beneficiu, preț
Câți dinți de înțelepciune ar trebui să aibă o persoană, în mod normalCâți dinți de înțelepciune ar trebui să aibă o persoană, în mod normal
Ce tratează dentist-terapeutul, ce face medicul dentistCe tratează dentist-terapeutul, ce face medicul dentist
» » Cum să crești dinți noi: cum să crești dinți noi
© 2021 amigdas.com