amigdas.com

Lacate pentru porti din carton ondulat

Porti de intrare din tabla ondulataTeritoriul său, indiferent de mărimea sa, este obișnuit să protejeze și să se protejeze de oaspeții nedoriți. Spațiile de locuit sunt împrejmuite cu garduri din diverse materiale: lemn, cărămidă, metal. Astăzi, materialul din ce în ce mai profund este utilizat ca material pentru garduri. Rezistent la uzură și ieftin, prezentat într-o varietate de culori, foaia de profil poate fi înscrisă în orice design. În cazul în care nu întregul gard, portiera din carton ondulat este realizată aproape oriunde, indiferent dacă este amplasată separat sau la poartă. Pentru a fi protejat în mod fiabil de zonele străine, în rampe este instalată o încuietoare.

Clasificarea încuietorilor

Încuietorile pentru porți din carton ondulat pot fi clasificate în funcție de două criterii:

 • pe tipuri de instalații;
 • după tipul mecanismului de blocare.

Clasificarea pe tipuri de instalații

Încuietorile pentru portieră din tabla ondulată după tipul de instalare pot fi împărțite în trei tipuri:

 1. Cum de a alege o încuietoare pentru poartămontat. Structurile greoaie nu arată prea estetică ca o încuietoare pentru poarta, dar ele continuă să fie folosite, în principal în grădini și zone de grădină. Ele nu sunt foarte fiabile și sunt deschise cu un efort minim;
 2. deasupra. Astfel de structuri sunt instalate pe partea interioară a porții. În afara ei sunt deschise cu o cheie, iar din interior, în funcție de tipul - fie cu o cheie, fie cu un zăvor special. Deoarece dispozitivul de vârf este expus la sedimente, este mai bine să-l protejeze de ploaie și zăpadă cu o vizor specială;
 3. Mortice. Dispozitivul de blocare a unui design special se taie în pânza pietrei goale. Instalarea sa este un proces intensiv de muncă, însă structura este protejată de precipitațiile atmosferice de materialul pietruit.

Există mai multe tipuri de încuietori. Cremalieră și aparate pinion ca dispozitive de blocare la porțile nu este, practic, utilizat din cauza nesiguranței extreme și construcții electromagnetice sau electromecanice foarte fiabil costisitoare nepractice pentru a instala pe poarta un metal subțire, care nu este greu de tăiat pentru a penetra site-ul.

Încuietori electromecanice sunt un mecanism de declanșare și un tablou de bord, pe care se formează codul care deblochează blocarea. Astfel de dispozitive sunt foarte fiabile, dar trebuie alimentate cu energie electrică. Iar dacă lumina este oprită, mecanismul de blocare se deschide și se oprește. Acum, încuietorile electromecanice sunt echipate nu numai cu baterii, ci și cu baterii cu reîncărcare continuă. Într-una dintre versiuni, în loc de cod, este folosit un semnal electric, care vine de la apăsarea unui buton.

Blocări electromagnetice, mecanismul căruia este reglat la un câmp magnetic specific al unei chei speciale, au fost de mult timp considerate foarte fiabile. Dar astăzi, cu ajutorul unui echipament special, puteți să ridicați orice combinație electromagnetică, adică să faceți o cheie master.

Blocări de undă radio în conformitate cu principiul de funcționare sunt similare cu alarmele auto și sunt considerate astăzi cele mai fiabile. Dar ele sunt foarte scumpe, iar pentru instalarea lor aveți nevoie de echipament special și abilități profesionale.

Clasificarea pe tip de mecanism de blocare

Pe această bază, puteți distinge de asemenea trei tipuri de dispozitive:

 1. Tipuri de încuietori pentru porți din carton ondulatpârghie. Încuietorile acestui design sunt considerate cele mai fiabile. Suvaldele sunt plăci figurine în interiorul încuietorilor, care sunt deplasate cu chei ghimpate. Cu cat este mai mare blocarea, cu atat este mai fiabila blocarea. Dar un dezavantaj semnificativ al proiectelor de construcție este dimensiunile mari ale dispozitivelor însele și cheile pentru ele. Dispozitivele voluminoase nu sunt potrivite pentru toate porțile. În plus, acestea sunt deschise numai cu chei atât în ​​interior, cât și în exterior;
 2. cilindru. Blocurile cilindrilor sunt simple și fiabile. Un mare avantaj al acestui design îl reprezintă posibilitatea înlocuirii mecanismului cilindrilor (larvelor) fără dezmembrarea întregii blocări. Complexitatea larvei afectează gradul de protecție al dispozitivului de blocare;
 3. Smartloki. Desenele moderne sunt deschise cu ajutorul unui cod, amprentă digitală sau o imagine a retinei. Dezavantajul lor semnificativ este costul ridicat. Cele mai comune sunt astăzi blocările de coduri. Dezavantajul lor este abraziunea evidentă a butoanelor cu cifrele codului, astfel încât combinația digitală trebuie schimbată frecvent, astfel încât butoanele să se estompeze uniform.

Cerințe pentru blocare

Blocul pentru poarta trebuie îndeplinesc mai multe cerințe:

 • o construcție sigură, care nu se teme de umezeală și de praf. Cel mai complet acest criteriu este răspunsul sovalnye. Trebuie remarcat faptul că dacă umezeala intră în mecanism și temperatura aerului sub zero, blocarea oricărui design va îngheța;
 • deschiderea și închiderea în interior fără o cheie. Deci, sunt aranjate încuietoarele cilindrilor Mecanismul interior poate fi deschis cu o cheie din exterior. Dar ele sunt foarte sensibile la poluare;
 • protecția împotriva hacking-ului. Cele mai protejate sunt dispozitive electromagnetice, electromecanice și cu unde radio;
 • design compact. Blocajul pentru portieră din tabla ondulată nu ar trebui să fie mare - nu este o ușă de garaj din tablă. Din acest punct de vedere, cea mai bună opțiune este structura mortise.

Blocați instalarea

Instrumente de instalare blocați pe ghilimele de carton ondulat:

 • Care sunt încuietorile pentru poartamașină de sudat;
 • Burghie cu burghie;
 • un bulgar cu un cerc de metal;
 • șurubelniță;
 • șurubelniță;
 • pătrat;
 • un scriitor al cărui rol poate fi jucat de un obiect ascuțit din oțel de scule, pentru marcarea găurilor și canelurilor pe metal.

Instalarea blocării deasupra capului

Atunci când faci un portieră de pe o placă ondulată la o altitudine de 900 mm față de nivelul solului, de obicei un fascicul transversal este sudat. În cazul în care elementul transversal de putere al structurii se află într-un alt loc, atunci sub blocare este necesară sudarea unei alte plăci. Blocarea partea interioară a porții trebuie aranjate astfel încât a căzut pe crossmember una dintre găurile de fixare și mânerul miezului și a căzut deasupra sau dedesubt și marchează deschideri în canatul ușii pentru motorul principal și șurubul mort coloanei. Dacă construcția coloanei nu permite ca gaura să fie făcută în ea, atunci este necesar să se adune o placă pe ea sub partea de contragreutate a încuietorii.

Următoarea etapă a lucrării este găurile de găurire pentru chei și mâner și sub bolțul din pol. Orificiile sunt perforate pe contur și aliniate la fișier. Pe profil, este adesea incomod să puneți piulițele pe filetele șuruburilor de montare ale mașinii. Prin urmare, pentru a-l consolida, este mai bine să folosiți șuruburi autoportante pentru metal. Gauri pentru ele în prealabil nu poartă. De asemenea, puteți utiliza șuruburi, sub care sunt realizate găuri de diametru mai mic și filetate cu un robinet. Atunci când mecanismul este fix, este necesar să se instaleze un miez și mânerele cu suprapuneri.

Instalarea unei clapete de blocare

Cum să instalați corect sistemul de blocareSunt fabricate porți din carton ondulat profile speciale cu profil îngust cu o distanță mică de la bară până la centrul cilindrului (larva) și o bandă îngustă. Acestea sunt destinate instalării într-o țeavă cu dimensiuni 40 × 40, 40 × 50, 40 × 60 sau 60 × 60 mm. Astfel de mecanisme sunt de asemenea convenabile deoarece sunt echipate cu larve ușor de înlocuit dacă, de exemplu, cheile au fost pierdute. Prin șuruburi pentru fixarea larvelor și mânerele ușilor crește fiabilitatea încuietorii și complică hacking-ul acesteia.

Dar dacă decizia de a instala dispozitivul de mortise a fost luată deja după fabricarea porții din tabla ondulată și, pe măsură ce sa folosit o țeavă de profil subțire, atunci sub încuietoare, cutia este fiartă din tablă de oțel cu grosimea de 3 mm. Decalajul dintre pereții cutiei și carcasa blocului trebuie să fie minim.

Cutia este fie o țeavă de profil, fie secvența de lucru este aceeași. Mai întâi, la capătul porțiunii de porți din carton ondulat în cutie sau în profil, sunt marcate găurile pentru dispozitivele de fixare și canelura sub corpul dispozitivului de blocare. Bulgar are două tăieturi longitudinale și o diagonală între ele. În acest caz, se obțin două triunghiuri, unde cele două laturi care formează un unghi ascuțit sunt tăieturile din metal. Triunghiurile de-a lungul laturii înguste sunt îndoite spre exterior și tăiate. Liniile canalului sub mecanism sunt procesate de un fișier. Orificiile pentru șuruburile de fixare sunt forate. Aceeași muncă este efectuată pentru a instala partenerul.

În țesătura pătratului (profnastyle) de pe partea exterioară și interioară sau pe cutie sunt marcate și executate cu un burghiu găuri pentru instalarea larvei și introducerea tijelor la care vor fi montate mânerele. Pe burghiu trebuie instalat un burghiu cu un diametru mic. Găurile marcate sunt perforate cu grijă, astfel încât acestea sunt ulterior complet acoperite cu patch-uri decorative. Apoi mecanismul este instalat și fixat cu șuruburi. De asemenea, puteți monta un pistol de nituire, dacă acest echipament este la îndemână. O larvă este introdusă în mecanism și fixată cu un șurub special. După aceea, se montează o tijă pătrată, iar mânerele sunt montate și fixate pe ea.

Când dispozitivul este instalat și fixat, canelurile sunt tăiate pentru mecanism și ureche. Este foarte precis pentru a determina locația canelurii, dacă limba și tableta sunt șterse cu chit sau pastă de dinți obișnuită și de câteva ori încercați să închideți poarta. Urmele albe pe stâlp - aceasta este marcajul pentru caneluri. Orificiile finalizate sunt acoperite cu o placă de contrapresiune, fixată pe stâlp în același mod ca și mecanismul de blocare a profilului ramei porții.

Producătorii oferă set de opțiuni de blocare, inclusiv cele concepute special pentru porți din carton ondulat. Rămâne doar să se determine tipul de dispozitiv și bugetul alocat pentru acest scop și să se realizeze cu atenție instalarea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Wicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografieWicket din carton ondulat cu mâinile tale - tehnologie de fabricație, fotografie
Utilizarea plăcilor ondulate cu un model pentru lemn pentru garduriUtilizarea plăcilor ondulate cu un model pentru lemn pentru garduri
Portițe din țevi de profil: producție și fotografiePortițe din țevi de profil: producție și fotografie
Acoperiți acoperișul cu o foaie de profilareAcoperiți acoperișul cu o foaie de profilare
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
Poarta din profil metalic: instalare și fotografiePoarta din profil metalic: instalare și fotografie
Facem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și deseneFacem poarta cu mâinile noastre: fotografii, clipuri video și desene
Porți din carton ondulat cu mâinile proprii - recoiling și swingingPorți din carton ondulat cu mâinile proprii - recoiling și swinging
Acoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulatăAcoperiș cu tablă profilată, instalare de tablă ondulată
» » Lacate pentru porti din carton ondulat
© 2021 amigdas.com