amigdas.com

Analgezice eficiente pentru durerea de dinți

Durere eficientă pentru durere de dințiocazional durere de dinți

este atât de puternic încât poate chiar să-și piardă conștiința de la ea. Există multe modalități diferite de a scăpa de o durere de dinți puternică.

În cazul în care dintele continuă să deranjeze, și în timp, durerea de dinți nu merge, dar, dimpotrivă, devine mai severă, doar o vizită la medic sau ameliorarea durerii.

Pentru a atenua situația cu durere de dinți severă, puteți, folosind metode diferite, de la analgezice puternice, care sunt vândute în farmacii, la prima vedere, prescripții neobișnuite, dar bune, de medicină alternativă. Desigur, este bine să monitorizați cu atenție starea dinților și pentru a vedea un medic la cea mai mică plângere, Dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. De aceea, fiecare persoană, cel puțin o dată în viața sa, a trăit această senzație neplăcută când rănile dinți i-am dorit să urc pe perete de durere severă.

Anestezic puternic pentru durerea de dinți: medicamente de farmacie

Anestezice pentru durerea de dințiDacă dinții se îmbolnăvesc acasă, în cazul în care există o farmacie în apropiere, cel mai simplu mod de a scăpa de durere este să mergeți la cea mai apropiată farmacie aflată la domiciliu și să cumpărați un bun analgezic pentru un dinte bolnav. Atenție: analgezicele sunt bune pentru a ajuta cu dureri de dinți, dar nu tratați un dinte bolnav. Pentru a scăpa de durere nu este temporară, dar pentru bine, trebuie să arătați dentarul bolnav dentistului.

Cu toate acestea, produsele farmaceutice de producție industrială, care au un efect analgezic puternic la pacienții cu durere dentară, scot în mod eficient durerea și vă permit să îndurați calm până în momentul în care devine posibil să se arate un dinte bolnav medicului.

Cele mai frecvente remedii de durere pentru durerea de dinți sunt următoarele medicamente:

 • ketorol. Acesta este un remediu foarte bun pentru durerea de dinți, este considerat unul dintre cele mai eficiente. Ketorol nu numai că calmează dintele bolnav cu durere severă, dar are și un efect antiinflamator pronunțat. Cu toate acestea, pentru a elimina cauza durerii, este necesar să vizitați dentistul cât mai curând posibil.
 • Nurofen. Nurofen este un remediu nu numai pentru durerea de dinți. Acesta este un instrument bun care înlătură durerile dentare, capului, mușchilor, articulațiilor, traumelor. În plus, nurofen normalizează temperatura corpului pentru gripa și alte boli, însoțite de o creștere a temperaturii corpului. Principalul plus al nurofenului este o perioadă lungă de acțiune. Efectul analgezic durează până la opt ore. În acest timp, puteți, dacă doriți, și ocazia de a ajunge la medicul dentist sau de a ajunge la acesta. Principalele dezavantaje sunt costul ridicat al medicamentului din farmacie și substanța activă ibuprofen, care poate avea un efect negativ asupra sistemului nervos și poate provoca efecte secundare grave.
 • Nimesil și Nise - analgezice bune, substanță activă activă în care este nimesulid.
 • Paracetamol. De obicei, acest remediu este utilizat ca antipiretic, dar are și un efect analgezic pronunțat. Paracetamolul poate fi luat nu numai de adulți, dar și de copii. Atenție: în cazul în care instrumentul este achiziționat pentru copil, este recomandat să întrebați la farmacie de droguri „paracetamol“, fără arome, deoarece medicamentul fabricat sub forma unui sirop dulce, poate provoca reacții alergice severe.
 • analgene. Acest medicament este utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea durerii cu durere dentară, cap, articulație și mușchi. Principalul său avantaj este disponibilitatea și prețul scăzut. Analgin poate fi cumpărat în orice farmacie fără prescripție medicală. Principalul dezavantaj este că utilizarea analginului cauzează uneori complicații grave. În prezent, când piața farmaceutică se dezvoltă în mod activ și, în fiecare zi, apar analgezice mai puternice, analginul și-a pierdut în mod semnificativ poziția, pierzând în popularitate nurofenul și ketorolul.

Cel mai bun analgezic pentru durerea de dinți: rețete de medicină populară

Remedii populare pentru durerea de dințiSe întâmplă că o durere de dinți puternică ia o persoană prin surprindere, în cazul în care nu există nici o farmacie, de exemplu, în mediul rural în afara orașului, la un picnic în pădure, în livadă. Dacă nu este foarte puternică, este bine să așteptați până când este admisă la medic, pentru a nu lua medicamente suplimentare. Dacă este atât de puternic încât nu există nici o forță de a tolera aceasta, este necesar să se ia măsuri urgente, altfel ar putea exista șoc dureros.

În astfel de cazuri, dinții sunt tratați cu medicamente populare.

Aceste fonduri par adesea ciudate și ilogice, dar, cu toate acestea, atunci când sunt utilizate, simptomele neplăcute se retrag repede. Citiți mai multe despre acest lucru se poate face în medicina tradițională și cărți de referință medicina non-tradiționale. Următoarele sunt cele mai comune rețete:

 • În cazul în care dintele a fost inflamat prins într-o reședință de vară sau pe un site-gradina-gradina, calmeaza rapid un dinte bolnav toate planta favorita "menta". Monetăria crește în multe grădinari și este renumită pentru proprietățile sale utile. Pentru a calma dintele deteriorat, trebuie să înlăturați o frunză de menta, să o mestecați și să puneți frunza de mestecat pe dintele bolnav. În cinci minute, durerea poate fi uitată, deoarece menta are un efect analgezic puternic și ameliorează spasmul. La domiciliu, în loc de frunze proaspete de menta, puteți utiliza la fel de ușor cu ulei esențial. Uleiul esențial de mentă este aplicat pe un disc de bumbac, iar acest disc este aplicat unui dinte bolnav. Disconfortul trece rapid printr-un efect calmant, antiseptic, analgezic și relaxant al menta.
 • Cei cărora le place să facă prăjituri și prăjituri acasă, în bucătărie există întotdeauna o pulbere de vanilie. Acesta este de obicei adăugat la desert și produse de panificație, dar nu toată lumea știe că vanilia are capacitatea de a elimina senzații puternice neplăcute. Un vârf de vanilie este aplicat pe un tampon de bumbac curat și acoperă suprafața dintelui bolnav. În douăzeci și cinci de minute, numai memoria rămâne de durere. Atenție: pentru a elimina durerea aveți nevoie de numele de vanilie, zahărul de vanilie aici nu se potrivește.
 • Apicultorii știu prima dată despre proprietățile medicinale ale propolisului. Pentru a scapa de durere de dinti va ajuta o tinctura de propolis de 30%. Poate fi achiziționat la o farmacie sau în magazine de apicole de marcă. Propolisul are un efect analgezic și antiseptic și, de asemenea, elimină inflamația. Astfel, el nu numai că ameliorează durerea, ci și curează. Pentru a scăpa de durerea de dinți, o mică bucată de vată de bumbac, umezită în tinctura de propolis, este plasată pe dintele bolnav.

Primul ajutor în caz de boală de dinți, dacă nu există nici un medic în apropiere

Ajutați-vă cu durerea dentară dacă nu există nici un medic în apropiereDacă durerea de dinți este foarte puternică, dar nu există posibilitatea de a apela la un medic sau de a merge la recepție la medicul dentist, trebuie să încercați să faceți față problemei dumneavoastră. Pentru aceasta este necesar, în primul rând, să se determine unde este localizată boala de dinți. Dacă ea dă altor locuri (de exemplu, în ureche), sunt prezente primele semne ale unui proces inflamator. În acest caz, este de dorit să luați un anestezic care să aibă efect antiinflamator.

Dacă durerea de dinți a apărut după ce osul de pește a fost blocat între dinți, disconfortul poate fi foarte sever. În acest caz, este necesar, în primul rând, să încercați să extrageți osul cu o oglindă și o scobitoare ascuțită (ață dentară). Dacă nu reușiți să încercați, puteți încerca să mâncați o bucată mică de pâine. În acest caz, probabilitatea este mare ca osul să iasă în procesul de mestecare.

Inflamația dintelui cu frig

Inflamația dinților cu răcealăÎn cazul în care durerea de dinți a început să deranjeze după hipotermie, atunci motivul său principal este o răceală. În acest caz, se recomandă administrarea unui medicament antiviral care elimină simptomele neplăcute la rece. Dacă aceasta crește și temperatura corpului, va fi opțiunea ideală analgezic cu efect antipiretic - Nurofen sau Paracetamol.

În cazurile în care durerea dentară acută este foarte deranjantă și este însoțită de umflarea mucoasei orale, febră, o creștere bruscă a temperaturii de peste treizeci și opt de grade, urgență sau urgență. Angajații "primului ajutor" vor face o injecție anestezică și vor ajuta la determinarea tacticii suplimentare a tratamentului.

În cazul în care durerea de dinți este îngrijorat de un copil mic, înainte de a da un medic pentru a da analgezice nu este recomandat, deoarece multe medicamente analgezice moderne poate provoca o reacție alergică puternică, până la umflarea lui Quincke.

Profilaxia durerii de dinți

În acele cazuri în care durerea de dinți a fost îndepărtată cu succes, în niciun caz nu uitați de acest episod neplăcut. De îndată ce devine posibil să contactați un dentist profesionist, acest lucru trebuie făcut, altfel dintele se va rupe treptat. Trebuie să vă reamintim că orice dinte bolnav este un focar potențial pentru infecții, deci trebuie să vă tratați dinții la timp.

În acele cazuri în care durerea se intensifică și sosirea medicului este întârziată, puteți apela dispecerul "Primului Ajutor" și întrebați cum puteți calma durerea de dinți înainte ca doctorul să vină. În cazul în care bătăi de dinți repetat în mod repetat, pentru îndepărtarea lor se recomandă utilizarea medicamentelor uzuale pentru durere. Experimentele cu medicamente noi nu se pot termina foarte bine.

O situație tipică este atunci când medicamentul utilizat pentru prima dată pur și simplu nu funcționează și o persoană care suferă de durere de dinți ia o altă doză de medicament, creând astfel o sarcină suplimentară asupra ficatului și a rinichilor. În plus, un medicament necunoscut poate avea efecte secundare grave. De asemenea, este suficient de ușor să faceți o greșeală cu dozajul. Prin urmare, în cazul în care durerea de dinți este adesea tulbure, trebuie să vă purtați întotdeauna cu dvs. durerea obișnuită pentru ajutor de urgență.

Combaterea durerii de dinți: recomandări practice

Lupta împotriva durerii de dințiPentru ca durerea de dinți să devină mai puțin deranjantă și să dispară treptat pentru totdeauna, este necesar să învățăm cum să o rezolvăm în mod corect. Pentru a preveni rapid și pentru a elimina rapid durerea de dinți, trebuie luate în considerare următoarele recomandări practice:

 • Ar trebui să fie verificată în mod regulat la medicul dentist și să vindece cu promptitudine toți dinții bolnavi. Este mai bine să cheltuiți timp suplimentar pentru a verifica starea de sănătate a stomatologului decât a fi surprins de o durere de dinți.
 • O atenție deosebită trebuie acordată prevenirii bolilor orale. Pentru aceasta, în primul rând, trebuie să vă periați în mod regulat dinții. Dacă, din orice motiv, nu vă puteți peria dinții de două ori pe zi, este bine să o faceți seara, pentru a îndepărta reziduurile mici de alimente din gură înainte de a merge la culcare. Dacă nu vă periați din dinți seara, în cavitatea bucală vor apărea condiții ideale pentru înmulțirea bacteriilor patogene.
 • Dacă nu există nici o posibilitate să vă spălați dinții, merită să mâncați un măr de soiuri solide (sau o pere). Puteți mesteca guma de mestecat.
 • Durerile de dinți frecvente pot fi deranjante datorită sensibilității crescute a smalțului dinților. În acest caz, este recomandat să excludeți complet de la regimul alimentar rece și cald. Produsele alimentare care intră în cavitatea bucală trebuie să fie confortabile. Temperatura și nu irită smalțul. De asemenea, în acest caz, se recomandă limitarea utilizării produselor care au un gust acru, deoarece acidul irită activ smaltul dinților.
 • În cazul în care durerea de dinți se îngrijorează foarte mult, dar primirea medicamentelor împotriva durerii este contraindicată din cauza alergiilor, puteți utiliza un anestezic împreună cu un medicament antihistaminic ("suprastin", "zodiac", "fenistil"). Atunci când există semne de alergie, administrarea unui anestezic se oprește imediat, înlocuind preparatul alergic cu unul similar, dar fără a provoca o astfel de reacție.

Durerea de dinți este mereu suferă și suferă, mai ales dacă a fost găsit un necaz în cazul în care nu există ocazia de a se adresa imediat medicului. Cu toate acestea, pentru a face față acestei probleme înainte de sosirea doctorului este destul de reală, principalul lucru este abordarea competentă a acestei probleme. O gamă largă de produse farmaceutice și medicină tradițională ajută la scăderea rapidă a senzațiilor neplăcute cauzate de durerea dentară. După eliminarea simptomelor dureroase, trebuie să vizitați un medic dentist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a citi un complot dintr-o durere de dințiCum de a citi un complot dintr-o durere de dinți
Cum funcționează ketamina cu durere de dinți?Cum funcționează ketamina cu durere de dinți?
Cum de a calma o durere de dinți la domiciliu?Cum de a calma o durere de dinți la domiciliu?
Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?
Efectele pilulelor de durere dentarăEfectele pilulelor de durere dentară
Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?Îi ajuta analginul cu durerea de dinți?
Dintele durează cu presiune sau înțepăturăDintele durează cu presiune sau înțepătură
Ce să faceți dacă dintele este bolnav sub umpluturăCe să faceți dacă dintele este bolnav sub umplutură
Ce ar trebui să fac dacă am dureri de dinți acute?Ce ar trebui să fac dacă am dureri de dinți acute?
De ce durează dintele după umplere și ce ar trebui să fac?De ce durează dintele după umplere și ce ar trebui să fac?
» » Analgezice eficiente pentru durerea de dinți
© 2021 amigdas.com