amigdas.com

Ce păsări zboară mai întâi la sud

Ce specii își părăsesc pământul natal în timpul ierniiUnele specii de păsări zboară din Rusia în locuri mai calde

. Feathers - animale cu sânge cald, cu o temperatură a corpului de 41 de grade, dar ce apoi le face să zboare pentru perioada de iarnă la sud? Potrivit statisticilor, peste 60 de specii de păsări trăiesc pe teritoriul Rusiei, majoritatea migrand sezonier în țările din sud. Pentru a recunoaște care sunt păsările migranți, trebuie să fiți atenți la ceea ce mănâncă. În cazul unui deficit alimentar, păsările tind să găsească alimente în alte zone.

Ce păsări zboară spre sud

Ce păsări zboară mai întâi la sudExistă păsări insectivore, hrănitoare și carnivore. Insectivorous flyed winged primul, pentru că odată cu apariția vremii reci, insectele se ascund sau dispar. Lipsa alimentelor face ca păsările să zboare în alte țări, unde insectele sunt prezente pe tot parcursul anului și temperatura este menținută caldă.

Ponei, trăind în tundra sau taiga, aproape toți zboară spre locul unde clima este mai caldă. Printre alte specii migratoare de păsări de pasăre, ornitologii disting:

 • cinteze;
 • Robins;
 • Rooks;
 • gaia;
 • grădinar de grădină;
 • Sistem de protectie;
 • ; amagitori ne pustiesc lanurile
 • Orioles;
 • flycatchers;
 • Lark;
 • cuci;
 • lebede;
 • grauri;
 • sturzi;
 • nightingales, etc.

Insectivore, carnivore și carnivore

Ce păsări zboară spre sudUn exemplu frapant al acestui lucru este înghițirea, care se hrănește cu gândacii și libelulele mai. Vânați preferă să-și găsească mâncarea coasta mediteraneană. Pentru păsările cu erbivore sunt avioanele care se hrănesc cu pești și broaște. În timpul iernii, lacurile și râurile îngheață, ceea ce face imposibilă hrănirea acestor păsări.

De asemenea, suferă păsări pășunate, care întâmpină dificultăți în găsirea de semințe și iarbă în mijlocul zăpezii. Păsările erbivore populare sunt macarale, care preferă să se pregătească pentru plecare la începutul toamnei. Adunarea în ambalaje, macaralele care iubesc căldura informează despre zborul oamenilor strigăt gutural. Cu toate acestea, nu toate macaralele își părăsesc teritoriile native, ci doar cei care locuiesc în regiunile nordice ale Rusiei.

Cine din iarnă cu pene?

Ce specii își părăsesc primul pământSpeciile de păsări dispărute nu își părăsesc habitatele și nu zboară departe de zona de iarnă în zonele calde. După ce s-au adaptat la condițiile de trai ale oamenilor moderni și la temperatură, păsările nu zboară spre sud, ci rămân, în timp ce continuă să mănânce resturile de alimente colectate din cutiile de gunoi și haldele de gunoi.

De asemenea, oamenii înșiși hrănesc reprezentanți ai speciilor sedentare cu ajutorul unor alimentatoare speciale. Peneți, care nu părăsesc pământul lor nativ:

 • tit;
 • vrăbii;
 • ciocănitori;
 • bullfinches;
 • schury;
 • ciori;
 • waxwings;
 • nuthatches;
 • porumbei.

Ce păsări zboară mai întâi în regiunile calde

Păsări migratoareSpecii insectile de aripi părăsesc mai întâi pământul lor nativ. Rulotele zboară înaltă, unde insectele încep să dispară mult mai repede și mai repede. Apoi, înghititurile zboară spre sud.

Songworms wagtail, mânca numai libelule, care sunt interceptate în mod maestru în zbor. Dragonfly, la rândul său, fie mor cu apariția vremii reci, fie se ascund în locuri retrase, lipsindu-se de mâncare. La începutul toamnei, aceste păsări sunt adunate în ambalaje și sunt prezentate în zori. Se întorc acasă la începutul primăverii.

Cine zboară ultimul

După speciile insectivore, ierbivorele zboară departe. Cele mai recente sunt rațe, lebede și gâște care pot găsi alimente până în momentul în care apa va fi acoperit cu crusta de gheata. Numai atunci, extracția peștelui va înceta să fie posibilă.

Ducii hibernează pe Peninsula Balcanică, lebede zboară spre Grecia și Marea Britanie și macarale spre Italia. Așa-numitele "nomade" aparțin unei specii separate de aripi. Aceste păsări rămân în țările lor natale pentru toamnă și chiar pentru iarna caldă. Sviristel, bullfinch, chizh, schur, dandy și tit - sunt reprezentanți ai speciilor nomade. Ei zboară numai dacă temperatura aerului este extrem de scăzută.

Unde zboară păsările acoperiți

Ce specii de aripi își părăsesc țara natală mai întâiPrimele nopți reci din august sunt semnale pentru zborul de păsări. În fiecare an, migrația către țările din Marea Mediterană și Africa. Cucul, flycatchers, înghițite sunt trimise pe continentul african. Pescarii migrează spre țărmurile mărilor Azov și Caspică. Sclavii merg în Franța.

Surpriza în ornitologi este țânțarul polar cu coadă lungă, care trăiește vara și primăvara în regiunea siberiană și pentru iarnă este trimis la Antarcticay. Oamenii de știință încearcă să explice acest fenomen prin faptul că suișorii mănâncă pește, crustacee mici, adică creaturi care trăiesc în principal în apă rece.

Ce păsări zboară în zonele mai calde și de ce o fac este scrisă mai sus. Trebuie să plece din motive naturale, pe care oamenii nu se pot schimba, dar puteți încerca să ușurați viața celorlalte păsări: hrăniți păsările în timpul iernii sau construiți alimentatoare speciale pe copaci. Acest lucru este puțin probabil să provoace alte păsări să nu zboare departe, dar va contribui cu siguranță la dezvoltarea lumii animalelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Ce păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ceCe păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ce
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Păsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăieștePăsări de curte comune: descrierea din fotografia în care trăiește
Duck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viațăDuck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viață
Satul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghituraSatul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghitura
» » Ce păsări zboară mai întâi la sud
© 2021 amigdas.com