amigdas.com

Baytril pentru păsările de broiler. Instrucțiuni de utilizare

Instrucțiuni pentru utilizarea baytriluluiDupă ce puii au ieșit și au părăsit casa lor sterilă, ei cad într-o lume în care nu există nici un fel de confort ca într-un incubator sau sub aripă de o găină. Va ajuta să supraviețuiască antibioticului Baytril. Păsările sunt obținute prin traversarea raselor de carne de pui și, fără furnizarea în timp util a crucii de droguri, sunt condamnate la moarte, deoarece corpul lor este instabil față de efectele mediului.

Cultura fără pierderi

Adesea, bolile afectează corpul de licitație al unui pui din cauza unei îngrijiri necorespunzătoare. Este important să știți care sunt simptomele bolii și cum să îngrijiți corect puiul.

Puiul trebuie să fie transplantat în incintă, unde temperatura este de 30 ° și există un aflux de aer proaspăt. În cazul lipsei de oxigen puiul se imbolnaveste inevitabil. Temperatura și iluminatul în broder sunt menținute în conformitate cu programul de dezvoltare al plictisitorului.

În prima zi a vieții, puiul este steril și corpul său produce suficiente enzime pentru a digera alimentele. Băuturile și alimentele sunt administrate moderat, astfel încât resturile de alimente să nu putrezească în tractul gastro-intestinal slab.

Dacă respectați regimul, iar în furaj adăugați vitamine, găinile cresc repede, iar greutatea lor în timpul lunii crește de 50 de ori! Pentru a crește 1 kg greutate în viu, va trebui să cheltuiți 2 kg de hrană. Prevenirea sănătății puiului și a dezvoltării acestuia. La cea mai mică suspiciune de infecție, puiul este izolat, iar lupta pentru viața lui începe cu utilizarea medicamentelor.

Baytril

Utilizarea disorderly a medicamentelor duce la dependență, imunitatea puiilor se înrăutățește, iar tractul gastrointestinal refuză să funcționeze.

Antibioticele trebuie utilizate în conformitate cu instrucțiunile și Baytril nu face excepție.

Preparatul Baitril se vinde ca o soluție de 10% de culoare gălbuie. Microbii distrug enrofloxacina conținută în Baytril.

Medicamentul are un efect asupra microbilor gram-negativi și pozitivi. La bolile cu participarea lor sunt:

 • micoplasmoze;
 • colibacteriosis;
 • enterită.

În 100 de litri de apă se dizolvă 50 ml de Baytril. În cazul unui număr mic de animale, 5 picături sunt diluate în 1L. După trei săptămâni, în caz de tranziție a bolii la o formă cronică, doza se dublează.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Beatril pentru găini ar trebui să fie consumat cu apă și un antibiotic timp de trei zile, apoi se face o pauză săptămânală, iar în următoarele cinci zile se administrează complexe de vitamine care restaurează microflora intestinală.

Medicamentul poate fi utilizat împotriva infecțiilor de tip mixt și salmoneloză, dar nu este utilizat în cazul streptococilor, deoarece nu este eficient în acest caz.

Simultan cu Baytril nu se aplică:

 • Vaccinul lui Marek;
 • mikrolidy;
 • tetraciclină;
 • cloramfenicol.

Medicamentul trebuie depozitat și aplicat în conformitate cu instrucțiunile de utilizare Baytril.

Ditrim

Cum se utilizează baytree corectÎn prepararea compoziției duble conține sulfametizină 20% și trimetaprină 4%. Cu ajutorul acestui agent slab toxic, puii de pui sunt tratați cu eimerioză și coxidioză. Componentele acționează la rândul lor, întărindu-se reciproc. Păsărilor i se administrează injecții intramusculare cu acest medicament și se aplică pentru spumare. La locul injectării nu există nici o inflamație, iar produsele de dezintegrare se eliberează în decurs de o zi.

avantaje:

 • Eficiență ridicată.
 • Datorită lipsei tulpinilor rezistente pot fi utilizate pentru prevenire.
 • Toxicitate redusă a celui de-al patrulea grup.

Calciul Borgluconat

Medicamentul este utilizat la primele semne de deficit de vitamina. Atunci când păsările cad în picioare, fără a alege cheag din ochi și pene murdare. Acest preparat complex este steril și se utilizează pentru injecții subcutanate.

Un litru conține:

 • Sarea complexă a tetraboratului 10-apă - 13 g.
 • Gluconat de calciu - 200 g;
 • Acid boric - 18,5 g.

Când se administrează subcutanat, produsul nu provoacă iritații. După introducerea medicamentului, metabolismul este stimulat, apare un efect antiinflamator și inima începe să funcționeze mai bine.

Tromeksin

Pulberea este dizolvată în apă în proporția, pentru prima zi de tratament, de 2 g / 1 litru de apă. În a doua, a treia zi, concentrația este redusă la jumătate. Dacă simptomele nu dispar, sedimentarea durează încă două zile.

Tromoxina se utilizează în următoarele afecțiuni:

 • colibacteriosis;
 • bacterie;
 • salmoneloza.

În cazul administrării corecte, efectele secundare sunt absente. Trebuie să fie luată exact așa cum este instruit.

amproliumului

Instrucțiuni de utilizareMedicamentul este utilizat pentru tratarea și prevenirea coccidiozei la puii de pui și puii tineri. Este o pulbere complexă solubilă în apă, în care 70% din lactoză și 30% din substanța activă a amproliului, care își păstrează eficacitatea timp de 5 ani dacă este depozitat corespunzător. Substanța medicinală este utilizată ca aditiv la alimente uscate.

Pulberea distruge paraziții seriei coccidice prin înlocuirea vitaminei B1 apropiate, perturbând echilibrul carbohidraților. Celulele mucoasei din tractul gastro-intestinal al păsării nu se lasă să intre în amprolium, se excretă din organism cu fecale.

În apă sau furaje, se adaugă pulberea conform instrucțiunilor.

metronidazol

Există pilule și praf de acest medicament. Substanța activă este perfect solubilă în apă. Lipirea puiilor se recomandă să fie făcută sub formă de pulbere. Metronidazolul nu are efecte secundare și se confruntă efectiv cu infecția - Trichomonella.

Medicamentul este recomandat pentru prevenirea trichomoniasisului.

Baykoks

Perfect vindecă și este utilizat pentru prevenirea oricărei forme de coccidioză. Substanța activă în acest caze este tetrazuril, care acționează selectiv asupra agenților patogeni în orice stadiu al dezvoltării, chiar și în stadiul intracelular.

Agentul poate fi adăugat în apă și se poate alimenta împreună cu preparate din vitamine.

Baikos folosit pentru instrucțiuni pentru păsări cu alte complexe de medicamente. Numirea este prescrisă de un medic veterinar. Se recomandă o remediere atunci când nivelul coccidiei în așternut este de 10-20 mii / g.

Pentru băutură, luați 1 ml de soluție Baikos de 2,5% pe 1 litru de apă. Soluția poate fi utilizată timp de două zile. După această perioadă se prepară o soluție proaspătă. În cazul îmbunătățirilor minore, tratamentul poate fi repetat după 5 zile.

trisulfona

Medicamentul este utilizat pentru a trata coccidioza. Ingestia încetinește metabolismul și blochează producerea de acizi nucleici, motiv pentru care microbii mor.

Cu ajutorul acestui instrument sunt vindecate:

 • colibacteriosis;
 • Pasteurellosis;
 • coccidiozei;
 • salmoneloza.

Trisulfonă este adăugată la băutură. În 100 de litri de apă se diluează 200 g de pulbere sau se dizolvă 1 ml de suspensie în 1 litru de apă.

Preparate din vitamine

Cum de a da byitrileCând alăptarea nu obține vitamine, păsările pot începe să se îmbolnăvească cu boli non-infecțioase, care sunt exprimate în diferite semne externe. Prin urmare, pentru prevenire și tratament, trebuie să utilizați tetrahidrovit și trivitamin P. Compoziția conține vitaminele cele mai importante pentru dezvoltarea găinilor - A, D, E.

Vitamina A crește rezistența-D - este necesară pentru asimilarea calciului - E - îmbunătățește vederea. Trivitamina II este adăugată la furaj, deoarece este absorbită în mediul de ulei.

Tetrahidrovit tratează deficit de vitamina și, în plus, conține vitamina C.

Vitaminele pentru păsări sunt adăugate băuturilor alcoolice în cazul în care cântăresc greu. Drogul este luat în caz de dietă echilibrată sub supravegherea unui medic veterinar.

Preparatele enumerate trebuie să fie întotdeauna la îndemână la păsător, totuși acestea trebuie utilizate numai dacă este necesar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bineCât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bine
Cum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânărCum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânăr
Câte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să steaCâte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să stea
De ce puii de pui cad în picioare? Cauze și metode de tratamentDe ce puii de pui cad în picioare? Cauze și metode de tratament
Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?
Aruncarea vrabii - ce să se hrănească și cum să se îngrijeascăAruncarea vrabii - ce să se hrănească și cum să se îngrijească
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Broilerii strănut și strănut: ce să tratăm și ce să facem?Broilerii strănut și strănut: ce să tratăm și ce să facem?
Bolile de pui broiler: simptome și tratamentBolile de pui broiler: simptome și tratament
Bolile bolilor: simptome de boală, tratament, fotografieBolile bolilor: simptome de boală, tratament, fotografie
» » Baytril pentru păsările de broiler. Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com