amigdas.com

Caracteristicile pescuitului de iarnă și de toamnă în Bashkortostan

Pescuitul de iarnă în BashkortostanMergând pe o excursie de pescuit în Republica Bashkortostan, așa cum o numesc ei în mod oficial, vă puteți bucura nu numai de pescuit, ci și frumusețea acestor locuri. Și puteți veni în ceea ce privește pescuitul de iarnă în Bashkiria și în alte momente ale anului. Chiar și un pescar novice nu se va întoarce acasă fără o captură semnificativă.

Informații generale

Pe teritoriul republicii există un număr mare de rezervoare mari și mici râuri, unde trăiesc aproximativ 46 de specii diferite de pești.

Pescuitul aici îi plac bogăția atât a pescarilor novici, cât și a meșterilor. În Bashkiria există mai mult de trei mii de lacuri, unde circulă circa 43 mii de mărimi diferite de râuri.

Pescuitul în toamnă

Septembrie. Vara se termină și pe stradă începe să se întunece înainte de a începe să se răcească. În acest moment, peștele trebuie căutat în ape puțin adânci, mai ales dacă vremea este caldă. În timpul loviturii reci, peștele coboară până la adâncime - roach, ide, crap. Pike și somnul trăiesc mai adânc.

Pescuit în noiembrie în Bashkortostan

În toamnă, peștii nu sunt deosebit de pretențioși în hrănire, deoarece încep toamna zhor. Pescuitul în septembrie este mai bun cu barca, înota mai aproape de gropi. Aici este un burbot excelent de mușcături, puteți prinde un biban chiar și pe un vierme. Foarte prost prăjit rame și somn. Dar știuca poate fi prinsă cu o momeală de lingură.

Odată cu apariția lunii octombrie, tot peștele se îndreaptă spre gropi chiar mai adânci, spre locurile de iarnă. Octombrie este o lună excelentă pentru prinderea peștilor rătăciți, deoarece încearcă să prindă mai multă grăsime înainte de o iarnă rece. Puteți să vă îmbogățiți cu bibanul, stiuca și șopârla pe aproape orice momeală. Pe momeală este prins perfect burbot, care preferă sezonul rece și tolerează slab căldura.

Pescuitul în noiembrie în Bashkiria se caracterizează printr-o captură bogată. Începerea rece, râurile și lacurile sunt acoperite cu crustă de gheață. Dar pe iazurile adânci poți pescui pentru o tijă de pescuit plutitoare. Sunt prinși bun știuc, roach, dace și biban. În locurile în care gheața nu a acoperit încă suprafața apei, puteți organiza pescuitul cu viermi sau viermi de sânge.

În plus față de stiuca, roach-ul și bibanul, șopârlele, bâta, cocoșul, șobolanul, burbotul și gudgeonul sunt bine prinse.

Pescuit de iarnă

Sfaturi mici pentru pescuit în decembrie în Bașkortostan și, în general, iarna:

 • Ar trebui să știți că peștii aproape că niciodată nu își schimbă locul de iernare. Prin urmare, dacă găsiți astfel de locuri, acestea ar trebui să fie notate pe hartă.
 • Pentru a merge la pescuit în timpul iernii ar trebui să fie în perioada în care prima gheață este deja ușor întărită: aproximativ 3 săptămâni după formarea crustei. Excelente în acest moment sunt prinse burbot, șopârlă și bers.
 • Experimentați iubitorii de pescuit știu că în timpul iernii este foarte rece în Bashkiria. Grosimea gheții ajunge la 15-20 cm. Crapul, crapul, crapul și crapul crucian sunt trimise la fund, și va fi aproape imposibil să le prindem. Dar puteți profita de biban, roach sau stiuca.
 • Bibanul este mutat de o școală mică, cu o populație de 5-10 pești de la o gaură la alta. Prin urmare, puteți să găuriți 7-10 găuri și pește calm.

După formarea primei gheață, practic orice momeală va fi prinsă peștii, stiuca, bibanul. Viermii, molii și larvele gîndacilor vor fi o momeală excelentă.

Pe tija de pescuit plutiți puteți prinde yazya, roach și rudd. Poți să-ți pregătești un aluat ca o momeală. Pe corpurile de apă fără gheață puteți vâna grayling, de obicei este prins de un vierme sau de un șic.

Pescuit în Bashkortostan: sezonul de iarnă, noiembrie, decembrie

Perioada de primavara

Din ianuarie până în martie, în Bashkiria, sezonul mort. Este foarte rece, temperatura scade la -40 grade.

Pescuitul adevărat în primăvară începe târziu - în luna mai. De obicei, amatorii merg la pescuit la râul alb, renumit pentru abundența și varietatea de pești.

În mod activ capturile de somn, momeală și viermi. Poți prinde liptilă pe linguri. Ca momeală, puteți folosi viermi, hrișcă, tărâțe, larve.

Sezonul de vară

În timpul verii, când vremea este deosebit de caldă, speranța pentru o captură bogată nu merită. Este mai bine să ieșiți de la vânătoare devreme sau dimineața. În acest moment puteți prinde orice pește. În vreme rece și ploioasă, puteți prinde burbot.

Bibanul păstrează la o adâncime, dar în căutarea hranei se deplasează la tufișuri. Puteți să-l prindeți pe momeală, folosind o bară de pescuit convențională sau filare.

Iazuri de pește

Iazuri de peșteRâul Agidel, celălalt nume este Belaya. Nu este cel mai mare râu din republică, dar poate fi un loc excelent pentru pescuit. Lungimea depășește 1400 km. Chiar și un pescar novice nu va pleca aici fără o captură.

Când începeți pescuitul, trebuie să decideți pe ce pești doriți să îl prindeți. De la Meleuzy până la Ufa, puteți prinde un ticălos, o bara de protecție și o prepeliță. Chub și bibanul trăiesc în partea superioară a râului. În piscine preferă să trăiască somnul. Dar, chiar sub Blagoveshchensk puteți merge de pescuit pentru bream, yazya și asp.

Lacul Bannoe se află la 320 km de Ufa, așa că puțini oameni din capitală preferă să meargă acolo. Yaktykul (un alt nume pentru lac) este cel mai adânc lac din Bashkortostan, adâncimea medie fiind de 11 metri.

Peste un an, lacul este vizitat de peste 100 de mii de pescari. Captura principala este stiuca, bibanul, Chebak, peled. Pelyad a lansat aici în anii sovietici. Acum, greutatea medie a acestui pește este de 2,5 kg, dar puteți prinde mai multe exemplare, până la 4 kg.

A în Bașkir înseamnă luna. În râul Lunar, un astfel de pește trăiește:

 • Pike.
 • Biban.
 • Cleanul.
 • Roach.
 • Minnow.
 • Elec.

Chiar și aici, graylingul este inclus în Cartea Roșie, astfel încât el poate fi prins doar ilegal.

Principala "bogăție" a râului Ai este cubul. Există chiar persoane care cântăresc aproximativ 1 kg.

Râul Ufa este cel mai mare afluent al râului Belaya, în partea de sus se află un râu semi-montan și de munte. Începe să curgă prin munți mici, iar în punctul de legătură cu râul Ai dobândește un caracter de jumătate de munte. Principala "unealtă" aici se rotește. Râul este bogat în resurse de pește, aici există o mulțime de pești, dar mai ales o idee, asp și cub.

Pavlovsk Reservoir este situat în apropiere de Ufa, la doar 90 km. Este renumit pentru mărimea sa și imensul pavilion Pavlovian. Este dificil să rămâi fără prada, știuca și bibanul sunt prinși perfect. Seara și noaptea puteți prinde burbot și somn.

Lacul Kandrykul este situat în cartierul Tuymazinsky. Acesta are un număr mare de pești, pe lângă acestea, există raci care trăiesc în apă limpede. O mulțime de biban, dar este mic aici. Cele mai valoroase pești care se găsesc în lac sunt peștele alb.

El a fost aici în 1958. Din 1995, lacul este situat în parcul național, dar puteți să pescuiți. Este interzis să folosiți numai bărci de benzină, astfel încât să puteți înota pe cauciuc.

Locuri plătite

Pescarul de BashkortostanRecent, popularitatea câștigă obiecte plătite pentru pescuit. Acest lucru se datorează faptului că proprietarii lor sunt interesați de pescari și creează condiții favorabile. Ei stochează pește, monitorizează curățenia pe țărm și în apa deschisă, asigură siguranța.

Unul dintre aceste locuri a fost Lacul Linevoe, fiind situat în capitala orașului Bashkortostan - Ufa. Aici locuiește un cupid alb, crap și crap crucian. În plus, există alte iazuri plătite - "Korolevka" "Kudermetyevsky".

Pe teritoriul rezervoarelor plătite există toate condițiile pentru o viață confortabilă - cafenele, băi, camere. Prețurile sunt destul de accesibile.

Există un număr mare de baze de pescuit:

 • «Ufa de pescuit».
 • "Calm".
 • "Visul unui pescar".
 • "Sail".
 • - Fapte bune.

În plus, puteți accesa site-ul web al pescarilor din Bashkortostan și puteți citi recenziile despre anumite locuri de pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în PrimoryePescuitul pe teritoriul Primoarei: specii de pești care trăiesc în Primorye
» » Caracteristicile pescuitului de iarnă și de toamnă în Bashkortostan
© 2021 amigdas.com