amigdas.com

Viermele de vierme de mare. Descrierea speciei

Viermi de mare - locuitori ai măriiLocuitorii subacvatici sunt foarte uimitori prin natura lor. Sub coloana de apă ascunsă de ochii oamenilor sunt creaturi cu adevărat frumoase și neobișnuite. Pentru locuitorii neobișnuit subacvatic pot fi atribuite și vierme marine. În natură, există multe specii de viermi marini. Este un organism viu de scurtă durată, cu o structură vermiculară a corpului.

descriere

pe specie viermii sunt împărțiți:

  1. Kolyuchegolovyh.
  2. Polichete.
  3. The Ringed.
  4. Plat.
  5. Nematomorpha.

Cea mai cunoscută este Nereis, care se referă la tipul de viermi polietiți. Această specie are o structură serpentină a trunchiului, există un cap, trunchiul în sine, lobul anal și membrele. Pe cap sunt două perechi de ochi, sunt tentacule, care îndeplinesc funcția degetelor. Finitețea viermelui este încoronată cu peri, pentru că viermele ia primit numele. Părul servește la picioarele animalelor nevertebrate, cu ajutorul lor animalul este capabil să dezvolte o viteză bună.

Descriere NereisCorpul unui reprezentant al acestei specii de nevertebrate are absolut identice inele de dimensiune sau metameriile. Nereid are un cadru muscular bine dezvoltat, capabil să se ascundă sub pământ fără dificultate sub pericolul iminent.

Lungimea acestui nevertebrate este mica, nu depaseste 3-4 cm. Cu toate acestea, in Japonia exista un tip special de negi de viermi-viermi polieti, cu lungimea de 80-90 cm.

În ciuda lui origine, Nérez este foarte frumos. Practic, culoarea viermelui este dominata de o culoare maro, dar uneori nerisul poate straluce cu culori albastre, verzi si rosii.

Pentru o persoană, Nereis nu este periculos, chiar și o mușcătură nu este fatală. Un om nu percepe un om ca o masă.

Sursă de alimentare

Viermele de mare este considerat un nevertebrat omnivor. El este capabil să mănânce alge, dar carnea este preferabilă. Nereis mănâncă:

  • Consumul de crustaceecrustacee;
  • mici nevertebrate;
  • reziduuri organice;

Viermele nisarului este înzestrat în mod natural ascuțit și dinți puternici, dar nu dăunează niciunui pește. Animalele nevertebrate aleg resturile de hrană după prădătorii mari care cad pe fundul mării. Adesea, viermii de mare în timpul săpării fundului subteran absoarbă praful care ajută la întărirea sănătății nevertebratelor. În îngrădit se află compușii organici utili pentru nonreis.

habitat

Vierii marini servesc ca pradă. Un număr mare de reclame pește, crustaceele absorb non-Riseis. Motivul este că aceste nevertebrate sunt foarte calorice, după ce au mâncat nerezis peștele de mult timp nu se simt foame.

Această specie se află pe fundul mării, în năluci, pe care nereșitorii o săpat. Pentru a asigura aprovizionarea cu specii de pești valoroși, de exemplu, sturion, omul a încercat artificial să vândă viermi marini. Din Marea Azov, Neres au fost aduși la Caspian în frigidere special echipate. Invertebratele sunt bine stabilite, acum in Marea Caspica numarul de non-creste a depasit zeci de tone. Sturionul a trecut complet pe aceste nevertebrate, mâncându-le în principal.

Această specie de nevertebrate este considerată sanitară a fundului mării. Invertebrații se adună în grupuri uriașe, lângă cadavrele locuitorilor marini, și mănâncă carouri, protejând astfel locuitorii submarinelor rămași de otravă cadaverică.

Caracteristici de acest tip

Ca și orice ființe vii, nerezidenții au propriile lor limbă comunicare. Undele sonore și vibrațiile acestor nevertebrate sunt mai puțin frecvente, comunicând prin izolarea feromonilor speciali. Glandele dermice ale acestor reprezentanți ai lumii subacvatice sunt capabili să elibereze substanțe chimice, cu ajutorul cărora "schimbul de informații" este schimbat cu nonreis.

Glandele cutanateFeromonii alocați de reprezentanții acestei specii transmit pe deplin informațiile necesare. În perioada de împerechere, nevertebratele eliberează un feromon responsabil pentru atragerea sexului opus. Cu pericolul iminent, feromonul emană de la un reactiv, exudând un miros neplăcut. Această feromon este concepută pentru a sperie dușmanii. Viermii sunt în măsură să avertizeze rudele despre pericol cu ​​ajutorul feromonilor, animalele avertizate au timp să se ascundă.

Pentru recepția feromonilor este responsabil un organ tactil special. Este vital ca, din anumite motive, acest organ să înceteze să funcționeze, atunci nevertebratele vor muri curând, deoarece nu vor avea timp să se ascundă de pericolul apropiat.

reproducere

Acești reprezentanți ai lumii subacvatice sunt capabili schimbare înainte de începerea perioadei de căsătorie. Ochii creșterii nevertebrate se extind, lentilele devin mai expresive. Părul este înlocuit cu perii de înot, noi, mai largi și mai puternici cresc rapid. Segmentele devin mai largi, se adaugă noi inele. Viermele marin începe să înoate mai mult, în hrană, în principiu, folosește planctonul.

Numai în sezonul de împerechere reprezentanți ai acestei specii crește de la partea de jos spre straturile superioare ale apei. Căutarea unui partener începe, iar cei mai activi sunt bărbații. Femelele alocă numai feromonii speciali, bărbații urmează traseul și aleg o pereche potrivită. Acest fenomen este inerent într-un astfel de fenomen ca un dans de căsătorie. Femelele o interpretează pe suprafața apei, bărbații care se învârt în jurul femelelor de dans. În timpul sezonului de împerechere, un număr mare de neris peris, deoarece acestea se află în zona de accesibilitate pentru multe păsări, pești și alți pradatori.

Reprezentanții acestei specii sunt capabili să aducă urmași doar o singură dată într-o viață. După moarte, părinții mor.

Nereis sunt capabili de multiplica când crește temperatura apei, reproducerea depinde și de fazele lunii. Cu lumina lunii intense, un număr mare de reprezentanți ai acestei specii se ridică la suprafața apei. Barbatul, care a ales o femeie, începe să se fertilizeze.

Trichopoare, pui de nereze, trape de ouă fertilizate. De la naștere, sunt capabili să-și ia mâncarea proprie și să se miște liber. Tânărul se așează pe fundul său, își săpătură urmele și ciclul de viață începe pe unul nou.

La anumite specii de neris, larvele se desprind direct de ouă. Acest lucru ajută la conservarea populației acestei specii de viermi, multe dintre ele devenind pradă prădătorilor subacvatici.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?Firefly de insecte: ce se hrănește, unde trăiește și de ce strălucește?
Medicamentul în comprimate ca o soluție eficientă pentru viermiMedicamentul în comprimate ca o soluție eficientă pentru viermi
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Cum să salvezi viermii vii acasă: sfaturi de la profesioniștiCum să salvezi viermii vii acasă: sfaturi de la profesioniști
Semnele care indică infecția câinelui cu viermiSemnele care indică infecția câinelui cu viermi
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Creșterea făinii într-o casăCreșterea făinii într-o casă
Organele păianjenului și întrebarea importantă sunt câte ochi auOrganele păianjenului și întrebarea importantă sunt câte ochi au
Locuitori ai podelei oceanice, pești de adâncimeLocuitori ai podelei oceanice, pești de adâncime
Râmă. Descrierea animalului și rolul acestuia în naturăRâmă. Descrierea animalului și rolul acestuia în natură
» » Viermele de vierme de mare. Descrierea speciei
© 2021 amigdas.com