amigdas.com

Instrucțiuni de utilizare a gelului pentru copii

Cum să aplicați corect gelulNu cu mult timp în urmă, ați devenit părinți fericiți ai unui copil frumos, care devine din ce în ce mai adult în fiecare moment. Dar aici vine perioada de erupție a primilor dinți. Cum să se comporte în acest caz? Cum să ajuți copilul să facă față durerii și să obții un număr minim de emoții și suferințe negative? Și pentru a ajuta în această chestiune va veni pregătirea lui Calgel. Să analizăm în detaliu

Acest agent este un anestezic local, are un efect antimicrobian. Se folosește la erupția dinților la copii. Se utilizează, de asemenea, cu succes în tratamentul stomatitei și a altor probleme din secția de stomatologie.

Compoziția preparatului, forma de eliberare

În gel, principalele elemente active sunt:

 • lidocaina clorhidrat, care ajută procesul de erupție , făcându-l suficient de nedureroasă;
 • Clorura de citylpyridinium este un antiseptic, care acționează ca un protector împotriva creșterii și dezvoltării bacteriilor.

poate fi observat componente auxiliare suplimentare: 70% sorbitol (non-cristalizabil), xilitol, 40 macrogol, glicerol, hidroxietilceluloza 5000, etanol, hidrogenat concentrat ulei de ricin, lauromacrogol, zaharină sodică, levomentol, aromă 17.42.5490 origine vegetală, macrogol 300, caramel 150 E , apă purificată. Gelul cuprinde o consistență omogenă, nu se face în acest caz granule, incluziuni sau particule. Culoarea este reprezentată de o nuanță galben-brună. Are un miros plăcut, absolut neintruzios.

Este produsă în tuburi din aluminiu cu un volum mic - de numai 10 g. Într-un pachet dens de carton există un tub cu gel terapeutic.

Indicații pentru utilizare, instrucțiuni pentru utilizarea gelului

Contraindicații de utilizatÎn conformitate cu instrucțiunile, Calgel trebuie administrat copiilor începând cu vârsta de 5 luni care au dureri în timpul erupției.

Nu prescrie medicamente pentru copilul dumneavoastră. Luați-le numai după ce consultați un medic pediatru.

Medicamentul este administrat local, conform instrucțiunilor.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă spălați bine mâinile cu săpun. Apoi, o mică cantitate de gel (aproximativ 7,5 milimetri) se aplică pe marginea degetului curat și se freacă ușor în guma de pe zona afectată.

Dacă este necesar, utilizarea gelului este posibilă din nou. Dar pauza ar trebui să fie mai mare de 20 de minute. În același timp, numărul total de aplicații nu depășește de 6 ori pe zi. Respectați cu strictețe instrucțiunile și nu depășiți rata permisă, pentru a nu avea consecine rele după aceea. Este foarte recomandat să nu folosiți gelul ca mijloc de prevenire. Trebuie aplicată numai în cazul apariției unui dinte nou.

Care sunt contraindicatiile?

Nu luați gelul la copii, care nu au crescut până la vârsta de cinci luni. De asemenea, dacă există o alergie la lidocaină sau la alte componente ale medicamentului, atunci nu merită folosită. La urma urmei, copii mici Reacția alergică este mult mai puternică decât la adulți.

Încă cazurile în care se interzice utilizarea preparatului:

 • Indicații pentru utilizareDacă există o hipersensibilitate la componentele conținute în preparat;
 • Funcția renală / hepatică inadecvată;
 • Scăderea tensiunii arteriale;
 • A doua sau a treia etapă a insuficienței cardiace;
 • Există nereguli în activitatea inimii;
 • În cazurile de tulburări de conducere în interiorul stomacului;
 • Cu boală de bradicardie.

Efecte secundare

Orice dintre medicamente are efecte secundare. Kalgel nu este, de asemenea, o excepție. În cazuri extrem de rare, există diverse reacții alergice, funcția de înghițire poate fi afectată. Într-un număr foarte mare de cazuri, drogul este transferat destul de ușor și bine. Dacă a existat încă un efect secundar,, atunci cererea ar trebui anulată. Este mai bine să vă adresați medicului pentru a putea să vă sfătuiască analogul, luând în considerare caracteristicile.

În caz de supradozaj, puteți observa:

 • greață;
 • vărsături;
 • Blanarea pielii;
 • Inhibarea funcției respiratorii;
 • Întârzierea în puls.

Dacă primele semne de supradozaj au fost observate, echipa de ambulanță trebuie chemată imediat. Cel mai important, solicitați sfatul medicului cât mai curând posibil în caz de supradozaj la pacienții cu vârsta cea mai mică.

Interacțiunile medicamentoase

Dacă este nevoie de combinarea drogurilor, atunci în acest caz este necesar să se consulte un specialist.

Condiții de depozitare și data expirării, condiții de concediu din farmacii

Aplicarea de geluri pentru copiiPăstrați acest medicament este necesar într-un loc inaccesibil pentru copil și la o temperatură care să nu depășească 25 de grade.

Perioada de valabilitate este destul de mare - 3 ani. După ce produsul a fost deschis, acesta poate fi utilizat până la data indicată pe ambalaj.

Eliberat strict prin prescripție medicală.

Care sunt analogii?

În timpul nostru, în farmacii, puteți vedea un număr foarte mare de diferite medicamente analogice oricărui medicament. Kalgel nu este, de asemenea, o excepție.

Principalele sale analogi sunt 4 medicamente:

 • Doctor pentru copii;
 • Kamistad;
 • Mundizal;
 • Dentinox.

Toate aceste produse au o eliberare sub formă de gel și sunt potrivite pentru utilizarea în erupția primilor dinți ai laptelui și ca parte a unei terapii cuprinzătoare pentru tratamentul stomatitei.

Compoziția fiecăruia dintre aceste geluri este individuală. Dar în inima fiecăruia dintre ele componente antiseptice și analgezice. De asemenea, sunt folosite substanțe naturale, cum ar fi: salvie sau musetel. Costul unui analog este direct dependent de la brand și de la producător. Prețurile pentru toate aceste medicamente sunt aproximativ aceleași, dar ce analog este mai ieftin, care este, de asemenea, mai scump va depinde de farmacie și de metoda de cumpărare. Dar, printre aceste fonduri, cel mai ieftin este Dentinox.

Totuși, rețineți că o decizie independentă de înlocuire a lui Calgel nu este în niciun caz admisibilă! Asigurați-vă că consultați un medic. Instrucțiunile pentru aplicarea gelului Calgel, recenzii, prețuri pentru analogii săi nu pot fi folosiți ca un ghid pentru acțiunea activă sau administrarea dozei. Poate fi necesar să se utilizeze o schemă de tratament diferită atunci când se utilizează o preparare analogică.

Recenzii despre Калгеле

Cum se utilizează gel de gâtÎn rețea puteți găsi o cantitate considerabilă de comentarii despre droguri. În același timp, ele sunt foarte diferite acolo. Cineva observă că gelul nu a ajutat deloc copilul sau durata acțiunii este mică. Iar cineva, dimpotrivă, îl consideră un "hoț-hoț", observă doar din partea foarte pozitivă.

De droguri, desigur, nu este miraculos, dar, în cele mai multe cazuri, își continuă încă bine lucrul principal.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când copilul începe să crească primul dinte: o diagramă detaliatăCând copilul începe să crească primul dinte: o diagramă detaliată
Când dinții încep să fie tăiați la copiiCând dinții încep să fie tăiați la copii
Geluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriereGeluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriere
Bomboane de sucking și tablete pentru resorbție de durere în gâtBomboane de sucking și tablete pentru resorbție de durere în gât
Kalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizareKalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizare
Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizareDescrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?
Jurnal al dinților sugarilor: descriereJurnal al dinților sugarilor: descriere
Dantinorm baby: manual de utilizareDantinorm baby: manual de utilizare
» » Instrucțiuni de utilizare a gelului pentru copii
© 2021 amigdas.com