amigdas.com

Implantarea dinților sub cheie: prețul implantării unui dinte sub o cheie

Implantarea la cheie a dințilorToată lumea poate avea probleme cu dinții. Corectarea defectelor dintelui sau a întregii danturi este posibilă numai în timpul protezelor. Unii pacienți, poate, ascund defecte doar pentru căptușeală sau coroane. Și alți pacienți vor trebui să efectueze operații chirurgicale grave pentru a elimina defectele dinților. În acest caz, aveți nevoie de un serviciu - implantarea dinților pe bază de turn.

Implantarea dentară: o descriere a procedurii, prețul implantului dentar

Implantarea este procesul de implantare a protezei în țesutul osos al maxilarului, în care noul implant va servi drept înlocuitor de calitate pentru dintele natural. Dar, din păcate, mulți pacienți nu înțeleg că procedura de proteză este un complex manipulare. Înainte de efectuarea ei este necesar să se efectueze un număr de procese, fără de care va fi destul de dificil să se formeze un gust postgresiv. Cu mult înainte ca pacientul să dobândească un dinte nou, este necesar să se efectueze diagnosticarea, să se facă mai mulți pași pentru a crea un implant de calitate și după realizarea procesului de supraviețuire a protezei în cavitatea bucală.

Implantarea dinților sub cheie oferă implementarea tuturor acțiunilor și manipulărilor dentare necesare. Ele sunt necesare pentru instalarea calitativă a protezei cu protetica ulterioară a dintelui, cu suportul acestor implanturi. Este de remarcat faptul că în diferite clinici și stomatologi o ordine diferită de acțiuni. Această abordare se reflectă nu numai în cele temporare cheltuieli, dar și la prețul final al protezei în sine cu implantarea ulterioară.

Este de remarcat faptul că pentru restaurarea unui dinte pierdut cu ajutorul unui serviciu - implantarea la cheie poate dura aproximativ patru luni cu o intervenție chirurgicală. Dar, într-o serie de cazuri, un an poate fi folosit pentru tratarea și restaurarea dinților. Prin urmare, pot exista mai multe intervenții chirurgicale.

Implantarea dentară: etapele procedurii

Serviciul - implantarea pe bază de cheie poate include multe dentare pași și procedurile. Să luăm în considerare fiecare dintre ele în detaliu.

 1. Tomograma computeruluiPlanificarea implantării cu diagnosticarea cavității orale. În acest stadiu, medicul dentist efectuează a calculator tomografii. Numai această procedură va ajuta la identificarea locației viitoarei instalări a protezei pe implant. De asemenea, pacientul este obligat să efectueze un test de sânge pentru a determina starea generală a pacientului. În cazul în care pacientul suferă de o alergie sau mai mult diabet zaharat, poate fi prescris un diagnostic suplimentar. Atunci când se efectuează implantarea, este posibilă efectuarea unei electrocardiograme sau depunerea unui test de sânge biochimic.
 2. În etapa următoare medicul elimina sursă de infecție orală, înainte de procedura de implantare. Înainte de efectuarea unei proceduri chirurgicale, este necesară igienizarea cavității bucale. Acest proces implică distrugerea tuturor surselor posibile de infecție. Dacă pacientul are carii sau gingii inflamate. Va trebui să efectueze mai întâi un tratament, dar numai după aceea, să facă dinți protetic. Înainte de efectuarea unei operații chirurgicale (cu o zi înainte de), îndepărtați depozitele dentare. O astfel de procedură este necesară pentru a oferi pacientului o supraviețuire a implantului de calitate. În cazul în care focarele de infecții nu sunt eliminate, proteza poate fi respinsă.
 3. În a treia etapă, dacă este necesar, a recuperare țesutul osos al maxilarului sau acumularea acestuia. Lipsa țesutului osos este o contraindicație pentru implantare. Prin urmare, sunt luate o serie de măsuri pentru a le restabili. Poate două soluții la această problemă. Primul este acumularea de țesut înainte de procedură. Apoi, implantarea este amânată timp de până la opt luni. Sau o altă opțiune, atunci când osul maxilarului este mărit imediat în momentul protezelor. În cel de-al doilea caz, se face o ridicare sinusală pe maxilarul superior, care permite instalarea simultană a protezei. În unele cazuri, pacientului i se poate oferi o procedură - plastic osos. Apoi, blocurile de transplant și instalarea implanturilor dentare pe două fălci.
 4. Implantarea dinților sub sedare sau anestezie. Implantarea dinților, în funcție de numărul de structuri care urmează a fi instalate, poate consta dintr-o serie de manipulări suplimentare. Pentru ca pacientul să poată transfera operația, efectua fără durere manipulări sub sedare sau anestezie. Dar, în unele cazuri, sedarea este imposibilă pentru pacienții cu dentofobie sau probleme psihologice.
 5. protezaretemporar protetica implanturilor cu coroane. Pentru ca pacientul să lase dentistul cu dinți în timpul implantării unice, pot fi folosite proteze temporare. În acest caz, în anumite condiții, este posibilă instalarea unei coroane temporare din plastic.
 6. constant proteza implanturilor cu coroane este realizată pe protezele implantului din maxilar. Această procedură va fi disponibilă numai după supraviețuirea completă a părții intraosoase a implantului. De regulă, se întâmplă în maxilarul superior timp de o jumătate de an. Și în maxilarul inferior mai repede, nu mai mult de trei luni.

Implantarea dinților sub cheie: timpul de procedură

În funcție de secvența fiecărei etape în parte, puteți afla ce interval de timp este necesar pentru a restabili dentiția. Nu întotdeauna, este posibil să aveți nevoie de toate cele șase etape de implantare la cheie. Prin urmare, în mod condiționat vom lua în considerare termenii procedurii complexe.

 1. În faza de planificare și diagnostic, va fi nevoie de timp pentru a colecta toate informații asupra sănătății pacientului, în general, și a cavității sale orale. Poate dura de la trei zile la două săptămâni.
 2. În momentul lichidării surselor cavității orale înainte de proteză, medicul ia în considerare volumul de muncă. În cazurile neglijate, poate dura o lună și, cu o opțiune bună, o singură vizită la medic.
 3. Se poate efectua creșterea și restaurarea țesutului osos al maxilarului în două etape și o singură dată. Totul depinde de imaginea clinică a cavității bucale a pacientului. Dacă pacientul este sănătos și nu are contraindicații, atunci restaurarea se va face la momentul instalării implantului. În cazul în care țesutul osos este grav afectat, poate dura până la opt luni pentru a-l restabili. Plasticul osos al maxilarului va ajuta la accelerarea procesului.
 4. Implantarea dentară sau protetica imediată cu o coroană temporară nu va depăși opt ore. Momentul operației va depinde de numărul de implanturi.
 5. Pentru a efectua proteze cu coroane permanente și pline rata de supraviețuire poate avea nevoie de șase luni pe maxilarul superior. Și pe maxilarul inferior până la trei luni. Dentiștii alocă termeni de proteză între 15 și 60 de zile.

Pentru a stabili termenii specifici, trebuie să adăugați toate procedurile de mai sus. Dar, în cazul în care, în cazul dumneavoastră, nu aveți nevoie de măsuri de restaurare sau de curățare detaliată, tehnicianul dentar nu va petrece mai mult de una sau două luni asupra dumneavoastră.

Implantarea pe bază de turn-key: ce implant este mai bine?

În plus față de serviciile de implantare la cheie, multe clinici stomatologice sunt gata să ofere servicii de înaltă calitate proteza. Desigur, ele nu pot fi cumpărate numai într-un set standard, ci și fabricate în conformitate cu cele mai recente tehnologii în mod individual. Dar în acest caz va trebui să așteptați o mulțime de timp până când maestrul face un dinte ideal pentru tine.

Clinicile stomatologice vă pot oferi implanturi de înaltă calitate de producție străină sau internă. În multe clinici puteți găsi implanturi ale companiilor suedeze și israeliene. Potrivit personalului clinicii, acestea sunt cele mai eficiente pentru proteze.

La principalele beneficii implanturile străine ar trebui atribuite.

 • La recepția la dentistAspect natural. Poate că sunt sugerate un implant și o coroană. Medicii vă vor alege unghiul de înclinare cel mai potrivit cu o conexiune specială.
 • Implanturile au o suprafață microporoasă antibacteriană specială. Ea minimizează probabilitatea inflamației și presupune riscuri minime de respingere a protezei.
 • Un produs de peste mări este fabricat în așa fel încât să echivă încărcătura pe gumă cu echivalentul natural rădăcină dentară, protejând astfel țesutul osos de diminuare pentru o lungă perioadă de timp.
 • Implanturile străine au compatibilitate absolută biologică cu țesuturile corpului uman. Ele asigură absența reacțiilor alergice.

Implantarea unui dinte pe bază turn-key: cost

Costul serviciului - implantarea dintelor pe bază de cheie depinde de mulți factori. Aceasta este marca implantului și producătorul acestuia. Numărul structurilor artificiale necesare. Diagnosticarea cavității orale, curățarea acesteia și efectuarea unei reparații orale sunt, de asemenea, incluse în costul servicii complexe.

 1. La etapa de inspecție și planificare, consultarea medicului dentist cu privire la procedură va fi gratuită. Dar examinarea, în funcție de necesitatea unor proceduri suplimentare, va fi de la trei mii de ruble. În acest caz, medicul va lua o castă și vă va prezenta nu numai cu un diagnostic, ci și cu un model virtual al viitorilor dinți noi. În cazul în care pacientul are o serie de contraindicații și există riscuri pentru procedură, poate fi convocată o consultare. În acest caz, etapa de diagnosticare poate costa pacientului treizeci de mii de ruble. Multe clinici practică consultații gratuite. Astfel, pacientul face examenul și dacă decide să protezeze dinții în clinică, atunci prețul consultării este plătit la valoarea totală a turnului protetic.
 2. reajustarereajustare cavitatea orală va depinde de cantitatea de muncă. De exemplu, tratamentul a trei dinți cu carii va costa de la cincisprezece mii de ruble. Sanarea ordinară a cavității orale nu va costa mai mult de trei mii de ruble.
 3. Lucrările restorative sau chirurgia plastică pentru a construi țesut osos este o procedură costisitoare înainte de implantare. Pentru a face acest lucru, va trebui să plătiți cel puțin trei sute de mii de ruble.
 4. În acest caz, procedura de implantare dentară este mai ieftină și este de cel puțin două sute de mii.
 5. protezare dinții cu suport pentru implanturi vor costa cel puțin o sută cincizeci de mii.

Dar, totuși, acest preț pentru servicii nu este corect. Totul va depinde de fiecare caz. În plus, multe clinici stomatologice fac reduceri clienților lor. Și, de asemenea, mulți dintre ei practică sisteme de plăți. Totul depinde de cantitatea de muncă, de implantul ales și chiar de regiunea de tratament. Este demn de remarcat faptul că în capital pentru a face un implant la cheie este mai scump decât în ​​regiuni.

Avantajele implantării într-o clinică

Pentru a lua un tratament final, va trebui nu numai să faceți un studiu, ci și să primiți un plan în care fiecare etapă de tratament va fi prescrisă cu justificare. Dental clinic oferă detalii financiare pentru fiecare etapă de tratament. Având o imagine generală și etape de acțiune, este posibilă compararea prețurilor în alte clinici și condițiile de furnizare a serviciului.

Dar, în același timp, merită să înțelegeți că, spre deosebire de efectuarea unei manipulări unice, puteți economisi considerabil. În plus, service-implant la cheie are un număr de beneficii.

 • Economisiți baniClinica oferă pe deplin pacientului toate materialele necesare procedurilor.
 • Fiecare manipulare efectuată va fi inclusă în costul serviciului.
 • Fiecare numire a chirurgului, precum și o consultare a ortopedului sau a altor specialiști, de asemenea include în serviciul de implantare.
 • Prin achiziționarea de implanturi în clinică puteți obține o garanție pe durata de viață a produsului.
 • Multe clinici oferă reduceri profitabile, precum și condiții bune pentru plata integrală a costului serviciului. De asemenea, clinicile lucrează asupra sistemului de credite cu diverse structuri bancare.
 • O serie de clinici stomatologice oferă asistență permanentă pacienților. Și, de asemenea, conduce o numire prioritară a unui medic în clinică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este implantarea dinților și instalarea implantuluiCe este implantarea dinților și instalarea implantului
Care este forma de guma in timpul implantarii?Care este forma de guma in timpul implantarii?
Proteză dentară detașabilă așa cum se întâmplăProteză dentară detașabilă așa cum se întâmplă
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Cerul dinți: ce este, avantajele coroanelor ceramiceCerul dinți: ce este, avantajele coroanelor ceramice
Ce sunt implanturile dentare: tipuri și descriereCe sunt implanturile dentare: tipuri și descriere
Ce este o proteză imediată și când este prescrisăCe este o proteză imediată și când este prescrisă
Implantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentarImplantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentar
Proteze detașabile parțiale, structuri dentareProteze detașabile parțiale, structuri dentare
Plasticitate osoasă pentru implantarea dinților: descriere și prețPlasticitate osoasă pentru implantarea dinților: descriere și preț
» » Implantarea dinților sub cheie: prețul implantării unui dinte sub o cheie
© 2021 amigdas.com