amigdas.com

Primul dinți al medicului copilului cu dentiție

Descrierea picăturiloreruptia dentara Perioada de copil din cauza durerii, febrei și inflamației, poate deveni o provocare serioasă pentru părinți noi. Medicina modernă nu se opune în continuare, și în fiecare zi, există noi medicamente concepute pentru a ușura suferința firimituri - printre ei destul de popular, este considerat Gel Doctor Baby, „primii dinți“, producția companiei israeliene Hatsi Ahzakot Ltd.

Compoziția și forma preparatului

COMPOZIȚIA GELULUI BABY doctor suficient de sigur. Principalele substanțe active din produs sunt elementele vegetale, printre care:

 • Cum să utilizați medicamentulNalba mare - eficiente pentru îndepărtarea inflamației în cavitatea bucală, gingiile reduce iritația la suprafață, precum și datorită proprietăților naturale, care cuprinde un mijloc destinat să promoveze formarea unui film protector.
 • Calendula - are proprietăți antiseptice înalte, ca parte a gelului bebelușului, medicul stimulează vindecarea rapidă a leziunilor pe gingiile bebelușului și are un efect calmant.
 • Musetelul - are un efect analgezic, elimină inflamația din gingiile miezurilor, dezinfectează eficient cavitatea bucală.
 • Plantain - este inclus în compoziția medicamentului pentru a accelera vindecarea zonelor afectate și, de asemenea, ca o componentă antiinflamatoare.
 • Echinacea - un antiseptic natural, are un efect de vindecare și mărește imunitatea copilului.

Substanțe suplimentare din preparat conform instrucțiunilor indicate numai 3:

 • apă purificată;
 • metilceluloză, este un agent de îngroșare alimentar, dă agentului consistența necesară;
 • metilparabenul este un aditiv alimentar care servește ca conservant.

Descrierea preparatuluiȘi dacă compoziția principală a instalației nu provoacă teamă, apa purificată este, de asemenea, caracterizată de siguranță, iar restul de 2 componente, conform experților, ar trebui să fie folosiți cu precauție extremă. Methylparaben la mare concentrația în organism poate provoca dezvoltarea cancerului și a rezultatelor letale, iar metilceluloza cauzează tulburări în activitatea tractului gastro-intestinal.

Aceste rezerve sunt de interes pentru părinți și de multe ori duce la o retragere din utilizarea de droguri. Cu toate acestea, merită atenție asupra faptului că pentru apariția efectelor adverse descrise mai sus ale concentrației maxime a aditivilor în organism ar trebui să fie de aproximativ 10 ml per kilogram de greutate corporală, astfel încât utilizarea corectă și respectarea principiilor de utilizare adecvată a gelului Pat Doctor de pericol pentru copil a corpului nu este.

Produceți medicamentul în tuburi de plastic de 15 ml. Gelul are o consistență translucidă cu o tentă roz, fără un miros specific, cu un gust acru abia vizibil.

Indicații privind utilizarea medicului de gel al bebelușului "Primii dinți"

Medicamentul este pentru copii primul an pentru investirea senzațiilor dureroase în stadiul de dentiție. Potrivit declarației oficiale de la producător, utilizarea de gel Baby, medic permis de la vârsta de trei ani, în timp ce cele mai multe mijloace similare nu permit primirea de până la 6 luni, și poate fi utilizat toată perioada dificilă până când nu există semne de avertizare.

Contraindicații la utilizarea doctorului Babi

În conformitate cu instrucțiunile medicului de gel al bebelușului "Primii dinți" contraindicațiile la utilizarea medicamentului sunt absente. În același timp, unii părinți au observat apariția de către copii a unei erupții alergice caracteristice pe piele după utilizarea produsului. Această reacție are loc imediat după oprirea gelului.

Reacțiile alergice la aplicarea doctorului Babi "Primii dinți" sunt posibile datorită numărului mare de extracte de ierburi din compoziția sa, care cauzează adesea alergii la copii. Experții recomandă acest lucru înainte de a utiliza gelul consulte un medic pediatru incinta, iar în prima cerere de a utiliza medicamentul într-o cantitate mică la o mică porțiune a gurii, și la doar câteva ore, în cazul în care nici un simptom de anxietate manifestă nu se poate utiliza pe deplin gel.

Dozare și administrare

Instrucțiuni pentru utilizarea gelului Medicul Babi Babi "Primii dinți" nu vorbește despre restricții în utilizarea sa.

Metoda de aplicare este după cum urmează:

 1. Aplicarea medicamentuluiProdusul se aplică după o masă în 30 de minute, ceea ce permite prelungirea efectului său efectiv.
 2. Aplicați gel pe gingiile copilului poate fi o perie specială din silicon sau tampon de bumbac. Cu toate acestea, unii părinți observă că medicamentul este mult mai bine aplicat cu un deget curat.
 3. Gelul trebuie să fie frecat în gingiile copilului cu mișcări ușoare de masaj fără efort.
 4. După ce ați aplicat bebelușul, medicul "Primul dinți" nu este recomandat să dea o băutură și mai este încă o jumătate de oră.

Important! În ciuda faptului că producătorul recomandă utilizarea produsului după cum este necesar, părinții nu trebuie să uite de precauții, produsul chiar și cu o compoziție atât de ușoară și inofensivă poate provoca reacții alergice.

Efect terapeutic al medicamentului

Gel Pat Doctor „primul dinți“ arată eficacitatea sa în primele minute după aplicare și atunci când sunt utilizate în mod corect, datorită formării unui film protector, își menține efectele sale pentru o lungă perioadă de timp încă.

Agentul se caracterizează prin absorbție redusă, deci cu o utilizare moderată și precisă are un efect local, fără a afecta organele interne ale copilului.

Utilizarea regulată a medicamentului ajută și la menținerea igienei orale a copilului.

Feedback de la părinți și profesioniști

Pregătirea doctorului BeiBiDespre doctorul lui BeiBi Doctorul "Primii dinți" poate fi găsit un număr mare de recenzii, majoritatea mărturisind eficacitatea indiscutabilă a medicamentului în perioada de dentiție la copii.

Experții spun că utilizarea gelului este mult mai bună pentru corpul copilului decât depășirea naturală a tuturor simptomelor complexe. Deseori procesul inflamator, care apare în acest stadiu al dezvoltării copilului, conduce adesea la o creștere semnificativă a temperaturii și a capriciilor friabilelor, ceea ce poate, de asemenea, să afecteze grav starea generală a sănătății.

Părinții care au folosit când dinții sunt înțepați la copii Doctorul Babi "Primii dinți", rețineți că, în plus față de depășirea durerii și scăderea temperaturii, medicamentul a avut, de asemenea, un efect calmant asupra copilului agitat. Astfel, acest instrument vă permite să faceți fără utilizarea de medicamente separate, care se bazează adesea pe componente chimice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițateCum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițate
Când dinții încep să fie tăiați la copiiCând dinții încep să fie tăiați la copii
Geluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriereGeluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriere
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Kalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizareKalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizare
Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizareDescrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?Gel cu dentiție: cum să alegi și să folosești?
» » Primul dinți al medicului copilului cu dentiție
© 2021 amigdas.com