amigdas.com

Doză adezivă Solcoseryl Dent: Instrucțiune

Preparatul solcoserilSolventul dentar este folosit pentru vindecarea timpurie a rănilor în cavitatea bucală. Pastele ajută să facă față mai repede cu diferite boli care apar în practica dentară. Solkoseril Dental Adhesive Paste poate fi folosit pentru accelerare

multe procese în cavitatea orală. Este prescris ca o terapie pentru ranile formate sau inflamația suprafeței.

Paste adezivă dentară Solcoseril: descriere, compoziție, avantaje

Aplicând dentura, formăm un strat protector, care împiedică intrarea bacteriilor dăunătoare. Astfel, vindecarea zonei afectate este stimulată. Preparatul medical are o nuanță de culoare bej palid. Parfumul pastă este menta.

Principalul component, care face parte din Solcoseryl pentru gingii este sângele de pui de lapte de animale mari. Sângele vițeilor de lapte suferă dializă, deproteinizare înainte de a intra în compoziția medicamentului. Componenta principală este standardizată atât din punct de vedere biologic, cât și din punct de vedere chimic.

Pasta dentară Solkoseril este o masă bej palidă asemănătoare cu menta. Un flacon deschis de pastă răspândește rapid mirosul la suprafață. Compoziția pastă terapeutică include următoarele componente.

 • conservanți cum ar fi parahidroxibenzoat de propil și parahidroxibenzoat de metil;
 • polidokanal.

K filială substanțele dentare trebuie atribuite:

 • mentol;
 • ulei de mentă;
 • carboximetilceluloză sodică.

Baza solcoserilului include: parafină lichidă, pectină, gelatină și polietilenă 350. Medicamentul este disponibil numai în tuburi de 5 grame. Soloseril dentar acționează ca un activator al proceselor metabolice în țesuturile organismului. Acesta conține un număr mare de substanțe naturale cu greutate moleculară mică.

Instrucțiuni de utilizare pentru pastă adezivă Solcoseryl dentar: indicații

Dental Solcoseryl se vinde în farmacii și este numit de medicul curant. Trebuie remarcat faptul că este un stimulator al regenerării țesuturilor sub diferite forme patologii cavitatea orală.

 1. Stomatita aftoasă și herpetică.
 2. Herpes stomatitis-tratamentAlveolita.
 3. Se aplică paste cu eroziuni, ulcere, afte se dezvoltă. Și, de asemenea, cu alte leziuni ale mucoasei orale, diferite etiologii.
 4. Rănile și rănile care au apărut ca urmare a purtării structurilor artificiale detașabile.
 5. Parodontita si gingivita.

Contraindicații pentru paste dentare adezive solkoseril

Nu utilizați produsul în prezența produsului hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele active. Nu se recomandă pacienților care suferă de reacții alergice să utilizeze Solcoseryl. În alte cazuri, pacienții din orice grup de vârstă pot fi tratați.

Instrucțiuni de utilizare Solcoseril și dozare

Înainte de a utiliza Solcoseryl adeziv dentar, este necesar să studiați cu atenție instrucțiuni cu privire la aplicarea sa.

 1. Tamponul este sterilÎn primul rând, se recomandă aplicarea medicamentului pe suprafața afectată cu un strat subțire de deget. Puteți folosi un tampon de bumbac steril.
 2. În al doilea rând, atunci când se tratează suprafețele plăgilor, pasta trebuie aplicată la drenare sau tifon pliată pe jumătate. După aceasta, acest drenaj este fixat în zona afectată.
 3. Pentru a accelera procesul de absorbție, puteți usca locul de aplicare.

Aplicați medicamentul de cel puțin trei ori pe zi. Dozajul va depinde în mod direct de prescripțiile medicului curant.

Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii, precum și în timpul alăptării este prescrisă numai pentru control medic și fără restricții în cerere. Dar excepția poate fi prezența reacțiilor alergice la mamă și la copil.

Cum funcționează pasta dentară pentru gingiile Solcoseryl?

Substanțele care se află în produs vor ajuta la vindecarea rănilor părților interioare și exterioare ale suprafeței mucoase din cavitatea bucală. Solcoseryl accelerează procesul de vindecare și regenerează țesutul. Produsul poate fi folosit pentru vindecarea diferitelor zone ale cavității bucale.

Pasta adezivă nu include grăsime, deci atunci când aveți nevoie de produsul este ușor spălată. Pe rani, este capabil să creeze granule care usucă secreția și să promoveze recuperarea rapidă.

Medicii recomandă utilizarea unui unguent detaliat de Salcomeril numai la răni uscate. Unguentul formează un film special, care va asigura regenerarea rapidă a țesuturilor și va proteja rana de penetrarea microbilor și a bacteriilor dăunătoare.

clorhexidina medicinăÎn momentul în care rana are un mediu de umectare, veți avea nevoie de tratament cu gel Solcoseryl și, de îndată ce începe să se usuce, puteți începe să utilizați pasta. Aplicați Solcoseryl recomandat pentru suprafața pregătită - dezinfectată. În orice caz, cavitatea orală trebuie tratată cu un antiseptic. Ca drog, puteți rămâne pe clorhexidină sau peroxid de hidrogen. Ele pot proteja rana si o pot proteja de dezvoltarea procesului inflamator.

Soloseril se aplică ulcerațiilor în linii subțiri de câteva ori pe zi. închide Rănile nu sunt recomandate. Produsul pentru gumă este cel mai bine folosit pentru desicție. În cazul în care rana se vindecă, este necesar să se înceapă tratamentul de suprafață cu pastă.

În cazul în care evoluția bolii este severă, atunci este mai bine să combinați medicamentul cu injecții. Dar dacă medicamentul nu funcționează și rănile nu se vindecă timp de două săptămâni, cel mai bine este să solicitați asistență medicală de la un medic. Cu astfel de boli cum ar fi stomatita, herpes, ulcere de diferite etiologie, Solcoseryl Dental ajută în primul rând.

Efecte secundare ale Syclososeryl

Compoziția medicamentului și mecanismul de aplicare a acestuia reduc posibilitatea unei supradoze la minim. În prezent, nu există cazuri cunoscute în care au fost stabilite consecințele negative ale administrării pastei. Dar efectele secundare ale pastei în mai multe cazuri, există încă. Pentru ei este necesar să se atribuie temporar schimbare gust, pentru că pasta conține menta, așa că senzația va fi ca după bomboane de menta. De asemenea, poate exista o ușoară senzație de arsură în zona de aplicare.

În cazul în care pacientul simte o senzație continuă de arsură pentru o perioadă lungă de timp, aceasta poate indica o reacție alergică la una dintre componentele pastei. În acest caz, se recomandă întreruperea tratamentului și consultarea unui medic.

Solcoserilul nu are anti-inflamator sau activitate antimicrobiană. Prin urmare, ele nu poartă o rană infectată. Dar, pentru a evita riscul de a dezvolta tot felul de efecte secundare, inclusiv infecții, va fi mai bine să o tratați cu un antiseptic înainte de a aplica pasta.

Cerere pentru copiiSolcoseril se referă la produse sigure atât pentru adulți cât și pentru copii. Acesta este adesea prescris în perioada de dentiție la copii. Dar, totuși, nu uitați că corpul uman, poate să difere în compoziția medicamentului. În cazuri rare, utilizarea unei paste poate provoca apariția sindromului de umflare și durere. Este demn de remarcat faptul că uneori se poate manifesta sub formă de roșeață și creștere a indicelui de temperatură. Apoi, drogul se oprește. Consultarea medicului este necesară în cazul momentelor negative de tratare a rănilor, în cazul în care rana nu se vindecă timp de două săptămâni.

Medicamentul trebuie utilizat numai local. Se aplică pe suprafețe care necesită tratament imediat. Înainte de a aplica medicamentul pe gumă sau în altă zonă a leziunii, se tratează cu un antiseptic.

Pasta adezivă va acționa pe gingie timp de 24 de ore de la momentul aplicării pe suprafața cavității bucale. Se recomandă aplicarea pastei de cel mult trei ori pe zi. Administrarea unguentului nu este recomandată. În special, în cazul în care aveți boli grave ale membranei mucoase a gurii, gingiilor sau gurii, în general. Tratamentul este de dorit până când rana este complet vindecată.

Pasta de solcoseril este utilizată împreună cu alte medicamente. În plus, în practica dentară, împreună cu Solcoseryl se aplică clăti pentru gura cu compuși speciali, decocții pe bază de plante. Fie unguente speciale, fie geluri, care se aplică pe suprafața deteriorată înainte de tratarea cu pastă.

Pasta este disponibilă tuturor pentru un preț de cel mult cinci sute de ruble pe sticlă. Termenul de valabilitate al produsului nu este mai mare de patru ani. Depozitați pasta este recomandată într-un loc întunecos la 40 de grade de căldură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Soloseryl unguent aplicarea în cosmetologie împotriva ridurilorSoloseryl unguent aplicarea în cosmetologie împotriva ridurilor
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Pasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compozițiePasta de dinți mexidol: o linie de mexidol și compoziție
Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegerePasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere
Gel instrucțiuni holisal cu privire la aplicarea de recenzii analogiceGel instrucțiuni holisal cu privire la aplicarea de recenzii analogice
Solcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizareSolcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizare
» » Doză adezivă Solcoseryl Dent: Instrucțiune
© 2021 amigdas.com