amigdas.com

Caracteristicile câinilor din rasa din Moscova

Monitorul Moscovei: caracteristicile raseiInspectorul de la Moscova este o rasă de câini rusești, în care organizarea serviciului și strictețea câinilor de gardă sunt perfect combinate.

Din rasele de servicii au adoptat abilități ridicate de învățare, rezistență și dorință de a asculta maestrul, de la gardă - excelente abilități de supraveghere. Ultima dată, reprezentanții acestei rase sunt instruiți ca îndrumători.

Istoria rasei

După Marele Război Patriotic, principala sarcină a Ministerului Apărării este restaurarea și creșterea numărului de câini de serviciu. În această perioadă, statul avea nevoie de animalele nemanipulte, inteligente, viabile, care să poată îndeplini diferite sarcini nu numai în condiții climatice favorabile, ci și în condițiile Siberiei și Orientului îndepărtat. Acesti caini trebuie sa aiba oase excelente si muschi puternici, forta si forta, dar este de asemenea bine sa fiti instruiti. Cynologii militari au acordat o atenție deosebită calităților de pază și de gardă, care urmau să fie moștenite într-o formă neschimbată.

La începutul anilor 1950, au început lucrările de interbreed. De câțiva ani, cineologii militari au căutat aspectul necesar al viitoarei observatori din Moscova. Și deja până în 1958 a fost retrasă, iar standardul rasei a fost publicat pentru prima dată în catalogul oficial de câini.

Cerințele principale pentru rasă sunt câinele de la MoscovaGrupul de supraveghere din Moscova a fost recunoscut în 1985. În 1990, la Moscova a fost înființat un club de rase, iar în 1992 rasa a fost înregistrată în Federația de servicii de creștere a câinilor.

Pentru astăzi, rasa rusă combină cele mai bune calități ale Sfântului Bernard și Ciobănescului Caucazian, pe care le-au moștenit de la ei. Dar forța coloanei vertebrale, forța părților posterioare și a membrelor anterioare, precum și relieful musculaturii depășesc pe Sf. Bernard.

Monitorul Moscovei: caracteristicile rasei

Datorită caracteristicilor excelente, câinele de pază din Moscova își desfășoară serviciul cu promptitudine, fără implicarea directă a proprietarului.

apariție

Reprezentanții moderni ai acestei rase diferă de celelalte rase de pază în lățimea coloanei vertebrale, structura musculară, dimensiunea impresionantă, culoarea și proporțiile generale. În ciuda mărimii mari, are mobilitate excelentă, agilitate și rezistență.

Parametrii externi ai rasei:

 • schelet - puternic;
 • mușchii - voluminoși;
 • corp - ușor alungită;
 • labe - mari și lungi.

Înălțime la greabăn:

 • pentru bărbați (minim) - 68 cm, 78 cm (de preferință);
 • pentru femele (minim) - 66 cm, 73 cm (de preferat).

Limitele superioare ale creșterii nu sunt luate în considerare, adică, înalții reprezentanți sunt evaluați mai mult.

Greutatea masculilor începe de la 60 kg și mai mult, femele - de la 45 kg. Greutatea mică și slăbiciunea fizică a câinelui sunt considerate un dezavantaj grav, un viciu.

Rasă standard

La fel ca toți câinii de rasă, inspectorul de la Moscova are propriul său standard:

 1. cap mare și volumetric, craniul este puternic și larg. Constituția este complet proporțională. Pe fruntea lată este o brazdă longitudinală și superficială. Arcade supraciliare bine dezvoltate și movilă occipitală. Tampon greoi și lățime, voluminos în apropierea prizelor de ochi, a pomeților sunt dezvoltați. Buzele sunt groase și groase, suprapunând maxilarul (inferior) de negru. Partea din spate a nasului este dreaptă și lată, lobul este negru. Falsele puternice și puternice. Dinții și colții sunt mari, albi, puternici.
 2. ochi mici, rotunjite, plantate profund. Ochii de nuante inchise (maro sau maro inchis). Aspectul este încrezător și restrâns.
 3. urechi localizate deasupra ochilor, cu dimensiuni medii, agățate, triunghiulare (ușor rotunjite).
 4. gât puternic și muscular, cu o ușoară suspensie. Cusatura câinilor este foarte pronunțată.
 5. Statul de control al Moscovei asupra condițiilor de detenție necesareportbagaj ușor alungită, echilibrată, cu un schelet puternic. Pieptul este larg și profund. Spatele este drept, puternic, muscular. Înălțimea mare și largă sunt bine pronunțate. Crupa puternică, medie, largă. Stomacul este strâns în mod moderat.
 6. coadă - continuarea crustelor, lungi si largi, toate acoperite cu lana. Când animalul este excitat, coada se ridică, într-o stare calmă se coboară.
 7. extremitate Lame drepte, de formă rotundă, de dimensiuni mari. Membrele sunt puternice și puternice. Șepcile de labe sunt carne carnale, mari (sunt permise diferite culori ale ghearelor).
 8. lână foarte densă și lungă, cu un substrat bun. Lana pe cap și membre este mai scurtă. O haină luxuriantă înfășoară gâtul câinelui. În blană în regiunea coapsei, crupul și coapsa pot forma un "val".
 9. culoare diferite, de obicei, culoarea este legată de originea genetică a câinelui. Standardul de culoare este portocaliu-piebald, sable sau spotty. În culori există întotdeauna tonuri roșii. Pe pieptul animalului, blana este predominant albă. Negrenul poate apărea pe urechi, în jurul ochilor sau pe toată botul animalului.

Temperament și pregătire

Rasa rusească a combinat exteriorul Sf. Bernard și Ciobanescul Caucazian, a moștenit calități excelente de lucru. Dar caracterul de la Moscova este excepțional de unic.

caracter

Câinii din această rasă sunt foarte activi în păstrarea, sunt bine tolerați de căldură și nu suferă de răceli, înghețuri. În ciuda mobilității, ea nu încearcă să scape de stăpân. animal disciplinare și inteligente, încrezători în ei înșiși și în deciziile lor. Un câine este de ajuns calm față de prezența altor animale în casă, nu căutați să dominați sau să manifestați agresiune. Excelent devine împreună cu oamenii, în special cu vârstnicii și copiii.

Paznicul din Moscova va fi un gardian bun, cu o pregătire corespunzătoareCâștigătorul de la Moscova este un câine energetic care trebuie să se miște foarte mult. Aspectul câinelui este calm. Nu va lătra fără nici un motiv și va reacționa în mod constant la acțiunile care au loc în jurul ei. Vocea îi dă numai atunci când este absolut necesară, Câinii sunt mai "vorbesc". Într-o relație cu proprietarul și cu toți membrii familiei, îngrijitor și afectuos. Foarte atent și atent se comportă cu copii mici.

Este demn de remarcat acest lucru Bitch mai prietenos și mai atent. Asemenea bancuri mari și ciudate. Și adesea cățelele sunt aproape de copil în tot timpul lor liber, neglijând îndatoririle de pază. Din acest motiv, proprietarul trebuie să înceapă un alt câine de pază.

Singurul minus al rasei - predispoziția la independență și încăpățânare. Dar chiar și aceste calități pot fi curățate cu ajutorul unei pregătiri obișnuite. Ca rezultat, un câine excelent cu maniere excelente este obținut.

Educație și formare

Ar trebui să fie cât mai curând posibil să începeți să educați câinele de la casă de supraveghere din Moscova. O atenție deosebită ar trebui acordată socializării și ascultării. Dificultăți pot apărea în perioada de vârstă de la 6 la 12 luni, formarea va necesita înțelegerea și răbdarea proprietarului. În această perioadă, utilizarea unor măsuri crude este inacceptabilă, deoarece catelul nu a dezvoltat o psihică stabilă. Persistența și independența sunt corectate prin instruiri regulate, dar și prin natura voită a proprietarului animalului de companie. Dacă câinele înțelege că este inferior pe scara ierarhică, devine infinit devotat și supus.

Regulile de formare a observatorului din MoscovaCiobanesc din Moscova este ușor de învățat cu ușurință. Ea este inteligentă și este fericită să contacteze o persoană. Agresiunea și răutatea la câine nu pot fi dezvoltate. Inițial, ele sunt inerente naturii rasei și se pot manifesta la un moment dat. De asemenea, trebuie să se țină cont de faptul că unii reprezentanți ai rasei sunt destul de lenți, prin urmare, fiecare echipă se poate gândi multă vreme.

Sarcina fizică pentru această rasă este obligatorie. În perioada catelului, când ligamentele și oasele nu s-au format până la sfârșit, încărcătura este limitată de plimbări lungi sau de o scurtă durată, de un joc. După un an, câinele este învățat să alerge mult timp, sărind cu bariere și încărcături de putere. Paznicii din Moscova sunt foarte îndrăgostiți de înot, deci cea mai bună distracție din timpul verii este înotul într-un rezervor deschis.

Întreținere și îngrijire

Un mare paznic este mândria proprietarului și a paznicului credincios al pachetului, teritoriul. Este important să se creeze condiții favorabile pentru o viață confortabilă, creștere și dezvoltare a câinelui.

Cea mai bună opțiune pentru păstrarea membrilor acestei rase este curtea unei case particulare. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o cabină și o incintă pentru mersul pe jos (dacă nu există nici un exercițiu permanent și gratuit).

Dacă proprietarul cățelului dorește să aibă descendenți în viitor, atunci trebuie să i se ofere un loc special - un cățeluș. Numeroasele pui necesită o creștere a incintei, ar trebui să fie libere și spațioase, iar o cabină pentru mama și puii ei este spațioasă. Camera este protejată cât mai mult posibil de vreme rea și temperaturi scăzute. Dacă nu se creează condiții bune de trai, atunci pentru timpul de livrare și prima lună de viață a căței vor trebui să fie luate în casă sau să găsească locuințe temporare în magazie, garaj.

îngrijire

Inițial, rasa a fost prezentată în mod deliberat, fără scrupule și nerăbdător, pentru îngrijire. Toate aceste calități au supraviețuit până în ziua de azi. Dar, în același timp, este necesară o îngrijire minimă pentru câine.

Pentru a face baie un câine este necesar de până la 4 ori pe an, în proces de poluare. Înghețarea se efectuează zilnic în timpul muierii. Catelusii se topeau mai mult, așa că pieptenul este complet.

Watchdog din Moscova: Cerințe pentru NutrițieSe intampla ca masculii sa nu moaie deloc. Apoi molitia se face artificial - baie fara mijloace speciale. Câinele de lână este bine spălat cu apă și pieptănat, provocând un molt natural. În restul perioadei, câinele poate fi pieptănat o dată pe săptămână.

Un câine din această rasă nu este predispus la boli oculare și urechi, totuși, ar trebui să inspectați în mod regulat ochii și urechile animalului. Trebuie să fie luate măsuri de îmbăiere a animalului de companie, apa captivă în ureche poate provoca otită. Dinții câinilor sunt inspectați o dată pe săptămână. Aspectul chipsurilor, pete pe dinți sau mirosul din gură poate indica probleme ale sistemului digestiv. Placa galbenă și o piatră pe dinți duc adesea la deteriorarea lor. Dacă animalul mănâncă alimente uscate (cartilaj sau alimente uscate), nu este necesară curățarea dinților.

rație

Cea mai bună opțiune pentru mâncarea de la Moscova este mâncarea naturală. Principala dieta este congelarea carnii crude sau a produselor secundare, cu adaos de fructe, legume si cereale. Este de dorit să urmați cu strictețe regimul de hrană, astfel încât să puteți evita problemele cu tractul gastro-intestinal.

Este foarte important, în cazul în care câinele nu consumă complet întreaga porție, atunci resturile de hrană sunt îndepărtate. Astfel, sistemul digestiv se odihnește până la următoarea hrănire.

Este permis să încurajeze câinele cu diferite delicatese. Nu excludeți hrănirea alimentelor uscate cu o concentrație ridicată de proteine. Întregul regim alimentar al animalului de companie ar trebui să corespundă sarcinilor fizice și să fie cât mai echilibrat posibil.

sănătate

8-10 ani - speranța medie de viață a unui câine. Astfel de indicatori sunt considerați norma pentru câinii de talie mare, deoarece mușchiul inimii, articulațiile și organele interne se uzează rapid. Bolile tipice ale observatorului din Moscova se limitează la o listă scurtă:

 1. Boala principală a câinilor grei - sold displazie. În timp, din cauza scăderii metabolismului, rata de reînnoire a țesuturilor comune scade. Articulațiile, care reprezintă sarcina maximă, sunt abrazive. În cazuri complexe, articulația se deformează atât de mult încât provoacă o durere severă animalului și restricționează mișcarea. În stadiile inițiale ale bolii, se efectuează tratamentul terapeutic sau chirurgical (reconstrucția articulară). Dar chiar și operația nu oferă garanții pentru tratamentul final.
 2. Alergii sezoniere sau alimentare - o boală care este considerată individuală pentru fiecare câine. Boala este cauzată de cauze diferite și, uneori, are consecințe grave. Tratamentul principal este detectarea alergenului și excluderea acestuia. Dacă alergia este cauzată de factori externi, se utilizează antihistaminice.

Principalul factor al sănătății este greutatea constantă a câinelui. Ea are deja multă greutate, iar 2-3 kg în plus vă pot afecta sănătatea. Prin urmare, este atât de important să nu suprasolicitați câinele și să-l hrăniți strict conform programului.

Alegerea unui cățeluș de supraveghere din Moscova

Proprietarii potențiali pot fi foarte greu să aleagă un cățel de la casă de supraveghere din Moscova. Mai întâi de toate, amelioratorul trebuie să întrebe despre așternut, părinți și meritele lor. Cea mai bună opțiune este să le vezi și să le evaluezi personal. Deci, vă puteți imagina vizual cum va crește catelul.

Watchdog-ul din Moscova: cum să nu fii confundat atunci când alegi un cățelușPuppy ar trebui să fie examinate și evaluate în mod obiectiv, verificați muscatura. O umbră neagră ar trebui să fie nasul, buzele, pleoapele, ochii. Zonele luminoase minore permise, pe măsură ce îmbătrânesc, de obicei dispar. Ochii cățelușului nu ar trebui să apese. Corpul catelului este armonios, cu o lână uniformă, nu sunt permise patch-uri chel. O atenție deosebită este acordată coastelor, acestea sunt verificate pentru prezența tuberculilor, care pot vorbi despre rahitismul animalului. Trebuie să aibă o față neagră și un vârf alb al coada. Un catelus sanatos este activ si energic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
Descrierea rasei de câini bichon frizeDescrierea rasei de câini bichon frize
» » Caracteristicile câinilor din rasa din Moscova
© 2021 amigdas.com